18 מרץ 2023, 17:18
פויתרס ליד 5 שקולע שלשות הוא פשוט 5. אין היום בכדורסל המודרני כמעט אף 4 מוצלח שלא מהווה איום מהשלוש. סנטרים לא חסר.אחדשיודע כתב:TAYO כתב:אתה תקוע בכדורסל של לפני שני עשורים. עוד מעט נעביר את הדיון להאם קולסון יכול לשחק חצי פינה בזמן שפויתרס פינה…אחדשיודע כתב:TAYO כתב:במכבי הוא לא יכול להיות 4, זה לא עובד. ואם הוא חייב לידו 5 עם קליעה, אז בעצם הציפייה היא שהוא יהיה 4 בלי קליעה מה שממקם אותו מתחת לסל מה שהופך אותו ל… 5?אחדשיודע כתב:לא כל כך הרבה. גם ב-NBA שיחק לרוב ב-4. גם בזניט ממה שיצא לי לראות, בוודאי לצד מיקי. בצהבת אומנם הוחלט שהוא 5 ותו לא, אבל זה רק רחוק מהאמת.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אה הבנתי. אז לפי ההיגיון שלך, באסטון היה 5. ובכלל היום יש הרבה מאוד סנטרים שקולעים מבחוץ - אז הם 4 בגלל שהם קולעים שלשות? לא חביבי, זה לא עובד ככה. העמדה נקבעת לפי השחקן שאתה שומר עליו בהגנה.
הפוך גוטה. אתה תקוע.
מבחינתך סנטרים עומדים מתחת לסל ו-4 קולעים שלשות. אבל זה לא עובד ככה. היום אתה רואה את כולם קולעים שלשות. אז מה זה אומר? שהסנטר שקולע שלשות הוא בעצם 4? לא. אתה יכול לראות 5 שקולע שלשות ביחד עם 4 שלא קולע שלשות. יש אינספור דוגמאות. בשורה התחתונה, העמדה נקבעת לפי ההגנה. על מי אתה מוצב בהגנה.
18 מרץ 2023, 17:22
אחדשיודע כתב:גל גל כתב:אנשים פה ויתרו על פוייתרס בקלות מידי
אני בטוח שהוא שחקן מצויין ויש לו הרבה יותר מה לתת ( 2 רמות מעל ניבו )
הוא ממש לא 2 רמות מעל ניבו. והוא ממש לא שחקן מצוין. הוא אולי משלים מצוין. אבל... לא צריך כל כך הרבה משלימים, בטח כשיש להם את אותן התכונות בדיוק. צריך גם שחקנים מובילים בקו הקדמי, או לכל הפחות כאלה שיש להם יתרונות משמעותיים על היריבים שלהם. הוא בטח לא שווה 800 אלף דולר נטו בקבוצה דלת משאבים.
18 מרץ 2023, 18:03
TAYO כתב:פויתרס ליד 5 שקולע שלשות הוא פשוט 5. אין היום בכדורסל המודרני כמעט אף 4 מוצלח שלא מהווה איום מהשלוש. סנטרים לא חסר.אחדשיודע כתב:TAYO כתב:אתה תקוע בכדורסל של לפני שני עשורים. עוד מעט נעביר את הדיון להאם קולסון יכול לשחק חצי פינה בזמן שפויתרס פינה…אחדשיודע כתב:TAYO כתב:במכבי הוא לא יכול להיות 4, זה לא עובד. ואם הוא חייב לידו 5 עם קליעה, אז בעצם הציפייה היא שהוא יהיה 4 בלי קליעה מה שממקם אותו מתחת לסל מה שהופך אותו ל… 5?
אה הבנתי. אז לפי ההיגיון שלך, באסטון היה 5. ובכלל היום יש הרבה מאוד סנטרים שקולעים מבחוץ - אז הם 4 בגלל שהם קולעים שלשות? לא חביבי, זה לא עובד ככה. העמדה נקבעת לפי השחקן שאתה שומר עליו בהגנה.
הפוך גוטה. אתה תקוע.
מבחינתך סנטרים עומדים מתחת לסל ו-4 קולעים שלשות. אבל זה לא עובד ככה. היום אתה רואה את כולם קולעים שלשות. אז מה זה אומר? שהסנטר שקולע שלשות הוא בעצם 4? לא. אתה יכול לראות 5 שקולע שלשות ביחד עם 4 שלא קולע שלשות. יש אינספור דוגמאות. בשורה התחתונה, העמדה נקבעת לפי ההגנה. על מי אתה מוצב בהגנה.
18 מרץ 2023, 18:05
גל גל כתב:אחדשיודע כתב:גל גל כתב:אנשים פה ויתרו על פוייתרס בקלות מידי
אני בטוח שהוא שחקן מצויין ויש לו הרבה יותר מה לתת ( 2 רמות מעל ניבו )
הוא ממש לא 2 רמות מעל ניבו. והוא ממש לא שחקן מצוין. הוא אולי משלים מצוין. אבל... לא צריך כל כך הרבה משלימים, בטח כשיש להם את אותן התכונות בדיוק. צריך גם שחקנים מובילים בקו הקדמי, או לכל הפחות כאלה שיש להם יתרונות משמעותיים על היריבים שלהם. הוא בטח לא שווה 800 אלף דולר נטו בקבוצה דלת משאבים.
וניבו לא משלים ?
אם אתה אומר לי שאחד מהם נשאר אני משאיר את פוייתרס בענים עצומות
18 מרץ 2023, 18:47
אני קורא לו 5. שם הוא הכי יעיל.אחדשיודע כתב:TAYO כתב:פויתרס ליד 5 שקולע שלשות הוא פשוט 5. אין היום בכדורסל המודרני כמעט אף 4 מוצלח שלא מהווה איום מהשלוש. סנטרים לא חסר.אחדשיודע כתב:TAYO כתב:אתה תקוע בכדורסל של לפני שני עשורים. עוד מעט נעביר את הדיון להאם קולסון יכול לשחק חצי פינה בזמן שפויתרס פינה…אחדשיודע כתב:אה הבנתי. אז לפי ההיגיון שלך, באסטון היה 5. ובכלל היום יש הרבה מאוד סנטרים שקולעים מבחוץ - אז הם 4 בגלל שהם קולעים שלשות? לא חביבי, זה לא עובד ככה. העמדה נקבעת לפי השחקן שאתה שומר עליו בהגנה.
הפוך גוטה. אתה תקוע.
קודם כל, מי אמר שהוא מוצלח? פוית׳רס הוא שחקן משלים, לא מעבר לכך. בואו לא ננפח אותו לממדים מוגזמים. ודבר שני, יש לא מעט שחקנים בעמדה 4, גם היום, שלא קולעים מ-3. וכאמור, פוית׳רס צוות לאורך רוב הקריירה שלו לצד שחקן בעמדה מספר 5, כאשר הוא מתפקד כ-4. עם עובדות אתה לא יכול להתכווח, למרות שאתה מנסה לשכתב פה את ההיסטוריה. אתה רוצה לקרוא לו שחקן מיושן, שפחות מתאים למשחק של היום? אחלה.
18 מרץ 2023, 18:48
TAYO כתב:אני קורא לו 5. שם הוא הכי יעיל.אחדשיודע כתב:TAYO כתב:פויתרס ליד 5 שקולע שלשות הוא פשוט 5. אין היום בכדורסל המודרני כמעט אף 4 מוצלח שלא מהווה איום מהשלוש. סנטרים לא חסר.אחדשיודע כתב:TAYO כתב:אתה תקוע בכדורסל של לפני שני עשורים. עוד מעט נעביר את הדיון להאם קולסון יכול לשחק חצי פינה בזמן שפויתרס פינה…
הפוך גוטה. אתה תקוע.
קודם כל, מי אמר שהוא מוצלח? פוית׳רס הוא שחקן משלים, לא מעבר לכך. בואו לא ננפח אותו לממדים מוגזמים. ודבר שני, יש לא מעט שחקנים בעמדה 4, גם היום, שלא קולעים מ-3. וכאמור, פוית׳רס צוות לאורך רוב הקריירה שלו לצד שחקן בעמדה מספר 5, כאשר הוא מתפקד כ-4. עם עובדות אתה לא יכול להתווכח, למרות שאתה מנסה לשכתב פה את ההיסטוריה. אתה רוצה לקרוא לו שחקן מיושן, שפחות מתאים למשחק של היום? אחלה.
18 מרץ 2023, 18:56
18 מרץ 2023, 18:56
18 מרץ 2023, 19:12
RomanR כתב:מצטער להיות הבאזקיל, רק לא הבנתי איך כל הדיון הזה קשור לקטש. יש מספיק ת'רדים בשביל זה
Sent from my RMX2111 using Tapatalk
28 מרץ 2023, 21:14
28 מרץ 2023, 21:15
28 מרץ 2023, 21:35
28 מרץ 2023, 21:45
28 מרץ 2023, 21:46
28 מרץ 2023, 22:04
28 מרץ 2023, 22:10
28 מרץ 2023, 22:46
28 מרץ 2023, 22:55
29 מרץ 2023, 12:15
שמואל1 כתב:מגיע לקטש קרדיט על הניצחון היום.
29 מרץ 2023, 12:37
JarJarBinx כתב:לא מאוהבי קטש, ואין לי בעיה גם אחרי משחק שיא לומר שאני לא כל כך אוהב את הכדורסל שלו.
אבל כשמגיע מגיע - הקבוצה השתפרה לאחרונה פלאים בשני צדי המגרש. ממש כאילו קבוצה אחרת ברמת הביצוע. כל הכבוד לקטש.