המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:לפי TUBASKET(אתר כדורסל ספרדי)דרייפר סיכם עם ריאל מדריד לשנתיים הבאות
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לפי TUBASKET(אתר כדורסל ספרדי)דרייפר סיכם עם ריאל מדריד לשנתיים הבאות
הוא כבר היה מועמד לשם בקיץ,הם מוזמנים לקחת אותו ואני מקווה שזה אומר שהספרדיות לא מעוניינות בג'קסון
rc4991 כתב:הטורניר האולימפי בכדורסל: ארה"ב עם צרפת וארגנטינה
מישהו יכול להסביר לי למה יש נבחרות ממש חלשות שנאבקות על הכרטיס לאולימפיאדה?
אם אני לא טועה זה בגלל שלכל יבשת יש כמה נציגות ואם זה נכון אז זה ממש מטומטם ומגעיל מצדם כי אני בטוח שיש נבחרות טובות יותר מירדן,ניגריה,קוריאה,אנגולה וקרקאס![]()
(מי זאת בכלל)
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:הטורניר האולימפי בכדורסל: ארה"ב עם צרפת וארגנטינה
אם אני לא טועה זה בגלל שלכל יבשת יש כמה נציגות ואם זה נכון אז זה ממש מטומטם ומגעיל מצדם כי אני בטוח שיש נבחרות טובות יותר מירדן,ניגריה,קוריאה,אנגולה וקרקאס![]()
(מי זאת בכלל)
קראקס זאת עיר..
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:rc4991 כתב:הטורניר האולימפי בכדורסל: ארה"ב עם צרפת וארגנטינה
(מי זאת בכלל)
קראקס זאת עיר..
של איזו מדינה?ואיך זה אפשרי בכלל?
rc4991 כתב:הטורניר האולימפי בכדורסל: ארה"ב עם צרפת וארגנטינה
(מי זאת בכלל)
rc4991 כתב:הכי חכמה אוסרליה שלא משנה מה יקרה היא תשתתף בכל אירוע ספורט עולמי
itay92 כתב:rc4991 כתב:הכי חכמה אוסרליה שלא משנה מה יקרה היא תשתתף בכל אירוע ספורט עולמי
חחח חכמה כאילו היא בחרה את המבנה הגיאוגרפי שלה...
rc4991 כתב:הכי חכמה אוסטרליה שלא משנה מה יקרה היא תשתתף בכל אירוע ספורט עולמי
cannon כתב:ריאל מדריד תדבר חזק מאוד בשנה הבאה. דרייפר ישחק כבוסמן (הוא הרי קרואטי), ג'ייסי קארול קיבל אזרחות מאזרבייג'אן ולכן שניהם לא יתפסו משבצות של אמריקאים. בנוסף, גם רודי חוזר...
rc4991 כתב:cannon כתב:ריאל מדריד תדבר חזק מאוד בשנה הבאה. דרייפר ישחק כבוסמן (הוא הרי קרואטי), ג'ייסי קארול קיבל אזרחות מאזרבייג'אן ולכן שניהם לא יתפסו משבצות של אמריקאים. בנוסף, גם רודי חוזר...
אזרבייג'אן?באמת?
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:cannon כתב:ריאל מדריד תדבר חזק מאוד בשנה הבאה. דרייפר ישחק כבוסמן (הוא הרי קרואטי), ג'ייסי קארול קיבל אזרחות מאזרבייג'אן ולכן שניהם לא יתפסו משבצות של אמריקאים. בנוסף, גם רודי חוזר...
אזרבייג'אן?באמת?
מה..אם קארול לא אזרי אז מי כן?
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:cannon כתב:ריאל מדריד תדבר חזק מאוד בשנה הבאה. דרייפר ישחק כבוסמן (הוא הרי קרואטי), ג'ייסי קארול קיבל אזרחות מאזרבייג'אן ולכן שניהם לא יתפסו משבצות של אמריקאים. בנוסף, גם רודי חוזר...
אזרבייג'אן?באמת?
מה..אם קארול לא אזרי אז מי כן?
יצא לי להכיר פעם זוג אזרבייג'ני בנופשון באנטליה (בימים היותר יפים בין ישראל לטורקיה).
עלי ומלי(הה)
אבל זה סתם לא קשור.....