המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:גוראן ירטין עזב את ריטאס היום, כנראה זו ההפתעה שפדרמן מכין לנו...
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:גוראן ירטין עזב את ריטאס היום, כנראה זו ההפתעה שפדרמן מכין לנו...
הוא היה די טוב במשחק הגמר נגד ירושלים
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:גוראן ירטין עזב את ריטאס היום, כנראה זו ההפתעה שפדרמן מכין לנו...
את אפילו לא מאמינה לעצמך![]()
ירטין במכבי.... אני קיוויתי לקירק פני, אבל זה הולך...
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:kubachrick כתב:ההערכה של לי לטל בורשטיין של 2003-2004 ולפני ולטל בורשטיין של 2008-2011 היא ביחס הפוך
מה זה קשור??? קצת כבוד
ההודעות פה באמת עוברות גבול. יורדים על שחקן שעשה פי אלף למען המועדון יותר מכולם פה יחד. אז הוא עבר פציעה, אז הוא לא פוגע, אז מה? לא זכור לי ששארפ בשנים האחרונות התעלל באריות אירופה.
שארפ לא התעלל באריות אירופה אבל הוא גם לא התעלל בנו![]()
אני מבינה שבורשטיין לא יגיד ''לא'' אם אומרים לו לעלות לשחק..אבל דבר ראשון לאנשים אין פה הערכה\כבוד\אהבה לבורשטיין כמו שהיה ויש עדיין לשארפ..מבחינתי מסיבות מוצדקות לחלוטין..דבר שני,אם בורשטיין היה רק יושב על הספסל תאמין לי שהיו אוהבים אותו הרבה יותר..
אני מבין שמעריכים את שארפ יותר, ואוהבים אותו יותר. גם אני אוהב אותו הרבה הרבה יותר. אבל את ראית את התגובות על בורשטיין פה? מה זה? איפה הכבוד לשחקן שמשחק עשור בקבוצה שהם אוהדים? לשחקן שלקח עם הקבוצה אליפויות אירופה? גם אם לא כבוד בפן המקצועי, לפחות בפן האישי, מה זה הירידות האלה?
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:גוראן ירטין עזב את ריטאס היום, כנראה זו ההפתעה שפדרמן מכין לנו...
את אפילו לא מאמינה לעצמך![]()
ירטין במכבי.... אני קיוויתי לקירק פני, אבל זה הולך...
היי..אני שכנעתי את עצמי שפוט זה הוויצ'יץ' הבא..אל תמעיט ביכולות האמונה שלי
kubachrick כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:kubachrick כתב:ההערכה של לי לטל בורשטיין של 2003-2004 ולפני ולטל בורשטיין של 2008-2011 היא ביחס הפוך
מה זה קשור??? קצת כבוד
ההודעות פה באמת עוברות גבול. יורדים על שחקן שעשה פי אלף למען המועדון יותר מכולם פה יחד. אז הוא עבר פציעה, אז הוא לא פוגע, אז מה? לא זכור לי ששארפ בשנים האחרונות התעלל באריות אירופה.
שארפ לא התעלל באריות אירופה אבל הוא גם לא התעלל בנו![]()
אני מבינה שבורשטיין לא יגיד ''לא'' אם אומרים לו לעלות לשחק..אבל דבר ראשון לאנשים אין פה הערכה\כבוד\אהבה לבורשטיין כמו שהיה ויש עדיין לשארפ..מבחינתי מסיבות מוצדקות לחלוטין..דבר שני,אם בורשטיין היה רק יושב על הספסל תאמין לי שהיו אוהבים אותו הרבה יותר..
אני מבין שמעריכים את שארפ יותר, ואוהבים אותו יותר. גם אני אוהב אותו הרבה הרבה יותר. אבל את ראית את התגובות על בורשטיין פה? מה זה? איפה הכבוד לשחקן שמשחק עשור בקבוצה שהם אוהדים? לשחקן שלקח עם הקבוצה אליפויות אירופה? גם אם לא כבוד בפן המקצועי, לפחות בפן האישי, מה זה הירידות האלה?
בורשטיין הזה הוא אשכרה מרטיר מטורף הא ?,העביר שנים מדהימות במכבי בלי לקבל גרוש,ממש ציוני אמיתי - אתה צודק לבורשטיין לא רק מגיע כבוד,גם מגיע לו פסל על תרומה בהתנדבותו למפעל הציוני של מכבי,צריך לשים את הפסל מחוץ להיכל נוקיה,ושיהיה פסל גדול ומרהיב שיראה כמה כבוד אנו חולקים לבורשטיין.
שנים הוא היה כאן,נתן דאנקים וכל מה שיש לי להגיד לו,שהוא נותן עבודה למנקי הרצפות בזמן המשחקים ?
עם כל הכבוד לבחור,הוא נתן כמה עונות יפות,והכף עכשיו נוטה לכיוון זיכרון רע ומריר של הבן אדם,כי הוא במקרה הטוב מחטיא שלשה פנויה,במקרה הרע מאבד כדורים ומוריד יתרון גדול בשקדנות של גיס חמישי(בלי לייחס את זה למשהו במכוון).
אז אל תעשה אותו למישהו שמגיע לו צל"ש גבורה,הוא היה במכבי שיחק באופן מקצועני תוך קבלת משכורת,נתן עונות סבבה לגמרי,גם עכשיו הוא מקבל משכורת,והוא נראה כמו בחור סימפטי בחיים,אך העניין שמסעיר אותנו בתור אוהדי מכבי שהוא לא מראה כל ניצוצות והצלחה בכל אספקט של המשחק.
Holiday_Armadillo כתב:אין צורך בגרונפלד אלא אם כן בורשטיין משוחרר..מה שלא יקרה..
גם שנה הבאה נגמר ללנדסברג החוזה ואני מניחה שיעדיפו אותו על פני גרונפלד..אז בכלל אין טעם להביא אותו בשביל פחות משנה..
שחף כתב:הרסת ת'רד היסטורי במונחים של הפורום... היה לו צ'אנס להגיע ל-100 עמודים בפחות מחודשיים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים