אשכול המלפפונים / סגל - יהיה מחליף לפארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - יבוא או לא יבוא?

הודעהעל ידי felix_r » 18 אוקטובר 2011, 23:01

גוראן ירטין עזב את ריטאס היום, כנראה זו ההפתעה שפדרמן מכין לנו... :fuck
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 אוקטובר 2011, 23:03

felix_r כתב:גוראן ירטין עזב את ריטאס היום, כנראה זו ההפתעה שפדרמן מכין לנו... :fuck

הוא היה די טוב במשחק הגמר נגד ירושלים :unsure אולי הוא שחקן המאני טיים שאנחנו צריכים..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אוקטובר 2011, 23:05

Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:גוראן ירטין עזב את ריטאס היום, כנראה זו ההפתעה שפדרמן מכין לנו... :fuck

הוא היה די טוב במשחק הגמר נגד ירושלים :unsure

את אפילו לא מאמינה לעצמך :)
ירטין במכבי... :laugh3 . אני קיוויתי לקירק פני, אבל זה הולך... :dance3
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 אוקטובר 2011, 23:07

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

היי..אני שכנעתי את עצמי שפוט זה הוויצ'יץ' הבא..אל תמעיט ביכולות האמונה שלי :tongue4
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי kubachrick » 18 אוקטובר 2011, 23:09

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:
kubachrick כתב:ההערכה של לי לטל בורשטיין של 2003-2004 ולפני ולטל בורשטיין של 2008-2011 היא ביחס הפוך

מה זה קשור??? קצת כבוד
ההודעות פה באמת עוברות גבול. יורדים על שחקן שעשה פי אלף למען המועדון יותר מכולם פה יחד. אז הוא עבר פציעה, אז הוא לא פוגע, אז מה? לא זכור לי ששארפ בשנים האחרונות התעלל באריות אירופה.

שארפ לא התעלל באריות אירופה אבל הוא גם לא התעלל בנו :neutral
אני מבינה שבורשטיין לא יגיד ''לא'' אם אומרים לו לעלות לשחק..אבל דבר ראשון לאנשים אין פה הערכה\כבוד\אהבה לבורשטיין כמו שהיה ויש עדיין לשארפ..מבחינתי מסיבות מוצדקות לחלוטין..דבר שני,אם בורשטיין היה רק יושב על הספסל תאמין לי שהיו אוהבים אותו הרבה יותר..

אני מבין שמעריכים את שארפ יותר, ואוהבים אותו יותר. גם אני אוהב אותו הרבה הרבה יותר. אבל את ראית את התגובות על בורשטיין פה? מה זה? איפה הכבוד לשחקן שמשחק עשור בקבוצה שהם אוהדים? לשחקן שלקח עם הקבוצה אליפויות אירופה? גם אם לא כבוד בפן המקצועי, לפחות בפן האישי, מה זה הירידות האלה?

בורשטיין הזה הוא אשכרה מרטיר מטורף הא ?,העביר שנים מדהימות במכבי בלי לקבל גרוש,ממש ציוני אמיתי - אתה צודק לבורשטיין לא רק מגיע כבוד,גם מגיע לו פסל על תרומה בהתנדבותו למפעל הציוני של מכבי,צריך לשים את הפסל מחוץ להיכל נוקיה,ושיהיה פסל גדול ומרהיב שיראה כמה כבוד אנו חולקים לבורשטיין.
שנים הוא היה כאן,נתן דאנקים וכל מה שיש לי להגיד לו,שהוא נותן עבודה למנקי הרצפות בזמן המשחקים ?
עם כל הכבוד לבחור,הוא נתן כמה עונות יפות,והכף עכשיו נוטה לכיוון זיכרון רע ומריר של הבן אדם,כי הוא במקרה הטוב מחטיא שלשה פנויה,במקרה הרע מאבד כדורים ומוריד יתרון גדול בשקדנות של גיס חמישי(בלי לייחס את זה למשהו במכוון).
אז אל תעשה אותו למישהו שמגיע לו צל"ש גבורה,הוא היה במכבי שיחק באופן מקצועני תוך קבלת משכורת,נתן עונות סבבה לגמרי,גם עכשיו הוא מקבל משכורת,והוא נראה כמו בחור סימפטי בחיים,אך העניין שמסעיר אותנו בתור אוהדי מכבי שהוא לא מראה כל ניצוצות והצלחה בכל אספקט של המשחק.
kubachrick

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אוקטובר 2011, 23:10

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

היי..אני שכנעתי את עצמי שפוט זה הוויצ'יץ' הבא..אל תמעיט ביכולות האמונה שלי :tongue4

:worship
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אוקטובר 2011, 23:15

kubachrick כתב:
asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:
kubachrick כתב:ההערכה של לי לטל בורשטיין של 2003-2004 ולפני ולטל בורשטיין של 2008-2011 היא ביחס הפוך

מה זה קשור??? קצת כבוד
ההודעות פה באמת עוברות גבול. יורדים על שחקן שעשה פי אלף למען המועדון יותר מכולם פה יחד. אז הוא עבר פציעה, אז הוא לא פוגע, אז מה? לא זכור לי ששארפ בשנים האחרונות התעלל באריות אירופה.

שארפ לא התעלל באריות אירופה אבל הוא גם לא התעלל בנו :neutral
אני מבינה שבורשטיין לא יגיד ''לא'' אם אומרים לו לעלות לשחק..אבל דבר ראשון לאנשים אין פה הערכה\כבוד\אהבה לבורשטיין כמו שהיה ויש עדיין לשארפ..מבחינתי מסיבות מוצדקות לחלוטין..דבר שני,אם בורשטיין היה רק יושב על הספסל תאמין לי שהיו אוהבים אותו הרבה יותר..

אני מבין שמעריכים את שארפ יותר, ואוהבים אותו יותר. גם אני אוהב אותו הרבה הרבה יותר. אבל את ראית את התגובות על בורשטיין פה? מה זה? איפה הכבוד לשחקן שמשחק עשור בקבוצה שהם אוהדים? לשחקן שלקח עם הקבוצה אליפויות אירופה? גם אם לא כבוד בפן המקצועי, לפחות בפן האישי, מה זה הירידות האלה?

בורשטיין הזה הוא אשכרה מרטיר מטורף הא ?,העביר שנים מדהימות במכבי בלי לקבל גרוש,ממש ציוני אמיתי - אתה צודק לבורשטיין לא רק מגיע כבוד,גם מגיע לו פסל על תרומה בהתנדבותו למפעל הציוני של מכבי,צריך לשים את הפסל מחוץ להיכל נוקיה,ושיהיה פסל גדול ומרהיב שיראה כמה כבוד אנו חולקים לבורשטיין.
שנים הוא היה כאן,נתן דאנקים וכל מה שיש לי להגיד לו,שהוא נותן עבודה למנקי הרצפות בזמן המשחקים ?
עם כל הכבוד לבחור,הוא נתן כמה עונות יפות,והכף עכשיו נוטה לכיוון זיכרון רע ומריר של הבן אדם,כי הוא במקרה הטוב מחטיא שלשה פנויה,במקרה הרע מאבד כדורים ומוריד יתרון גדול בשקדנות של גיס חמישי(בלי לייחס את זה למשהו במכוון).
אז אל תעשה אותו למישהו שמגיע לו צל"ש גבורה,הוא היה במכבי שיחק באופן מקצועני תוך קבלת משכורת,נתן עונות סבבה לגמרי,גם עכשיו הוא מקבל משכורת,והוא נראה כמו בחור סימפטי בחיים,אך העניין שמסעיר אותנו בתור אוהדי מכבי שהוא לא מראה כל ניצוצות והצלחה בכל אספקט של המשחק.

כן, מטריף אותי.
לא בגלל שאני אוהב את בורשטיין, כי אני ממש לא מאוהדיו. אני גם לא אוהב את המשחק שלו בשנים האחרונות, ואל תנסה להקצין את מה שאמרתי.
הבן אדם לא שחקן טוב בשנים האחרונות? נכון. מקבל שכר יתר על תרומתו? נכון. לא ממש תורם מקצועית? נכון. סגרנו את הפינה הזאת??
זה לא משנה את זה שאת הכבוד הבסיסי מגיע לו. אני גם לא אוהב אותו, אבל אני יורד על בן אדם שתרם כל כך הרבה למועדון כמו שאתם עושים פה? זה בושה וחרפה מה שאני קראתי כאן. יורדים על בן אדם בפן האישי, בצורה מגעילה ועלובה. מילא מקוצעית, להגיד לדוגמא "בורשטיין לא פוגע, מה הוא עושה על המגרש?!", אבל לכתוב מה שכותבים פה זה גועל נפש. ובזה סימנו את הדיון הזה. מקווה מאוד שתלמד לעתיד להצניע את התגובות הבוטות האלה כלפי הקפטן של הקבוצה אותה אתה אוהד.
asafb96

הודעהעל ידי kubachrick » 18 אוקטובר 2011, 23:33

אני ממש קומוניסט,אני מקווה שאני אלמד להצניע את התגובות שלי כלפי בורשטיין בד בבד כשבורשטיין ילמד לקלוע לסל ולא לעשות ניסויים של כוח המשיכה בסגנון גלילאו.
kubachrick

הודעהעל ידי jol9 » 19 אוקטובר 2011, 07:32

קובי,
מסכים איתך, למרות שכאן זה באמת חורג כבר מגבול הטעם הטוב. כל אחד רוצה להתהדר ב"פרסום ראשון", כאילו
זה משנה, אם אנחנו יודעים איזה משהו עכשיו או בעוד שעתיים כשזה יתפרסם רשמית.

זה לא עיתונאות, אלא בולשיט אחד גדול, ויש גם חבר'ה כאן בפורום, שאת רובם אני מאוד מעריך, שחוטאים בדברים האלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Euro_Basket » 19 אוקטובר 2011, 09:22

גם אם יחתימו גארד זה לא יקרה לפני המשחק מול מילאנו.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי yarinsaky » 20 אוקטובר 2011, 18:33

בלאט רוצה את דן גרונפלד, פרקינס יצורף ?

http://sports.walla.co.il/?w=/3825/1869856
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 אוקטובר 2011, 18:36

אין צורך בגרונפלד אלא אם כן בורשטיין משוחרר..מה שלא יקרה..
גם שנה הבאה נגמר ללנדסברג החוזה ואני מניחה שיעדיפו אותו על פני גרונפלד..אז בכלל אין טעם להביא אותו בשביל פחות משנה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 אוקטובר 2011, 20:11

Holiday_Armadillo כתב:אין צורך בגרונפלד אלא אם כן בורשטיין משוחרר..מה שלא יקרה..
גם שנה הבאה נגמר ללנדסברג החוזה ואני מניחה שיעדיפו אותו על פני גרונפלד..אז בכלל אין טעם להביא אותו בשביל פחות משנה..

חחחח אוי ואבוי לי..
אני כבר רואה מה הולך לקרות..
גרונפלד מגיע כ-sf וסמית' עובר ל-sg וככה חוסכים את לאנגפורד..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 אוקטובר 2011, 23:10

טוב גרונפלד לא יגיע..חולון רצו להעביר אותו למכבי אבל מכבי לא רצו..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 20 אוקטובר 2011, 23:12

ורד כהן רשמה איזה משהו מוזר על זה שדייויד רצה אותו וההנהלה לא. נראה לי שבמקרה הזה זה היה הדדי...
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 אוקטובר 2011, 23:14

מכבי לא רצו אותו..אין צורך..
הכתבה הזאת היא יותר מכבש לחצים על הפועל..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 20 אוקטובר 2011, 23:35

טוב, 50 עמודים מייגעים על לאנגפורד זה יותר ממספיק. אם יש משהו חדש אפשר לעדכן פה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי שחף » 20 אוקטובר 2011, 23:36

הרסת ת'רד היסטורי במונחים של הפורום... היה לו צ'אנס להגיע ל-100 עמודים בפחות מחודשיים.
שחף

הודעהעל ידי misha » 20 אוקטובר 2011, 23:40

שחף כתב:הרסת ת'רד היסטורי במונחים של הפורום... היה לו צ'אנס להגיע ל-100 עמודים בפחות מחודשיים.

אנשים גם ככה התחילו להתחרפן לאט לאט, אז אני לא רוצה לדמיין מה היה אם היינו מגיעים ל100 :)
50 עמודים לת'רד זה זה לימיט מספיק נדיב.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי שחף » 20 אוקטובר 2011, 23:53

תהייה שחשבתי עליה עכשיו: אם דברים יסתדרו(אני ממש ממש מקווה) עם לאנגפורד בקרוב מכבי תסגור את הפינה ב-SG, אבל תישאר עם השאלה מה יקרה אם פארמר יעזוב. ואז חושבים על זה שיש רכז חופשי שגם שיחק במכבי, ולא אני לא מדבר על דורון פרקינס אלא על קרלוס ארויו. בשנה שלו במכבי הוא נאלץ לשחק עם גארד בן 35 ובקבוצה בלי אופציית פנים אמיתית שהייתה תלויה בו כמעט לחלוטין. הוא מכיר את הקבוצה והוא יוצר ברמה הכי גבוהה שיש בסופו של דבר, מה גם שהוא לא יהיה כל כך יקר כמו אז... מה דעתכם?
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים