Dperk כתב:השם שלי מסתבר ששווה - חובב זרגים, בעיטה לביצים, והכי יפה בעולם![]()
![]()
![]()
מזל שמבין שלושתם רק אחד מתאים.
ואיון שום דבר רע בחובב זרגים

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Dperk כתב:השם שלי מסתבר ששווה - חובב זרגים, בעיטה לביצים, והכי יפה בעולם![]()
![]()
![]()
Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:השם שלי מסתבר ששווה - חובב זרגים, בעיטה לביצים, והכי יפה בעולם![]()
![]()
![]()
gandya כתב:כאשר אני אמרתי שמכבי תחתים שני זרים בקו האחורי בנוסף לאלו החתומים כבר, כולם צחקו עלי, עכשיו כבר זה נראה די ברור לא?
gandya כתב:כאשר אני אמרתי שמכבי תחתים שני זרים בקו האחורי בנוסף לאלו החתומים כבר, כולם צחקו עלי, עכשיו כבר זה נראה די ברור לא?
felix_r כתב:gandya כתב:כאשר אני אמרתי שמכבי תחתים שני זרים בקו האחורי בנוסף לאלו החתומים כבר, כולם צחקו עלי, עכשיו כבר זה נראה די ברור לא?
נכון. שניהם באמת זרים ...לכדורסל
felix_r כתב:gandya כתב:כאשר אני אמרתי שמכבי תחתים שני זרים בקו האחורי בנוסף לאלו החתומים כבר, כולם צחקו עלי, עכשיו כבר זה נראה די ברור לא?
gandya כתב:felix_r כתב:gandya כתב:כאשר אני אמרתי שמכבי תחתים שני זרים בקו האחורי בנוסף לאלו החתומים כבר, כולם צחקו עלי, עכשיו כבר זה נראה די ברור לא?
חבל שלא הייתי כאן בעונה שהחתימו את פארגו, סתם מתוך עניין, מה אמרת אז לגבי ההחתמה?
felix_r כתב:gandya כתב:felix_r כתב:gandya כתב:כאשר אני אמרתי שמכבי תחתים שני זרים בקו האחורי בנוסף לאלו החתומים כבר, כולם צחקו עלי, עכשיו כבר זה נראה די ברור לא?
חבל שלא הייתי כאן בעונה שהחתימו את פארגו, סתם מתוך עניין, מה אמרת אז לגבי ההחתמה?
לא אמרתי שום דבר מיוחד, כי פארגו הוחתם בסוף הקייץ בעודף שנשאר
gandya כתב:felix_r כתב:gandya כתב:felix_r כתב:gandya כתב:כאשר אני אמרתי שמכבי תחתים שני זרים בקו האחורי בנוסף לאלו החתומים כבר, כולם צחקו עלי, עכשיו כבר זה נראה די ברור לא?
לא אמרתי שום דבר מיוחד, כי פארגו הוחתם בסוף הקייץ בעודף שנשאר
לא אמרת כלום?! מדובר בהחתמה של רכז\סקורר פותח.. טוב אז בטח אמרת כמה דברים על זה שיהיה רק בריא טורנס..
Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:השם שלי מסתבר ששווה - חובב זרגים, בעיטה לביצים, והכי יפה בעולם![]()
![]()
![]()
LIAV10 כתב:משפחת פדרמן=הולכת בעקבות פנטזיה
מצד שני זה גם שווה ל"דוסיות שובבות", אני לא יודע למה להאמין..
שחף כתב:מה שעלוב שמכבי עלולים להרגיע את הלחץ של האוהדים בהחתמה של הסופרסטאר העצום, הגארד הכל יכול והשחקן"המוכר" דורון פרקינס. אני כבר מדמיין את ההודעה על החזרתו "מכבי תל אביב מחזירה את אחד מבכירי הרכזים באירופה, דורון פרקינס" ואנשים אשכרה יקנו את הדבר הזה.
לא אמרת כלום?! מדובר בהחתמה של רכז\סקורר פותח.. טוב אז בטח אמרת כמה דברים על זה שיהיה רק בריא טורנס.
פארגו הוחתם במטרה להיות רכז מחליף לפרקינס (כולנו אז חשבנו עוד שיבוא גם גארד בנוסף...)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־36 אורחים