23 ספטמבר 2011, 13:32
asafb96 כתב:asafb96 כתב:קובי כתב:אלי סהר ביציע טוען שפאפאס כבר לא שווה כלום וחבל שלא הביאו את שאראס לפניו. ואם לא לפני, אז עכשיו.
שאמרו לו ששאראס לא שומר וזה מה שבלאט לא אוהב, הוא אמר - ופאפאלוקאס שומר טוב?!
whatever...
![]()
![]()
![]()
WTF?!
פאפאס לא שומר כמו שסופו רכיכה... זה עוד פרשן בכיר בישראל.. לאן הדרדרנו..
תאמין לי, חצי מהפורום פה מבין כדורסל לא פחות מכל הפרשנים ההזויים שיש היום. פשוט בדיחה מה שנהיה. גם בכדורגל..
עכשיו ראיתי את התכנית המלאה... פשוט דפוק הסהר הזה. הילל את שאראס כאילו הוא קרע את אירופה באליפות, ולא מעניין אותו שהוא לא שיחק כדורסל כמו בן אדם שנתיים. דיבר על פאפאס כאילו הוא איזה נגר... פשוט פרשן עלוב.
ואגב, זה לא בקשר לנושא של מכבי, הוא אמר את זה ב"עצבים", שלמי שלא יודע זה שכל פרשן באולפן אומר מה עיצבן אותו השבוע... זה מה שעצבן אותו, ששאראס לא בא, ופאפאס כן. פרשן ישראלי במיטבו..
23 ספטמבר 2011, 13:33
Ido_Maccabi כתב:asafb96 כתב:asafb96 כתב:קובי כתב:אלי סהר ביציע טוען שפאפאס כבר לא שווה כלום וחבל שלא הביאו את שאראס לפניו. ואם לא לפני, אז עכשיו.
שאמרו לו ששאראס לא שומר וזה מה שבלאט לא אוהב, הוא אמר - ופאפאלוקאס שומר טוב?!
whatever...
![]()
![]()
![]()
WTF?!
פאפאס לא שומר כמו שסופו רכיכה... זה עוד פרשן בכיר בישראל.. לאן הדרדרנו..
תאמין לי, חצי מהפורום פה מבין כדורסל לא פחות מכל הפרשנים ההזויים שיש היום. פשוט בדיחה מה שנהיה. גם בכדורגל..
עכשיו ראיתי את התכנית המלאה... פשוט דפוק הסהר הזה. הילל את שאראס כאילו הוא קרע את אירופה באליפות, ולא מעניין אותו שהוא לא שיחק כדורסל כמו בן אדם שנתיים. דיבר על פאפאס כאילו הוא איזה נגר... פשוט פרשן עלוב.
ואגב, זה לא בקשר לנושא של מכבי, הוא אמר את זה ב"עצבים", שלמי שלא יודע זה שכל פרשן באולפן אומר מה עיצבן אותו השבוע... זה מה שעצבן אותו, ששאראס לא בא, ופאפאס כן. פרשן ישראלי במיטבו..
חח בטח שאראס היה נחמד אליו בראיונות ופאפא לא... הוא חושב שאם הוא יגיד ההפך ממה שכולם אומרים אז הוא יתפס כ"מי שמבין יותר מכולם"
23 ספטמבר 2011, 13:51
23 ספטמבר 2011, 17:56
23 ספטמבר 2011, 17:59
23 ספטמבר 2011, 18:01
שחף כתב:לאנגפורד מותק של שחקן. סלאשר נפלא, אתלט בחסד שיכול לשחק 2-3. דייויד כמדומני רצה אותו בשנה שעברה. אם זה נכון, זאת הזדמנות נהדרת להחתים אותו.
23 ספטמבר 2011, 18:03
23 ספטמבר 2011, 18:05
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:לאנגפורד מותק של שחקן. סלאשר נפלא, אתלט בחסד שיכול לשחק 2-3. דייויד כמדומני רצה אותו בשנה שעברה. אם זה נכון, זאת הזדמנות נהדרת להחתים אותו.
אני לא אוהבת אותו מהסיבה הפשוטה aראיתי אותו במשחק של מכבי מול חימקי ובדקות האחרונות כשחימקי עוד הייתה צמודה הוא לא ראה אף אחד ממטר ולקח הכל עליו..
זה עשה לי פלאשבקים נוראיים לאנדרסון ואני ממש לא רוצה שחקן שיראה רק את עצמו ברגעים מכריעים..כי פעם אחת תצא גדול אבל ב-5 פעמים אחרות אתה תדפוק את הקבוצה שלך עד העצם..
23 ספטמבר 2011, 18:09
misha כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:לאנגפורד מותק של שחקן. סלאשר נפלא, אתלט בחסד שיכול לשחק 2-3. דייויד כמדומני רצה אותו בשנה שעברה. אם זה נכון, זאת הזדמנות נהדרת להחתים אותו.
אני לא אוהבת אותו מהסיבה הפשוטה aראיתי אותו במשחק של מכבי מול חימקי ובדקות האחרונות כשחימקי עוד הייתה צמודה הוא לא ראה אף אחד ממטר ולקח הכל עליו..
זה עשה לי פלאשבקים נוראיים לאנדרסון ואני ממש לא רוצה שחקן שיראה רק את עצמו ברגעים מכריעים..כי פעם אחת תצא גדול אבל ב-5 פעמים אחרות אתה תדפוק את הקבוצה שלך עד העצם..
יש לך לינק לכל הקטע של עזיבה? אני לא חושב שהוא אגואיסט גדול והוא גם יודע למסור לא רע, פשוט חימקי הייתה תלויה בו לא מעט.
23 ספטמבר 2011, 18:10
23 ספטמבר 2011, 18:11
23 ספטמבר 2011, 18:14
23 ספטמבר 2011, 18:16
Holiday_Armadillo כתב:מישהו כתב את זה באינטרבאסקט..
''Apparently Langford is leaving Khimki due to conflicts with Kurtinaitis''
יותר מזה אין לי![]()
הוא גם לא שותף עד עכשיו בשום משחק אימון של חימקי לפי מה שראיתי..
23 ספטמבר 2011, 18:23
23 ספטמבר 2011, 19:30
23 ספטמבר 2011, 20:36
23 ספטמבר 2011, 20:40
er79 כתב:עם כל הכבוד ללנגפורד, מכבי צריכה רכז/קומבו גארד עם לכתו של פרמאר. לנגפורד הוא לא כזה. מה ייתן אם יהיה לנו אותו ואת אוחיון או פאפא בעמדת הרכז הראשון? חוץ מזה, בפחות ממליון יורו לא תראו את לנגפורד כאן. בקיצור, הוא לא יהיה פה, כי הוא לא השחקן שמכבי צריכה וכי הוא גם לא בתקציב של פדרמן.
24 ספטמבר 2011, 06:58
קודי כתב:er79 כתב:עם כל הכבוד ללנגפורד, מכבי צריכה רכז/קומבו גארד עם לכתו של פרמאר. לנגפורד הוא לא כזה. מה ייתן אם יהיה לנו אותו ואת אוחיון או פאפא בעמדת הרכז הראשון? חוץ מזה, בפחות ממליון יורו לא תראו את לנגפורד כאן. בקיצור, הוא לא יהיה פה, כי הוא לא השחקן שמכבי צריכה וכי הוא גם לא בתקציב של פדרמן.
אני מסכים עם דבר אחד - לנגפורד לא יהיה פה. במיליון יורו הייתי מביא אותו בכלל בלי להסס, כי הוא שווה הרבה יותר מזה. מדובר באחד משלושת הסקנד גארדים הטובים ביבשת שנמצא בשיא הקריירה שלו ובדיוק ה-go to guy שמכבי צריכה. אז הוא לא רכז או קומבו, אז מה? מה עדיף, להביא קומבו או רכז בינוני או את אחד הגארדים הטובים ביבשת? בדיוק בשביל שחקנים כמו לנגפורד אתה יוצא מהסכימה הראשונית ומשנה קצת את המערך. אבל למה להתעסק בזה, הוא ממילא לא בתקציב של פדרמן.
24 ספטמבר 2011, 07:04
jol9 כתב:קודי כתב:er79 כתב:עם כל הכבוד ללנגפורד, מכבי צריכה רכז/קומבו גארד עם לכתו של פרמאר. לנגפורד הוא לא כזה. מה ייתן אם יהיה לנו אותו ואת אוחיון או פאפא בעמדת הרכז הראשון? חוץ מזה, בפחות ממליון יורו לא תראו את לנגפורד כאן. בקיצור, הוא לא יהיה פה, כי הוא לא השחקן שמכבי צריכה וכי הוא גם לא בתקציב של פדרמן.
אני מסכים עם דבר אחד - לנגפורד לא יהיה פה. במיליון יורו הייתי מביא אותו בכלל בלי להסס, כי הוא שווה הרבה יותר מזה. מדובר באחד משלושת הסקנד גארדים הטובים ביבשת שנמצא בשיא הקריירה שלו ובדיוק ה-go to guy שמכבי צריכה. אז הוא לא רכז או קומבו, אז מה? מה עדיף, להביא קומבו או רכז בינוני או את אחד הגארדים הטובים ביבשת? בדיוק בשביל שחקנים כמו לנגפורד אתה יוצא מהסכימה הראשונית ומשנה קצת את המערך. אבל למה להתעסק בזה, הוא ממילא לא בתקציב של פדרמן.
רק להוסיף על זה.
לא צריך להגביל את עצמינו לשחקן שיהיה תואם פארמר. אם פארמר יעזוב, אז הוא יעזוב. יש לו מספיק מחליפים כרגע.
מה שחסר למכבי זה לא תואם פארגו, אלא שחקן בעמדה 2.
לגבי לאנגפורד ספציפית - אני מחבב אותו, וחושב שהוא אחלה שחקן. מנגד, אני קצת מפחד על הכימיה. בשנה שעברה, הGTG שלנו היו סופו ופארגו. סופו הוא שחקן מאוד אינטלגנטי
שיודע להוציא כדור, ופארגו היה מאוד קבוצתי, והפתיע מאוד בעניין הזה.
גם כרגע נראה שלמכבי יש סגל מאוד קבוצתי, ועם מעט אגו, וצריך לראות שגם בעניין הזה השחקן שמביאים (אם מביאים) יהיה מתאים.
24 ספטמבר 2011, 07:51