פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול המלפפונים / סגל

19 יוני 2011, 07:14

לגבי שרמידיני, אני מקווה שאני טועה אבל יכול להיות שבמכבי בונים על החתמה של הלפרין בנוסף לשאייר ולהגיע להסכם עם הלפרין שלא יחתימו זר בעמדה 2 ובמקום הם יביאו סנטר זר נוסף. חלק הסיבה שאני לא ממש מעוניין שהלפרין יבוא זאת העובדה שבמכבי הלפרין יהיה שחקן חמישייה ולא מחליף. כלומר או שיביאו זר מדרג נמוך יותר כמחליף ל- 2 או שלא יביאו בכלל. הייתי שמח לראות את הלפרין כמחליף אבל אני בספק שזה מה שיקרה.

19 יוני 2011, 07:35

קשה לי להאמין שמכבי יתחייבו להפרין בדבר כזה , אם כן זה מאוד חמור .
בכל מקרה מכבי לא תביא זר מדרג נמוך , או שתביא זר איכותי או לא תביא בכלל....
הידיעה על שרמנדיני ניראת לי לקוחה משמועות מאינטר באסקט שם גם הזכירואת הקטע לגבי פרקינס בלברצלונה...

19 יוני 2011, 07:52

גם ספורט 5 מדווחת על שרמדיני,הייתי רוצה לראות אותו במכבי כי אני חושב שהוא מצויין:
משחק גב לסל מצויין,גבוה,צעיר,קולע באחוזים גבוהים מאוד(70% בממוצע מהשדה ו-85% מהעונשין)בעל יכולת חסימה גבוהה.
בקיצור הוא יהיה מצויין ליום שאחרי סופו(כמובן שצריך להשאיל אותו בעונה הקרובה)

19 יוני 2011, 08:25

1 מה לגבי מרטינס פוציוס ? אני לא שומע חדש מגזרת צסק"א. צריך להכות בברזל במקרה שלו פוטנציאל שמתחיל לממש את עצמו.

2 לכמה זמן חתום אמיר פרלדזיץ' ?

19 יוני 2011, 10:01

6 לב צהוב כתב:
Mta_atic כתב:וואללה: מכבי תל אביב מעוניינת בגיורגי שרמדיני, בארסה מעוניינת בפרקינס
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1833070

זכור לי שחקן בשם שון ג'יימס שחתם לפני חודש ? חרטא קיצר .

גם לי זה נשמע כמו חרטא

19 יוני 2011, 10:33

למה אנשים ישר חושבים ששרמאדיני זה לשנה הזאת? הרי להנדריקס נגמר החוזה השנה וגם לסופו..
למה שמכבי לא תכין לעצמה תוכנית מגירה למקרה שהסנטר הגדול שלה לא יישאר? שרמאדיני אחרי הכל כישרון ענק..

אני לא אומרת שזה נכון,פשוט שאפשר לחשוב קצת מעבר ל''יש לנו כבר קו קדמי מלא''

19 יוני 2011, 10:50

Holiday_Armadillo כתב:למה אנשים ישר חושבים ששרמאדיני זה לשנה הזאת? הרי להנדריקס נגמר החוזה השנה וגם לסופו..
למה שמכבי לא תכין לעצמה תוכנית מגירה למקרה שהסנטר הגדול שלה לא יישאר? שרמאדיני אחרי הכל כישרון ענק..

אני לא אומרת שזה נכון,פשוט שאפשר לחשוב קצת מעבר ל''יש לנו כבר קו קדמי מלא''

זה בדיוק מה שאמרתי
צריך להסתכל גם לשנה הבאה שסופו ילך ושרמדיני היא בחירה מצויינת(והשנה אפשר להשאיל אותו)

19 יוני 2011, 11:05

אל תצאו עליי..תחליטו אתם מה לעשות עם המידע הזה:
משתמש בטוקבאסקט רשם שסוכן בפרוסרביה(הסוכנות של וויליאמס מן הסתם)אישר לו שמכבי קרובה מאוד להחתים את מרכוס וויליאמס.
אחרי זה זה פורסם פה
http://www.talkbasket.net/5769-maccabi- ... liams.html
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 19 יוני 2011, 11:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

19 יוני 2011, 11:15

Holiday_Armadillo כתב:אל תצאו עליי..תחליטו אתם מה לעשות עם המידע הזה:
משתמש בטוקבאסקט רשם שסוכן בפרוסרביה(סוכנות מן הסתם)אישר לו שמכבי קרובה מאוד להחתים את מרכוס וויליאמס.
אחרי זה זה פורסם פה

דווקא אני ממש מאמין לזה לאו דווקא בגלל המשתמש אלה יותר בגלל שמרום פירסם על סיכום עם גארד זר ושONE גם דיברו עליו אתמול ויש לי הרגשה שהוא באמת יחתום
מישהו יכול לפרט עליו בהרחבה?סטטיסטיקה,סגנון משחק,מתאים למכבי?,קריירה ועוד(מצטער פשוט שכחתי)

19 יוני 2011, 11:28

rc4991 כתב:
משתמש בטוקבאסקט רשם שסוכן בפרוסרביה(סוכנות מן הסתם)אישר לו שמכבי קרובה מאוד להחתים את מרכוס וויליאמס.
אחרי זה זה פורסם פה

דווקא אני ממש מאמין לזה לאו דווקא בגלל המשתמש אלה יותר בגלל שמרום פירסם על סיכום עם גארד זר ושONE גם דיברו עליו אתמול ויש לי הרגשה שהוא באמת יחתום
מישהו יכול לפרט עליו בהרחבה?סטטיסטיקה,סגנון משחק,מתאים למכבי?,קריירה ועוד(מצטער פשוט שכחתי)

תשמע,אני בטוחה שיש פה אנשים עם רשמים שונים וציפיות שונות..חלק מאוד אוהבים אותו,חלק קצת מסוייגים..אני אייצג את הצד שאוהב חחח
הוא השחקן הכי אתלטי בעולם? לא. יש לו את הקליעה הכי טובה? לא. אבל הוא רכז טהור כמו של פעם..קודם כל מסירה לפני קליעה..ולי אישית לא אכפת אם 2 נקודות הולכות אליו או לשחקן שהוא מסר לו..מצידי שיסיים משחק עם 12 אסיסטים ו-2 נקודות..ממש לא אכפת לי אם הוא קולע או שהוא מסדר לאחרים את הנקודות..
הוא יצטרך לעבוד על האיבודים שלו,כי באניסיי יש לו די הרבה(3.5 למשחק),אבל אני רוצה להאמין,או יותר נכון אני רוצה לתת לו ליהנות מהספק שהוא מאבד הרבה כי הוא בקבוצה קטנה מאוד והוא הכוכב שלה..אז הוא לוקח יותר על עצמו מה שאומר שהוא גם מאבד יותר..

השורה התחתונה היא שנצטרך לראות האם הוא יכול להוכיח את עצמו בקבוצה גדולה כמו מכבי..אני חושבת שכן,גם אם לא ייקלע 15 נקודות כל ערב,לפי דעתי הוא עדיין יחלק כמות גדולה של אסיסטים..הוא באמת מוסר אדיר עם יכולות יוצאות מן הכלל לפוינט גארד..
אני פשוט מקווה שהוא ופארגו יסתדרו ולא ידרכו אחד על השני..כי הוא מן הסתם צריך את הכדור בידיים כדי להיות אפקטיבי(מסירה)ופארגו צריך את הכדור בידיים בשביל להיות אפקטיבי..

סירטון לסיום:
http://www.youtube.com/watch?v=iQzA84WYBzU

19 יוני 2011, 11:37

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:
אחרי זה זה פורסם פה

תשמע,אני בטוחה שיש פה אנשים עם רשמים שונים וציפיות שונות..חלק מאוד אוהבים אותו,חלק קצת מסוייגים..אני אייצג את הצד שאוהב חחח
הוא השחקן הכי אתלטי בעולם? לא. יש לו את הקליעה הכי טובה? לא. אבל הוא רכז טהור כמו של פעם..קודם כל מסירה לפני קליעה..ולי אישית לא אכפת אם 2 נקודות הולכות אליו או לשחקן שהוא מסר לו..מצידי שיסיים משחק עם 12 אסיסטים ו-2 נקודות..ממש לא אכפת לי אם הוא קולע או שהוא מסדר לאחרים את הנקודות..
הוא יצטרך לעבוד על האיבודים שלו,כי באניסיי יש לו די הרבה(3.5 למשחק),אבל אני רוצה להאמין,או יותר נכון אני רוצה לתת לו ליהנות מהספק שהוא מאבד הרבה כי הוא בקבוצה קטנה מאוד והוא הכוכב שלה..אז הוא לוקח יותר על עצמו מה שאומר שהוא גם מאבד יותר..

השורה התחתונה היא שנצטרך לראות האם הוא יכול להוכיח את עצמו בקבוצה גדולה כמו מכבי..אני חושבת שכן,גם אם לא ייקלע 15 נקודות כל ערב,לפי דעתי הוא עדיין יחלק כמות גדולה של אסיסטים..הוא באמת מוסר אדיר עם יכולות יוצאות מן הכלל לפוינט גארד..
אני פשוט מקווה שהוא ופארגו יסתדרו ולא ידרכו אחד על השני..כי הוא מן הסתם צריך את הכדור בידיים כדי להיות אפקטיבי(מסירה)ופארגו צריך את הכדור בידיים בשביל להיות אפקטיבי..

סירטון לסיום:
http://www.youtube.com/watch?v=iQzA84WYBzU

איך הוא ופארגו ישחקו יחד?
אולי בלאט מתכנן שכל פעם רק אחד מהם יהיה על המגרש?

19 יוני 2011, 11:39

איך הוא ופארגו ישחקו יחד?
אולי בלאט מתכנן שכל פעם רק אחד מהם יהיה על המגרש?

עם פרקינס עוד איכשהו אפשר לזייף את זה שפארגו יהיה 1 ופרקינס יהיה 2..פה אין אפשרות כזאת..וויליאמס חייב לשחק רכז..וכבר ראינו מה קורה השנה כשפארגו משחק 2(רמז:לא משהו)
אז או שבלאט באמת מתכוון להביא סווינגמן זר שישחק ביחד עם פארגו ו-וויליאמס פשוט יהיה מהספסל,או שהוא יעבוד על זה איכשהו..אני לא נמצאת בתוך הראש שלו חחח

19 יוני 2011, 11:47

לאכול את הלוקשים של מרום ושל הגמד התשיעי זה כמו לחכות לגשם של כדורי פלאפל.

19 יוני 2011, 11:58

er79 כתב:

לאכול את הלוקשים של מרום ושל הגמד התשיעי זה כמו לחכות לגשם של כדורי פלאפל.

אבל במקרה הזה זה כבר כמה מקורות ולכן אני מאמין שזה נכון

19 יוני 2011, 12:03

יש לי שאלה לגבי הגרוזיני,
כתוב שהוא חתם לפני כמה שנים בפאו והשנה היה מושאל ללובליאנה, אז האם הוא עדיין נחשב לשחקן בפאו? או שהוא כבר סיים את החוזה שם?
כי אם הוא עדיין שחקן של פאו, איך מכבי אפילו חושבת על להביא אותו? הם הרי לא מתכוונים להשאיל שחקן של פאו??? :unsure

19 יוני 2011, 12:04

חנו'ש כתב:יש לי שאלה לגבי הגרוזיני,
כתוב שהוא חתם לפני כמה שנים בפאו והשנה היה מושאל ללובליאנה, אז האם הוא עדיין נחשב לשחקן בפאו? או שהוא כבר סיים את החוזה שם?
כי אם הוא עדיין שחקן של פאו, איך מכבי אפילו חושבת על להביא אותו? הם הרי לא מתכוונים להשאיל שחקן של פאו??? :unsure

הוא כרגע בשיחות עם פאו בשביל להגיע לסיכום על יציאה מהחוזה שלו

19 יוני 2011, 12:08

איך הוא מבחינת שמירה ואופי?(מרקוס ווילאמס)
נערך לאחרונה על ידי itay92 בתאריך 19 יוני 2011, 12:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

19 יוני 2011, 12:12

itay92 כתב:איך הוא מבחינת שמירה ואופי?

אני יודע שהוא חוסם מעלה(הוביל בטופ 16 בחסימות עם 2.2 ב21 דקות!!!

19 יוני 2011, 12:14

התכוונתי למרקוס ווילאמס סליחה

19 יוני 2011, 12:59

מרום הסתמך גם הוא על אותו מקור , מהכרות עם השטויות שהוא כתב בעבר לא הייתי בונה על זה שזה נכון ....הוא כן מעומד אבל אני די בטוח שלא סגר עדיין....
אני אשמח אם זה יהיה נכון אבל עד שאין משהו רישמי לא הייתי מתרגש יותר מידי ...
נושא נעול