פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: רמי הדר

21 נובמבר 2016, 00:25

my man כתב:
yanay21 כתב:אהובתנו הנצחית מעיר הבירה נמצאת במקום השביעי(!!!!!!!!), וחולקת מאזן עם עירוני נהריה במקום השמיני, ועם גלבוע גליל במקום השישי. איזו ליגה יש לנו

#הסופר_קלאסיקו_של_הכדורסל_הישראלי!

משום מה חשבתי שכתבתי את זה ב"כדורסל ישראלי", אבל זה יהיה צבוע מצידי להתחשב פתאום בת'רדים.

ועדיין, גם אם היא מסיימת שם את העונה הסדירה, אני לא אהיה בהלם אם הם לוקחים את זה

21 נובמבר 2016, 00:27

Holiday_Armadillo כתב:פעם ראשונה שאני רואה פיק אנד רול מוגדר כמהלך גאוני

פעם ראשונה שאת קוראת תגובה של שמואל ?

21 נובמבר 2016, 00:27

yanay21 כתב:
my man כתב:
yanay21 כתב:אהובתנו הנצחית מעיר הבירה נמצאת במקום השביעי(!!!!!!!!), וחולקת מאזן עם עירוני נהריה במקום השמיני, ועם גלבוע גליל במקום השישי. איזו ליגה יש לנו

משום מה חשבתי שכתבתי את זה ב"כדורסל ישראלי", אבל זה יהיה צבוע מצידי להתחשב פתאום בת'רדים.

ועדיין, גם אם היא מסיימת שם את העונה הסדירה, אני לא אהיה בהלם אם הם לוקחים את זה

למה איזה מקום ראשון סיימה בעונה שעברה?
הליגה שלנו צריכה להיסגר ויפה שעה אחת קודם.

21 נובמבר 2016, 00:28

my man כתב:
yanay21 כתב:
my man כתב:

למה איזה מקום ראשון סיימה בעונה שעברה?
הליגה שלנו צריכה להיסגר ויפה שעה אחת קודם.

האמת ששכחתי שהם סיימו כל כך נמוך בעונה שעברה, צודק. למרות שלזכות ראשון יאמר שהם פתחו יפה, והעייפות כנראה הכריע אותם. אם ירושלים מסיימת במקום כזה, זה פי אלף יותר מביך. הלוואי שנזכה השנה, רק כדי שהם ירגישו בנוח לפרוש מהליגה בשיא

21 נובמבר 2016, 00:29

מקאדו 3 כתב:

למכבי כבר הפכתי אדישה, לשמואל אני לא מצליחה להתרגל
חצרוני צריך ללמוד ממנו

21 נובמבר 2016, 00:30

Holiday_Armadillo כתב:
מקאדו 3 כתב:

חצרוני צריך ללמוד ממנו

יש שיגידו שחצרוני שתול, את רומזת שגם שמואל?

21 נובמבר 2016, 00:30

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
מקאדו 3 כתב:

חצרוני צריך ללמוד ממנו

יש שיגידו שחצרוני שתול, את רומזת שגם שמואל?

שמואל חתול, אבל חתול מהמרכז

21 נובמבר 2016, 01:14

על גאודלוק: “אנחנו עובדים בשביל אנדרו ונמשיך לעבוד בשבילו, אם צריך לתקן את המערכת בשביל שהוא יצליח אנחנו נעשה את זה. התחרות הפנימית בקבוצה עושה רק טוב, ג’ו אלכסנדר עובד קשה ומראה שהוא יכול להיות משמעותי”.

על ווימס: “אני לא מתחרט שהעלתי את סוני, אני אלך איתו באש ובמים. יש לי את המחשבות שלי לגבי מה שקורה עם סוני בליגה וביורוליג אבל לא אחלוק”

אוהב את הגישה

21 נובמבר 2016, 01:20

שועל כתב:על גאודלוק: “אנחנו עובדים בשביל אנדרו ונמשיך לעבוד בשבילו, אם צריך לתקן את המערכת בשביל שהוא יצליח אנחנו נעשה את זה. התחרות הפנימית בקבוצה עושה רק טוב, ג’ו אלכסנדר עובד קשה ומראה שהוא יכול להיות משמעותי”.

על ווימס: “אני לא מתחרט שהעלתי את סוני, אני אלך איתו באש ובמים. יש לי את המחשבות שלי לגבי מה שקורה עם סוני בליגה וביורוליג אבל לא אחלוק”

אוהב את הגישה

אני לא יודע אם אתה ציני, אבל אני מאוד מעודד מהדברים של רמי הדר.

21 נובמבר 2016, 01:21

שמואל1 כתב:
שועל כתב:על גאודלוק: “אנחנו עובדים בשביל אנדרו ונמשיך לעבוד בשבילו, אם צריך לתקן את המערכת בשביל שהוא יצליח אנחנו נעשה את זה. התחרות הפנימית בקבוצה עושה רק טוב, ג’ו אלכסנדר עובד קשה ומראה שהוא יכול להיות משמעותי”.

אוהב את הגישה

אני לא יודע אם אתה ציני, אבל אני מאוד מעודד מהדברים של רמי הדר.

לחלוטין לא ציני

21 נובמבר 2016, 04:20

שועל כתב:

אוהב את הגישה

כדאי מאוד שרמי הדר יבדוק את הסטטיסטיקה של הקבוצה שלו ! אולי אז הוא יראה, שלסוני ווימס יש פאקינג 20% לשלוש (רק מקל גרוע יותר - 18.2%). והכי גרוע בקבוצה באחוזים לשתי נקודות - 32.4% (אפילו אלכסנדר ויבזורי קולעים באחוזים גבוהים יותר). אפילו מהעונשין הוא לא משהו - 66.7%.

אז מה מסקנה? המסקנה היא שהוא צריך לזרוק פחות, ובמיוחד לא מכידרור. כי האחוזים הנמוכים האלה באים אחרי שהוא "מרכז" והולך עם הראש בקיר. ביורוליג הוא לא מרכז, והאחוזים שלו סבבה לגמרי.

21 נובמבר 2016, 09:12

felix_r כתב:
שועל כתב:

אוהב את הגישה

כדאי מאוד שרמי הדר יבדוק את הסטטיסטיקה של הקבוצה שלו ! אולי אז הוא יראה, שלסוני ווימס יש פאקינג 20% לשלוש (רק מקל גרוע יותר - 18.2%). והכי גרוע בקבוצה באחוזים לשתי נקודות - 32.4% (אפילו אלכסנדר ויבזורי קולעים באחוזים גבוהים יותר). אפילו מהעונשין הוא לא משהו - 66.7%.

אז מה מסקנה? המסקנה היא שהוא צריך לזרוק פחות, ובמיוחד לא מכידרור. כי האחוזים הנמוכים האלה באים אחרי שהוא "מרכז" והולך עם הראש בקיר. ביורוליג הוא לא מרכז, והאחוזים שלו סבבה לגמרי.

נכון. מצד שני יש לתת לו קרדיט על החלטה גאונית שניצחה את המשחק. אף אחד לא ספר את אלכסנדר. זה מראה שבכל זאת אולי יש למאמן הזה קצת שכל. לגבי סוני, הוא חייב לחדור יותר כמו שפיני אומר. מעטים השחקנים שיכולים לעצור אותו בכניסה לצבע.

24 נובמבר 2016, 22:29

יש מאמן על הקווים.

24 נובמבר 2016, 22:32

מאמן יש, השאלה אם מוצלח

24 נובמבר 2016, 22:33

LIAV10 כתב:מאמן יש, השאלה אם מוצלח

הרקורד מדבר בעד עצמו.

24 נובמבר 2016, 22:36

עבודה לא פחות ממדהימה שלו.
צריכים להגיד את זה.

הקבוצה נראית כמו קבוצה, עם כל המינוסים.

24 נובמבר 2016, 22:41

הוא הצליח לגעת בשחקנים ולרתום אותם אליו וזה אחד הדברים החשובים
יכולות האימון שלו עוד ייבחנו בטווח הארוך, אבל בינתיים זה עובד

24 נובמבר 2016, 22:51

מכביסט24 כתב:הוא הצליח לגעת בשחקנים ולרתום אותם אליו וזה אחד הדברים החשובים
יכולות האימון שלו עוד ייבחנו בטווח הארוך, אבל בינתיים זה עובד

:like:

24 נובמבר 2016, 23:13

רק אפשר לבקש שהתרגילים בהתקפות אחרונות לא יהיו ״תנו את הכדור לאנדרו\סוני וזוזו הצידה״?
עם כל הכבוד לשניהם, הם לא לברון וקיירי
נערך לאחרונה על ידי שחף1 בתאריך 24 נובמבר 2016, 23:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

24 נובמבר 2016, 23:15

שחף1 כתב:רק אפשר לבקש שהתרגילים בהתקפות אחרונות לא יהיו ״תנו את הכדור לאנדרו\סוני וזוז הצידה״?
עם כל הכבוד לשניהם, הם לא לברון וקיירי

נכון
נושא נעול