גמר גביע ווינר: מכבי נגד ירושלים, חמישי, 20:45, ספורט 5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גמר גביע ווינר: מכבי נגד ירושלים, חמישי, 20:45, ספורט 5

הודעהעל ידי אדם » 21 ספטמבר 2014, 01:11

toja27 כתב:
אדם כתב:באנביאי יש ליגת קיץ ואחרי זה יש טורנירי קדם עונה ,ויש זוכה ואפילו אלופת האנביאי מפסידה ואין שום רעש ושום כלום כולה טורניר הכנה .
אני מאוד אוהב לנצח ולא סובל להפסיד במיוחד לא אתמו7ל שכולם יודעים ישר איזה הייפ ואיזה סרטים כולם נכנסים ,אבל עדין שיהנו ףגם באירופה יש טורנירי גומלסקי וכל מיני ואף אחד לא מיחס חשיבות למנצחת .
דבר נוסף אנחנו לא לומדים כלום משנה לשנה ומתיחסים לתחילת סוף העונה שעברה כדוגמה לעונה ,ושוכחים שמההצלבה נראנו פצצה ,קבוצה טובה מתחממת ומתחברת באמצע סוף ,ותמיד אמרנו שקבוצות של זאליקו ומסינה טובות במאני טיים.
אחרי הכל ובלי קשר לתוצאות ונכון שמוקדם לקבוע ,ונכון שהמאני טיים זה לא עכשיו ,אאבל אפשר לראות ליקויים וחסרונות ובעיות ,גם אם זה רק הכנה ,בסך הכל נראה שקליעה לשלוש לא תהיי הבעיה שלנו תמיד יהיה מישו מהשחקנים האלה לינהראט לנדסברג סמית פניני פארגו הינס שיקלע ויתפוס ערב אפילו 2 3 מתוכם .
אבל ישנם כמה בעיות אם כל הכבוד לפארגו שאני אוהב מאוד וןשמח שהוא כאן ,הוא לא ברמה של רייס ,ריס צעד ראשון הרבה יותר טוב גם לעומת עונת השיא של פארגו ,גם הוצאת זריקה יותר מהירה וגם תוך כדי תנועה ,תנועות גוף יותר טובות ,פארגו כדרר ועושה הרבה תנועות אבל זה על המקום לעמת ריס שמגון ומטעה ויותר מגוון בסיומת של החדירה אם היד אחת כמו טוני פארקר,בקיצור לא בוכה על זה שפארגו כאן אבל צריך להיות מודעים שריס היה בלתי עציר למרות שכולם ידעו שהוא חודר בצד שמאל ,פארגו לא מצליח הרבה פעמים לחדור ישר אז הוא עושה סוג של סיבסוב,אבל בסדר נחיה איתו ,הבעיה העיקרית שלי זה הינס ,וזה מאוד מוזר לי לא בא שחקן לא ידוע או לא מוכח ,נתן הופעות טובות נגד מילאנו נגד מוס ולאנגפורד ,ומוזר שמשו אצלו לא מתחבר הכדרור שלו לא נראה בטוח ,הוא בורח לצד ימין וליד ימין ברגע שמכדרר ביד שמאל בורח לו כדור והוא לא מצליח לחדור כמעט ,נראה בלאגניסט מקווה שנתוודה ,כי הוא אחת העמדות שעליה תקום או תיפול העונה בלי גארד נוסף אין לנן מה לחפש .
בנוסף מה שכולם יודעים אין לנו סנטר ,וזה כבר דובר רבות.
דבר אחרון זה שאני חושב שאחרי שגילינו שלינהראט הוא סוג שח גארד ולא 4 ,אז חבל שללא הבאנו גארד טוב שיוסיף לגיון בהתקפה וליכולת יצירה ,כי כמו שראינו סמית ולאנסברג לא עוברים בכדרור שחקן אלא קולעים מרחוק ומחצי מרחק לאנסברג ממש מוגבל ביצירת מצבים בכדרור מול שומרים סבירים ,הוא מצליח לפעמים אבל לא לבנות על זה .
העמדות העיקריות שהם בעיה שוב זה לינהראטט ורנדל ,אני מאוד אוהב את רנדל וחושב שיתרום גם אם לא מסתכם בנקודות אבל התרומה שלו ניכרת ,אבל בשיטה של מכבי של הרבה שחקנים והרבה בינונים ,חבל שאין כמה שחקנים באנקרים אלא חבורה של בינונים שאתה לא יודע מי יופיע כל ערב וחבל יכלו להוציא שחקן אחד טוב בעמדה 3 4 במקום רנדל ולינהראט סוג שלקלייזה סוג של סמית שהם גבוהים חזקים יוכלים לשחק פנימה אבל גם מיצרים לבד וגם קולעים זה היה פותר לנו הרבה וסמית דונטה סמית היה שווה גם ת700 ועזבו תהופעות שלו ,כמו שאומרים שגם שסופו לא קולע הוא יוצר בעיה גם דונטה .
שיהיה בהצלחה כרגיל תגידו שארוך

אני חושב שזה ממש פספוס לא להתעקש ולהשאיר שחקן כמו רייס ולהחתים את דונטה.לפעמים זה ממש מעצבן שמכבי מחליטה לחסוך איפה שלא צריך לחסוך. ובמקום היינס הייתי מביא בכלל את קרלון בראון מהפועל. שחקן מצויין ולא יקר יותר. אבל אין מה לעשות בנידון עכשיו..
לפני כמה ימים ממש שיבחיתי את לאנדסברג, אבל גם אני שמתי לב שיש לו בעיה בייצור מצבים, בכלל הבעיה של לאנדסברג לדעתי שהוא מגיב לאט גם בהתקפהוגם בהגנה ויש לו צעד ראשון איטי יחסית. כאילו מן חסרה לו עוצמה בתנועה. אם לאנדסברג ישפר את היכולת לחדור הוא יהיה שחקן התקפה מצויין.
אני אוהב את הירידה שלך לפרטים אדם. כיף לראות אנשים עם כזאת תשוקה לכדורסל.

ממש תודה.
דבר נוסף לגבי לאנדסברג בענין יצירת מצבים תוך כדי כדרור ,לא נראה לי שהוא יוכל לשפר כי הוא כבד ומסורבל ,מבנה הגוף שלו כבד כך גם חלק גופו התחתון,ככהששיפור בענין הזה לא נראה לי תהי הוא איטי גם בתנועת הידים ,לגבי הגיוון שהוא אוסף תנקודות שלו ,אם זה בקליעה משלוש שהוא פשוט נהיה מצוין בזה ובהרבה אופנים ,ככה שאני משבח אותו אבל לא בונה על לתת לו כדור ליצר ,כרגע בכל אופן וזה עיקר האכזבה שלי ממנו .
תזכור גם שאם כל הכבוד שהוא אתלטי מאוד ,דווקא בגאמפ שוט אם שמת לב הניתור שלו לא גבוה.
אדם

הודעהעל ידי yzafrir » 21 ספטמבר 2014, 07:09

מסכים לגבי לאנדסברג....כמו עונה קודמת כשהזריקות שלו יפסיקו להיכנס אז הוא יחזור לעומק הספסל...נקווה שזה לא יקרה מהר כמו שנה שעברה ושישמור על יד יציבה . אבל אין ספק שהוא לא מהגארדים שיוצרים לעצמם כמו פארגו או היינס...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 21 ספטמבר 2014, 12:08

yzafrir כתב:מסכים לגבי לאנדסברג....כמו עונה קודמת כשהזריקות שלו יפסיקו להיכנס אז הוא יחזור לעומק הספסל...נקווה שזה לא יקרה מהר כמו שנה שעברה ושישמור על יד יציבה . אבל אין ספק שהוא לא מהגארדים שיוצרים לעצמם כמו פארגו או היינס...

בנתים , כשהוא משחק על המשבצת של סמית', אין עם זה שום בעיה, שהוא לא יוצר לעצמו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 21 ספטמבר 2014, 13:10

אגב, לאנדסברג אולי לא טוב בלייצר לעצמו אבל הוא מסיים מתפרצות ברמה הכי גבוה בקבוצה (אולי שני לפארגו)
הוא מסיים מהלכים שבשנים האחרונות היו נעצרים בכדרור יתר או איבודים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 ספטמבר 2014, 19:08

מתי לאנדסברג סיים מתפרצת? זכור לי רק דאנק לבד בלי שמירה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 ספטמבר 2014, 19:29

לנדסברג מצויין במגרש הפתוח. תמיד היה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 21 ספטמבר 2014, 19:45

LIAV10 כתב:מתי לאנדסברג סיים מתפרצת? זכור לי רק דאנק לבד בלי שמירה.

לא זוכר מהלכים ספציפיים אבל בהחלט היה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 ספטמבר 2014, 19:53

בתור אחד שקלע בערך 100 נקודות בקריירת היורוליג די קשה להגיע למסקנות כאלה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 22 ספטמבר 2014, 14:32

felix_r כתב:
yzafrir כתב:מסכים לגבי לאנדסברג....כמו עונה קודמת כשהזריקות שלו יפסיקו להיכנס אז הוא יחזור לעומק הספסל...נקווה שזה לא יקרה מהר כמו שנה שעברה ושישמור על יד יציבה . אבל אין ספק שהוא לא מהגארדים שיוצרים לעצמם כמו פארגו או היינס...

בנתים , כשהוא משחק על המשבצת של סמית', אין עם זה שום בעיה, שהוא לא יוצר לעצמו

זה נכון , אבל מה יקרה כשסמית יחזור ? אם סמית ישחק 4 אז לאנדסברג יוכל להמשיך כ-3 ואז זה לא בעיה אבל הוא כמובן תלוי מאוד ביציבות הקליע שלו כי בניגוד לפניני למשל הוא לא יוצר טוב לאחרים ולכן לא יהיה יעיל...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Mitelka ו־32 אורחים