14 ינואר 2017, 17:10
14 ינואר 2017, 17:13
14 ינואר 2017, 19:45
החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:משימת הרכבת סגל היא כמעט בלתי אפשרית היום.
אף שחקן ישראלי לא ראוי ללבוש גופיית יורוליג.
הזרים בשקל וחצי לא שווים שום דבר ומכבי לא באמת מסוגלת להתחרות על 6-7 זרים איכותיים בפיק של הקריירה מול הכסף הגדול של העשירות.
אני לא מסכים. אפשר לבנות אחלה קבוצה גם בלי הכסף הגדול של העשירות.
בשביל זה צריך עבודת סקאוטינג קפדנית ואיכותית (מה שאין היום במכבי). בתאוריה זה בהחלט אפשרי.
סתם דוגמה, תסתכל על באסקוניה. קבוצה עם תקציב בינוני שמצליחה עונה אחרי עונה להרכיב סגלים מצויינים. רק הקיץ הם הבריקו עם יואן ויוטמן, סנטר יוצא מן הכלל שעלה להם חצי מחיר מצירבס.
אל תדבר איתי על תאוריה. תדבר איתי על פרקטיקה.
בבאסקוניה משחקים 5 שחקנים שהם אקס-NBA: לארקין, בובואה, באדינגר, שנגליה, ברניאני. (6 עם פריג'יוני שפרש להם)
הם פיתחו את האנגה במשך שנים ונהנים מהפירות, ופגעו עם ווגטמן שכל סקאוט נורמלי היה חוטף כמו כלום.
יש שם גם סקאוטינג נחמד, אבל גם הרבה מאוד כסף.
14 ינואר 2017, 19:47
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:משימת הרכבת סגל היא כמעט בלתי אפשרית היום.
אף שחקן ישראלי לא ראוי ללבוש גופיית יורוליג.
הזרים בשקל וחצי לא שווים שום דבר ומכבי לא באמת מסוגלת להתחרות על 6-7 זרים איכותיים בפיק של הקריירה מול הכסף הגדול של העשירות.
אני לא מסכים. אפשר לבנות אחלה קבוצה גם בלי הכסף הגדול של העשירות.
בשביל זה צריך עבודת סקאוטינג קפדנית ואיכותית (מה שאין היום במכבי). בתאוריה זה בהחלט אפשרי.
סתם דוגמה, תסתכל על באסקוניה. קבוצה עם תקציב בינוני שמצליחה עונה אחרי עונה להרכיב סגלים מצויינים. רק הקיץ הם הבריקו עם יואן ויוטמן, סנטר יוצא מן הכלל שעלה להם חצי מחיר מצירבס.
מודל אולימפיאקוס שוב? כי זה עבד ממש טוב בפעם הראשונה.
מכבי היא לא באסקוניה, מועדון מאוד לא יציב בפני עצמו.
בשביל להצליח בטווח הארוך היום צריך כסף. הרבה כסף. זה נכון בכל ענף ספורט.
14 ינואר 2017, 20:23
arel123 כתב:משאיר פה את :
אוחיון, לנדסברג, ראד, שגב, מילר, וגאודלוק
סילבן - אם כל הכבוד לכל הבלבולי שכל, השחקן הראשון שצריך להשאיר זה את סילבן, אתם בכלל חושבים על החוק הרוסי ועל הליגה ?, הוא הישראלי הכי טוב בליגה לדעתי, יודע לייצר נקודות שצריך וגם התפוקה שהוא נותן טובה מספיק בשביל לתת לכוכבים לנוח במשחקי ליגה.
ראד - אני בטוח שהרוב פה לא יסכימו איתי, אבל קודם כל המחיר שלו זה באמת מחיר מצחיק, אני חושב שאם כל הכבוד ראד יכול להיות כוח אש רציני לעונה הבאה, עמדה של האניקאט, מילר וראד תהייה מושלמת בשבילי, הוא יודע לייצר נקודות בצורה טובה מאוד ועושה עבודה טובה על המגרש, וכמו שאמרתי, אם השכר הזה זה יהיה טעות לא להשאיר אותו
אוחיון - לא תמצאו עוד הרבה רכזים ישראלים כמו יוגי, כי בקושי יש, ואני כן חושב שצריך להשאיר אותו, במיוחד בשביל הליגה והחוק הרוסי כי הוא שחקן טוב לליגה וגם ביורוליג הוא נותן הופעות טובות פה ושם, בקיצור זה שחקן שצריך להשאר
מילר - לא חושב שיש מה ככ להסביר פה, שחקן עם פוטנציאל מטורף, עונה הבאה הוא כבר ישכח מהפציעה ויתן הופעות אדירות ביורוליג, ואל תשכחו שקיצצו לא משמעותית בשכר
שגב - אין מה לדבר, חבל לפספס סנטר ישראלי מצוין שכזה.
גאודלוק - לא חושב שיש מה להסביר בכלל, שחקן פשוט מדהים סקורר ענק וכן הוא יהיה שווה את השתי מיליון האלה
14 ינואר 2017, 20:58
14 ינואר 2017, 21:08
rc4991 כתב:העלו את המשחק המלא איפשהוא?
14 ינואר 2017, 21:09
rc4991 כתב:העלו את המשחק המלא איפשהוא?
14 ינואר 2017, 21:11
איתי-שגב כתב:rc4991 כתב:העלו את המשחק המלא איפשהוא?
סתם שאלה
לדתיים מותר להקליט תוכן שמשודר בשבת? איך זה עובד?.
איתי-שגב כתב:rc4991 כתב:העלו את המשחק המלא איפשהוא?
סתם שאלה
14 ינואר 2017, 21:13
LIAV10 כתב:איתי-שגב כתב:rc4991 כתב:העלו את המשחק המלא איפשהוא?
סתם שאלה
לכל דתי יש את הדרך שלו
14 ינואר 2017, 21:15
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:איתי-שגב כתב:rc4991 כתב:העלו את המשחק המלא איפשהוא?
סתם שאלה
לכל דתי יש את הדרך שלו
בדיוק
יש כאלה שיראו מוקלט, מצד שני פעם מישהי אמרה לי שאסור כי זה אומר שאתה נהנה ממשהו שהתרחש בשבת
14 ינואר 2017, 21:15
14 ינואר 2017, 21:16
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:איתי-שגב כתב:rc4991 כתב:העלו את המשחק המלא איפשהוא?
סתם שאלה
לכל דתי יש את הדרך שלו
בדיוק
יש כאלה שיראו מוקלט, מצד שני פעם מישהי אמרה לי שאסור כי זה אומר שאתה נהנה ממשהו שהתרחש בשבת
14 ינואר 2017, 21:17
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:איתי-שגב כתב:rc4991 כתב:העלו את המשחק המלא איפשהוא?
סתם שאלה
לכל דתי יש את הדרך שלו
בדיוק
יש כאלה שמבחינתם לעשות אהבה זה מצווה
14 ינואר 2017, 21:17
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:איתי-שגב כתב:rc4991 כתב:העלו את המשחק המלא איפשהוא?
סתם שאלה
לכל דתי יש את הדרך שלו
בדיוק
יש כאלה שמבחינתם לעשות אהבה זה מצווה
14 ינואר 2017, 21:25
14 ינואר 2017, 21:51
שועל כתב:אולי זה טוב רוני, תצפה לפני שגם זה יחסם
14 ינואר 2017, 22:20
שועל כתב:כל הפעולות של קווינסי במשחק