המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
tamirnaveh כתב:לדעתי אתה טועה שמואל יקר.
אם להיות ריאלי דני רק בן 18 ולא הראה הופעות מרשימות ביורוליג. אולי בגלל שחושבים שהוא צעיר מדי ולא נותנים לו דקות. כל עוד הוא לא יראה שהוא יכול להתמודד ברמות האלה סיכויו להיבחר בדראפט קלושים עד אפסיים...
החלק הראשון מדויק אז אני אסלח על החלק השניmy man כתב:טוקבק היום:
"מכבי לא יעברו את מקום 10 ביורוליג. חבל שויתרו על רול"
וואו, בול!Holiday_Armadillo כתב:החלק הראשון מדויק אז אני אסלח על החלק השניmy man כתב:טוקבק היום:
"מכבי לא יעברו את מקום 10 ביורוליג. חבל שויתרו על רול"
tamirnaveh כתב:אני מציע לך לחשוב קצת בהיגיון
הנבא ו יורוליג זה כבר לא הצהרון הישראלי כאן ובלי ההתנסות ברמות הגבוהות כל העבודה הקשה של דני תלך לפח והוא ימצא עצמו בליגה לאומית בישראל עוד 5 שנים אני יכול להבין שאתה חושב שאני מגזים אך אני בסך הכל מסתכל על העניין מזווית קצת אחרת ון.
וכל האנשים ״החשובים״ שם בארהב שחושבים שהם גאונים גדולים בכדורסל רק בגלל שיש להם מחשב נייד של אפל וחשבון טוויטר לדעתי לא אומר כלום. ן
tamirnaveh כתב:לדעתי אתה טועה שמואל יקר.
אם להיות ריאלי דני רק בן 18 ולא הראה הופעות מרשימות ביורוליג. אולי בגלל שחושבים שהוא צעיר מדי ולא נותנים לו דקות. כל עוד הוא לא יראה שהוא יכול להתמודד ברמות האלה סיכויו להיבחר בדראפט קלושים עד אפסיים...
JWill55 כתב:tamirnaveh כתב:לדעתי אתה טועה שמואל יקר.
ספר את זה לבנדר.
אני מסכים שאבדיה צריך לקבל יותר דקות בליגה, בטח במשחקים הפחות חשובים של העונה הסדירה (שזה בעצם רובם), אבל ביורוליג אין משחקים קלים או לא חשובים, ואם הוא רוצה לשחק שם הוא צריך להוכיח שבניגוד לעונה הקודמת, העונה הוא יכול לתת דקות בלי לגרום ליותר נזק מתועלת.
tamirnaveh כתב:אני מציע לך לחשוב קצת בהיגיון
הנבא ו יורוליג זה כבר לא הצהרון הישראלי כאן ובלי ההתנסות ברמות הגבוהות כל העבודה הקשה של דני תלך לפח והוא ימצא עצמו בליגה לאומית בישראל עוד 5 שנים אני יכול להבין שאתה חושב שאני מגזים אך אני בסך הכל מסתכל על העניין מזווית קצת אחרת ון.
וכל האנשים ״החשובים״ שם בארהב שחושבים שהם גאונים גדולים בכדורסל רק בגלל שיש להם מחשב נייד של אפל וחשבון טוויטר לדעתי לא אומר כלום. ן
my man כתב:עזבו את מכבי..הפורום הזה צריך החתמה..
Blondjam כתב:שמועה חזקה שעד תחילת האימונים תהיה החתמה
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
Runner30 כתב:מחשבות לעונת 2020/21?
גל גל כתב:פשוט מטורף שמכבי הולכת לסגל של 12 שחקנים בלבד בעונה של 80 משחקים.
ובכזאת אינטנסיביו
הם לא נורמלים מה הם עושים שם ?
חייב 14 שחקנים בסגל כמו כל קבוצת יורוליג נורמלית
הרי יהיו פציעות פה ושם. ואז זה כדור שלג
פציעה פה גורמת לזה ולהוא לשחק יותר עם יותר לחץ וכו וכו וכו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים