Mmm כתב:Breaking: Mike James is heading to Euroleague Champs CSKA Μoscow with a one year deal, a source tells @Eurohoopsnet
הלאה לכל החולמים
ברור כשמש, ישלים להם אחלה של קו אחורי.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mmm כתב:Breaking: Mike James is heading to Euroleague Champs CSKA Μoscow with a one year deal, a source tells @Eurohoopsnet
הלאה לכל החולמים
Jack55 כתב:Mmm כתב:Breaking: Mike James is heading to Euroleague Champs CSKA Μoscow with a one year deal, a source tells @Eurohoopsnet
הלאה לכל החולמים
Jack55 כתב:Mmm כתב:Breaking: Mike James is heading to Euroleague Champs CSKA Μoscow with a one year deal, a source tells @Eurohoopsnet
הלאה לכל החולמים
אפשר לקחת הימורים כאלו כשמדובר בשחקן ספסל, לא חמישייה ובטח לא בעמדה הכי חשובה בקבוצה.Adam כתב:מאוד (מאוד) שמח שמייק ג'יימס לא יגיע לכאן.
בנוגע לאניס.. זאת החתמה קלאסית של מכבי. אנחנו סוג של קבוצת שיקום עבור שחקנים (פבראני, מילר ואפילו סופו) בשנים האחרונות.
זה סיכון מטורף, בטח כשמדובר בעמדה של הרכז הבכיר. לא יודע אם אכן כדאי לקחת סיכון בעמדה כלכך חשובה ובתפקיד כלכך מרכזי.
התשובה ברורה, לא?my man כתב:השאלה שלי היא אחרת..למכבי יש תוכנית מגירה למקרה שאניס לא יימצא כשיר?
שמואל1 כתב:התשובה ברורה, לא?my man כתב:השאלה שלי היא אחרת..למכבי יש תוכנית מגירה למקרה שאניס לא יימצא כשיר?
my man כתב:הסיפור עם מנסה בונסו היה שהבדיקות הרפואיות דווקא הראו שהוא לא היה כשיר והוא באמת שוחרר..אלא שתוכנית המגירה היתה בדיחה..
ככה שגם אם אניס בסופו של דבר באמת לא יימצא כשיר אני לא מאמין בצוות של מכבי שימצאו מישהו באמת ראוי..
my man כתב:שמואל1 כתב:התשובה ברורה, לא?my man כתב:השאלה שלי היא אחרת..למכבי יש תוכנית מגירה למקרה שאניס לא יימצא כשיר?
פשוט נזכרתי במקרה מנסה בונסו..
yellowaura כתב:my man כתב:הסיפור עם מנסה בונסו היה שהבדיקות הרפואיות דווקא הראו שהוא לא היה כשיר והוא באמת שוחרר..אלא שתוכנית המגירה היתה בדיחה..
ככה שגם אם אניס בסופו של דבר באמת לא יימצא כשיר אני לא מאמין בצוות של מכבי שימצאו מישהו באמת ראוי..
דווקא עכשיו לדילייני אין אופציות טובות יותר באירופה.
בסין הוא עם נתונים סטטיסטיים רעים לזר.
ואני לא רואה שום סיכוי שיגיע לנ.ב.א.
יש כאן סיכוי טוב למכבי אם יחכו שיתפקח מהחלום שלו.
לא מת על דילייני אבל לעומת אניס זו מניה בטוחה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים