my man כתב:לא זה לא להאמין....
העיקר שהכל הולך להשתנות- 12 שחקני יורוליג
ברור לך איפה הקאץ' פה, כן?
שחקן יורוליג זה עניין טכני לחלוטין, זה לא "שחקן טופ יורוליג". אלא שחקן ששיחק ביורוליג. עיין ערך מרקז היינס 12X
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:לא זה לא להאמין....
העיקר שהכל הולך להשתנות- 12 שחקני יורוליג
er79 כתב:הגיל לא כל כך פקטור אצל לנגפורד. הוא פחות מושתת על אתלטיות. להזכירך עונת השיא של בלו הייתה בגיל 35. לנגפורד יקרע רשתות גם בעונה הבאה. השאלה אם זה יתאים ואיך זה יתאים זה כבר משהו אחר.
החציל האצטקי כתב:er79 כתב:הגיל לא כל כך פקטור אצל לנגפורד. הוא פחות מושתת על אתלטיות. להזכירך עונת השיא של בלו הייתה בגיל 35. לנגפורד יקרע רשתות גם בעונה הבאה. השאלה אם זה יתאים ואיך זה יתאים זה כבר משהו אחר.
הנקודה שמדובר בשחקן שלא לוקח תארים ולא מונע מתארים, ומהסיבה הזאת לא צריך לשחק פה.
המועדון צריך להביא שחקנים שהDNA שלהם הוא DNA למכבי: DNA של אלופים.
yzafrir כתב:התחלתי לכתוב תגובות נגד ההנהלה בפייסבוק , נראה לי הכי יעיל כדי שהם באמת יקראו ונצילח להעביר מסר ...
Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:התחלתי לכתוב תגובות נגד ההנהלה בפייסבוק , נראה לי הכי יעיל כדי שהם באמת יקראו ונצילח להעביר מסר ...
ואז ג'וניור יוכל לכתוב לך עוד הודעה פרטית על כמה שלו כואב יותר ממה שכואב לנו כשמפסידים
yanay21 כתב:אין מהפכה גדולה יותר מהחלפת ההנהלה במכבי ת"א. גם לפייסבוק יש גבולות.
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אין מהפכה גדולה יותר מהחלפת ההנהלה במכבי ת"א. גם לפייסבוק יש גבולות.
אבל אם כבר, אז להפסיק לשלם להם כסף על המוצר שהם משווקים יכול להיות צעד בכיוון.
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אין מהפכה גדולה יותר מהחלפת ההנהלה במכבי ת"א. גם לפייסבוק יש גבולות.
yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:התחלתי לכתוב תגובות נגד ההנהלה בפייסבוק , נראה לי הכי יעיל כדי שהם באמת יקראו ונצילח להעביר מסר ...
ואז ג'וניור יוכל לכתוב לך עוד הודעה פרטית על כמה שלו כואב יותר ממה שכואב לנו כשמפסידים
מאז שהוא כתב לי אז , הוא לא מגיב לי יותר...
הפייסבוק עשה מהפכות שלמות בעולם , אני מקווה שגם במכבי זה יצליח...
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אין מהפכה גדולה יותר מהחלפת ההנהלה במכבי ת"א. גם לפייסבוק יש גבולות.
נראה לי שמשטר הפדרמניזם הוא הכי ארוך בהיסטוריה של האנושות . ומחכים לנו עוד הרבה שנים שהנסיך דני יומלך רישמית ( כרגע הוא לא בעל תפקיד לא ?? )
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים