מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

הודעהעל ידי aribari24 » 26 יולי 2012, 05:15

לא היה איזה דיזון תומפסון בירושלים?
aribari24

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 יולי 2012, 05:16

aribari24 כתב:לא היה איזה דיזון תומפסון בירושלים?

אכן, אבל זה שחקן אחר ש "הבריק " בלובליאנה.

ד"א, הוא 2.03 ולא 2.06 .
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 26 יולי 2012, 05:38, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 26 יולי 2012, 05:36

דורסי הוא לא סנטר מובהק, כמו הנדריקס. אבל הוא יכול לתת את ההשלמה ההגנתית לשרמדיני. הוא שחקן הגנה פנטסטי. הוא לא נופל מהנדריקס, והוא היה בורג חשוב בהצלחה של אולימפיאקוס. בגדול, אני מעדיף אותו על הנקניקיה הצרפתית, אבל לא על מאריץ'. יכול להיות שהרעיון בקונספט של להביא אותו מונע מכך שהיכולות ההגנתיות של מדלי ושל שרמדיני מוטלות בספק, ושל אליהו זה כבר ידוע לכל שאין לו כאלה.
er79

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 יולי 2012, 05:44

אבל באיזו עמדה הוא ישחק ? עמדה 4 מלאה עם מדלי ואליהו ( כן, הוא ישאר בסוף ) ובעמדה 5 יש כרגע את שרמדיני, מה שאומר שאתה צריך 5 מובהק , שחקן מטרה בעצם. סנטר פותח , אם נחדד את הדברים .
אפשר להבין החתמה של מאריץ' , לפחות מבחינת הקונספט, אבל דורסי לא מתאים להגדרה. הוא שחקן טוב מאוד שיכל להתאים למכבי אחרת, אבל לא חושב שהוא מתאים למה שיש היום. הוא יצטרך לשחק עם מספרי 4 ולא בטוח שזה יתאים . ( הנדריקס היה למעשה סנטר נמוך ).
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 26 יולי 2012, 05:51

yarinsaky כתב:אבל באיזו עמדה הוא ישחק ? עמדה 4 מלאה עם מדלי ואליהו ( כן, הוא ישאר בסוף ) ובעמדה 5 יש כרגע את שרמדיני, מה שאומר שאתה צריך 5 מובהק , שחקן מטרה בעצם.
אפשר להבין החתמה של מאריץ' , לפחות מבחינת הקונספט, אבל דורסי לא מתאים להגדרה. הוא שחקן טוב מאוד שיכל להתאים למכבי אחרת, אבל לא חושב שהוא מתאים למה שיש היום. הוא יצטרך לשחק עם מספרי 4 ולא בטוח שזה יתאים . ( הנדריקס היה למעשה סנטר נמוך ).

אני מזכיר לך שגם הנדריקס הוא לא 5 מובהק, אבל הוא שיחק בעמדה זו. יכול להיות שבלאט רואה בו את התחליף המדויק להנדריקס, אם הוא אכן מעוניין בו. שרמדיני הוא שחקן מטרה, לא מלוטש אמנם, אבל שחקן מטרה. גם אני כמוך מעדיף את מאריץ, אבל אם מאריץ' לא ינחת כאן, דורסי יכול לתרום יותר מהשרוך הצרפתי או מתומפסון לדעתי.
er79

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 יולי 2012, 05:54

הנדריקס שיחק כסנטר וכמעט אך ורק בתור סנטר כי הוא סנטר נמוך, זה מה יש.
מכבי בעצם צריכה סנטר פותח, אחרת לא הייתה רוצה לשלם כמעט מיליון דולר על מאריץ'. אם חושבים שדורסי יכול להיות סנטר פותח, סבבה. אני לא חושב שזה הכי מתאים, או בכלל לא מתאים.
אם וויתרו על הנדריקס בשביל להביא סנטר 5 מובהק, איך זה הולכים על 4 שאולי יכול לשחק כמה דקות כ 5 ? זה לא הכי הגיוני .( או מגוחך אפילו).
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 26 יולי 2012, 06:17

yarinsaky כתב:הנדריקס שיחק כסנטר וכמעט אך ורק בתור סנטר כי הוא סנטר נמוך, זה מה יש.
מכבי בעצם צריכה סנטר פותח, אחרת לא הייתה רוצה לשלם כמעט מיליון דולר על מאריץ'. אם חושבים שדורסי יכול להיות סנטר פותח, סבבה. אני לא חושב שזה הכי מתאים, או בכלל לא מתאים.
אם וויתרו על הנדריקס בשביל להביא סנטר 5 מובהק, איך זה הולכים על 4 שאולי יכול לשחק כמה דקות כ 5 ? זה לא הכי הגיוני .( או מגוחך אפילו).

קודם כל, מי אמר לך שמכבי הולכת על 5 מובהק? מאיפה הבנתם את זה? דבר שני, הויכוח על העמדה האמיתית של הנדריקס נתון ותמיד יהיה נתון לויכוח. בלאט אכן השתמש בו כ-5, אני לא יודע אם גם הוא סנטר מובהק. להגיד לך שדורסי הוא האופציה המועדפת עליי? ברור שלא. להגיד לך שלא הייתי לוקח אותו אם מאריץ' או פרוביץ' לא יהיו פה? את זה אני לא יכול להגיד, כי דורסי עדיף בעיניי על שמות קיקיוניים כמו אג'ינסה.
er79

הודעהעל ידי or163 » 26 יולי 2012, 06:19

דורסי לא יבוא בפחות ממיליון דולר ואם זו העלות שלו אז עדיף להשקיע את זה בסנטר אמיתי.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 יולי 2012, 06:23

לא יודע מי אמר לי מה, הנהלת מכבי לא מדברת איתי. אנחנו מסיקים ממה שמפורסם בתקשורת ומה שבלאט ופדרמן אומרים. דיברו על 5 מובהק, זה מה שאמר דני פדרמן לא מזמן בהקשר של הנדריקס ( שלא רצו אותו ) .
בלאט דיבר על שחקן עם יכולות פוסט, אז אני מניח שהוא התכוון לסנטר מובהק, לא יודע.
לא סתם ניסו לצרף את מאריץ' כל הזמן, היה כאן איזה קו מחשבתי וקונספט. ( גם אם סביב השחקן עצמו יש חילוקי דעות לא קטנים ).

זה שבסוף יהיו אילוצים ומכבי תביא שוב פורוורד - סנטר נמוך זה יכול להיות, את זה אי אפשר לפסול . כשאתה מתקרב לאוגוסט והאופציות קטנות זה המצב.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 26 יולי 2012, 06:55

איזה ליצן לא אמין מתפוז בשם סוד מדינה טוען שאית'וואן מור סיכם במכבי
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 26 יולי 2012, 07:00

אם בסופו של דבר ילכו על סנטר נמוך בגלל שלא תיהיה ברירה אז אני בהחלט הייתי שמח לראות פה את דורסי . בכל מקרה הוא עדיף גם על שרוכים אחרים כמו אג'ינסה וכו' ואני חושב ששילוב שלו עם גרגמל יכול לעבוד לא רע...
אני הרבה יותר מודאג מעמדת הגארדים בנתיים...

מור שחקן עם פוטנציאל אבל אני לא בטוח שהוא מה שאנחנו צריכים כרגע לעמדת הגארד ואני גם לא חושב שזו תחשב החתמה גדולה שתמשוך את הקהל ...
החתמה או שתיים גדולות וערוץ שניים דופק על הדלת של פדרמן בתחנונים לזכות בזכויות שידור ...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי or163 » 26 יולי 2012, 07:57

בכל מקרה דורסי לא יבוא לפה, הוא ישחק או באולי' או בNBA
ובמקרה של תומפסון אם יביאו אותו זה באמת יהיה שערורייה.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי קודי » 26 יולי 2012, 08:11

לגבי דיון תומפסון, אני מקווה שמדובר בבדיחה. תראו את המספרים של הבחור בעונה שעברה ביורוליג, במדי אחת הקבוצות החלשות במפעל:
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2011

שילוב של גובה נמוך (2.03 בלבד), אחוזי קליעה נוראיים מהשדה ומהעונשין, לא לוקח ריבאונדים (4 בלבד ב-23 דקות) וגם לא חוסם. אני בכלל לא בטוח שהוא טוב יותר מג'ונס ששיחק בגליל. מדובר בשחקן שאני לא בטוח שראשון או גליל היו לוקחות.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 26 יולי 2012, 09:00

קודי כתב:לגבי דיון תומפסון, אני מקווה שמדובר בבדיחה. תראו את המספרים של הבחור בעונה שעברה ביורוליג, במדי אחת הקבוצות החלשות במפעל:
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2011

שילוב של גובה נמוך (2.03 בלבד), אחוזי קליעה נוראיים מהשדה ומהעונשין, לא לוקח ריבאונדים (4 בלבד ב-23 דקות) וגם לא חוסם. אני בכלל לא בטוח שהוא טוב יותר מג'ונס ששיחק בגליל. מדובר בשחקן שאני לא בטוח שראשון או גליל היו לוקחות.

הגזמת. שחקן עם מדד של 6, לא מספיק טוב בשבילך?? ממש חזירות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי זרובבל » 26 יולי 2012, 10:40

מעניין. פתאום מור הפך למועמד http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 26192.html

האם גולדסטון קורא את צהבת?
זרובבל

הודעהעל ידי er79 » 26 יולי 2012, 10:44

זרובבל כתב:מעניין. פתאום מור הפך למועמד http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 26192.html

האם גלדסטון הוא "סוד מדינה" מתפוז?
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 יולי 2012, 10:50

איזה קיץ עלוב זה אם אנשים הגיעו לרמת פסימיות של אופטימיותממפאקינג דורסי, רבע מהנדריקס שחצי פורום ירד עליו..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 26 יולי 2012, 11:01

er79 כתב:
זרובבל כתב:מעניין. פתאום מור הפך למועמד http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 26192.html

האם גלדסטון הוא "סוד מדינה" מתפוז?

:laugh1
אני מאמין שמור יחתום כאן בסוף,בלאט רוצה אותו עוד מהשנה שעברה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי tomerp » 26 יולי 2012, 11:26

לא קשור לקורא או לא קורא, זה פשוט ריאלי, שאחרי שהוא שוחרר מיוסטון היום הוא יהיה מועמד.....
אני מאמין שמור יחתום פה ביחד עם סנטר כמו דורסי או משהו מהסוג שלו....
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי asafb96 » 26 יולי 2012, 11:41

דורסי הוא שם מעניין שדיברתי עליו גם בעונה שעברה. הוא סנטר, בלי ספק בכלל. נמוך, אבל מפצה על זה בהמון פיזיות (שחקן יותר חזק פיזית מהנדריקס, ולא נופל מאף סנטר ביבשת. הראה את זה כשהתמודד יוצא מהכלל מול קרסטיץ', ועשה עליו הגנה פנטסטית), והמון אתלטיות. מדובר בשחקן הגנה מעולה, גם אחלה ריבאונדר, אבל שחקן התקפי לא ממש טוב. יודע בעיקר לסיים חזק בדאנקים באיזור הצבע, יודע לא רע פיק-אנד-רול, ומשיג נקודות מריבאונד התקפה. אבל אין לו פוסט אפ מי יודע מה, אין לו קליעה, והוא לא יודע לייצר מצבים לעצמו, חייב רכז שיפעיל אותו.
סך הכל, הוא ישלים די טוב את שרמאן מבחינה הגנתית. הקוו הקדמי של מכבי בנוי על 3 שחקני התקפה יוצאים מהכלל, ומה שחסר בעצם זה בעיקר הגנה. דורסי יכול בהחלט לספק את זה, השאלה זה המחיר.
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים