29 נובמבר 2016, 22:40
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:כרגע אין למילר צפי חזרה למגרשים אבל זה עשוי להיות באמת עוד חודש
רק שאני לא מבין את ההתלהבות, היה ידוע כבר שהוא מחלים בקצב מהיר ויחזור בקרוב
ההפתעה שהוא חוזר לאימוני כדורסל עם מגע כבר בשבוע הבא. ההערכות הראשוניות דיברו על ינואר.
הפאוור פורוורד, קווינסי מילר, שצפוי היה להחמיץ את רוב העונה בגלל פגיעה קשה של קרע ברצועה הצולבת האחורית וכמו כן ברצועה הצידית בקדם העונה, עשוי לחזור לשחק בשורות הצהובים כבר בחודש ינואר.
29 נובמבר 2016, 22:42
אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:כרגע אין למילר צפי חזרה למגרשים אבל זה עשוי להיות באמת עוד חודש
רק שאני לא מבין את ההתלהבות, היה ידוע כבר שהוא מחלים בקצב מהיר ויחזור בקרוב
ההפתעה שהוא חוזר לאימוני כדורסל עם מגע כבר בשבוע הבא. ההערכות הראשוניות דיברו על ינואר.
מתוך כתבה של גלדסטון באוקטובר:הפאוור פורוורד, קווינסי מילר, שצפוי היה להחמיץ את רוב העונה בגלל פגיעה קשה של קרע ברצועה הצולבת האחורית וכמו כן ברצועה הצידית בקדם העונה, עשוי לחזור לשחק בשורות הצהובים כבר בחודש ינואר.
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... cID=227301
29 נובמבר 2016, 22:43
29 נובמבר 2016, 22:43
29 נובמבר 2016, 22:47
אחדשיודע כתב:לא שמואל, אתה משהו. אנחנו יום וחצי מדצמבר. חודש מעכשיו = ינואר = ההערכה מאוקטובר.
אף אחד לא באמת יכול להתנבא מעכשיו אם יחזור בסוף דצמבר, תחילת ינואר, אמצע ינואר או סוף ינואר.
29 נובמבר 2016, 22:51
שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:לא שמואל, אתה משהו. אנחנו יום וחצי מדצמבר. חודש מעכשיו = ינואר = ההערכה מאוקטובר.
אף אחד לא באמת יכול להתנבא מעכשיו אם יחזור בסוף דצמבר, תחילת ינואר, אמצע ינואר או סוף ינואר.
ההערכות הקודמות לא נתנו מועד מדויק כי לא היה ברור מתי הוא יחזור לאימונים עם מגע.
עכשיו, יודעים שהוא בשבוע הבא יתחיל להתאמן עם מגע ובגלל זה נתנו הערכה מחודשת של חודש מהיום. אז אם מקודם לא היה ברור מתי בינואר יחזור, עכשיו יודעים שזה יהיה בתחילת החודש ואולי אפילו לקראת סוף דצמבר.
29 נובמבר 2016, 22:53
אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:לא שמואל, אתה משהו. אנחנו יום וחצי מדצמבר. חודש מעכשיו = ינואר = ההערכה מאוקטובר.
ההערכות הקודמות לא נתנו מועד מדויק כי לא היה ברור מתי הוא יחזור לאימונים עם מגע.
עכשיו, יודעים שהוא בשבוע הבא יתחיל להתאמן עם מגע ובגלל זה נתנו הערכה מחודשת של חודש מהיום. אז אם מקודם לא היה ברור מתי בינואר יחזור, עכשיו יודעים שזה יהיה בתחילת החודש ואולי אפילו לקראת סוף דצמבר.
לא נכון, אף גורם מקצועי במכבי לא נתן הערכה מחודשת למועד החזרה שלו. מילר עצמו טען שהוא "מאמין שיפתיע ויחזור לשחק כבר בתוך כחודש ימים". זה לא אומר כלום ולא משנה כלום, זה בטח לא מפתיע.
29 נובמבר 2016, 22:54
felix_r כתב:לא הייתי לוחץ עליו לחזור כמה שיותר מהר. שיבריא לאט אבל בטוח.
29 נובמבר 2016, 22:55
MTA2311 כתב:תן לילד להיות מופתע, מה כואב לך
29 נובמבר 2016, 23:03
שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:לא שמואל, אתה משהו. אנחנו יום וחצי מדצמבר. חודש מעכשיו = ינואר = ההערכה מאוקטובר.
30 נובמבר 2016, 13:16
30 נובמבר 2016, 14:09
30 נובמבר 2016, 18:35
RonB כתב:בכל מקרה, לא הייתי נותן לו לשחק ביורוליג בכלל בהתחלה. עדיף להתחיל מהליגה.
30 נובמבר 2016, 18:41
אחדשיודע כתב:RonB כתב:בכל מקרה, לא הייתי נותן לו לשחק ביורוליג בכלל בהתחלה. עדיף להתחיל מהליגה.
לא הייתי שולל שיעשו דווקא הפוך בשלב ההתחלתי ויבחנו אותו קודם ביורוליג (בשביל לא "לבזבז" עליו מקום של זר בליגה מבלי לדעת בדיוק איך הוא חוזר).
מכבי צריכים מאוד להיזהר עם החזרה שלו. אומנם חסר שחקן מהסוג שלו בסגל הזה, אבל זה לא יהיה שווה כלום אם הוא יפצע שוב אחרי זמן קצר.
30 נובמבר 2016, 18:44
30 נובמבר 2016, 18:46
אחדשיודע כתב:בדיוק, ולכן יש סיכוי שייתנו לו דקות ראשונות דווקא ביורוליג (בוודאי כל עוד לא יוכל לשחק דקות משמעותיות). אבל אנחנו מקדימים את המאוחר.
30 נובמבר 2016, 21:23
30 נובמבר 2016, 21:25
arel123 כתב:איזה זר הייתם מוציאים מהסגל לליגה בשביל להכניס את מילר ?
30 נובמבר 2016, 21:26
Holiday_Armadillo כתב:arel123 כתב:איזה זר הייתם מוציאים מהסגל לליגה בשביל להכניס את מילר ?
במידה והוא כשיר?
דבר ראשון, לא צריך להוציא כרגע זר
אם אתה מתכוון מהרוטציה, אז ראד (או צירבס אבל זה משנאה אישית)
30 נובמבר 2016, 21:27
arel123 כתב:Holiday_Armadillo כתב:arel123 כתב:איזה זר הייתם מוציאים מהסגל לליגה בשביל להכניס את מילר ?
במידה והוא כשיר?
דבר ראשון, לא צריך להוציא כרגע זר
אם אתה מתכוון מהרוטציה, אז ראד (או צירבס אבל זה משנאה אישית)
רגע לא צריך להוציא זר מהסגל בשביל להכניס את קוינסי ?