על ידי yzafrir » 27 נובמבר 2011, 05:11
אם כבר להביא שחקן תחת חוזה כמחליף לפארמר אז אתמול ראינו אותו מפציץ בלייב...דונטה דרייפר !!! הייתי משלם עליו ביי אווט ומחתים לכמה שנים , שחקן שכבר תקופה ארוכה מציג יכולת מעולה...
פרקינס כרגע לא בא בחשבון פשוט כי הוא לא כשיר , אם לא הניתוח שעבר לפני חודש הוא כבר היה יכול להתאמן עם הקבוצה אבל זה מה שעיקב את ההחלמה שלו בסופו של דבר , כך שההנחה שלנו לפני 3-4 חודשים שאולי נראה אותו בסביבות דצמבר משחק לא הייתה כזאת מופרזת לאור המצב שלו אז....
לגבי פארגו , אני מניח שהוא ימצא חוזה ב NBA ולא רואה אותו חוזר למכבי...
לגבי לאנגפורד , לכל המאוכזבים , שחקן שקולע לאורך הקרירה בממוצע של 70-75 אחוז מהעונשין ( שבזה אין עניין של איזה קבוצה\ליגה הוא משחק...) ועכשיו לא פוגע בסל , זה סממן ברור לכושר של שחקן ובהחלט לא ליכולת האמתית שלו . כנראה שהמאמן שלו צדק בזה שאמר שהוא בכושר נוראי והסיפורים על האופי היו תרוץ כדי לנסות להפטר ממנו .
בכל מקרה רואים שהוא עובד קשה והולך ומשתפר אבל גם אם יחזור לכושר טוב מאוד זה עדיין לא יספיק למכבי כי בסגנון משחק שלה היא חייבת רכז דומיננטי והוא ממש לא רכז . הוא אמנם יוכל לספק נקודות (12-14) אבל בכל מקרה בלי רכז איכותי שאר השחקנים יפגעו כך שזה לא יכפר על החסרון של פארמר...
פתאום זה שאמרתי שההחתמה של פאפאס יכולה להיות הפלופ הכי רציני העונה לא נראה כלכך מופרך...לפי בלאט הוא בכושר גרוע (מאוד לא מפתיע ששחקן בגילו סבול מכאלו תקופות...) ולכן לא משחק . זה מחזיר אותי לקיץ שהיו שמועות שבלאט לא רצה אותו וההנהלה כפתה אתותו עליו...אולי יש בזה משהו !!??
אהבתי גם את הילד של צבדיטה , בילאן...לא ראיתי הרבה סנטרים שחופרים מתחת לסל מול סופו ועושים סל ועברה (ואפילו עברה לא קלה בכלל..) . יש לו הרבה פוטנציאל ...זה השחקן הצעיר השני כבר שהתלהבתי ממנו באדריטית יחד עם זובצ'יץ'...
ושוב מילה טובה על בורשטיין , הוא מציג יכולת טובה מאוד ומפתיע אותי מאוד . הוא בהחלט שווה 10-15 דק למשחק בכושר הנוכחי שלו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.