המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:איתי-שגב כתב:איזה רווחים אחי? הן במינוסים אדירים, אין בכדורגל רווחים
פרז מחליט כמה לתת להן
איתי-שגב כתב:גלא מעוניינת בו.
dod כתב:איתי-שגב כתב:גלא מעוניינת בו.
אולי ביבי הצליח להכניס אותו להסכם עם ארדואן?
איתי-שגב כתב:dod כתב:איתי-שגב כתב:גלא מעוניינת בו.
אולי ביבי הצליח להכניס אותו להסכם עם ארדואן?
אולי הוא התחיל את הנסיון הפיכה ואנחנו מקריבים אותו.
MTA2311 כתב:לא יודע למה עדיין כואב לי שמכבי לא נמצאת במשחק הזה אפילו. הייתי צריך להתרגל כבר.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:לא יודע למה עדיין כואב לי שמכבי לא נמצאת במשחק הזה אפילו. הייתי צריך להתרגל כבר.
חשבת? באמת?
yanay21 כתב:אוף, אבל אני שונא את ברצלונה, ואוהב את רייס. זו בעיה כמו בלאט ודרושפאקה.
די, אנחנו כבר לא במשחק הזה בכלל. אני אפילו לא מדבר על השוק של הגדולות, כי פעם עוד היינו איזו רמה או שתיים מתחתיהן, אבל עדיין הגענו לאותם המקומות(הצלבה, לפעמים פיינל פור). היום אין על מה לדבר. אולי ההיכל יתמלא, ויהיו כמה משחקים טובים(כי מה לעשות, יש איזה מיליון, סטטיסטית חייבים להיות כמה טובים), אבל אנחנו כבר לא קבוצה גדולה, עד שיוכח אחרת.
שמואל1 כתב:yanay21 כתב:אוף, אבל אני שונא את ברצלונה, ואוהב את רייס. זו בעיה כמו בלאט ודרושפאקה.
די, אנחנו כבר לא במשחק הזה בכלל. אני אפילו לא מדבר על השוק של הגדולות, כי פעם עוד היינו איזו רמה או שתיים מתחתיהן, אבל עדיין הגענו לאותם המקומות(הצלבה, לפעמים פיינל פור). היום אין על מה לדבר. אולי ההיכל יתמלא, ויהיו כמה משחקים טובים(כי מה לעשות, יש איזה מיליון, סטטיסטית חייבים להיות כמה טובים), אבל אנחנו כבר לא קבוצה גדולה, עד שיוכח אחרת.
תחשבו רק מה היה קורה אם הבעלים היו מביאים קצת כסף מהבית.
מכבי הקבוצה היחידה באירופה עם תקציב מאוזן. עוד 3-4 מיליון דולר מהצד (שקית פיצוחים למשקיע עשיר) והיה אפשר להביא עוד שני שחקני על ולהתמודד ברמות הגבוהות ביותר על התארים.
yanay21 כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:אוף, אבל אני שונא את ברצלונה, ואוהב את רייס. זו בעיה כמו בלאט ודרושפאקה.
מכבי הקבוצה היחידה באירופה עם תקציב מאוזן. עוד 3-4 מיליון דולר מהצד (שקית פיצוחים למשקיע עשיר) והיה אפשר להביא עוד שני שחקני על ולהתמודד ברמות הגבוהות ביותר על התארים.
גולדהאר קנה את המכבי הלא נכונה.
שמואל1 כתב:yanay21 כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:אוף, אבל אני שונא את ברצלונה, ואוהב את רייס. זו בעיה כמו בלאט ודרושפאקה.
גולדהאר קנה את המכבי הלא נכונה.
גם אם הוא היה רוצה לקנות את מכבי, הוא לא היה יכול.
פדרמן לא מוכר.
דרך אגב, זה לא סוד שיש לא מעט משקיעים יהודיים עשירים בטירוף שרוצים לקנות את מכבי, חלקם אף הגישו הצעות לפדרמן שסירב.
ברגע שהפדרמנים משחררים אותנו, יהיו לא מעט קופצים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־19 אורחים