פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: הסגל שלכם לעונת 2016-2017

15 אוגוסט 2016, 04:37

MTA2311 כתב:אם לא מגיע אף שחקן עד סוף החודש אני חוזר בתשובה ועובר לישוב של אורי

אתה כזה אפס

15 אוגוסט 2016, 04:38

LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:אם לא מגיע אף שחקן עד סוף החודש אני חוזר בתשובה ועובר לישוב של אורי

אתה כזה אפס

אפס שחצן יש לציין

15 אוגוסט 2016, 04:40

אוי אור

15 אוגוסט 2016, 06:34

rc4991 כתב:
roy1000 כתב:JAY, אין לי מושג על מה אתה מדבר. קמצוץ של עדות? לך תראה כל משחק שהוא שיחק. הוא משתלט לגמרי על המשחק של הקבוצה, מחזיק רוב הזמן בכדור ולוקח כמות לא פרופרציונאלית של זריקות. הוא מוציא את כל השחקנים שלידו מהמשחק. איזה עוד עדויות אתה צריך?

הכל מתנקז לזה שקבוצות עם אוחיון הגיעו באופן קבוע להצלבה, בעוד ההישג הכי גדול של מקל באירופה זה להיחתך מהכוכב האדום אחרי כמות חד-ספרתית של משחקים ולעוף בסיבוב הראשון של היורוקאפ. מקל לא עשה כלום בקריירה שלו ובשנה שעברה הקבוצה רק שיחקה פחות טוב מאז שהגיע.

כן, כי הגענו להצלבות בזכות אוחיון

הגענו להצלבות כי אוחיון לא הפריע לקבוצה. מה שאי אפשר להגיד על מקל עד עכשיו. מאז שמקל הגיע כל השחקנים שלצידו הפכו לפחות טובים.

15 אוגוסט 2016, 09:51

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:
roy1000 כתב:JAY, אין לי מושג על מה אתה מדבר. קמצוץ של עדות? לך תראה כל משחק שהוא שיחק. הוא משתלט לגמרי על המשחק של הקבוצה, מחזיק רוב הזמן בכדור ולוקח כמות לא פרופרציונאלית של זריקות. הוא מוציא את כל השחקנים שלידו מהמשחק. איזה עוד עדויות אתה צריך?

הכל מתנקז לזה שקבוצות עם אוחיון הגיעו באופן קבוע להצלבה, בעוד ההישג הכי גדול של מקל באירופה זה להיחתך מהכוכב האדום אחרי כמות חד-ספרתית של משחקים ולעוף בסיבוב הראשון של היורוקאפ. מקל לא עשה כלום בקריירה שלו ובשנה שעברה הקבוצה רק שיחקה פחות טוב מאז שהגיע.

הגענו להצלבות כי אוחיון לא הפריע לקבוצה. מה שאי אפשר להגיד על מקל עד עכשיו. מאז שמקל הגיע כל השחקנים שלצידו הפכו לפחות טובים.

פששש הגענו לקביעת רף חדש לשחקני מכבי...לא להפריע
והוא בהחלט "הפריע", הוא עושה נזק עצום בהתקפה כולל הקבוצתית ונמאס לי כבר לפרט למה וכמה

15 אוגוסט 2016, 09:56

rc4991 כתב:
roy1000 כתב:
rc4991 כתב:

פששש הגענו לקביעת רף חדש לשחקני מכבי...לא להפריע
והוא בהחלט "הפריע", הוא עושה נזק עצום בהתקפה כולל הקבוצתית ונמאס לי כבר לפרט למה וכמה

אין בעיה. אז הוא הפריע פחות ממקל לצורך העניין. תראה לי שחקן אחד במכבי ששיחק יותר טוב מאז שמקל הגיע ואז נדבר.

15 אוגוסט 2016, 10:07

אין בעיה. אז הוא הפריע פחות ממקל לצורך העניין. תראה לי שחקן אחד במכבי ששיחק יותר טוב מאז שמקל הגיע ואז נדבר.

זאת כבר הדעה שלך, שבעיני ממש לא נכונה
כי לפני זה כולם היו לברון וקרי ואז מקל החריב הכל

15 אוגוסט 2016, 10:15

rc4991 כתב:

זאת כבר הדעה שלך, שבעיני ממש לא נכונה
כי לפני זה כולם היו לברון וקרי ואז מקל החריב הכל

לא. לפני מקל היו שחקנים גרועים ומאז שמקל הגיע הם הפכו לגרועים עוד יותר. אלה עובדות, לא דעה שלי.

15 אוגוסט 2016, 15:29

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:

כמה אתה טועה. מאז שמקל הגיע כל השחקנים שלצידו הפכו לפחות טובים. לפני שמקל הגיע הם לא היו יותר טובים, קפיש? שחקנים פח שהיו פח, מתחילת העונה ועד סופה. מקל לא שינה כלום ושום דבר. ואתה לא יכול להגיד על אוחיון שהיה לו אימפקט טוב יותר על הקבוצה, כי זה פשוט לא נכון. ואם נתייחס לממד האישי ולא הקבוצתי, שכן לא היה מימד קבוצתי בעונה שעברה, מקל, החל מהזמן שהיה במכבי, היה טוב יותר מאוחיון. זה לא אני אומר, זו הסטטיסטיקה.

15 אוגוסט 2016, 15:39

אני חושב שמקל יפרח העונה. הוא כן מתאים מאוד (ונראה שגם רוצה) לתפקיד סדרן העבודה והוא אופציה אמיתית לקחת כדור בקלאץ' שזה חשוב מאוד מרכז. הגנה וריבאונד הוא יתן תמיד.
העובדה שהוא מאוד בטוח בעצמו, אוהב להחזיק בכדור ולנהל את המשחק היא לא שלילית. הוא בעל בית. כשאין כשרון מסביב זה נראה זוועה. כשיהיה, זה עשוי להיות מעניין מאוד.

סגנון המשחק שלו ממש לא צריך להתנגש עם גאודלוק או ווימס או צירבס, כי הם בסה"כ הולכים להנות מהמסירות שלו ומהמאמץ שהוא נותן בכל אספקט במשחק הקבוצתי...

בקיצור, הוא בסטינג מושלם לפריחה. אם לא יצליח זה יהיה 100% עליו, ואז נוכל לדבר עליו כעל רכז מחליף או וואטאבר. כרגע הוא שווה את הצ'אנס.

15 אוגוסט 2016, 16:55

er79 כתב:כמה אתה טועה. מאז שמקל הגיע כל השחקנים שלצידו הפכו לפחות טובים. לפני שמקל הגיע הם לא היו יותר טובים, קפיש? שחקנים פח שהיו פח, מתחילת העונה ועד סופה. מקל לא שינה כלום ושום דבר. ואתה לא יכול להגיד על אוחיון שהיה לו אימפקט טוב יותר על הקבוצה, כי זה פשוט לא נכון. ואם נתייחס לממד האישי ולא הקבוצתי, שכן לא היה מימד קבוצתי בעונה שעברה, מקל, החל מהזמן שהיה במכבי, היה טוב יותר מאוחיון. זה לא אני אומר, זו הסטטיסטיקה.

אני לא טועה בכלום. אתה טועה. תסתכל על הסטטסיטיקה של כל השחקנים לפני ואחרי שמקל הגיע ותראה שכולם ללא יוצא מהכלל (אולי חוץ משגב) ירדו במספרים מאז שמקל הגיע. אז כן, הם היו פח לפני, אבל נהפכו לעוד יותר גרועים אחרי שמקל הגיע. זה לא אני אומר. זה הסטטיסטיקה.

זה הרי התמצית של גל מקל - הוא משתלט על המשחק, מחזיק בכדור ולוקח אחוז מטורף מהזריקות. הבעיה זה שהאגו שלו פשוט לא תואם את היכולות שלו כשחקן כדורסל. גם בניז'ני וגם בכוכב הקבוצות היו טובות יותר בלעדיו ככה שלא מדובר על מקרה.

15 אוגוסט 2016, 18:14

roy1000 כתב:
er79 כתב:כמה אתה טועה. מאז שמקל הגיע כל השחקנים שלצידו הפכו לפחות טובים. לפני שמקל הגיע הם לא היו יותר טובים, קפיש? שחקנים פח שהיו פח, מתחילת העונה ועד סופה. מקל לא שינה כלום ושום דבר. ואתה לא יכול להגיד על אוחיון שהיה לו אימפקט טוב יותר על הקבוצה, כי זה פשוט לא נכון. ואם נתייחס לממד האישי ולא הקבוצתי, שכן לא היה מימד קבוצתי בעונה שעברה, מקל, החל מהזמן שהיה במכבי, היה טוב יותר מאוחיון. זה לא אני אומר, זו הסטטיסטיקה.

אני לא טועה בכלום. אתה טועה. תסתכל על הסטטסיטיקה של כל השחקנים לפני ואחרי שמקל הגיע ותראה שכולם ללא יוצא מהכלל (אולי חוץ משגב) ירדו במספרים מאז שמקל הגיע. אז כן, הם היו פח לפני, אבל נהפכו לעוד יותר גרועים אחרי שמקל הגיע. זה לא אני אומר. זה הסטטיסטיקה.

זה הרי התמצית של גל מקל - הוא משתלט על המשחק, מחזיק בכדור ולוקח אחוז מטורף מהזריקות. הבעיה זה שהאגו שלו פשוט לא תואם את היכולות שלו כשחקן כדורסל. גם בניז'ני וגם בכוכב הקבוצות היו טובות יותר בלעדיו ככה שלא מדובר על מקרה.

אני מסכים איתך, השאלה היא האם, כמו שחציל אמר, למקל מגיעה ההזדמנות לקחת ולהוביל את הקבוצה.
אני הייתי שמח אם מכבי היתה מביאה איזה מקדונלד או טייריס רייס כזה, אבל כרגע זה מה יש, ומבחינתי,
בואו ניתן לו הזדמנות, ונשפוט אותה במהלך העונה, ולא לפני שהיא התחילה.

15 אוגוסט 2016, 18:16

מיצינו את ההזדמנויות עם גודס לא?

15 אוגוסט 2016, 18:19

MTA2311 כתב:מיצינו את ההזדמנויות עם גודס לא?

גם נכון...
אבל כמו שאמרו כאן, זה מה יש... סה"כ יש סביבו כמה שחקנים מעניינים, ככה שאני מניח שיהיה
לו יותר עם מי לעבוד מאשר בשנה שעברה.

15 אוגוסט 2016, 18:22

ראיתי הרבה מהמשחקים שהוא שיחק בכל מיני קבוצות, והקביעות שלך מראות שאתה בכלל לא ראית משחקים שלו.

עד למכבי בעונה שעברה, שום דבר ממה שאתה כותב לא נכון.
לא בגליל, לא בחיפה, לא בנבחרת, לא בדאלאס, לא בניז'ני, לא בכוכב.
בעונה שעברה במכבי הוא "השתלט" על משחקים, החזיק בכדור הרבה (רכז פותח, כן?), ולקח כמות זריקות גבוהה באחוזים טובים.

איזה מוציאים לפועל היו סביבו? מי היה יכול להשתפר? על מה אתה מדבר בכלל?
+/- אותם אנשים אומרים
בת'רד X: סמית' הוא זקנה מתפרקת, רוצ'סטי לא פוגע בכלום, אמבקווה לא מסוגל לקפוץ גם אם החיים שלו תלויים בזה (מה שנכון נכון).
ובת'רד Y: מקל הוא זה שלא שיפר סביבו את השחקנים!

היה מוציא לפועל רציני אחד איתו - טיילור רוצ'סטי, שבניז'ני הציוות שלהם דווקא עבד, וזאת עובדה.
טיילור לקח את הזריקות שלו גם אחרי שמקל הגיע, ואני יודע כי ראיתי את זה במו עיניי, עם בערך 90% אין אנד אאוט, ונראה כמו תחת. לא הראשון שזה קורה לו במכבי/קבוצה גדולה.
האם זה ספציפית בגלל שלפני מקל הוא יכל להחזיק את הכדור 110% מהזמן ולעשות בדיוק את מה שאתה מאשים בו את מקל? יכול להיות, אך סביר שלא כי פארמר היה פה לפני זה.
אבל גם אם כן, האם זה מוכיח שלמקל יש אגו עצום שמחרב כל קבוצה שהוא מגיע אליה? לא...

לעזאזל, אוחיון שיחק במכבי בשנה שעברה! היה נראה תחת בשנים שלפני, היה נראה תחת בעונה שעברה לפני שמקל הגיע, היה נראה תחת בזמן שמקל היה פה. תחת. אבל העיקר שהוא לפחות יודע שיש לו תפקיד אחורי!!!

roy1000 כתב:הכל מתנקז לזה שקבוצות עם אוחיון הגיעו באופן קבוע להצלבה, בעוד ההישג הכי גדול של מקל באירופה זה להיחתך מהכוכב האדום אחרי כמות חד-ספרתית של משחקים ולעוף בסיבוב הראשון של היורוקאפ. מקל לא עשה כלום בקריירה שלו ובשנה שעברה הקבוצה רק שיחקה פחות טוב מאז שהגיע.

קודם כל זה לא נכון ברמה העובדתית, וזה קורה לך בכמות לא פרופורציונלית.
ההצלחות היחסיות היו בעיקר בזכות השחקנים סביבו, והזכייה בגביע - כשהנחיתו עליו רכז באמת מוצלח, שגם הספיק להתעורר בזמן (רייס).
אם אתה רוצה למדוד את זה ככה, זה שתי אליפויות של מקל מחוץ למכבי (שבהן הוא בורג מרכזי, כולל סלים בקלאץ'), קמפיין מוצלח בהובלת הנבחרת, חוזה באנביאיי, פותח בחמישיות באירופה (גרוע ככל שיהיה) אל מול סדרה מדהימה אחת שהייתה לאוחיון אי שם ב-2011.
אתה לגמרי מתעלם שלמעט אותה התעלות של אוחיון בסדרה אחת מול פנא איפשהו ב-2011 (אותה הפסדנו), בשאר הזמן כמעט ולא היה לו שום קרדיט בהצלחות של מכבי. אוחיון כבר שנים שחקן של לכל היותר 5 נקודות ו-4 אסיסטים.

אם אוחיון לא היה מכדרר יותר מדי, לא היה מאבד יותר מדי, ולא היה מרבה לזרוק ג'אמפים התאבדותיים שנכנסים ב-13% בסוף שעון, עדיין לא הייתי מסכים עם העליהום על האופי של מקל, אבל אולי, אולי, הייתי אומר שאוחיון > מקל ספציפית למכבי. אבל זה פשוט לא המצב, הגיע הזמן להתעורר.

ולסיום סיומת, אוחיון כן מפריע, כי למעט מקרה רייס (ופארגו? עוד אחד שמקבל פה יותר מדי קרדיט וראוי לכל ה"מחמאות" שמקל מקבל), מכבי לא מביאים רכז טוב כבר שנים בגללו. אז עכשיו הם לא מביאים רכז טוב בגלל מקל, פתאום זה מפריע לכולם? אני רוצה שיביאו רכז טוב מהם בכל מקרה, ההבדל הוא שאני לא עיוור לראות שמקל > אוחיון.

15 אוגוסט 2016, 20:12

jay כתב:ראיתי הרבה מהמשחקים שהוא שיחק בכל מיני קבוצות, והקביעות שלך מראות שאתה בכלל לא ראית משחקים שלו.

עד למכבי בעונה שעברה, שום דבר ממה שאתה כותב לא נכון.
לא בגליל, לא בחיפה, לא בנבחרת, לא בדאלאס, לא בניז'ני, לא בכוכב.
בעונה שעברה במכבי הוא "השתלט" על משחקים, החזיק בכדור הרבה (רכז פותח, כן?), ולקח כמות זריקות גבוהה באחוזים טובים.

איזה מוציאים לפועל היו סביבו? מי היה יכול להשתפר? על מה אתה מדבר בכלל?
+/- אותם אנשים אומרים
בת'רד X: סמית' הוא זקנה מתפרקת, רוצ'סטי לא פוגע בכלום, אמבקווה לא מסוגל לקפוץ גם אם החיים שלו תלויים בזה (מה שנכון נכון).
ובת'רד Y: מקל הוא זה שלא שיפר סביבו את השחקנים!

היה מוציא לפועל רציני אחד איתו - טיילור רוצ'סטי, שבניז'ני הציוות שלהם דווקא עבד, וזאת עובדה.
טיילור לקח את הזריקות שלו גם אחרי שמקל הגיע, ואני יודע כי ראיתי את זה במו עיניי, עם בערך 90% אין אנד אאוט, ונראה כמו תחת. לא הראשון שזה קורה לו במכבי/קבוצה גדולה.
האם זה ספציפית בגלל שלפני מקל הוא יכל להחזיק את הכדור 110% מהזמן ולעשות בדיוק את מה שאתה מאשים בו את מקל? יכול להיות, אך סביר שלא כי פארמר היה פה לפני זה.
אבל גם אם כן, האם זה מוכיח שלמקל יש אגו עצום שמחרב כל קבוצה שהוא מגיע אליה? לא...

לעזאזל, אוחיון שיחק במכבי בשנה שעברה! היה נראה תחת בשנים שלפני, היה נראה תחת בעונה שעברה לפני שמקל הגיע, היה נראה תחת בזמן שמקל היה פה. תחת. אבל העיקר שהוא לפחות יודע שיש לו תפקיד אחורי!!!

אתה סתם מתפרץ בלי שום קשר למה שאני אמרתי. אני אמרתי עובדה אחת פשוטה מאוד - כל השחקנים (שהיו כבר גרועים) ירדו סטטיסטית אחרי שמקל הגיע. על מה אתה רוצה להתווכח פה?

אתה רוצה באמת לדבר איתי על מה שהיה בגליל ובחיפה? זה מעניין מישהו? ה"שחקן" הזה ישב ביציע קרוב ל- 3 שנים לפני ששיחק איזה כמה משחקים בניז'ני והועף לקיבינימט מהכוכב.

אין לי בעיה שתגיד שאוחיון גרוע, אבל איך שלא תהפוך את זה, אין שום עדות לזה שהוא הופך את השחקנים לידו לפחות טובים כמו שמקל עושה.

jay כתב:קודם כל זה לא נכון ברמה העובדתית, וזה קורה לך בכמות לא פרופורציונלית.
ההצלחות היחסיות היו בעיקר בזכות השחקנים סביבו, והזכייה בגביע - כשהנחיתו עליו רכז באמת מוצלח, שגם הספיק להתעורר בזמן (רייס).
אם אתה רוצה למדוד את זה ככה, זה שתי אליפויות של מקל מחוץ למכבי (שבהן הוא בורג מרכזי, כולל סלים בקלאץ'), קמפיין מוצלח בהובלת הנבחרת, חוזה באנביאיי, פותח בחמישיות באירופה (גרוע ככל שיהיה) אל מול סדרה מדהימה אחת שהייתה לאוחיון אי שם ב-2011.
אתה לגמרי מתעלם שלמעט אותה התעלות של אוחיון בסדרה אחת מול פנא איפשהו ב-2011 (אותה הפסדנו), בשאר הזמן כמעט ולא היה לו שום קרדיט בהצלחות של מכבי. אוחיון כבר שנים שחקן של לכל היותר 5 נקודות ו-4 אסיסטים.

אם אוחיון לא היה מכדרר יותר מדי, לא היה מאבד יותר מדי, ולא היה מרבה לזרוק ג'אמפים התאבדותיים שנכנסים ב-13% בסוף שעון, עדיין לא הייתי מסכים עם העליהום על האופי של מקל, אבל אולי, אולי, הייתי אומר שאוחיון > מקל ספציפית למכבי. אבל זה פשוט לא המצב, הגיע הזמן להתעורר.

ולסיום סיומת, אוחיון כן מפריע, כי למעט מקרה רייס (ופארגו? עוד אחד שמקבל פה יותר מדי קרדיט וראוי לכל ה"מחמאות" שמקל מקבל), מכבי לא מביאים רכז טוב כבר שנים בגללו. אז עכשיו הם לא מביאים רכז טוב בגלל מקל, פתאום זה מפריע לכולם? אני רוצה שיביאו רכז טוב מהם בכל מקרה, ההבדל הוא שאני לא עיוור לראות שמקל > אוחיון.

לא הבנתי מה לא נכון עובדתית? יש לך עדויות שאוחיון הופך שחקנים שלידו לפחות טובים? שמכבי יותר טובה בלעדיו? מקל לא הצליח בשום קבוצה מעבר לרמת הליגה. ניז'ני רק נחלשה מהרגע שהוא הגיע ומהכוכב הוא נזרק אחרי שחירב להם את המשחק.

אני מציע שתיקח כמה נשימות לפני שאתה מגיב ותנסה להגיב לדברים שאני אומר, לא דברים שאתה חושב שאני אומר.

עריכה: למען הסר ספק, אני לא חושב שמקל הוא שחקן "גרוע". הוא יכול להיות שחקן מצויין לקבוצה כמו ירושלים או חיפה. הבעיה איתו שיכולות האישיות שלו (שמבוססות בעיקר על הפיזיות שלו) לא מספיק טובות לרמת היורוליג ואין לו יכולת אמיתי לשחק ללא הכדור. מקל הוא בערך השחקן הכי פחות מתאים לציוות עם שחקנים כמו ווימס וגאודלוק.

15 אוגוסט 2016, 21:51

roy1000 כתב:

שטויות במרינדה. השנאה האישית שלך כלפי מקל מעוורת אותך. אני חוזר ואומר, השחקנים של מכבי היו זוועתיים לפניו וזוועתיים אחריו. אין לו אשמה באיך שהם נראו, שום דבר כבר לא היה מסתדר בקבוצה של העונה שעברה. וההשוואה לאוחיון מיותרת מהסיבות שנקבתי, לא אחזור על זה שוב. את מקל אשפוט בסוף העונה הזאת, אחרי שתהיה לו עונת יורוליג מלאה בקבוצה חדשה כמעט לגמרי. מציע גם לך לעשות את זה ולהתנתק מהשנאה שלך כלפיו ולשים אותה בצד

15 אוגוסט 2016, 22:14

er79 כתב:שטויות במרינדה. השנאה האישית שלך כלפי מקל מעוורת אותך. אני חוזר ואומר, השחקנים של מכבי היו זוועתיים לפניו וזוועתיים אחריו. אין לו אשמה באיך שהם נראו, שום דבר כבר לא היה מסתדר בקבוצה של העונה שעברה. וההשוואה לאוחיון מיותרת מהסיבות שנקבתי, לא אחזור על זה שוב. את מקל אשפוט בסוף העונה הזאת, אחרי שתהיה לו עונת יורוליג מלאה בקבוצה חדשה כמעט לגמרי. מציע גם לך לעשות את זה ולהתנתק מהשנאה שלך כלפיו ולשים אותה בצד

אני אתקשה לנהל דיון איתך אם אנחנו מתכחשים לעובדות סטטסיטיות. השחקנים של מכבי היו זוועתיים לפני מקל ויותר זועתיים אחריו. זו עובדה שלא ניתן להתכחש אליה.

רוצה לתת לו עוד עונה יורוליג - סבבה. אני חושב שהשילוב של מקל-גאודלוק-ווימס הוא שילוב נוראי עוד יותר מפארמר-רוצ'סטי. אף אחד מהשחקנים האלה לא בנוי לשחק בלי הכדור ואני לא רואה איך אדלשיין מצליח להשתלט על ערימת האגו הזו. אני יכול להבטיח לך שגאודלוק לא פשוט יצפה בהבנה במקל מכדרר 20 שניות ואז הולך אחד על חמש לסל והוא גם לא יצפה בו בהבנה בנסיונות שלו לשבור את החישוק עם הכדור מקו השלוש כמו שעשה רוצ'סטי. גם ווימס לא יקבל את זה בהבנה שקיבלו את זה רנדל וסמית' (כששיחק).

בשבילי, היחס של אגו לכדורסל אצל מקל הוא הרבה מעל למה שאני מוכן לסבול, אבל בוא נראה שהוא יצליח להשיג משהו במכבי ואז נדבר.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 15 אוגוסט 2016, 22:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

15 אוגוסט 2016, 22:15

roy1000 כתב:עריכה: למען הסר ספק, אני לא חושב שמקל הוא שחקן "גרוע". הוא יכול להיות שחקן מצויין לקבוצה כמו ירושלים או חיפה. הבעיה איתו שיכולות האישיות שלו (שמבוססות בעיקר על הפיזיות שלו) לא מספיק טובות לרמת היורוליג ואין לו יכולת אמיתי לשחק ללא הכדור. מקל הוא בערך השחקן הכי פחות מתאים לציוות עם שחקנים כמו ווימס וגאודלוק.

ווימס וגאודלוק יחיו מצויין בלי הכדור ביד אם מקל ישים להם אותו במקומות שהם אוהבים. הוא יכול לעשות את זה, והם הרבה פחות בול-הוגס ממה שחלקכם חושבים. ווימס בוודאות.

15 אוגוסט 2016, 22:18

החציל האצטקי כתב:
roy1000 כתב:עריכה: למען הסר ספק, אני לא חושב שמקל הוא שחקן "גרוע". הוא יכול להיות שחקן מצויין לקבוצה כמו ירושלים או חיפה. הבעיה איתו שיכולות האישיות שלו (שמבוססות בעיקר על הפיזיות שלו) לא מספיק טובות לרמת היורוליג ואין לו יכולת אמיתי לשחק ללא הכדור. מקל הוא בערך השחקן הכי פחות מתאים לציוות עם שחקנים כמו ווימס וגאודלוק.

ווימס וגאודלוק יחיו מצויין בלי הכדור ביד אם מקל ישים להם אותו במקומות שהם אוהבים. הוא יכול לעשות את זה, והם הרבה פחות בול-הוגס ממה שחלקכם חושבים. ווימס בוודאות.

לדעתי את חי בסרט אם אתה חושב שווימס וגאודלוק וסכימו לקחת back seat לפאקינג גל מקל. זה לא צסקא פה שלכל שחקן יש מחליף. לא ווימס ולא גאודלוק באו לעמוד בפינה ולצפות בגל מקל מכדרר 20 שניות.
פרסם תגובה