פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מה צריך לקרות בקיץ

10 פברואר 2016, 00:29

my man כתב:לא זה לא להאמין....
העיקר שהכל הולך להשתנות- 12 שחקני יורוליג

ברור לך איפה הקאץ' פה, כן?

שחקן יורוליג זה עניין טכני לחלוטין, זה לא "שחקן טופ יורוליג". אלא שחקן ששיחק ביורוליג. עיין ערך מרקז היינס 12X

מה צריך לקרות בקיץ

10 פברואר 2016, 00:33

אמבקווה מרוויח 700 אלף דולר נטו, כ-950 אלף ברוטו.

10 פברואר 2016, 07:59

שחקן יורוליג זאת כאמור הגדרה סתמית וחסרת משמעות.

הייתי מתחיל עם זה שכדאי שהסגל יהיה מורכב קודם כל מ-12 שחקנים ללא עבר של פציעות משמעותיות, ללא נטייה לפציעות, שחקנים
כשירים ובריאים, כאלה שלא פיספסו משחקים בשנתיים האחרונות, למעט משחק פה או שם. רק זה מדלל את הסגל שלנו ומשאיר בו אולי
שני שחקנים.

אח"כ הייתי אומר שכדאי שהסגל יהיה מורכב מ-12 שחקנים שמתאימים לשיטה ולסגנון של המאמן, וגם שמתאימים אחד לשני.

זה ממש לא משנה אם השחקנים הם "שחקני יורוליג" או משהו אחר. הקריטריונים האחרים שכתבתי כאן הם הרבה יותר חשובים ומשמעותיים,
גם אם השחקנים מגיעים מהיורוקאפ (למשל השלישייה פרקינס, פארגו, אידסון לא היתה שלישיית שחקני יורוליג, אבל הם היו חזקים,
בריאים, אתלטיים, וכו' וזה הלך מצויין איתם, כנ"ל עם רייס, היקמן וטיוס).

10 פברואר 2016, 08:50

פיני דיבר יפה מאוד על זה אתמול.
הקבוצות ביורוליג יעשו כל מה שצריך כדי לשמור על השחקנים הטובים שלהן אצלן.
הליגה הסינית ממשיכה להתחזק ולשפוך סכומי כסף מגוחכים.
הדי-ליג מתרחבת ומתחילים לשלם שם כסף לא רע בכלל.

מכבי לא צריכה שחקני יורוליג. היא צריכה שיטת משחק, ולהביא את השחקנים הכי טובים שבשוק.

ג'סטין המילטון לא שיחק שניה ביורוליג והוא השחקן הראשון שמכבי צריכה להביא, למשל.
קית' לנגפורד הוא מלך הסלים של היורוליג לשעבר ושחקן טופ יורוקאפ אבל בעונה הבאה יהיה בן 33. זה למשל, לא שחקן שאנחנו צריכים.
(ועושה רושם שדווקא שחקנים מדושנים כאלה זה מה שמכבי מסוגלת להביא. ע"ע פנר או אפס פילזן בימיה הרעים ביותר בעשור שעבר)

10 פברואר 2016, 08:53

הגיל לא כל כך פקטור אצל לנגפורד. הוא פחות מושתת על אתלטיות. להזכירך עונת השיא של בלו הייתה בגיל 35. לנגפורד יקרע רשתות גם בעונה הבאה. השאלה אם זה יתאים ואיך זה יתאים זה כבר משהו אחר.

10 פברואר 2016, 09:00

er79 כתב:הגיל לא כל כך פקטור אצל לנגפורד. הוא פחות מושתת על אתלטיות. להזכירך עונת השיא של בלו הייתה בגיל 35. לנגפורד יקרע רשתות גם בעונה הבאה. השאלה אם זה יתאים ואיך זה יתאים זה כבר משהו אחר.

הנקודה שמדובר בשחקן שלא לוקח תארים ולא מונע מתארים, ומהסיבה הזאת לא צריך לשחק פה.
המועדון צריך להביא שחקנים שהDNA שלהם הוא DNA למכבי: DNA של אלופים.

10 פברואר 2016, 09:43

אני חצי מסכים איתך. ייתכן באותה מידה שחומר השחקנים שהיו סביבו בקבוצות בהן שיחק היו נטולי dna זה. זה לא יהיה נכון להגיד שהוא לא מונע מתארים לדעתי

10 פברואר 2016, 15:42

ורד כהן עם הרפש הרגיל שלה

http://sports.walla.co.il/item/2933759? ... ws-organic

10 פברואר 2016, 15:50

זה לא רפש של ורד כהן.
זה הרפש שהמועדון מייצר בעצמו. זה מועדון רפש.

10 פברואר 2016, 16:14

התחלתי לכתוב תגובות נגד ההנהלה בפייסבוק , נראה לי הכי יעיל כדי שהם באמת יקראו ונצילח להעביר מסר ...

10 פברואר 2016, 16:17

כן, זאת הדרך הכי טובה להעביר מסר.

10 פברואר 2016, 16:30

החציל האצטקי כתב:
er79 כתב:הגיל לא כל כך פקטור אצל לנגפורד. הוא פחות מושתת על אתלטיות. להזכירך עונת השיא של בלו הייתה בגיל 35. לנגפורד יקרע רשתות גם בעונה הבאה. השאלה אם זה יתאים ואיך זה יתאים זה כבר משהו אחר.

הנקודה שמדובר בשחקן שלא לוקח תארים ולא מונע מתארים, ומהסיבה הזאת לא צריך לשחק פה.
המועדון צריך להביא שחקנים שהDNA שלהם הוא DNA למכבי: DNA של אלופים.

אשכרה. גם לא יזיק שהם יהיו בריאים ומתחת ל 40.

10 פברואר 2016, 16:37

yzafrir כתב:התחלתי לכתוב תגובות נגד ההנהלה בפייסבוק , נראה לי הכי יעיל כדי שהם באמת יקראו ונצילח להעביר מסר ...

ואז ג'וניור יוכל לכתוב לך עוד הודעה פרטית על כמה שלו כואב יותר ממה שכואב לנו כשמפסידים

10 פברואר 2016, 20:24

Holiday_Armadillo כתב:
yzafrir כתב:התחלתי לכתוב תגובות נגד ההנהלה בפייסבוק , נראה לי הכי יעיל כדי שהם באמת יקראו ונצילח להעביר מסר ...

ואז ג'וניור יוכל לכתוב לך עוד הודעה פרטית על כמה שלו כואב יותר ממה שכואב לנו כשמפסידים

מאז שהוא כתב לי אז , הוא לא מגיב לי יותר...
הפייסבוק עשה מהפכות שלמות בעולם , אני מקווה שגם במכבי זה יצליח...

10 פברואר 2016, 20:25

אין מהפכה גדולה יותר מהחלפת ההנהלה במכבי ת"א. גם לפייסבוק יש גבולות.

10 פברואר 2016, 20:27

yanay21 כתב:אין מהפכה גדולה יותר מהחלפת ההנהלה במכבי ת"א. גם לפייסבוק יש גבולות.

אבל אם כבר, אז להפסיק לשלם להם כסף על המוצר שהם משווקים יכול להיות צעד בכיוון.

10 פברואר 2016, 20:29

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:אין מהפכה גדולה יותר מהחלפת ההנהלה במכבי ת"א. גם לפייסבוק יש גבולות.

זה כמו לדבר לקיר...

10 פברואר 2016, 20:31

MTA2311 כתב:

נראה לי שמשטר הפדרמניזם הוא הכי ארוך בהיסטוריה של האנושות . ומחכים לנו עוד הרבה שנים שהנסיך דני יומלך רישמית ( כרגע הוא לא בעל תפקיד לא ?? )

10 פברואר 2016, 20:44

yzafrir כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מאז שהוא כתב לי אז , הוא לא מגיב לי יותר...
הפייסבוק עשה מהפכות שלמות בעולם , אני מקווה שגם במכבי זה יצליח...

לפחות תן קישור כשאתה מפרסם.

10 פברואר 2016, 21:25

yzafrir כתב:
MTA2311 כתב:

נראה לי שמשטר הפדרמניזם הוא הכי ארוך בהיסטוריה של האנושות . ומחכים לנו עוד הרבה שנים שהנסיך דני יומלך רישמית ( כרגע הוא לא בעל תפקיד לא ?? )

עוקף אפילו את ביבי...
אני מאמינה שיצליחו להפיל את משטר אסד לפני שהבעלות במכבי תוחלף.
פרסם תגובה