MTA2311 כתב:היה לי קראש רציני על ווייד עד הטריו עם לברון ובוש
כנל, התאהבתי ב2006, איבד אותי ב2011 אבל ממנו הכעס דעך די מהר והכל הופנה ללברון (שקנה אותי רק בבפלייאוף של עונה שעברה ביחד עם כל העולם בערך)
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:היה לי קראש רציני על ווייד עד הטריו עם לברון ובוש
MaccabiTA כתב:חייב להגיד סחטיין על ווייד, לא יודע אם גילה את עצמו מחדש אבל יש פה שיפור שקשה לפספס, הדיבור היה שהויברג עבד איתו על טכניקת הזריקה מבחוץ בקיץ וזה מרשים אותי ששחקן כזה, הול אוף פיימר ודאי, אחד הסקוררים הגדולים של הדור הזה, מראה כזאת נכונות בגיל 34 להשתפר ולשנות את המשחק שלו. שחקן ענק היה ונשאר.
MaccabiTA כתב:גריפין שחט את ההגנה של הספרס במחצית הראשונה. ההתקפה סבירה אבל ההגנה אוכלת כאפה אחרי כאפה..
עבודה חלשה של מילס על פול
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:גריפין שחט את ההגנה של הספרס במחצית הראשונה. ההתקפה סבירה אבל ההגנה אוכלת כאפה אחרי כאפה..
עבודה חלשה של מילס על פול
תשמור את ההודעה הזו, ותעשה "הדבק" באזור מאי 2017 ככה.
remember remember the 5th of november.
או "זכור את הקודם, הודאל", כל רפרנס שמתאים לך.
אחדשיודע כתב:לברון קלע 25 נק' (9/23 מהשדה, 14 אס' ו-6 רב') ונכנס על הדרך לטופ 10 הקלעים הגדולים בהיסטוריה של ה-NBA אחר שעקף את האקים אולאג'ואן.
MaccabiTA כתב:חייב להגיד סחטיין על ווייד, לא יודע אם גילה את עצמו מחדש אבל יש פה שיפור שקשה לפספס, הדיבור היה שהויברג עבד איתו על טכניקת הזריקה מבחוץ בקיץ וזה מרשים אותי ששחקן כזה, הול אוף פיימר ודאי, אחד הסקוררים הגדולים של הדור הזה, מראה כזאת נכונות בגיל 34 להשתפר ולשנות את המשחק שלו. שחקן ענק היה ונשאר.
roy1000 כתב:MaccabiTA כתב:חייב להגיד סחטיין על ווייד, לא יודע אם גילה את עצמו מחדש אבל יש פה שיפור שקשה לפספס, הדיבור היה שהויברג עבד איתו על טכניקת הזריקה מבחוץ בקיץ וזה מרשים אותי ששחקן כזה, הול אוף פיימר ודאי, אחד הסקוררים הגדולים של הדור הזה, מראה כזאת נכונות בגיל 34 להשתפר ולשנות את המשחק שלו. שחקן ענק היה ונשאר.
מי שבונה עליו שיקלע ב- 70% לשלוש פשוט טועה. הבולס לא ילכו לשום מקום אם ווייד יזרוק 7 שלשות במשחק. בגיל 34 לא הופכים לקלעי שלשות. הסטטיסטיקה תתיישר.
MaccabiTA כתב:אף אחד לא בונה עליו שיהפוך מקלעי של 28% לאורך הקריירה למומחה שלשות ויתן 7 במשחק או יקלע ב70%, לא ברור לי מאיפה הוצאת את זה בדיוק.
אם הוא יצליח למצב את עצמו כאיום שצריך לכבד מבחוץ ואי אפשר לתת לו מבט חופשי הוא עשה את שלו. זה יפתח קצת את הצבע, משהו שהבולס יצטרכו נואשות, בטח כשלידו משחק ראז'ון רונדו.
roy1000 כתב:MaccabiTA כתב:אף אחד לא בונה עליו שיהפוך מקלעי של 28% לאורך הקריירה למומחה שלשות ויתן 7 במשחק או יקלע ב70%, לא ברור לי מאיפה הוצאת את זה בדיוק.
אם הוא יצליח למצב את עצמו כאיום שצריך לכבד מבחוץ ואי אפשר לתת לו מבט חופשי הוא עשה את שלו. זה יפתח קצת את הצבע, משהו שהבולס יצטרכו נואשות, בטח כשלידו משחק ראז'ון רונדו.
אני לא חושב שהוא יצליח למצב את עצמו כקלעי שלשות רציני. כבר אתמול הוא היה 0 - 2. ווייד זורק שלשות זה רעיון רע מאוד לבולס.
MaccabiTA כתב:הוא כנראה לא יהפוך לקלעי שלשות ברמה גבוהה אבל מספיק שיתייצב סביב ה35%-37% והשחקן שלו לא יוכל לזלזל באפשרות של זריקה מבחוץ מה שיהפוך את העבודה לקלה יותר בשבילו ובשביל הקבוצה.
ברור שאי אפשר להסיק יותר מדי מכמה זריקות שנכנסו אבל כן היה דיבור לפני העונה שהוא עבד עם הצוות של הבולס על הג׳אמפ שלו מבחוץ, יכול להיות שזה סתם צירוף מקרים ושהוא יתיישר לאט לאט ויחזור לאחוזים סביב ה30, יכול להיות שיש בזה משהו ושנראה שיפור.
my man כתב:רוי בהצלחה השנה עם הניקס...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot], JarJarBinx, Tom1313 ו־17 אורחים