15 דצמבר 2019, 19:22
15 דצמבר 2019, 19:24
15 דצמבר 2019, 19:26
15 דצמבר 2019, 19:27
15 דצמבר 2019, 19:29
0ved1212 כתב:יאאלה לא צריך להתאבל יותר מידיי
נקסט
15 דצמבר 2019, 19:32
0ved1212 כתב:יאאלה לא צריך להתאבל יותר מידיי
נקסט
15 דצמבר 2019, 19:32
להפך, הוא חזר לאירופה כי הוא מיצא את סין והרוויח שם מספיק, לא יודע עד כמה חסר לו כסף בשלב הזה של הקריירהBluesman כתב:בהנחה שקיבל הצעה כזו ממילאנו, נשמע הגיוני שילך לשם גם אם מקצועית יהיה לו יותר נכון כאן. כל מה שעניין את השחקן הזה הוא כסף. לא סתם הוא בסין 3 שנים. ואין עם זה שום בעיה. קצת חבל ומראה שאין מה להתרגש מהחרטוטים שלו על כמה היה רוצה לשחק במכבי אם רק היו נותנים לו הצעה טובה. אבל מי יודע, אולי בכ"ז יבוא.
15 דצמבר 2019, 19:33
15 דצמבר 2019, 19:34
הדגש היה על העובדה שהמשחק הסתיים ללא פציעות של מעט השחקנים שכן קיימים בסגל. במכבי ממשיכים לנסות לאתר חיזוק מתאים לקו האחורי, וממתינים לשחרורו של הרכז האמריקני ארון ג'קסון (33, 1.93) שכבר שלח מסרים שלפיהם הוא ישמח להגיע לתל אביב. הבעיה: אם וכאשר ישוחרר מקבוצתו בסין, גם פנרבחצ'ה ומילאנו צפויות להתנפל עליו. פנר מחפשת גארד בעקבות פציעתו של ליאו ווסטרמן, ומילאנו מעוניינת להיפטר משלווין מאק המאכזב ולהביא את ג'קסון במקומו, כך שלמכבי צפויה תחרות לא פשוטה.
יאניס ספרופולוס התייחס לאפשרות הגעתו של ג'קסון בראיון ל"מגרש פתוח" בערוץ הספורט ואמר: "כן, הוא הוצע לנו, אבל הוא לא האופציה היחידה. כמובן שאני מעוניין בו. אנחנו מנסים לעשות את המיטב כדי להביא את השחקן הטוב ביותר שאנחנו יכולים".
15 דצמבר 2019, 19:36
Shay_uzan כתב:להפך, הוא חזר לאירופה כי הוא מיצא את סין והרוויח שם מספיק, לא יודע עד כמה חסר לו כסף בשלב הזה של הקריירהBluesman כתב:בהנחה שקיבל הצעה כזו ממילאנו, נשמע הגיוני שילך לשם גם אם מקצועית יהיה לו יותר נכון כאן. כל מה שעניין את השחקן הזה הוא כסף. לא סתם הוא בסין 3 שנים. ואין עם זה שום בעיה. קצת חבל ומראה שאין מה להתרגש מהחרטוטים שלו על כמה היה רוצה לשחק במכבי אם רק היו נותנים לו הצעה טובה. אבל מי יודע, אולי בכ"ז יבוא.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
15 דצמבר 2019, 19:37
אני רק מראה כיוון מחשבה אחר.Bluesman כתב:Shay_uzan כתב:להפך, הוא חזר לאירופה כי הוא מיצא את סין והרוויח שם מספיק, לא יודע עד כמה חסר לו כסף בשלב הזה של הקריירהBluesman כתב:בהנחה שקיבל הצעה כזו ממילאנו, נשמע הגיוני שילך לשם גם אם מקצועית יהיה לו יותר נכון כאן. כל מה שעניין את השחקן הזה הוא כסף. לא סתם הוא בסין 3 שנים. ואין עם זה שום בעיה. קצת חבל ומראה שאין מה להתרגש מהחרטוטים שלו על כמה היה רוצה לשחק במכבי אם רק היו נותנים לו הצעה טובה. אבל מי יודע, אולי בכ"ז יבוא.
לא בטוח שזה נכון. פשוט נראה לי שעכשיו שהוא מתחתן ותכף יש לו ילד, הוא לא רוצה להיות בסין.
15 דצמבר 2019, 19:41
Shay_uzan כתב:אני רק מראה כיוון מחשבה אחר.Bluesman כתב:Shay_uzan כתב:להפך, הוא חזר לאירופה כי הוא מיצא את סין והרוויח שם מספיק, לא יודע עד כמה חסר לו כסף בשלב הזה של הקריירהBluesman כתב:בהנחה שקיבל הצעה כזו ממילאנו, נשמע הגיוני שילך לשם גם אם מקצועית יהיה לו יותר נכון כאן. כל מה שעניין את השחקן הזה הוא כסף. לא סתם הוא בסין 3 שנים. ואין עם זה שום בעיה. קצת חבל ומראה שאין מה להתרגש מהחרטוטים שלו על כמה היה רוצה לשחק במכבי אם רק היו נותנים לו הצעה טובה. אבל מי יודע, אולי בכ"ז יבוא.
לא בטוח שזה נכון. פשוט נראה לי שעכשיו שהוא מתחתן ותכף יש לו ילד, הוא לא רוצה להיות בסין.
חייב לציין שיש שמועות פסל את מילאנו בגלל המשפחה, ככה שההצעה של מילאנו זה לא אומר שהוא ילך לזה
15 דצמבר 2019, 19:51
15 דצמבר 2019, 19:56
למה שהמשפחה תעדיף את מילאנו על תל אביב, במחיר של חצי משכורת? לא נשמע הגיוני.Shay_uzan כתב:אני רק מראה כיוון מחשבה אחר.Bluesman כתב:Shay_uzan כתב:להפך, הוא חזר לאירופה כי הוא מיצא את סין והרוויח שם מספיק, לא יודע עד כמה חסר לו כסף בשלב הזה של הקריירהBluesman כתב:בהנחה שקיבל הצעה כזו ממילאנו, נשמע הגיוני שילך לשם גם אם מקצועית יהיה לו יותר נכון כאן. כל מה שעניין את השחקן הזה הוא כסף. לא סתם הוא בסין 3 שנים. ואין עם זה שום בעיה. קצת חבל ומראה שאין מה להתרגש מהחרטוטים שלו על כמה היה רוצה לשחק במכבי אם רק היו נותנים לו הצעה טובה. אבל מי יודע, אולי בכ"ז יבוא.
חייב לציין שיש שמועות פסל את מילאנו בגלל המשפחה, ככה שההצעה של מילאנו זה לא אומר שהוא ילך לזה
15 דצמבר 2019, 19:57
כן. יש לי דה ז'ה וו למילוש תאודוסיץ בקיץ, שכבר כל האתרים דיווחו שסיכם ובולוניה עשתה מחטף בדקה ה90.Jack55 כתב:0ved1212 כתב:יאאלה לא צריך להתאבל יותר מידיי
נקסט
זהו שכנראה אם זה לא ג'קסון אז לא יהיה נקסט.
15 דצמבר 2019, 19:58
חצי משכורת? מי אמר?שמואל1 כתב:למה שהמשפחה תעדיף את מילאנו על תל אביב, במחיר של חצי משכורת? לא נשמע הגיוני.Shay_uzan כתב:אני רק מראה כיוון מחשבה אחר.Bluesman כתב:Shay_uzan כתב:להפך, הוא חזר לאירופה כי הוא מיצא את סין והרוויח שם מספיק, לא יודע עד כמה חסר לו כסף בשלב הזה של הקריירהBluesman כתב:בהנחה שקיבל הצעה כזו ממילאנו, נשמע הגיוני שילך לשם גם אם מקצועית יהיה לו יותר נכון כאן. כל מה שעניין את השחקן הזה הוא כסף. לא סתם הוא בסין 3 שנים. ואין עם זה שום בעיה. קצת חבל ומראה שאין מה להתרגש מהחרטוטים שלו על כמה היה רוצה לשחק במכבי אם רק היו נותנים לו הצעה טובה. אבל מי יודע, אולי בכ"ז יבוא.
15 דצמבר 2019, 19:59
בלי קשר לשכר, תל אביב כנראה העיר הכי נוחה לאמריקאים ביורוליגשמואל1 כתב:למה שהמשפחה תעדיף את מילאנו על תל אביב, במחיר של חצי משכורת? לא נשמע הגיוני.Shay_uzan כתב:אני רק מראה כיוון מחשבה אחר.Bluesman כתב:Shay_uzan כתב:להפך, הוא חזר לאירופה כי הוא מיצא את סין והרוויח שם מספיק, לא יודע עד כמה חסר לו כסף בשלב הזה של הקריירהBluesman כתב:בהנחה שקיבל הצעה כזו ממילאנו, נשמע הגיוני שילך לשם גם אם מקצועית יהיה לו יותר נכון כאן. כל מה שעניין את השחקן הזה הוא כסף. לא סתם הוא בסין 3 שנים. ואין עם זה שום בעיה. קצת חבל ומראה שאין מה להתרגש מהחרטוטים שלו על כמה היה רוצה לשחק במכבי אם רק היו נותנים לו הצעה טובה. אבל מי יודע, אולי בכ"ז יבוא.
15 דצמבר 2019, 20:00
הצעה של 750k עד תום העונה שווה ערך ליותר ממליון דולר לעונה. מכבי לא תוציא חצי מזה על חיזוק באמצע עונה.Shay_uzan כתב:חצי משכורת? מי אמר?שמואל1 כתב:למה שהמשפחה תעדיף את מילאנו על תל אביב, במחיר של חצי משכורת? לא נשמע הגיוני.Shay_uzan כתב:אני רק מראה כיוון מחשבה אחר.Bluesman כתב:Shay_uzan כתב:להפך, הוא חזר לאירופה כי הוא מיצא את סין והרוויח שם מספיק, לא יודע עד כמה חסר לו כסף בשלב הזה של הקריירה
בלי קשר, לפי מה שהבנתי העדפה שלו הראשונה זה מכבי ותל אביב, הוא התבטא על כך בעבר וגם אסף רשם על זה משהו...
15 דצמבר 2019, 20:02
שמואל1 כתב:הצעה של 750k עד תום העונה שווה ערך ליותר ממליון דולר לעונה. מכבי לא תוציא חצי מזה על חיזוק באמצע עונה.Shay_uzan כתב:חצי משכורת? מי אמר?שמואל1 כתב:למה שהמשפחה תעדיף את מילאנו על תל אביב, במחיר של חצי משכורת? לא נשמע הגיוני.Shay_uzan כתב:אני רק מראה כיוון מחשבה אחר.Bluesman כתב:לא בטוח שזה נכון. פשוט נראה לי שעכשיו שהוא מתחתן ותכף יש לו ילד, הוא לא רוצה להיות בסין.
בלי קשר, לפי מה שהבנתי העדפה שלו הראשונה זה מכבי ותל אביב, הוא התבטא על כך בעבר וגם אסף רשם על זה משהו...
אולי מקצועית הוא מעדיף את מכבי, אבל אין שום סיבה שהוא יוותר על כל כך הרבה כסף, בטח בגילו.
15 דצמבר 2019, 20:02
Holiday_Armadillo כתב:בלי קשר לשכר, תל אביב כנראה העיר הכי נוחה לאמריקאים ביורוליגשמואל1 כתב:למה שהמשפחה תעדיף את מילאנו על תל אביב, במחיר של חצי משכורת? לא נשמע הגיוני.Shay_uzan כתב:אני רק מראה כיוון מחשבה אחר.Bluesman כתב:Shay_uzan כתב:להפך, הוא חזר לאירופה כי הוא מיצא את סין והרוויח שם מספיק, לא יודע עד כמה חסר לו כסף בשלב הזה של הקריירה