MTA2311 כתב:יוסי, כשנוח, פתאום ההחלטות של בלאט והצוות המקצועי מספיקות בשבילך, ואף אחד פה לא יכול להתווכח.
כשהוא מוציא את סמית', או כשסופו נשכח יותר משתי דקות על הספסל, אתה מרשה לעצמך לבקר את הצוות המקצועי כאילו לקחת בעצמך שתי אליפויות אירופה בתור מאמן.
פשוט תגיד שאתה מחזיק מהיקמן, ואל תנסה לתרץ את זה.
אני לא מבין למה צריך לחזור על כל דבר 5 פעמים ...
תקרא מה שכתבתי ליוני , אני לא חושב שאני מבין יותר טוב מבלאט (זה די יומרני וחצוף לטעמי ) אלא שאני לא מסכים עם הסגנון שהוא הולך אליו עם ההעדפה של השחקנים ההגנתיים והאפורים על פני השחקנים עם אוריינטציה יותר התקפית , אפשר לראות את זה עם אליהו ומאצ'באן מצד אחד ועם שחקנים כמו ג'יימס מהצד השני שלטעמי לא יכול לסחוב קבוצה לטופ 8 או מעבר לזה ובלאט מסתפק במטרות הבינוניות יותר לטעמי בלי לנסות לפרוץ את המסגרת עם שחקנים יותר מוכשרים אבל פחות מאולפים .
ושוב , ממש לא אמרתי שאי אפשר להתווכח אלא שאם יוני מביא את ה"רוב" בפורום אני יכול להביא את הצוות המקצועי ככה שאפשר פשוט להתמקד בעובדות בלי להתמקד בשאלה מה רוב גולשי הפורום חושבים.
ואני ממש לא אוהב את היקמן ואת סגנון המשחק שלו אבל אני גם לא שונא אותו ולטעמי יש לו יכולות בהחלט מרשימות ברמה האישית שעם רכז טוב יכולות להועיל מאוד למכבי .
אני גם חושב שאתמול הוא היה קריטי לניצחון עם ה-10 נקודות ברבע השלישי שהיו נקודות משום מקום , בלעדיו לא היינו משיגים את הנקודות האלו והיינו מסיימים את הרבע הזה בפיגור משמעותי .