המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
זה פחות ממה שהוא מוציא בשנה על סמים… תהיה רגוע.Rampel כתב:דימיטריוס שורף את הירושה של אבא?
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
itai7 כתב:לפי אהרלה וויסברג:
מילאנו היא הפייבוריטית לזכות בשירותיו של מירוטיץ'.
* גם מונאקו נמצאת במרוץ ומנסה להנחית אותו.
* הכוכב האדום בלגרד ופנאתינייקוס (נכון לעכשיו!) עומדת ברקע, אבל לא יותר.
מרסר כתב:ביוון טוענים שפאנתנייקוס מציעה למירוטיץ שכר של 7 מיליון יורו לשנתיים.
itai7 כתב:לפי אהרלה וויסברג:
JarJarBinx כתב:itai7 כתב:לפי אהרלה וויסברג:
חכו, אדלסון הבטיח הפתעות בקיץ אולי מירוטיץ' בסוף יגיע להפועל ירושלים
Jazzman כתב:לא סובל את הרעיון. זה מעוות את תוצאות העונה שבניגוד לאנ בי איי המשחקים בה יותר אינטנסיבים ותחרותיים. למען האמת, אני גם לא מת על זה באנ בי איי.
felix_r כתב:קווין פאנטר מסביר למה הוא נגד שיטת הפליי-אין ביורוליג
https://basketnews.com/news-191823-kevi ... ament.html
עידן כתב:Jazzman כתב:לא סובל את הרעיון. זה מעוות את תוצאות העונה שבניגוד לאנ בי איי המשחקים בה יותר אינטנסיבים ותחרותיים. למען האמת, אני גם לא מת על זה באנ בי איי.
כל עוד אין סדרות כל הדרך עד לזוכה, אז מה שמעוות את התוצאות זה הפיינל פור. כל עוד יש פיינל פור שגם הוא "זורק לפח 34 משחקים של עונה סדירה", אז אני לא רואה סיבה מיוחדת להתלונן על הפלייאין.
בנבא זה מעולה. מסכים שביורוליג זה פחות נחוץ, אבל בעונות שיהיו פחות צמודות מהעונה האחרונה, זה יוסיף עניין עד למחזור האחרון עבור הרבה מאוד קבוצות.
itai7 כתב:ספארטנדו מדווחים שאולימפיקוס מנסה להוציא את מרכוס הווארד מבאסקוניה, ולשלם את הבייאווט הענק עליו
Shay_uzan כתב:עידן כתב:Jazzman כתב:לא סובל את הרעיון. זה מעוות את תוצאות העונה שבניגוד לאנ בי איי המשחקים בה יותר אינטנסיבים ותחרותיים. למען האמת, אני גם לא מת על זה באנ בי איי.
כל עוד אין סדרות כל הדרך עד לזוכה, אז מה שמעוות את התוצאות זה הפיינל פור. כל עוד יש פיינל פור שגם הוא "זורק לפח 34 משחקים של עונה סדירה", אז אני לא רואה סיבה מיוחדת להתלונן על הפלייאין.
בנבא זה מעולה. מסכים שביורוליג זה פחות נחוץ, אבל בעונות שיהיו פחות צמודות מהעונה האחרונה, זה יוסיף עניין עד למחזור האחרון עבור הרבה מאוד קבוצות.
הנה, בגוף ההודעה שלך יש סיבה להתלונן על הפלייאין, אם מוסיפים משחקים לעונה, אז לפחות שישקעו בסדרות כמו שצריך
Avi1508 כתב:בויאן דובלביץ חתם בזניט
עידן כתב:Shay_uzan כתב:עידן כתב:Jazzman כתב:לא סובל את הרעיון. זה מעוות את תוצאות העונה שבניגוד לאנ בי איי המשחקים בה יותר אינטנסיבים ותחרותיים. למען האמת, אני גם לא מת על זה באנ בי איי.
הנה, בגוף ההודעה שלך יש סיבה להתלונן על הפלייאין, אם מוסיפים משחקים לעונה, אז לפחות שישקעו בסדרות כמו שצריך
צריך לעשות סדרות, אבל כל עוד לא עושים סדרות, זה לא כזה משנה. גג משחק או שניים נוספים לא ישפיעו יותר מידי (במיוחד שהקבוצות במיקומים האלו כנראה לא יגיעו רחוק גם ככה).
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־22 אורחים