המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
התנין כתב:יוסי, אני בניגוד אליך חושב שמכבי היתה צריכה להוציא את פנקס הצ'קים ולהציע מיליון וחצי לרייס. מדובר בסכום סטנדרטי לשחקן במעמד הזה באירופה, ולא מדובר בסדר גודל של החוזים הגדולים באמת שיכולים להגיע ל 3-2.5 מיליון יורו לעונה.
טיקי חוזר כתב:ספנוליס היה חתום בNBA לכן מדובר על סכומים אחרים לגמרה . מה עוד שהוא שחקן יווני שחזר ליוון . רייס זכה להגרה ושיבושם לו. לו , לדוויד ולמכבי פשוט היה הרבה מאוד מזל.
טיקי חוזר כתב:אותי הורג משהו אחר בכל הסיפור של חתימה של שחקנים שחומי אור בקבוצות הרוסיות : מדובר על חלק לא מבוטול של אנשים גזעניים שקוראים להם בנהם בשמות כמו "ניגר " ומתיחסים אלהם כי אנשים מסוג "ז" לסטרלינג בNBA על 1 אחוז עושו מות כאן מגיע צק' ולא מעניין שום דבר .
טיקי חוזר כתב:אותי הורג משהו אחר בכל הסיפור של חתימה של שחקנים שחומי אור בקבוצות הרוסיות : מדובר על חלק לא מבוטול של אנשים גזעניים שקוראים להם בנהם בשמות כמו "ניגר " ומתיחסים אלהם כי אנשים מסוג "ז" לסטרלינג בNBA על 1 אחוז עושו מות כאן מגיע צק' ולא מעניין שום דבר .
התנין כתב:שמואל1 כתב:התנין כתב:אני חושב שעם מיליון וחצי הוא היה נשאר. אלו לא סכומים שמכבי לא הציעה בעבר.
הפעם האחרונה שמבכי הציעה סכום כזה הייתה בעונת ארויו.
מאז מקרה ארויו, ההנהלה נכנסה להלם והחליטה להגביל את ההחתמות לסכומים מצחיקים ולזה לא הולך להשתנות כל עוד מכבי יחסית מצליחה באירופה.
חוץ מזה, 1.5 מיליון יחנקו את התקציב לשאר השחקנים. עדיף כבר לחפש הימור חדש.
מכבי שילמה לארויו 2.5 מיליון, זה פער משמעותי! בעונות של פארקר וניקולה החוזים שלהם לקראת סוף התקופה הנ"ל, נשקו לאזורים שאני מדבר עליהם.
מה הבעיה להוציא סכום של מיליון וחצי ולגביי שאר השחקנים - להחתים אמריקאים זולים ב-300-400 אלף לעונה? למה תמיד להתחיל הכל מחדש?
dod כתב:טיקי חוזר כתב:אותי הורג משהו אחר בכל הסיפור של חתימה של שחקנים שחומי אור בקבוצות הרוסיות : מדובר על חלק לא מבוטול של אנשים גזעניים שקוראים להם בנהם בשמות כמו "ניגר " ומתיחסים אלהם כי אנשים מסוג "ז" לסטרלינג בNBA על 1 אחוז עושו מות כאן מגיע צק' ולא מעניין שום דבר .
תחשוב שהיו משלמים לך ככה. לא היית מוכן שיקראו לך איך שהם רוצים?
התנין כתב:תן לי סכום כזה ואני הולך לשחק גם באיראן ובשעות הפנאי לצבוע את חדרי ההלבשה שם.
שמואל1 כתב:התנין כתב:שמואל1 כתב:התנין כתב:אני חושב שעם מיליון וחצי הוא היה נשאר. אלו לא סכומים שמכבי לא הציעה בעבר.
מאז מקרה ארויו, ההנהלה נכנסה להלם והחליטה להגביל את ההחתמות לסכומים מצחיקים ולזה לא הולך להשתנות כל עוד מכבי יחסית מצליחה באירופה.
מכבי שילמה לארויו 2.5 מיליון, זה פער משמעותי! בעונות של פארקר וניקולה החוזים שלהם לקראת סוף התקופה הנ"ל, נשקו לאזורים שאני מדבר עליהם.
מה הבעיה להוציא סכום של מיליון וחצי ולגביי שאר השחקנים - להחתים אמריקאים זולים ב-300-400 אלף לעונה? למה תמיד להתחיל הכל מחדש?
ארויו קיבל 1.7 מיליון דולר ומסביבו החתימו קבוצה מצחיקה עם שחקנים מהליגה הישראלית. אם מרכוס בראון לא היה נופל לנו מהשמיים באוקטובר, מכבי כנראה לא הייתה עוברת את שלב הבתים.
עונות פארקר וניקולה שייכות לעבר, זאת לא המציאות היום.
המציאות היום היא "מודל אולימפיאקוס". מהות המודל הוא שאין צורך להחתים שחקנים יקרים בעוד אפשר להצליח ביורוליג גם עם מציאות ב 400 אלף דולר. המודל הוכיח את עצמו בעונה האחרונה וההנהלה לא הולכת לשנות כיוון.
מה שכן, כנראה יחתום איזה "שם" במכבי (כנראה שחקן עבר ששחקן זמנו או חוזר מפציעה, סטייל פופס ) כדי להרשים את האוהדים שכמו פראיירים ימשיכו לקנות מנויים ולשלשל מזומנים לכיס של פדרמן.
יוסי22 כתב:שמואל1 כתב:התנין כתב:שמואל1 כתב:התנין כתב:אני חושב שעם מיליון וחצי הוא היה נשאר. אלו לא סכומים שמכבי לא הציעה בעבר.
ארויו קיבל 1.7 מיליון דולר ומסביבו החתימו קבוצה מצחיקה עם שחקנים מהליגה הישראלית. אם מרכוס בראון לא היה נופל לנו מהשמיים באוקטובר, מכבי כנראה לא הייתה עוברת את שלב הבתים.
עונות פארקר וניקולה שייכות לעבר, זאת לא המציאות היום.
המציאות היום היא "מודל אולימפיאקוס". מהות המודל הוא שאין צורך להחתים שחקנים יקרים בעוד אפשר להצליח ביורוליג גם עם מציאות ב 400 אלף דולר. המודל הוכיח את עצמו בעונה האחרונה וההנהלה לא הולכת לשנות כיוון.
מה שכן, כנראה יחתום איזה "שם" במכבי (כנראה שחקן עבר ששחקן זמנו או חוזר מפציעה, סטייל פופס ) כדי להרשים את האוהדים שכמו פראיירים ימשיכו לקנות מנויים ולשלשל מזומנים לכיס של פדרמן.
בלי לפגוע .. חלאס עם השטות הזו כבר .
היו פה כמה שהריצו את הקשקוש המקושקש הזה עונה אחרי עונה וגם הם ירדו מזה , מכבי לא צריכה לנקוף אצבע כדי לקבל היכל סולד אאוט בעונה הבאה .
אפשר להגיד הרבה דברים אבל שום החתמה לא תהיה כדי למכור מנויים אלא כי מכבי באמת צריכה כישרון בקו האחורי עכשיו רייס והיקמן בחוץ ובנוסף מתפנה הרבה מאוד כסף פלוס 350000 דולר כנראה מרייס .
אפשר לדבר על פדרמן אבל הוא לא לוקח כסף הביתה אלא שומר על תקציב מאוזן וכשמתפנה כל כך הרבה כסף אין לי ספק שנקבל החתמות בלפחות 2.5-3 מיליון דולר נטו בעמדות 1-2-4 .
יוסי22 כתב:שמאול מה יהיה בעתיד אנחנו עוד נראה , כמו שאומרים נחיה ונראה .
אם אני אזכור אני אקפיץ לך את השרשור הזה כשמכבי יסיימו לבמות את הסגל ונראה כמה כסף הושקע נטו בעמדות הנ"ל.
בכל מקרה רד מהקשקוש של המנויים , ההיכל יהיה סולד אאוט בכל מקרה וגם אתה יודע את זה .
גל גל כתב:מה אתה.רוצה שיתנו לרייס שתי מיליון דולר?
שמואל1 כתב:יוסי22 כתב:שמאול מה יהיה בעתיד אנחנו עוד נראה , כמו שאומרים נחיה ונראה .
אם אני אזכור אני אקפיץ לך את השרשור הזה כשמכבי יסיימו לבמות את הסגל ונראה כמה כסף הושקע נטו בעמדות הנ"ל.
בכל מקרה רד מהקשקוש של המנויים , ההיכל יהיה סולד אאוט בכל מקרה וגם אתה יודע את זה .
זה מה שעצוב.
לנו, האוהדים, יש את הכוח להשפיע על פדרמן אם נצביע ברגליים ולא נחדש מנויים עד שתבנה פה קבוצה ראויה.
אבל האוהדים הם כמו עדר, ממשיכים לשלם את המנויים היקרים ביותר באירופה, בעוד ההנהלה צוחקת לנו בפנים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים