המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
משפחה. אשתו צריכה ללדת בקרוב.Assaf M כתב:זה נכון, כספי בדרך למכבי. אגב, מסתבר שהלחץ הוא בכלל מאשתו שרוצה לחזור ארצה (אין לי מושג למה).
בכל מקרה, ממה שאני מבין מכבי ניסו לשמור על העסקה עם כספי בסוד, גם לזה אין לי מושג למה.
כי הם רצו להכריז על כספי ומילוש ביחד וליצור באזז גדול עם הרבה מנויים.זה למהAssaf M כתב:זה נכון, כספי בדרך למכבי. אגב, מסתבר שהלחץ הוא בכלל מאשתו שרוצה לחזור ארצה (אין לי מושג למה).
בכל מקרה, ממה שאני מבין מכבי ניסו לשמור על העסקה עם כספי בסוד, גם לזה אין לי מושג למה.
ואו, זה כל כך לא דומה לאליהו.yellowaura כתב:כל כך צפוי..
רשמתי את התגובה הקודמת עוד לפני שקראתי את הכתבה.
מהתחלה היה ברור שלא יגיעו 2 שחקנים מעל 1.2 מיליון דולר.
ודי היה ברור שאם כספי לא ימצא חוזה בנ.ב.א הוא יגיע בחוזה גדול וארוך לסגור פנסיה בארץ.
סיפור אליהו חוזר על עצמו לצערי. אלא אם פוקס מוכנים לממן 3 עונות.
אלו 3 עונות שהכוכב הגדול יהיה כספי ויגיע על חשבון זרים איכותיים בקבוצות אחרות.
Jack55 כתב:אני בשוק מתיאודוסיץ', פאקינג בולוניה?
לא הייתי מאמין על זה בחיים, אפילו אם היה חותם בכוכב היה נשמע יותר הגיוני.
בגדול, אכזבה עצומה מההנהלה של מכבי, עד שסוף סוף היה קיץ עם כל כך הרבה רכזים פנויים אפילו אחד לא הצליחו להביא
פשוט מביך, אם אדאמס לא יגיע ויביאו איזה ג'סטין קובס אחד אפשר לקפל.
אנטוניו כתב:Jack55 כתב:אני בשוק מתיאודוסיץ', פאקינג בולוניה?
בגדול, אכזבה עצומה מההנהלה של מכבי, עד שסוף סוף היה קיץ עם כל כך הרבה רכזים פנויים אפילו אחד לא הצליחו להביא
לא מסכים קבוצה זה לא שחקן אחד.
מעדיף לקבל שחקן במיליון דולר ועוד 3 שחקנים טובים. מאשר שחקן "על" ושלושה שחקנים בינוניים.
Assaf M כתב:זה נכון, כספי בדרך למכבי. אגב, מסתבר שהלחץ הוא בכלל מאשתו שרוצה לחזור ארצה (אין לי מושג למה).
Jack55 כתב:אנטוניו כתב:Jack55 כתב:אני בשוק מתיאודוסיץ', פאקינג בולוניה?
לא מסכים קבוצה זה לא שחקן אחד.
מעדיף לקבל שחקן במיליון דולר ועוד 3 שחקנים טובים. מאשר שחקן "על" ושלושה שחקנים בינוניים.
אבל זה לא סתם שחקן אחד, אלא הרכז הפותח שלך.
הדרך היחידה שאני עוד יכול לחשוב איך מכבי יוצאת מהעניין הזה בקטע סביר הוא שמחתימים את אדאמס וכספי.