ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס חתם רשמית בחימקי, היקמן בפנר'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס סיכם בחימקי

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 30 יוני 2014, 11:42

ספנוליס היה חתום בNBA לכן מדובר על סכומים אחרים לגמרה . מה עוד שהוא שחקן יווני שחזר ליוון . רייס זכה להגרה ושיבושם לו. לו , לדוויד ולמכבי פשוט היה הרבה מאוד מזל.
טיקי חוזר

הודעהעל ידי יוסי22 » 30 יוני 2014, 11:42

התנין כתב:יוסי, אני בניגוד אליך חושב שמכבי היתה צריכה להוציא את פנקס הצ'קים ולהציע מיליון וחצי לרייס. מדובר בסכום סטנדרטי לשחקן במעמד הזה באירופה, ולא מדובר בסדר גודל של החוזים הגדולים באמת שיכולים להגיע ל 3-2.5 מיליון יורו לעונה.

זכותך ..

אני חושב שלא וכך גם מכבי .

אני רק לא מבין את היללות( לא שלך .. ) כאילו מכבי עשו פה משהו לא הגיוני לחלוטין , אפשר להבין די בקלות את הרציונאל של מכבי גם אם לא מסכימים.

ולגופו של ענין אתה באמת משווה את ספאנוליס על הקבלות שלו לרייס עם קבלות של חודש וחצי ?
יוסי22

הודעהעל ידי יוסי22 » 30 יוני 2014, 11:44

טיקי חוזר כתב:ספנוליס היה חתום בNBA לכן מדובר על סכומים אחרים לגמרה . מה עוד שהוא שחקן יווני שחזר ליוון . רייס זכה להגרה ושיבושם לו. לו , לדוויד ולמכבי פשוט היה הרבה מאוד מזל.

ולהשוות אותו לפארקר וניקולה זה אבסורד הרבה יותר גדול מההשוואה לספאנוליס , סוג של חילול הקודש בעבורי .

האמת זה מזכיר לי שבאיזשהו מקום הזכיה של מכבי ביורוליג יצרה אצלי איזה דיסוננאס , כאילו זה סוג של גימוד לקבוצות העל שזכו בעבר בגביע , לא יודע משהו מוזר כזה .
יוסי22

הודעהעל ידי התנין » 30 יוני 2014, 11:46

אני לא משווה את ספאנוליס לרייס, ברור לי שהשני עוד צריך לצבור קילומטרז' רב ביותר כדי להגיע ליווני. ואל תשכח שכפי שלא ניתן להשוות בין הרזומה של שניהם, גם אי אפשר להשוות בשכר שהם מרוויחים. לא אמרתי שמכבי תציע שניים וחצי מיליון יורו, אלא "סה"כ" מיליון וחצי דולר. שלפחות תראה נכונות אמיתית להשאיר את ה-שחקן שלה, כי עובדתית, מדובר בשחקן שעשה קפיצה מטאורית בישורת האחרונה של העונה, והראה ניצוצות של שחקן באמת מרגש (להבדיל מהיקמן למשל). אין לי ספק שמכבי שנה הבאה הוא היה עומד ראש בראש עם רודריגז על תואר הרכז הטוב באירופה. בחימקי או בכל אחד מבתי הקברות לשחקנים שהוזכרו כאן, הוא ילך לאיבוד לצערי.
נערך לאחרונה על ידי התנין בתאריך 30 יוני 2014, 11:48, נערך פעם אחת בסך הכל.
התנין

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 30 יוני 2014, 11:47

אותי הורג משהו אחר בכל הסיפור של חתימה של שחקנים שחומי אור בקבוצות הרוסיות : מדובר על חלק לא מבוטול של אנשים גזעניים שקוראים להם בנהם בשמות כמו "ניגר " ומתיחסים אלהם כי אנשים מסוג "ז" לסטרלינג בNBA על 1 אחוז עושו מות כאן מגיע צק' ולא מעניין שום דבר .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי dod » 30 יוני 2014, 11:48

טיקי חוזר כתב:אותי הורג משהו אחר בכל הסיפור של חתימה של שחקנים שחומי אור בקבוצות הרוסיות : מדובר על חלק לא מבוטול של אנשים גזעניים שקוראים להם בנהם בשמות כמו "ניגר " ומתיחסים אלהם כי אנשים מסוג "ז" לסטרלינג בNBA על 1 אחוז עושו מות כאן מגיע צק' ולא מעניין שום דבר .

תחשוב שהיו משלמים לך ככה. לא היית מוכן שיקראו לך איך שהם רוצים?
dod

הודעהעל ידי התנין » 30 יוני 2014, 11:49

טיקי חוזר כתב:אותי הורג משהו אחר בכל הסיפור של חתימה של שחקנים שחומי אור בקבוצות הרוסיות : מדובר על חלק לא מבוטול של אנשים גזעניים שקוראים להם בנהם בשמות כמו "ניגר " ומתיחסים אלהם כי אנשים מסוג "ז" לסטרלינג בNBA על 1 אחוז עושו מות כאן מגיע צק' ולא מעניין שום דבר .

תן לי סכום כזה ואני הולך לשחק גם באיראן ובשעות הפנאי לצבוע את חדרי ההלבשה שם.
התנין

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 יוני 2014, 11:50

התנין כתב:
שמואל1 כתב:
התנין כתב:אני חושב שעם מיליון וחצי הוא היה נשאר. אלו לא סכומים שמכבי לא הציעה בעבר.

הפעם האחרונה שמבכי הציעה סכום כזה הייתה בעונת ארויו.
מאז מקרה ארויו, ההנהלה נכנסה להלם והחליטה להגביל את ההחתמות לסכומים מצחיקים ולזה לא הולך להשתנות כל עוד מכבי יחסית מצליחה באירופה.
חוץ מזה, 1.5 מיליון יחנקו את התקציב לשאר השחקנים. עדיף כבר לחפש הימור חדש.

מכבי שילמה לארויו 2.5 מיליון, זה פער משמעותי! בעונות של פארקר וניקולה החוזים שלהם לקראת סוף התקופה הנ"ל, נשקו לאזורים שאני מדבר עליהם.

מה הבעיה להוציא סכום של מיליון וחצי ולגביי שאר השחקנים - להחתים אמריקאים זולים ב-300-400 אלף לעונה? למה תמיד להתחיל הכל מחדש?

ארויו קיבל 1.7 מיליון דולר ומסביבו החתימו קבוצה מצחיקה עם שחקנים מהליגה הישראלית. אם מרכוס בראון לא היה נופל לנו מהשמיים באוקטובר, מכבי כנראה לא הייתה עוברת את שלב הבתים.
עונות פארקר וניקולה שייכות לעבר, זאת לא המציאות היום.
המציאות היום היא "מודל אולימפיאקוס". מהות המודל הוא שאין צורך להחתים שחקנים יקרים בעוד אפשר להצליח ביורוליג גם עם מציאות ב 400 אלף דולר. המודל הוכיח את עצמו בעונה האחרונה וההנהלה לא הולכת לשנות כיוון.
מה שכן, כנראה יחתום איזה "שם" במכבי (כנראה שחקן עבר שעבר זמנו או חוזר מפציעה, סטייל פופס ) כדי להרשים את האוהדים שכמו פראיירים ימשיכו לקנות מנויים ולשלשל מזומנים לכיס של פדרמן.
נערך לאחרונה על ידי שמואל1 בתאריך 30 יוני 2014, 11:51, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי dod » 30 יוני 2014, 11:51

dod כתב:

תחשוב שהיו משלמים לך ככה. לא היית מוכן שיקראו לך איך שהם רוצים?

התנין כתב:תן לי סכום כזה ואני הולך לשחק גם באיראן ובשעות הפנאי לצבוע את חדרי ההלבשה שם.

התנין מוכן. כנראה שלא רק הוא
dod

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 30 יוני 2014, 11:51

קשה להגיע לסיפוק מהדיון הזה, כי הרציונאל הולך בוודאות לטובת הכסף, והלב הולך בוודאות לכיוון של השארת רייס שהוא שחקן שאני אוהב יותר מפארגו, ומי היה
מאמין שאני יאהב אותו יותר מהאפס הזה שברח ועכשיו פתאום מדברים על חזרה שלו. שחקן עם קרח בורידים לפעמים שווה יותר מאלן אנדרסון עם ניתור של ג'ורדן וראש של קרוקודיל מעוך.
הקטע זה שההתנהלות הנוכחית מייאשת, אם תצליח, אין שום סיכוי שהשחקן שלך ישאר, אם תיכשל, לא מעניין אם הוא ישאר. משהו כאן צריך להשתנות.
~Box & 1~

הודעהעל ידי יוסי22 » 30 יוני 2014, 11:54

שמואל1 כתב:
התנין כתב:
שמואל1 כתב:
התנין כתב:אני חושב שעם מיליון וחצי הוא היה נשאר. אלו לא סכומים שמכבי לא הציעה בעבר.

מאז מקרה ארויו, ההנהלה נכנסה להלם והחליטה להגביל את ההחתמות לסכומים מצחיקים ולזה לא הולך להשתנות כל עוד מכבי יחסית מצליחה באירופה.

מכבי שילמה לארויו 2.5 מיליון, זה פער משמעותי! בעונות של פארקר וניקולה החוזים שלהם לקראת סוף התקופה הנ"ל, נשקו לאזורים שאני מדבר עליהם.

מה הבעיה להוציא סכום של מיליון וחצי ולגביי שאר השחקנים - להחתים אמריקאים זולים ב-300-400 אלף לעונה? למה תמיד להתחיל הכל מחדש?

ארויו קיבל 1.7 מיליון דולר ומסביבו החתימו קבוצה מצחיקה עם שחקנים מהליגה הישראלית. אם מרכוס בראון לא היה נופל לנו מהשמיים באוקטובר, מכבי כנראה לא הייתה עוברת את שלב הבתים.
המציאות היום היא "מודל אולימפיאקוס". מהות המודל הוא שאין צורך להחתים שחקנים יקרים בעוד אפשר להצליח ביורוליג גם עם מציאות ב 400 אלף דולר. המודל הוכיח את עצמו בעונה האחרונה וההנהלה לא הולכת לשנות כיוון.
מה שכן, כנראה יחתום איזה "שם" במכבי (כנראה שחקן עבר ששחקן זמנו או חוזר מפציעה, סטייל פופס ) כדי להרשים את האוהדים שכמו פראיירים ימשיכו לקנות מנויים ולשלשל מזומנים לכיס של פדרמן.

בלי לפגוע .. חלאס עם השטות הזו כבר .

היו פה כמה שהריצו את הקשקוש המקושקש הזה עונה אחרי עונה וגם הם ירדו מזה , מכבי לא צריכה לנקוף אצבע כדי לקבל היכל סולד אאוט בעונה הבאה .

אפשר להגיד הרבה דברים אבל שום החתמה לא תהיה כדי למכור מנויים אלא כי מכבי באמת צריכה כישרון בקו האחורי עכשיו רייס והיקמן בחוץ ובנוסף מתפנה הרבה מאוד כסף פלוס 350000 דולר כנראה מרייס .

אפשר לדבר על פדרמן אבל הוא לא לוקח כסף הביתה אלא שומר על תקציב מאוזן וכשמתפנה כל כך הרבה כסף אין לי ספק שנקבל החתמות בלפחות 2.5-3 מיליון דולר נטו בעמדות 1-2-4 .
יוסי22

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 יוני 2014, 11:57

יוסי22 כתב:
שמואל1 כתב:
התנין כתב:
שמואל1 כתב:

מה שכן, כנראה יחתום איזה "שם" במכבי (כנראה שחקן עבר ששחקן זמנו או חוזר מפציעה, סטייל פופס ) כדי להרשים את האוהדים שכמו פראיירים ימשיכו לקנות מנויים ולשלשל מזומנים לכיס של פדרמן.

בלי לפגוע .. חלאס עם השטות הזו כבר .

היו פה כמה שהריצו את הקשקוש המקושקש הזה עונה אחרי עונה וגם הם ירדו מזה , מכבי לא צריכה לנקוף אצבע כדי לקבל היכל סולד אאוט בעונה הבאה .

אפשר להגיד הרבה דברים אבל שום החתמה לא תהיה כדי למכור מנויים אלא כי מכבי באמת צריכה כישרון בקו האחורי עכשיו רייס והיקמן בחוץ ובנוסף מתפנה הרבה מאוד כסף פלוס 350000 דולר כנראה מרייס .

אפשר לדבר על פדרמן אבל הוא לא לוקח כסף הביתה אלא שומר על תקציב מאוזן וכשמתפנה כל כך הרבה כסף אין לי ספק שנקבל החתמות בלפחות 2.5-3 מיליון דולר נטו בעמדות 1-2-4 .

אתה חי בסרט, ההחתמות שתקבל יהיו ב 1.5 מיליון דולר לשלושה זרים. תזכור את מה שאני אומר.
שאר הכסף הולך ל"כיסוי גירעונות", שזה בעברית לכיסוי החובות של משפחת פדרמן.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי צ'שר » 30 יוני 2014, 11:59

זו הייתה השנה המאושרת בחיי כאוהד מכבי... אבל לדעתי מתברר עכשיו שבמבט לעתיד זה אחד הדברים הגרועים שקרו לנו.
הפדרמנים הבני זונות האלה , ובראשם דני השחצן העלוב, ירכבו על גבי הנס הזה כדוגמא לזה שהקמצנות שלהם משתלמת וימשיך לסרב להבין שהישגים זה הכי חשוב שייש אבל זה לא העיקר ואנחנו רוצים לראות פה שחקנים גדולים שווה לרכוש בשבילם מנוי. אנחנו רוצים להיות חלק מבורסת השמות ביורוליג, להנות גם מהנחתה של איזה סופר סטאר שיגרה את החושים ונזיל עליו ריר כל השנה...ואם לא זה, אז לפחות תשאירו פה מישהו שהפך להיות השנה!!!!

המסקנה המתבקשת והעצובה היא שמכבי נכון לעידן העכשוי, הלוא הוא עידן הקמצנים, לא קבוצה גדולה ביורוליג. היא בדיוק כמו איזה פורטו כזו שזוכה בליגת האלופות ויש לזה משמעות רגשית עצומה עבור האוהדים שלה, אבל מבחינת רצף האירועים העתידי המשמעות היא סמלית בלבד. כל הכוכבים שלה, אע"פ שהגיעו לטופ, רואים בה קרש מקפצה לקבוצה יותר רצינית...עצוב, אבל זה מה שפדרמן עולל לנו.
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי גל גל » 30 יוני 2014, 12:02

מה אתה.רוצה שיתנו לרייס שתי מיליון דולר?
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי יוסי22 » 30 יוני 2014, 12:04

שמאול מה יהיה בעתיד אנחנו עוד נראה , כמו שאומרים נחיה ונראה .

אם אני אזכור אני אקפיץ לך את השרשור הזה כשמכבי יסיימו לבמות את הסגל ונראה כמה כסף הושקע נטו בעמדות הנ"ל.

בכל מקרה רד מהקשקוש של המנויים , ההיכל יהיה סולד אאוט בכל מקרה וגם אתה יודע את זה .
יוסי22

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 30 יוני 2014, 12:05

או שאולי התכנון הוא לגמור כמו קינדר או סיינה ? מכבי בחיים לא קפצה מעל הפופיק - ככה זה היה וככה זה יהיה
טיקי חוזר

הודעהעל ידי צ'שר » 30 יוני 2014, 12:06

אני רוצה שלא ישקרו לנו. שלא יזיינו לנוח את המוח על מודלים שממודלים. זה לגטימי לא לרצות להתעסק בסכומים האלה, אבל שלא יבלבלו את המוח שהם בונים קבוצה חזקה ואטרקטיבית שרצה פיינל פור. הם משקרים לנו כדי שנרכוש מנויים ואנחנו אוכלים את זה כי אנחנו מכורים למכבי וכי אנחנו באיזה שהו מקום קטן בלב שלנו מאמינים להם לחצופים...

אם מכבי רוצה להיות בליגה של הגדולות היא צריכה להשקיע את הסכומים שהשאר משלמות, בוודאי. אני לא יודע כמה רייס יקבל, אבל אם הוא קיבל 2 מיליון מחימקי ומכבי רואה את עצמה חלק ממועדון הקבוצות האלה היא צריכה להציע סכום שקרוב לזה לפחות...אבל היא לא חלק מהמועדון. אז שלפחות לא תרמה אותנו ותגיד את האמת - אנחנו קבוצה עם היסטוריה ומורשת מדהימים אבל עם תקציב קטן ולכן שאיפות בהתאם.
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 יוני 2014, 12:07

יוסי22 כתב:שמאול מה יהיה בעתיד אנחנו עוד נראה , כמו שאומרים נחיה ונראה .

אם אני אזכור אני אקפיץ לך את השרשור הזה כשמכבי יסיימו לבמות את הסגל ונראה כמה כסף הושקע נטו בעמדות הנ"ל.

בכל מקרה רד מהקשקוש של המנויים , ההיכל יהיה סולד אאוט בכל מקרה וגם אתה יודע את זה .

זה מה שעצוב.
לנו, האוהדים, יש את הכוח להשפיע על פדרמן אם נצביע ברגליים ולא נחדש מנויים עד שתבנה פה קבוצה ראויה.
אבל האוהדים הם כמו עדר, ממשיכים לשלם את המנויים היקרים ביותר באירופה, בעוד ההנהלה צוחקת לנו בפנים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 30 יוני 2014, 12:09

גל גל כתב:מה אתה.רוצה שיתנו לרייס שתי מיליון דולר?

אני רוצה המשכיות, כשיש מה להמשיך.
~Box & 1~

הודעהעל ידי יוסי22 » 30 יוני 2014, 12:09

שמואל1 כתב:
יוסי22 כתב:שמאול מה יהיה בעתיד אנחנו עוד נראה , כמו שאומרים נחיה ונראה .

זה מה שעצוב.
לנו, האוהדים, יש את הכוח להשפיע על פדרמן אם נצביע ברגליים ולא נחדש מנויים עד שתבנה פה קבוצה ראויה.
אבל האוהדים הם כמו עדר, ממשיכים לשלם את המנויים היקרים ביותר באירופה, בעוד ההנהלה צוחקת לנו בפנים.

אותי דווקא זה מאוד משמח .

בכל מקרה אל תשתמש בטיעונים לא נכונים ... זה הכול.

וזה באמת אחלה צחוק בפנים .. מתחילת שנות האלפיים מכבי 15 שנה בהצלבה (למעט שנה אחת) , 9 פיינל פורים , 7 גמרים ו-4 זכיות .

האוהדים לא מפגרים בניגוד למה שאתה חושב , הזיכרון שלהם פשוט עובד כמה שניות יותר ממה שהיית רוצה .
נערך לאחרונה על ידי יוסי22 בתאריך 30 יוני 2014, 12:13, נערך פעם אחת בסך הכל.
יוסי22

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים