ת'רד המלפפונים V2

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים החדש

הודעהעל ידי roy1000 » 27 יוני 2015, 10:41

er79 כתב:לא הספקתם להכיר את פדרמן? גם הגארד שיגיע יעלה כמו שקית אפונה סנפרוסט, וגם הסנטר, עם מקל או בלעדיו. גם אם מקל היה עולה 700k וגם אם היה עולה 200k. דווקא אתה רוי מבין כולם אמור להבין את זה כי אתה מזמר את זה כל הזמן. בגלל זה אני אומר, עדיף מקל מאשר כלום. לעלות של מקל לא יהיה אימפקט על ההחלטות של פדרמן לחסוך ולחפש את ההיינס או הפלאניניץ הבאים

אני לא חושב שלגמרי לא יהיה לזה אימפקט על עמדת הסנטר. אתה בהחלט יכול לראות מצב שאם מקבל מגיע, במקום סנטר במליון דולר, תקבל סנטר בחצי מזה, והפער הוא משמעותי.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 27 יוני 2015, 11:04

האם אנחנו יכולים להתמודד מול זניט סנט פטרסבורג על שחקן כמו ראדוליצה?
http://www.eurobasket.com/VTB-United-Le ... i-Tel-Aviv
ג'וניור במצב הזה צריך בסך הכל להציע אותו סכום אבל יש לי איזושהי תחושה שזה לא יקרה
(ניסיון העבר מוכיח שלא. ג'וניור יעדיף לקחת שחקנים בשנקל מאשר סנטר אמיתי)
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 27 יוני 2015, 11:06, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי גל גל » 27 יוני 2015, 11:06

הלוואי והוא יגיע ושמבקוואה יהיה הסנטר השני זה בעצם על אותו קונספט של סופו וטיוס רק לדעתי יותר טוב הבעיה שאין ישראלים אפשר את רוטבארט כסנטר שלישי
אבל נראלי שיביאו את פישר וזה קצת תוקע אותנו באיזה מקם עם שתי סנטרים זרים טובים
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי שחף » 27 יוני 2015, 11:08

אבמקווה הזה יכול להגיע כמחליף לרנדל. ויהיה קצת מביך אם נפספס שחקן כזה לזניט שזו קבוצה עם חצי מהתקציב שלנו אבל ג'וניור כבר הוכיח שהוא בהחלט מסוגל. כמובן בהנחה שהדיווח הזה אמין
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 27 יוני 2015, 11:09

שחף כתב:האם אנחנו יכולים להתמודד מול זניט סנט פטרסבורג על שחקן כמו ראדוליצה?
ג'וניור במצב הזה צריך בסך הכל להציע אותו סכום אבל יש לי איזושהי תחושה שזה לא יקרה

זה יהיה מדהים אם מכבי יוכלו להביא את ראדוליצה, אבל עברנו יותר מדי עם ג'וניור בשביל להאמין שזה יקרה.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 27 יוני 2015, 11:16, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 27 יוני 2015, 11:14

roy1000 כתב:
שחף כתב:האם אנחנו יכולים להתמודד מול זניט סנט פטרסבורג על שחקן כמו ראדוליצה?

זה יהיה מדהים אם מכבי יודכלו להביא את ראדוליצה, אבל עברנו יותר מדי עם ג'וניור בשביל להאמין שזה יקרה.

קצת מוזר לי שרק מכבי וזניט מוזכרות שם. אם זה באמת התחרות שלנו זה יהיה יותר מביך מההשארה של היינס אם לא יביאו אותו
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 27 יוני 2015, 11:15

שחף כתב:קצת מוזר לי שרק מכבי וזניט מוזכרות שם. אם זה באמת התחרות שלנו זה יהיה יותר מביך מההשארה של היינס אם לא יביאו אותו

אני די בטוח שיש עוד קבוצות שמעוניינות. בכל מקרה, אם הוא יגיע, אז מגיע לג'וניור כל הכבוד. אני לא אופטימי.
roy1000

הודעהעל ידי Assaf M » 27 יוני 2015, 11:32

גם אימבקווה וגם ראדוליצה מועמדים. אימבקווה נתן עונה נהדרת בבאמברג, אבל זה לא השחקן שיוביל קבוצת יורוליג מעבר להצלחה. הוא ארוך, יש לו ידיים ארוכות ואחלה קפיצים ברגליים.
ראדוליצ'ה זה סנטר אמיתי. 2.13, רחב גוף, משחק עם הגב לסל וסייז שכמעט אין באירופה. אם מכבי תשכיל להביא אותו אולי נכון לברך סוף סוף על החתמה ראויה.
Assaf M

הודעהעל ידי גל גל » 27 יוני 2015, 11:33

Assaf M כתב:גם אימבקווה וגם ראדוליצה מועמדים. אימבקווה נתן עונה נהדרת בבאמברג, אבל זה לא השחקן שיוביל קבוצת יורוליג מעבר להצלחה. הוא ארוך, יש לו ידיים ארוכות ואחלה קפיצים ברגליים.
ראדוליצ'ה זה סנטר אמיתי. 2.13, רחב גוף, משחק עם הגב לסל וסייז שכמעט אין באירופה. אם מכבי תשכיל להביא אותו אולי נכון לברך סוף סוף על החתמה ראויה.

אוו אסף ברוך השב הרבה זמן שלא כתבת פה
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Chen » 27 יוני 2015, 11:40

קשה לי להאמין שישלמו לשחקן הבכיר בצבע יותר ממה שסופו אמור להרוויח העונה. רדוליצה רוצה סכומים גדולים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי גל גל » 27 יוני 2015, 11:41

כן אבל אמרו שמעלים את תקציב הקבוצה

דרך אגב אסף ידוע לך עוד משהו מעניין שצריך להיות? מי מועמדים בעמדת הגארדים מה הסיכוי שיגיעו שחקן בעמדה מספר 4 איך בעצם אנחנו הולכים להיבנות
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי felix_r » 27 יוני 2015, 11:50

יש רק בעיה אחת עם רדולייצה - המאמן שלנו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל גל » 27 יוני 2015, 11:54

felix_r כתב:יש רק בעיה אחת עם רדולייצה - המאמן שלנו.

אתה מדבר על זה שלא הפעילו את הגבוהים? למען האמת לא היה מי שיפעיל אותם שנה הבאה יהיה את רוצסטי מקל פניני שיחזור שמפעיל מצוין ותראה שכן עובדים עם הגבוהים יותר טוב
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי שחף » 27 יוני 2015, 11:55

דווקא השנה יש לפחות גארד אחד שיודע להפעיל גבוהים וזה רוצ'סטי. פארגו בת'כלס די גרוע בזה
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 27 יוני 2015, 11:56

גל גל כתב:

אתה מדבר על זה שלא הפעילו את הגבוהים? למען האמת לא היה מי שיפעיל אותם שנה הבאה יהיה את רוצסטי מקל פניני שיחזור שמפעיל מצוין ותראה שכן עובדים עם הגבוהים יותר טוב

הרבה תלוי במאמן, כי השחקנים עושים מה שהוא אומר
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל גל » 27 יוני 2015, 11:56

מה אתם חושבים שגודס היה עוזר מאמן במכבי 7 שנים מתוכם 3 או 4 עם דיוויד בלאט וזה מה שהוא לא יודע איך להדריך תגארדים להפעיל גבוהים? שטויות במיץ, הוא לא אשם שפארגו שיחק סטריט בול ואוחיון סתם נספח בהתקפה
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי שחף » 27 יוני 2015, 11:58

felix_r כתב:
גל גל כתב:

היינס לא יודע למסור(או לעשות שום דבר אחר) וליוגב נותנים 10 מטר לזרוק. אני לא אוהב את גודס אבל בקטע הזה קצת קשה להאשים אותו. גם מרנדל מרמים בהגנה לשמירות כפולות על הגבוה
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 27 יוני 2015, 12:02

שחף כתב:
felix_r כתב:
גל גל כתב:

היינס לא יודע למסור(או לעשות שום דבר אחר) וליוגב נותנים 10 מטר לזרוק. אני לא אוהב את גודס אבל בקטע הזה קצת קשה להאשים אותו. גם מרנדל מרמים בהגנה לשמירות כפולות על הגבוה

הקבוצה שלך לא משחקת פיק-נ-רול באופן שיטתי.
וסליחה, אבל הפיק-נ-רול עם הגבהה לאליי-אופ של טיוס זה גימיק של פעם-פעמיים במשחק. זאת לא שיטת משחק.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Assaf M » 27 יוני 2015, 12:03

גל גל כתב:
Assaf M כתב:גם אימבקווה וגם ראדוליצה מועמדים. אימבקווה נתן עונה נהדרת בבאמברג, אבל זה לא השחקן שיוביל קבוצת יורוליג מעבר להצלחה. הוא ארוך, יש לו ידיים ארוכות ואחלה קפיצים ברגליים.

ברוכים הנמצאים.
במכבי יש את ההתלבטות הגדולה בקו הקדמי. האם להביא 4 סטרץ' עם קליעה או ללכת על מודל סמית' ב4 ביחד עם בנדר. אז אולי יוכל להגיע לכאן סנטר ברמה של ביינס או ראדוליצ'ה.
בכל מקרה יהיו שישה זרים. רוצ'סטי, סווינגמן, סמית', רנדל ושני גבוהים. בנדר עלול גם להשתלב כזר שביעי. מה שבטוח שהסווינגמן שיגיע יהיה שחקן של חצי מיליון דולר. אל תצפו לשמות מפוצצים, יש לנו כבר שני מיליונרים בקבוצה
(סמית' ורוצ'סטי) ומקל ואוחיון שיחד מרוויחים סביבות ה1.3-1.4 מיליון דולר. לא פשוט בכלל, מכבי אמנם מגדילה השנה את התקציב אבל השוק לא מאיר כל כך פנים.
Assaf M

הודעהעל ידי felix_r » 27 יוני 2015, 12:04

Assaf M כתב:
גל גל כתב:

ברוכים הנמצאים.
במכבי יש את ההתלבטות הגדולה בקו הקדמי. האם להביא 4 סטרץ' עם קליעה או ללכת על מודל סמית' ב4 ביחד עם בנדר. אז אולי יוכל להגיע לכאן סנטר ברמה של ביינס או ראדוליצ'ה.
בכל מקרה יהיו שישה זרים. רוצ'סטי, סווינגמן, סמית', רנדל ושני גבוהים. בנדר עלול גם להשתלב כזר שביעי. מה שבטוח שהסווינגמן שיגיע יהיה שחקן של חצי מיליון דולר. אל תצפו לשמות מפוצצים, יש לנו כבר שני מיליונרים בקבוצה
(סמית' ורוצ'סטי) ומקל ואוחיון שיחד מרוויחים סביבות ה1.3-1.4 מיליון דולר. לא פשוט בכלל, מכבי אמנם מגדילה השנה את התקציב אבל השוק לא מאיר כל כך פנים.

בשביל מה אתה צריך סווינגמן? אתה צריך קומבו-גארד
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־11 אורחים