המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:מכביסט24 כתב:ממ.. יש לי כרגע במחשב את אחת התקלות היותר קריפיות שנתקלתי בהן: כונן הDVD שלי נפתח ונסגר מעצמו מדי פעם בלי שאף אחד נוגע בו.. כאילו יש לו חיים משל עצמו![]()
אני בקושי משתמש בו למזלי כך שהתקלה הזאת היא בעיקר מטרידה ופחות קריטית..
מה לעזאזל? צריך לקרוא למכסחי השדים?
האמת שלי קורה מידי פעם משהו יותר מוזר, המדפסת שלי מידי פעם מנפיקה דפים שהדפסתי לפני המון זמן ובכל מיני תקופות, ושבכלל שכחתי שהם קיימים, בלי שהיא התבקשה לעשות את זה
Holiday_Armadillo כתב:הייתי מציעה לך לשאוב קצת אבק מהמחשב
מכביסט24 כתב:שועל כתב:מכביסט24 כתב:ממ.. יש לי כרגע במחשב את אחת התקלות היותר קריפיות שנתקלתי בהן: כונן הDVD שלי נפתח ונסגר מעצמו מדי פעם בלי שאף אחד נוגע בו.. כאילו יש לו חיים משל עצמו![]()
האמת שלי קורה מידי פעם משהו יותר מוזר, המדפסת שלי מידי פעם מנפיקה דפים שהדפסתי לפני המון זמן ובכל מיני תקופות, ושבכלל שכחתי שהם קיימים, בלי שהיא התבקשה לעשות את זה
רגע, היא מדפיסה לך אותם בלי ששלחת לה פקודה לעשות זאת בעבר? זתומרת לוקחת קובץ אקראי מהמחשב ופשוט מדפיסה אותו? ממש מוזר.. כי אצלי לפעמים קורה שהמדפסת מאבדת קשר עם המחשב ורק כשאני נוגע בחיבורים או מפעיל מחדש היא פתאום נזכרת להדפיס את מה שרציתי.Holiday_Armadillo כתב:הייתי מציעה לך לשאוב קצת אבק מהמחשב
בחיים לא עשיתי את זה האמת.. המחשב שלנו די מוזנח![]()
אני חייב לשדרג מערכת הפעלה ומתעצל לעשות את זה..
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:אחד הסקרים החשובים בהיסטוריה: https://m.facebook.com/groups/444007939 ... 4251569746
קוצץ ציפורניים.
צריכה להתחבר, אז כנראה לעולם לא אדע מה אחד הסקרים החשובים בהיסטוריה
מכביסט24 כתב:ממ.. יש לי כרגע במחשב את אחת התקלות היותר קריפיות שנתקלתי בהן: כונן הDVD שלי נפתח ונסגר מעצמו מדי פעם בלי שאף אחד נוגע בו.. כאילו יש לו חיים משל עצמו![]()
LIAV10 כתב:מכביסט24 כתב:ממ.. יש לי כרגע במחשב את אחת התקלות היותר קריפיות שנתקלתי בהן: כונן הDVD שלי נפתח ונסגר מעצמו מדי פעם בלי שאף אחד נוגע בו.. כאילו יש לו חיים משל עצמו![]()
לי הנורה בחדר נדלקת מידי פעם בלי שאף אחד נוגע במתג, ניצחתי.
LIAV10 כתב:מכביסט24 כתב:ממ.. יש לי כרגע במחשב את אחת התקלות היותר קריפיות שנתקלתי בהן: כונן הDVD שלי נפתח ונסגר מעצמו מדי פעם בלי שאף אחד נוגע בו.. כאילו יש לו חיים משל עצמו![]()
שועל כתב:LIAV10 כתב:מכביסט24 כתב:ממ.. יש לי כרגע במחשב את אחת התקלות היותר קריפיות שנתקלתי בהן: כונן הDVD שלי נפתח ונסגר מעצמו מדי פעם בלי שאף אחד נוגע בו.. כאילו יש לו חיים משל עצמו![]()
אממ... יש לי משהו נורא מלוכלך להגיד, אז אשתוק, אבל מספיק לי שאני יודע שניצחתי
מכביסט24 כתב:LIAV10 כתב:מכביסט24 כתב:ממ.. יש לי כרגע במחשב את אחת התקלות היותר קריפיות שנתקלתי בהן: כונן הDVD שלי נפתח ונסגר מעצמו מדי פעם בלי שאף אחד נוגע בו.. כאילו יש לו חיים משל עצמו![]()
לדעתי מישהו עושה לך את זה בכוונה..
שועל כתב:LIAV10 כתב:מכביסט24 כתב:ממ.. יש לי כרגע במחשב את אחת התקלות היותר קריפיות שנתקלתי בהן: כונן הDVD שלי נפתח ונסגר מעצמו מדי פעם בלי שאף אחד נוגע בו.. כאילו יש לו חיים משל עצמו![]()
אממ... יש לי משהו נורא מלוכלך להגיד, אז אשתוק, אבל מספיק לי שאני יודע שניצחתי
מכביסט24 כתב:ניקית פעם מחשב מבפנים בעצמך? זה נשמע כמו משהו שאני מעדיף להשאיר לטכנאים..
בכל מקרה אני צריך טכנאי אז נהרוג 2 ציפורים מתישהו
Holiday_Armadillo כתב:רק אני לא הבנתי מה הרמיזה המינית
אני כל כך מאוכזבת מעצמי ויודעת שאיכזבתי גם אתכם
אני אלך למות עכשיו
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רק אני לא הבנתי מה הרמיזה המינית
אני אלך למות עכשיו
ככה נראות רמיזות מיניות של ילדי ישיבה שבילו את גיל ההתבגרות שלהם בחדר צפוף עם עוד 10 דוסים קטנים וראו פורנו ביידיש.
למה אני הבנתי אתם תוהים? זה הסופר פאוור שלי. אין רמיזה מינית שעוברת לי מעל הראש.
Holiday_Armadillo כתב:קניית היום סיגרים עם בשר וכתוב על האריזה ''אם אתם שומרים על הגיזרה, אפשר גם לאפות בתנור''
סליחה, אבל אם אני קונה סיגרים עם בשר, אני לא מעוניינת לשמור על הגיזרה
Holiday_Armadillo כתב:רק אני לא הבנתי מה הרמיזה המינית
אני אלך למות עכשיו
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רק אני לא הבנתי מה הרמיזה המינית
אני אלך למות עכשיו
ככה נראות רמיזות מיניות של ילדי ישיבה שבילו את גיל ההתבגרות שלהם בחדר צפוף עם עוד 10 דוסים קטנים וראו פורנו ביידיש.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־12 אורחים