המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
misha כתב:זה מה שניסיתי להסביר לך - אין להם אפשרות להביא שני סופרסטארים עם משכורות שקרובות למקסימום. אם הם מביאים את לאב אז הם לא יכולים מבחינת תקרת שכר להחתים את דרון (לא טרייד ולא שחקן חופשי).
מיינור קרע את הרצועה בברך ימין.
misha כתב:גם סביר לא כי הם יהיו מעל התקרה. במצב כזה כדי להביא רכז סביר הם יצטרכו לוותר על חלק מהפאזל. אבל בכל מקרה, לדעתי לאב יישאר במיני. לפי הדיווחים הם יציעו לו הארכת חוזה בסכום מקסימום בקרוב (דדליין הוא 25 לינואר).
עכשיו זה הזדמנות לרוקי רג'י ג'קסון לקבל דוות. הוא היה לא רע אתמול.
asafb96 כתב:jol9 כתב:מומלץ לראות את התקצירון של המשחק של הקליפרס מול מילווקי.
יש שם שלושה דאנקים נפלאים של גריפין.
אני אסתכן ואומר שהדברים שהוא עושה, לא נעשו מעולם
בהחלט אחד המליהיבים, אבל קצת נסחפת..
הדברים שהוא עושה נעשו גם נעשו. אפילו היום יש שחקנים כמו לברון, האווארד, רוז, ג'אבל מגי, איבקה, ועוד, שעושים דברים מדהימים, ורובם לא נופלים ממנו, לפחות לא בהרבה, בקטע הזה, כך שעל חברה כמו דוקטור ג'י, מייקל, וכל השאר, אין מה להרחיב..
jol9 כתב:asafb96 כתב:jol9 כתב:מומלץ לראות את התקצירון של המשחק של הקליפרס מול מילווקי.
הדברים שהוא עושה נעשו גם נעשו. אפילו היום יש שחקנים כמו לברון, האווארד, רוז, ג'אבל מגי, איבקה, ועוד, שעושים דברים מדהימים, ורובם לא נופלים ממנו, לפחות לא בהרבה, בקטע הזה, כך שעל חברה כמו דוקטור ג'י, מייקל, וכל השאר, אין מה להרחיב..
ד"ר ג'יי היה המעופף הראשון, ודברים שהוא עשה אז לא נעשים גם היום, כך שבעניין הזה אתה צודק.
מייק הוא מייק, אבל מבחינה וירטואוזית הוא נופל לדעתי מהדוק וגם מגריפין.
לגבי מה שקורה היום - אני לא חושב שמישהו ממי שהזקרת הוא את הדברים שעושה גריפין, או משהו קרוב לזה.
הוא HUMAN HIGHLIGHT האמיתי מבחינתי.
asafb96 כתב:jol9 כתב:asafb96 כתב:jol9 כתב:מומלץ לראות את התקצירון של המשחק של הקליפרס מול מילווקי.
ד"ר ג'יי היה המעופף הראשון, ודברים שהוא עשה אז לא נעשים גם היום, כך שבעניין הזה אתה צודק.
לגבי מה שקורה היום - אני לא חושב שמישהו ממי שהזקרת הוא את הדברים שעושה גריפין, או משהו קרוב לזה.
שגריפין יטביע מקוו העונשים כמו מייק, דבר איתיתוסיף למייקל 10 סנטימטר, כמו ההפרש בינו לבין גריפין, ואני לא אתפוס את הראש אם יתביע גם אחרי קוו העונשין
לא יודע, אני אוהב את גריפין כשחקן, אבל נראה לי שקצת מגזימים בהתלהבות ממנו. מבחינה אתלטית, גם לברון וג'אבל מגי לדוגמא, עושים דברים לא פחות מדהימים לטעמי.
jol9 כתב:asafb96 כתב:jol9 כתב:asafb96 כתב:jol9 כתב:מומלץ לראות את התקצירון של המשחק של הקליפרס מול מילווקי.
שגריפין יטביע מקוו העונשים כמו מייק, דבר איתיתוסיף למייקל 10 סנטימטר, כמו ההפרש בינו לבין גריפין, ואני לא אתפוס את הראש אם יתביע גם אחרי קוו העונשין
לא יודע, אני אוהב את גריפין כשחקן, אבל נראה לי שקצת מגזימים בהתלהבות ממנו. מבחינה אתלטית, גם לברון וג'אבל מגי לדוגמא, עושים דברים לא פחות מדהימים לטעמי.
מה זה "תוסיף"?? היה חסר לו משהו כשחקן? עוד 10 ס"מ והוא כבר לא היה השחקן הגדול בהיסטוריה, כי זה היה בא על חשבון משהו אחר.
אני רואה כדורסל NBA הרבה שנים, ואת הדברים שעושה גריפין על בסיס יומי, לא יצא לי לראות הרבה.
זה בכלל לא קשור לאיכויות שלו כשחקן. ברור שיש לו עוד הרבה לאן ללכת. אבל מבחינה וירטואוזית, הוא מדהים בעיני.
jol9 כתב:אסף,
נראה לי שאנחנו לא על אותו תדר. גריפין לא אתלט יותר מג'ורדן ולא מלברון.
הוא פשוט עושה הטבעות מרהיבות. זה הקטע.
דומיניק היה מטביע יפה, ושון קמפ לפני שהחליט ללכת בדרכו של אלוויס. ווינס קרטר באמת היה דאנקר מהסרטים, וכו'.
אבל בהטבעות של הד"ר ושל גריפין יש משהו ייחודי, שלי אישית לא יצא לראות משחקנים אחרים.
Holiday_Armadillo כתב:שיקאגו מנצחת את מינסוטה 111-100..
רוז עם משחק מפלצתי של 31 נקודות ו-11 אסיסטים עם 12 מ-22 ל-2 ו-4 מ-8 מחוץ לקשת..
רוביו עם עוד דאבל דאבל של 13 נקודות ו-11 ריבאונדים..הבן אדם חייב אבל לעבוד על האיבודים שלו..במשחק הזה היו לו 5(היה 3 ופתאום זה קפץ)ועונתי יש לו 3.1 שזה נתון מחמיא לעומת כמה משחקים שהיו לו..
יוסי22 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שיקאגו מנצחת את מינסוטה 111-100..
רוז עם משחק מפלצתי של 31 נקודות ו-11 אסיסטים עם 12 מ-22 ל-2 ו-4 מ-8 מחוץ לקשת..
רוביו עם עוד דאבל דאבל של 13 נקודות ו-11 ריבאונדים..הבן אדם חייב אבל לעבוד על האיבודים שלו..במשחק הזה היו לו 5(היה 3 ופתאום זה קפץ)ועונתי יש לו 3.1 שזה נתון מחמיא לעומת כמה משחקים שהיו לו..
12-22 מהשדה , לא מ-2 .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־23 אורחים