גדול

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:ההתלהבות מטיוס מוגזמת. מג'יימס תקבל לא פחות. גם הלפרין היה לא יציב. לגבי האחרים אני מסכים איתך. אני אוהב את אליהו ואני שמח שהוא סתם פיות של הרבה משונאיו. כספי היה טוב מאוד. אוחיון הוא פספוס כואב, ואנחנו נרגיש זאת העונה.
yzafrir כתב:er79 כתב:ההתלהבות מטיוס מוגזמת. מג'יימס תקבל לא פחות. גם הלפרין היה לא יציב. לגבי האחרים אני מסכים איתך. אני אוהב את אליהו ואני שמח שהוא סתם פיות של הרבה משונאיו. כספי היה טוב מאוד. אוחיון הוא פספוס כואב, ואנחנו נרגיש זאת העונה.
גם אם מג'יימס נקבל יותר , האם זה שווה פי שתיים יותר כסף ? הרי מדובר בסנטר שני או שלישי שלנו....
אין לי שום דבר נגד ג'יימס מבחינה מקצועית אבל עניין המס שלו וזה שהוא לא ישראלי זה חסרון מאוד גדול . אתה משלם מס של ישראלי אבל לא יכול להשתמש בשחקן כישראלי .
טיוס הוא גם ישראלי וגם מרוויח בנטו חצי מג'יימס וגם הברוטו שלו נמוך בהרבה משלו . אני חושב שיכולנו להסתפק בטיוס .
rc4991 כתב:yzafrir כתב:er79 כתב:ההתלהבות מטיוס מוגזמת. מג'יימס תקבל לא פחות. גם הלפרין היה לא יציב. לגבי האחרים אני מסכים איתך. אני אוהב את אליהו ואני שמח שהוא סתם פיות של הרבה משונאיו. כספי היה טוב מאוד. אוחיון הוא פספוס כואב, ואנחנו נרגיש זאת העונה.
גם אם מג'יימס נקבל יותר , האם זה שווה פי שתיים יותר כסף ? הרי מדובר בסנטר שני או שלישי שלנו....
אין לי שום דבר נגד ג'יימס מבחינה מקצועית אבל עניין המס שלו וזה שהוא לא ישראלי זה חסרון מאוד גדול . אתה משלם מס של ישראלי אבל לא יכול להשתמש בשחקן כישראלי .
טיוס הוא גם ישראלי וגם מרוויח בנטו חצי מג'יימס וגם הברוטו שלו נמוך בהרבה משלו . אני חושב שיכולנו להסתפק בטיוס .
הבעיה עם ג'יימס היא שאם היית מוותר עליו ומחתים את טיוס היית משלם יותר מהשכר של ג'יימס כיום
yzafrir כתב:אם ג'יימס מרוויח 350 נטו (750 ברוטו ) זה פי 2 ממה שטיוס היה מקבל במכבי שזה 200-250 (330 ברוטו ) . לגבי החוזה של ג'יימס העונה , בקלות אפשר היה למצוא קבוצה שתשלם לו את רוב החוזה . אם הסכימו לשלם באירופה 250 לטיוס אז לג'יימס מכבי היו מוצאים ביותר כסף במיוחד אחרי הסדרה הטובה נגד פאו... ולכן החוזה של ג'יימס לא היה מהווה בעיה .
טיוס נגר ? נגר לא עושה שורה סטטיסטית של 13.4 נק (75%) 7.4 ריב' ו1.4 חסימות גם נגד קבוצות פח כמו בליגה שלנו, גם לעשות את ההלי הופים שלו ואת הנקודות הקלות בצבע צריך כשרון ....טיוס רחוק מלהיות סנטר מושלם אבל אני חושב שביחס עלות מול תועלת הוא יכול לתרום הרבה יותר מג'יימס .
אגב , מסכים מאוד לגבי הלפרין ואוחיון , לגבי יוגב אין הרבה ברירה (השחקן לא רוצה באמת להיות פה , אבל לגבי הלפרין שמאוד רוצה לחזור , היה נתן להגיע לפתרון שיהיה מקובל על כל הצדדים ואפילו בלי מאמץ גדול . הכל עניין של משחקי אגו של הבנים של....
yzafrir כתב:אז הנבחרת "פח" שלנו עלתה בסוף עוד לפני המשחק האחרון .....כנראה שמישהו פה קצת שפט אותם מוקדם מידי .....
כספי אוברייטד ? נתן את אחד הטורנירים הכי טובים לשחקן ישראלי אי פעם...
הלפרין מעבר לשיא שלו ? הלפרין הציג מבחינתי את הטורניר הכי טוב שלו מבחינת מנהיגות ויכולת להפוך את אלו שלידו לטובים יותר ....
אליהו בחמשת הפואוורדים הכי טובים באירופה ? מסתבר שכן (כשהוא רוצה )
אוחיון שחקן בינוני ואפור ? כנראה שהתקופה הטוה שלו משנה שעברה עדיין לא נגמרה....
מבחינתי טיוס הוא הפתעת הטורניר . מכבי פספסו פה שחקן שיכל בתור ישראלי גם לחסוך הרבה כסף לקבוצה וגם לתת דקות טובות מעמדת הסנטר השלישי גם ביורוליג וגם בליגה .
אני חושב שהוא הולך לתת עונה יפה מאוד באיטליה....
yzafrir כתב:אם ג'יימס מרוויח 350 נטו (750 ברוטו ) זה פי 2 ממה שטיוס היה מקבל במכבי שזה 200-250 (330 ברוטו ) . לגבי החוזה של ג'יימס העונה , בקלות אפשר היה למצוא קבוצה שתשלם לו את רוב החוזה . אם הסכימו לשלם באירופה 250 לטיוס אז לג'יימס מכבי היו מוצאים ביותר כסף במיוחד אחרי הסדרה הטובה נגד פאו... ולכן החוזה של ג'יימס לא היה מהווה בעיה .
טיוס נגר ? נגר לא עושה שורה סטטיסטית של 13.4 נק (75%) 7.4 ריב' ו1.4 חסימות גם נגד קבוצות פח כמו בליגה שלנו, גם לעשות את ההלי הופים שלו ואת הנקודות הקלות בצבע צריך כשרון ....טיוס רחוק מלהיות סנטר מושלם אבל אני חושב שביחס עלות מול תועלת הוא יכול לתרום הרבה יותר מג'יימס .
אגב , מסכים מאוד לגבי הלפרין ואוחיון , לגבי יוגב אין הרבה ברירה (השחקן לא רוצה באמת להיות פה , אבל לגבי הלפרין שמאוד רוצה לחזור , היה נתן להגיע לפתרון שיהיה מקובל על כל הצדדים ואפילו בלי מאמץ גדול . הכל עניין של משחקי אגו של הבנים של....
LIAV10 כתב:yzafrir כתב:אם ג'יימס מרוויח 350 נטו (750 ברוטו ) זה פי 2 ממה שטיוס היה מקבל במכבי שזה 200-250 (330 ברוטו ) . לגבי החוזה של ג'יימס העונה , בקלות אפשר היה למצוא קבוצה שתשלם לו את רוב החוזה . אם הסכימו לשלם באירופה 250 לטיוס אז לג'יימס מכבי היו מוצאים ביותר כסף במיוחד אחרי הסדרה הטובה נגד פאו... ולכן החוזה של ג'יימס לא היה מהווה בעיה .
וואו, איזה חישוב לא פיירי דפקת פה, נתת תנאי מס שונים לשחקנים שאמורים לשלם בדיוק אותם אחוזי מס רק בשביל להוכיח נקודה מסויימת..
מאיפה הביטחון להגיד שטיוס היה לוקח 350 אלף נטו?
מקובי כתב:LIAV10 כתב:yzafrir כתב:אם ג'יימס מרוויח 350 נטו (750 ברוטו ) זה פי 2 ממה שטיוס היה מקבל במכבי שזה 200-250 (330 ברוטו ) . לגבי החוזה של ג'יימס העונה , בקלות אפשר היה למצוא קבוצה שתשלם לו את רוב החוזה . אם הסכימו לשלם באירופה 250 לטיוס אז לג'יימס מכבי היו מוצאים ביותר כסף במיוחד אחרי הסדרה הטובה נגד פאו... ולכן החוזה של ג'יימס לא היה מהווה בעיה .
וואו, איזה חישוב לא פיירי דפקת פה, נתת תנאי מס שונים לשחקנים שאמורים לשלם בדיוק אותם אחוזי מס רק בשביל להוכיח נקודה מסויימת..
מאיפה הביטחון להגיד שטיוס היה לוקח 350 אלף נטו?
ליאב טיוס מרוויח באיטליה 250 אלף. אם תשים לב צפריר רשם שטיוס היה מקבל במכבי סכום דומה (אם וכאשר) ככה שזה הגיוני לגמרי.
על ג'יימס הוא רשם שהוא מרוויח 350 אלף נטו.
לסיכום: טיוס 500 אלף דולר בערך לעומת ג'יימס 700 אלף דולר בערך.
קפיש?
וצפריר- כולם (גם מכבי וגם יותם) אמרו שהאשמה היא בעיקר במס הכנסה שלא אומר כמה יותם צריך לשלם כדי לחזור. זה הזוי לגמרי אבל כנראה שזה המצב. קצת קשה לבוא בטענה למכבי על כך שהיא תצטרך להתחייב על סכום שהיא לא יודעת כמה הוא.
גל מקל כתב:אגב למי שלא זוכר,
במוקדמות הקודמות לאליפות אירופה 2011, התבאסנו מזה שפיב"א הגדילה את מספר העולות ל-24, אחרי שהדחנו את איטליה בבית המוקדם.
בגלל שהיינו מבסוטים מהנצחון על איטליה וזעמנו על השינוי (שלפי שמועות הושג בדיל של מנגין עם פיב"א).
ואם אני לא טועה הגשנו ערעור לפיב"א (אני זוכר ששיבק התראיין בזעם על "שחיתות""לא הוגן").
היום בדיעבד אפשר להגיד, שאם הערעור שלנו היה מתקבל , (בלתי אפשרי כמובן....)
אז יש מצב שישראל הייתה נשארת בבית, ושיבק מסיים את קריירתו המפוארת באולמות קפואים בהולנד.
מוסר השכל ???..
גל מקל כתב:אגב למי שלא זוכר,
במוקדמות הקודמות לאליפות אירופה 2011, התבאסנו מזה שפיב"א הגדילה את מספר העולות ל-24, אחרי שהדחנו את איטליה בבית המוקדם.
בגלל שהיינו מבסוטים מהנצחון על איטליה וזעמנו על השינוי (שלפי שמועות הושג בדיל של מנגין עם פיב"א).
ואם אני לא טועה הגשנו ערעור לפיב"א (אני זוכר ששיבק התראיין בזעם על "שחיתות""לא הוגן").
אז יש מצב שישראל הייתה נשארת בבית, ושיבק מסיים את קריירתו המפוארת באולמות קפואים בהולנד.
מוסר השכל ???..
חנו'ש כתב:גל מקל כתב:אגב למי שלא זוכר,
מוסר השכל ???..
לי אישית מאוד הפריע בזמנו ששינו את השיטה בדיעבד ולא יידעו על כל מראש. אין לי בעיה עם השיטה, אבל אי אפשר לשנות אותה פתאום בסוף הקמפיין זה לא הוגן.