המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Adam כתב:נתן עונה טובה מאוד באשדוד, היה גם יציב יחסית לאורך כל הזמן.
לא יודע אם במצב הישראלים שמכבי נמצאת בו כרגע יש לו מקום במכבי (בדומה לסיטואציה עם שון דוסון).
תמיד אהבתי את ג'ייק כהן, אבל אני מעדיף קבוצה אתלטית זריזה, שתחיה בעיקר ממתפרצות והגנה חזקה - והוא בדיוק ההפך.
או שזה משחקי סוכנים, או שקיים מצב שירדו ממשעור. בכל מקרה הגעתו תפגע משמעותית בשגב (לא שאכפת לי, כבר שלוש-ארבע שנים שהבן אדם לא משתפר בכלום)
מני כתב:Adam כתב:נתן עונה טובה מאוד באשדוד, היה גם יציב יחסית לאורך כל הזמן.
לא יודע אם במצב הישראלים שמכבי נמצאת בו כרגע יש לו מקום במכבי (בדומה לסיטואציה עם שון דוסון).
תמיד אהבתי את ג'ייק כהן, אבל אני מעדיף קבוצה אתלטית זריזה, שתחיה בעיקר ממתפרצות והגנה חזקה - והוא בדיוק ההפך.
או שזה משחקי סוכנים, או שקיים מצב שירדו ממשעור. בכל מקרה הגעתו תפגע משמעותית בשגב (לא שאכפת לי, כבר שלוש-ארבע שנים שהבן אדם לא משתפר בכלום)
משעור ושון דוסון צריכים להיות במכבי לפניו.
מני כתב:Adam כתב:נתן עונה טובה מאוד באשדוד, היה גם יציב יחסית לאורך כל הזמן.
משעור ושון דוסון צריכים להיות במכבי לפניו.
cannon כתב:מישהו שמע על מועמדת של תנאסיס אנטטקומפו למכבי? זה אח של. לא ההוא ממילווקי.
cannon כתב:מישהו שמע על מועמדת של תנאסיס אנטטקומפו למכבי? זה אח של. לא ההוא ממילווקי.
er79 כתב:גולשים טורקים באינטרבאסקט כותבים שסטימאץ' כנראה יבחר באפס ובדרך לסגור שם. תחושת הקלה מבחינתי. יחליף את אלכס קירק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים