המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
asafb96 כתב:Chen כתב:דווקא נראה לי שאתה כן יודע מה קורה מאחורי הקלעים, אתה אמרת שהם מפסידים כסף והם מביאים עוד כספים כדי להשלים את זה. בכל מקרה לא יודעים עוד מה קורה אם לנגפורד והנדריקס ולאן ילך הכסף אם הם לא ישארו, אז באמת כדאי שנשהה בנתיים את הויכוח הזה. אם נגיע למצב בעייתי כמו בעונה הזאת שנתקענו בלי רכז, כולם יבואו בטענות להנהלה, אני שנה שעברה פשוט הקדמתי את המאוחר אם "הטענות" האלה כי הייתה לי הרגשה לאן הדברים חותרים ואז גם התווכחתם איתי.אסף אתה אומר שהם גמרו את העונה בגירעון של מיליון דולר? איך בדיוק אני לא יודע, הרי הם הלכו לאדריאטית כדי לקבל 2 מיליון יורו!!!! 2 מיליון יורו ועוד כסף על ייקור מנויים וכמובן אותו הכסף שלא שולם על פארגו, איך הם גמרו את זה בגירעון אני לא יודע.
הם עצמם (הפדרמנים) אמרו בראיונות, וגם שמעון אני חושב הזכיר את זה פעם, שמכבי זה עסק מפסיד, ודני פדרמן אמר שהשנה הייתה שנה גרעונית. בנוסף, כל שנה כל בעל מניות מוציא מכספו 500 אלף דולר (אם אני לא טועה) לפי דבריהם. נמאס לשמוע את הקטנוניות הזאת נגד ההנהלה. מילא בדברים שבאמת מרגיזים, כמו הראיון ההוא, אבל גם על זה יש טענות? עוד פעם תתחילו בדיוני ה"איפה הכסף??"..
yarinsaky כתב:בסוף זה יגמר עם אהרון ודורון כצמד הגארדים.
rc4991 כתב:yarinsaky כתב:בסוף זה יגמר עם אהרון ודורון כצמד הגארדים.
נשמע כל כך לא מגרה
where is the love? כתב:אתה יכול להגיד ''לא ממש'' על זה שמביאים כסף מהבית אבל כל הבעלים אומרים שכל שנה הם מוציאים מהכיס 500K לפחות(כל אחד)ואנחנו עוד הקבוצה שהכי קרובה לברייק-איבן באירופה ועדיין מסיימים את רוב העונות בהפסד
אני הייתי רוצה שלא נתחשבן על כל 100K אבל אני לעולם לא אגיד לבן אדם ''תוציא מליון שקל מהכיס שלך! מה אכפת לך?! יש לך הרבה!''
הקטע הוא שאנחנו לא סתם באים לבן אדם ואומרים לו את זה, אנחנו אוהדים וחלקנו משלמים המון על מנויים ומוצרים, וחלקנו נותן את הקול והנשמה ביציע, אני חושב שגם אנחנו לא סתם בני אדם, מותר לבוא ולהגיד דיעה.
חוץ מזה נגיד ולפדרמן אין , אז נלך לעונה פיננסית , מה רע?
jol9 כתב:asafb96 כתב:Chen כתב:דווקא נראה לי שאתה כן יודע מה קורה מאחורי הקלעים, אתה אמרת שהם מפסידים כסף והם מביאים עוד כספים כדי להשלים את זה. בכל מקרה לא יודעים עוד מה קורה אם לנגפורד והנדריקס ולאן ילך הכסף אם הם לא ישארו, אז באמת כדאי שנשהה בנתיים את הויכוח הזה. אם נגיע למצב בעייתי כמו בעונה הזאת שנתקענו בלי רכז, כולם יבואו בטענות להנהלה, אני שנה שעברה פשוט הקדמתי את המאוחר אם "הטענות" האלה כי הייתה לי הרגשה לאן הדברים חותרים ואז גם התווכחתם איתי.אסף אתה אומר שהם גמרו את העונה בגירעון של מיליון דולר? איך בדיוק אני לא יודע, הרי הם הלכו לאדריאטית כדי לקבל 2 מיליון יורו!!!! 2 מיליון יורו ועוד כסף על ייקור מנויים וכמובן אותו הכסף שלא שולם על פארגו, איך הם גמרו את זה בגירעון אני לא יודע.
הם עצמם (הפדרמנים) אמרו בראיונות, וגם שמעון אני חושב הזכיר את זה פעם, שמכבי זה עסק מפסיד, ודני פדרמן אמר שהשנה הייתה שנה גרעונית. בנוסף, כל שנה כל בעל מניות מוציא מכספו 500 אלף דולר (אם אני לא טועה) לפי דבריהם. נמאס לשמוע את הקטנוניות הזאת נגד ההנהלה. מילא בדברים שבאמת מרגיזים, כמו הראיון ההוא, אבל גם על זה יש טענות? עוד פעם תתחילו בדיוני ה"איפה הכסף??"..
אסף, אני לא כ"כ מסכים עם הגישה שאומרת, שאם מבקרים את ההנהלה בענייני כספים אז זאת חוצפה.
כל הבעלים מביאים כסף מהבית, וכל קבוצות הכדורסל (אולי אפילו בעולם) הן לא רווחיות.
זאת כן חוצפה לבוא ולהגיד - אנחנו רוצים כאן את פארמר ואת לורבק. כי זה גדול על מכבי. זאת לא חוצפה לצפות שמכבי תשאיר את השחקן הכי טוב שלה
במחיר מבצע.
זה גם מאוד תלוי במה שקורה בחוץ. יש מצב שבעונה הבאה, מכבי תוכל לפתוח את העונה מנקודת פתיחה טובה, בה היא מראש מוגדרת כאחת הטובות במפעל.
פאו תאבד מהכוח שלה, גם אלופת היורוליג היא לא קבוצה טובה יותר ממכבי, ברצלונה נמצאת בדעיכה, קירילנקו יעזוב את צסקא,
ריאל וסיינה ימשיכו להיות טובות אבל לא מספיק, והטורקיות לא ממש מפחידות כאן אף אחד.
אז כמו שב2004 מכבי השקיעה כספים, כי הפיינל פור היה בת"א וזה הפך לשני גביעים וגמר, ככה גם אפשר לנסות ולנצל את המצב החדש, בשביל לבנות קבוצה
שתוכל בשנתיים-שלוש הקרובות להילחם על התואר.
where is the love? כתב:תראו זה ברור שעדיך לשלם ללנגפורד 1.1 מיליון מאשר לשלם לשחקן לא טוב 900000 הרי אותו מקרה קרה עם מוריס, ובסוף נשארנו עם וויט ושלל ערמדויות.
עכשיו נניח שלנגפורד עוזב, אתם הרי מסכימים שמכבי צריכים להביא שני שחקנים לעמדות 1 ו-2 ....
אם היו אומרים אוקיי הכסף שלא הלך ללנגפורד ילך נניח לפרקינס ופולן או גקסון ופולן או לא יודע מה , אז היינו אומרים חבל שלנגפורד עזב אבל נמשיך הלאה, אבל כולנו יודעים שלא כך יהיה המצב, כי אם מכבי ישחררו את קית' הם יביאו שני שחקנים בינוניים במקומם, עכשיו יכול להיות שנפגע בזה אבל עדיף להשאר עם לנגפורד.
מצד אחד אומרים לא נביא לשחקן יותר ממיליון דולר, אבל מצד שני מביאים לשחקנים לא טובים הרבה יותר ממה שמגיע להם ובסוף משחררים אותם ומביאים תחליף פחות טוב ואז גם יש בעיות...
עצם זה שמכבי חוסכת בקטעים האלו של המיליון דולר , הוא למעשה כמו סיפור הבומרנג, שבסוף זה חוזר אליהם, קשים וקשוחים במשא ומתן על עוד מאה אלף עם קית' , אבל מוזר ששחקנים אחרים שלא שווים חצי מיליון מקבלים חצי מיליון ויותר.
jol9 כתב:asafb96 כתב:Chen כתב:דווקא נראה לי שאתה כן יודע מה קורה מאחורי הקלעים, אתה אמרת שהם מפסידים כסף והם מביאים עוד כספים כדי להשלים את זה. בכל מקרה לא יודעים עוד מה קורה אם לנגפורד והנדריקס ולאן ילך הכסף אם הם לא ישארו, אז באמת כדאי שנשהה בנתיים את הויכוח הזה. אם נגיע למצב בעייתי כמו בעונה הזאת שנתקענו בלי רכז, כולם יבואו בטענות להנהלה, אני שנה שעברה פשוט הקדמתי את המאוחר אם "הטענות" האלה כי הייתה לי הרגשה לאן הדברים חותרים ואז גם התווכחתם איתי.אסף אתה אומר שהם גמרו את העונה בגירעון של מיליון דולר? איך בדיוק אני לא יודע, הרי הם הלכו לאדריאטית כדי לקבל 2 מיליון יורו!!!! 2 מיליון יורו ועוד כסף על ייקור מנויים וכמובן אותו הכסף שלא שולם על פארגו, איך הם גמרו את זה בגירעון אני לא יודע.
אסף, אני לא כ"כ מסכים עם הגישה שאומרת, שאם מבקרים את ההנהלה בענייני כספים אז זאת חוצפה.
כל הבעלים מביאים כסף מהבית, וכל קבוצות הכדורסל (אולי אפילו בעולם) הן לא רווחיות.
זאת כן חוצפה לבוא ולהגיד - אנחנו רוצים כאן את פארמר ואת לורבק. כי זה גדול על מכבי. זאת לא חוצפה לצפות שמכבי תשאיר את השחקן הכי טוב שלה
במחיר מבצע.
זה גם מאוד תלוי במה שקורה בחוץ. יש מצב שבעונה הבאה, מכבי תוכל לפתוח את העונה מנקודת פתיחה טובה, בה היא מראש מוגדרת כאחת הטובות במפעל.
פאו תאבד מהכוח שלה, גם אלופת היורוליג היא לא קבוצה טובה יותר ממכבי, ברצלונה נמצאת בדעיכה, קירילנקו יעזוב את צסקא,
ריאל וסיינה ימשיכו להיות טובות אבל לא מספיק, והטורקיות לא ממש מפחידות כאן אף אחד.
אז כמו שב2004 מכבי השקיעה כספים, כי הפיינל פור היה בת"א וזה הפך לשני גביעים וגמר, ככה גם אפשר לנסות ולנצל את המצב החדש, בשביל לבנות קבוצה
שתוכל בשנתיים-שלוש הקרובות להילחם על התואר.
Holiday_Armadillo כתב:
אני אוהבת את הנדריקס ורוצה שהוא יישאר..מתי ראית אותי אומרת ''שיתנו לו מליון וחצי! שני מליון! העיקר שישאר!''? מעולם לא אמרתי משהו כזה ולעולם לא אגיד כי לכל שחקן יש גבול של כמה אפשר לשלם לו, על אחת כמה וכמה באירופה שיש מלא שחקנים שמקבלים הרבה יותר ממה שמגיע להם
אתה יכול להגיד ''לא ממש'' על זה שמביאים כסף מהבית אבל כל הבעלים אומרים שכל שנה הם מוציאים מהכיס 500K לפחות(כל אחד)ואנחנו עוד הקבוצה שהכי קרובה לברייק-איבן באירופה ועדיין מסיימים את רוב העונות בהפסד
אני הייתי רוצה שלא נתחשבן על כל 100K אבל אני לעולם לא אגיד לבן אדם ''תוציא מליון שקל מהכיס שלך! מה אכפת לך?! יש לך הרבה!''
rc4991 כתב:yarinsaky כתב:בסוף זה יגמר עם אהרון ודורון כצמד הגארדים.
נשמע כל כך לא מגרה
rc4991 כתב:
למכבי בהחלט יש הזדמנות ללכת עד הסוף שנה הבאה השאלה אם היא תהיה מוכנה לעשות את האקסטרה מאמץ/כסף בשביל זה או שתעדיף לבנות בצורה זולה ולקויה בקיץ ולתקן שוב תוך כדי העונה ואז גם להוציא יותר כסף ממה שהיו צריכים אילו היו משקיעים עוד טיפה כסף בקיץ
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:
אני אוהבת את הנדריקס ורוצה שהוא יישאר..מתי ראית אותי אומרת ''שיתנו לו מליון וחצי! שני מליון! העיקר שישאר!''? מעולם לא אמרתי משהו כזה ולעולם לא אגיד כי לכל שחקן יש גבול של כמה אפשר לשלם לו, על אחת כמה וכמה באירופה שיש מלא שחקנים שמקבלים הרבה יותר ממה שמגיע להם
אתה יכול להגיד ''לא ממש'' על זה שמביאים כסף מהבית אבל כל הבעלים אומרים שכל שנה הם מוציאים מהכיס 500K לפחות(כל אחד)ואנחנו עוד הקבוצה שהכי קרובה לברייק-איבן באירופה ועדיין מסיימים את רוב העונות בהפסד
הדוגמא של הנדריקס מצויינת, אבל הסכומים לא רלוונטיים. יש כאן המון גולשים שחושבים שהנדריקס לא שווה גם 800K. אני מניח שאם היה דיון כזה, היית אומרת -
בטח שהוא שווה את זה, ובסכום כזה צריך להשאיר אותו.
אותו הדבר לאנגפורד - את ה1.1 מליון הוא שווה, והוא שווה את זה גם למכבי.
לגבי כסף מהבית - צריך להפריד בין אנשים פרטיים, לבין בעלי עסקים ולבין בעלי קבוצות ספורט. קבוצת ספורט היא אף פעם לא עסק מרוויח
ומי שנכנס לזה, יודע את זה. זה לא עניין של האם יש לו הרבה או לא, זה עניין של האם הבעלים האלה מסוגלים להעמיד תקציב שיביא את הקבוצה להיות
תחרותית ברמות אליהן היא מכוונת.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:
הדוגמא של הנדריקס מצויינת, אבל הסכומים לא רלוונטיים. יש כאן המון גולשים שחושבים שהנדריקס לא שווה גם 800K. אני מניח שאם היה דיון כזה, היית אומרת -
לגבי כסף מהבית - צריך להפריד בין אנשים פרטיים, לבין בעלי עסקים ולבין בעלי קבוצות ספורט. קבוצת ספורט היא אף פעם לא עסק מרוויח
ומי שנכנס לזה, יודע את זה. זה לא עניין של האם יש לו הרבה או לא, זה עניין של האם הבעלים האלה מסוגלים להעמיד תקציב שיביא את הקבוצה להיות
הייתי אומרת שהוא שווה 800K כי זה לא סכום שמכבי לא רגילים לשלם..זה אפילו מחיר סביר מאוד
ההבדל בין המחירים הוא גדול מאוד..יש הבדל בין להתווכח האם לשחקן מגיע 800K או האם מגיע לו 1.1M+ כשזה מגיע למועדון כמו מכבי שאנחנו יודעים בדיוק כמה משלמים בו
אני מצטערת אני לא מסכימה איתך בקשר לחלק השני..אני מבינה את מה שאתה אומר לחלוטין אבל אני לא מסכימה איתך
הכסף של פדרמן, של רקנאטי ושל שמעון הוא שלהם והם לא הרוויחו אותו ממכבי..הם עבדו קשה בשבילו ואני לא יכולה לבוא בלב שלם ולדרוש מה להוציא סכומים כאלה מהכיס
הייתי אומרת שהוא שווה 800K כי זה לא סכום שמכבי לא רגילים לשלם..זה אפילו מחיר סביר מאוד
ההבדל בין המחירים הוא גדול מאוד..יש הבדל בין להתווכח האם לשחקן מגיע 800K או האם מגיע לו 1.1M+ כשזה מגיע למועדון כמו מכבי שאנחנו יודעים בדיוק כמה משלמים בו
אני מצטערת אני לא מסכימה איתך בקשר לחלק השני..אני מבינה את מה שאתה אומר לחלוטין אבל אני לא מסכימה איתך
הכסף של פדרמן, של רקנאטי ושל שמעון הוא שלהם והם לא הרוויחו אותו ממכבי..הם עבדו קשה בשבילו ואני לא יכולה לבוא בלב שלם ולדרוש מה להוציא סכומים כאלה מהכיס
אם לאמפה קיבל פה מיליון דולר, ולאנגפורד דורש את זה (כשבאירופה הוא שווה פי 2), אז מה השאלה בכלל? מיליון דולר זה סכום גבוה עבור מכבי אבל לא סכום חריג, וסכום שמכבי משלמים בדרך כלל לכוכבים. ולאנגפורד הוא כוכב, שהוכיח את עצמו פה, השתלב במועדון (ממש לא פשוט), ורוצה להישאר. לאנגפורד צריך להיות פה
Holiday_Armadillo כתב:אם לאמפה קיבל פה מיליון דולר, ולאנגפורד דורש את זה (כשבאירופה הוא שווה פי 2), אז מה השאלה בכלל? מיליון דולר זה סכום גבוה עבור מכבי אבל לא סכום חריג, וסכום שמכבי משלמים בדרך כלל לכוכבים. ולאנגפורד הוא כוכב, שהוכיח את עצמו פה, השתלב במועדון (ממש לא פשוט), ורוצה להישאר. לאנגפורד צריך להיות פה
זה שלאמפה ורודני ווייט קיבלו סכומים מופרכים שלא קשורים אליהם לא אומרים שהם היו צריכים לקבל אותם
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־27 אורחים