אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 נובמבר 2011, 22:53

jol9 כתב: מעבר לכך, לי יש תחושה, שפארמר היה הנוקאאוט של מכבי לליגה. ההליכה שלו, מקרבת את מכבי לשאר הקבוצות
והופכת אותה לקבוצה פגיעה. זה משהו שחייבים מאוד להיזהר ממנו.

יוני, עד איזור מאי הליגה לא משנה שום דבר, ולכן זה לא ממש משנה כרגע אם מכבי פגיעה או לא בליגה.
כשנגיע למאי ולמשחקים שקובעים משהו אז נראה כבר מה יהיה המצב וסביר להניח שעד אז מכבי כבר תתייצב על משהו כך שאני ממש לא מודאגת בעיניין הזה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2011, 23:00

חנו'ש כתב:
jol9 כתב: מעבר לכך, לי יש תחושה, שפארמר היה הנוקאאוט של מכבי לליגה. ההליכה שלו, מקרבת את מכבי לשאר הקבוצות
והופכת אותה לקבוצה פגיעה. זה משהו שחייבים מאוד להיזהר ממנו.

יוני, עד איזור מאי הליגה לא משנה שום דבר, ולכן זה לא ממש משנה כרגע אם מכבי פגיעה או לא בליגה.
כשנגיע למאי ולמשחקים שקובעים משהו אז נראה כבר מה יהיה המצב וסביר להניח שעד אז מכבי כבר תתייצב על משהו כך שאני ממש לא מודאגת בעיניין הזה.

אני לא ממש מסכים.
ראשית יש את משחקי הגביע בקרוב. הם משמעותיים מאוד. שנית, הבנתי שמכבי שהיא לא מרשימה במהלך הליגה, תתקשה גם במשחקים במכריעים.
אי אפשר כנראה לעשות את הסוויץ', לשחק רע כל השנה, ואז לבוא ולדרוס בפיינל פור.

אמנם המחשבה ההגיונית יותר (גם שלי) הייתה שכן אפשר לעשות את זה, אבל זה לא כ"כ עובד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 נובמבר 2011, 23:06

אני מבינה ומסכימה איתך לגבי הגביע.
אבל אני לא חושבת שיש קשר בין הפיינל פור לבין מה שקורה בליגה בשאר העונה, ואני גם לא מדברת על סוויץ' פתאומי שיצטרכו לעשות, אלא על תהליך ארוך שיעבור עליהם עד איזור מאי.
אם יגיע מחליף לפארמר, ואם מכבי עד אז תמצא את מקומה ואת דרכה, אז מה שקורה עכשיו לא ממש משנה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 נובמבר 2011, 00:44

rc4991 כתב:אחרי חיפוש קצר בכמה ליגות מצאתי ארבעה שחקנים נחמדים שאולי מתאימים למכבי,חיפשתי רכזים עם הרבה אסיסטים אך כאלה שגם קולעים טוב
1.טרוויס דיינר מהליגה האיטלקית,נבחר בסיבוב השני של הדראפט ב 2005 ונראה לא רע:
http://www.draftexpress.com/profile/Tra ... -80/stats/
2.אנדרה קולינס אף הוא מהליגה האיטלקית,נראה לי גם אחד שמסוגל ליצור לעצמו מצבי קליעה וגם יש לו 2.3 חטיפות:
http://www.draftexpress.com/profile/And ... 022/stats/
3.טיילור רוצ'סטי(ואני מקווה שאני כותב את זה נכון)שחקן מהליגה הצרפתית שקולע באחוזים מצויינים וגם מחלק הרבה אסיסטים:
http://www.draftexpress.com/profile/Tay ... 340/stats/
4.אנדראה בארט,היה מועמד (חם) למכבי,משחק בצרפת ומרשים מאוד:
http://www.draftexpress.com/profile/And ... 604/stats/

אני לא מכיר ממש את השחקנים כך שאני ישמח אם מישהו שמכיר אותם ירחיב עליהם,בסך הכל הם נשמעים טוב

אתה מסתכל על שחקנים עם חוזה..אני בספק אם מכבי יביאו שחקן שנמצא כרגע תחת חוזה בקבוצה אחרת..
הם בטח יחכו עד שיסתיימו כל הניפויים מה-NBA ויביאו מישהו בלי חוזה משם..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 27 נובמבר 2011, 05:11

אם כבר להביא שחקן תחת חוזה כמחליף לפארמר אז אתמול ראינו אותו מפציץ בלייב...דונטה דרייפר !!! הייתי משלם עליו ביי אווט ומחתים לכמה שנים , שחקן שכבר תקופה ארוכה מציג יכולת מעולה...

פרקינס כרגע לא בא בחשבון פשוט כי הוא לא כשיר , אם לא הניתוח שעבר לפני חודש הוא כבר היה יכול להתאמן עם הקבוצה אבל זה מה שעיקב את ההחלמה שלו בסופו של דבר , כך שההנחה שלנו לפני 3-4 חודשים שאולי נראה אותו בסביבות דצמבר משחק לא הייתה כזאת מופרזת לאור המצב שלו אז....

לגבי פארגו , אני מניח שהוא ימצא חוזה ב NBA ולא רואה אותו חוזר למכבי...

לגבי לאנגפורד , לכל המאוכזבים , שחקן שקולע לאורך הקרירה בממוצע של 70-75 אחוז מהעונשין ( שבזה אין עניין של איזה קבוצה\ליגה הוא משחק...) ועכשיו לא פוגע בסל , זה סממן ברור לכושר של שחקן ובהחלט לא ליכולת האמתית שלו . כנראה שהמאמן שלו צדק בזה שאמר שהוא בכושר נוראי והסיפורים על האופי היו תרוץ כדי לנסות להפטר ממנו .
בכל מקרה רואים שהוא עובד קשה והולך ומשתפר אבל גם אם יחזור לכושר טוב מאוד זה עדיין לא יספיק למכבי כי בסגנון משחק שלה היא חייבת רכז דומיננטי והוא ממש לא רכז . הוא אמנם יוכל לספק נקודות (12-14) אבל בכל מקרה בלי רכז איכותי שאר השחקנים יפגעו כך שזה לא יכפר על החסרון של פארמר...
פתאום זה שאמרתי שההחתמה של פאפאס יכולה להיות הפלופ הכי רציני העונה לא נראה כלכך מופרך...לפי בלאט הוא בכושר גרוע (מאוד לא מפתיע ששחקן בגילו סבול מכאלו תקופות...) ולכן לא משחק . זה מחזיר אותי לקיץ שהיו שמועות שבלאט לא רצה אותו וההנהלה כפתה אתותו עליו...אולי יש בזה משהו !!??

אהבתי גם את הילד של צבדיטה , בילאן...לא ראיתי הרבה סנטרים שחופרים מתחת לסל מול סופו ועושים סל ועברה (ואפילו עברה לא קלה בכלל..) . יש לו הרבה פוטנציאל ...זה השחקן הצעיר השני כבר שהתלהבתי ממנו באדריטית יחד עם זובצ'יץ'...
ושוב מילה טובה על בורשטיין , הוא מציג יכולת טובה מאוד ומפתיע אותי מאוד . הוא בהחלט שווה 10-15 דק למשחק בכושר הנוכחי שלו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 27 נובמבר 2011, 06:23

שמעון מזרחי אומר היום ל"ידיעות אחרונות" שלא בטוח שיביאו מחליף לפרמאר. לדבריו לנגפורד הובא בדיוק למטרה הזו וקודם הם יראו איך הקבוצה מסתדרת בלי פרמאר ואז יקבלו החלטה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 27 נובמבר 2011, 06:25

עכשיו אני בטוח שיגיע נחליף. ;)

מועמדים אפשריים או עוד כתבה חסרת טעם של ONE ?

http://www.one.co.il/Article/191056.html
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 27 נובמבר 2011, 07:07

חנו'ש כתב:אני מבינה ומסכימה איתך לגבי הגביע.
אבל אני לא חושבת שיש קשר בין הפיינל פור לבין מה שקורה בליגה בשאר העונה, ואני גם לא מדברת על סוויץ' פתאומי שיצטרכו לעשות, אלא על תהליך ארוך שיעבור עליהם עד איזור מאי.
אם יגיע מחליף לפארמר, ואם מכבי עד אז תמצא את מקומה ואת דרכה, אז מה שקורה עכשיו לא ממש משנה.

מבחינה מקצועית זה נכון. אבל הנה דוגמא קטנה. מכבי של צביקה, לא ממש שמה על הליגה, אבל נתנה עונה גדולה באירופה.
בסופו של דבר היא התקשתה מאוד, וגם הפסידה את הפיינל פור, וגם את הגביע, למרות היותה קבוצה איכותית הרבה יותר מכל שאר הקבוצות בארץ.

זה לא מקרי אני חושב.
מנגד, הקבוצה של בלאט, שדרסה כל העונה, דרסה גם בגביע וגם בפיינל פור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 27 נובמבר 2011, 07:10

קודי כתב:שמעון מזרחי אומר היום ל"ידיעות אחרונות" שלא בטוח שיביאו מחליף לפרמאר. לדבריו לנגפורד הובא בדיוק למטרה הזו וקודם הם יראו איך הקבוצה מסתדרת בלי פרמאר ואז יקבלו החלטה.

מנגד גור שלף אמר שכנראה שכן יצטרכו חיזוק ולא יהיה מנוס, אבל לא יעשו דברים בחופזה.

אני לא כ"כ מבין את הדיבורים שהטופ 16 הוא איזשהי מטרה. כמו שאמרת, גם איתך ואיתי בהרכב, הטופ 16 הוא מטרה למכבי.
it goes without saying
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 27 נובמבר 2011, 07:16

jol9 כתב:
קודי כתב:שמעון מזרחי אומר היום ל"ידיעות אחרונות" שלא בטוח שיביאו מחליף לפרמאר. לדבריו לנגפורד הובא בדיוק למטרה הזו וקודם הם יראו איך הקבוצה מסתדרת בלי פרמאר ואז יקבלו החלטה.

מנגד גור שלף אמר שכנראה שכן יצטרכו חיזוק ולא יהיה מנוס, אבל לא יעשו דברים בחופזה.

אני לא כ"כ מבין את הדיבורים שהטופ 16 הוא איזשהי מטרה. כמו שאמרת, גם איתך ואיתי בהרכב, הטופ 16 הוא מטרה למכבי.
it goes without saying

איפה גור שלף דיבר?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 27 נובמבר 2011, 07:23

yzafrir כתב:אם כבר להביא שחקן תחת חוזה כמחליף לפארמר אז אתמול ראינו אותו מפציץ בלייב...דונטה דרייפר !!! הייתי משלם עליו ביי אווט ומחתים לכמה שנים , שחקן שכבר תקופה ארוכה מציג יכולת מעולה...

פרקינס כרגע לא בא בחשבון פשוט כי הוא לא כשיר , אם לא הניתוח שעבר לפני חודש הוא כבר היה יכול להתאמן עם הקבוצה אבל זה מה שעיקב את ההחלמה שלו בסופו של דבר , כך שההנחה שלנו לפני 3-4 חודשים שאולי נראה אותו בסביבות דצמבר משחק לא הייתה כזאת מופרזת לאור המצב שלו אז....

לגבי פארגו , אני מניח שהוא ימצא חוזה ב NBA ולא רואה אותו חוזר למכבי...

לגבי לאנגפורד , לכל המאוכזבים , שחקן שקולע לאורך הקרירה בממוצע של 70-75 אחוז מהעונשין ( שבזה אין עניין של איזה קבוצה\ליגה הוא משחק...) ועכשיו לא פוגע בסל , זה סממן ברור לכושר של שחקן ובהחלט לא ליכולת האמתית שלו . כנראה שהמאמן שלו צדק בזה שאמר שהוא בכושר נוראי והסיפורים על האופי היו תרוץ כדי לנסות להפטר ממנו .
בכל מקרה רואים שהוא עובד קשה והולך ומשתפר אבל גם אם יחזור לכושר טוב מאוד זה עדיין לא יספיק למכבי כי בסגנון משחק שלה היא חייבת רכז דומיננטי והוא ממש לא רכז . הוא אמנם יוכל לספק נקודות (12-14) אבל בכל מקרה בלי רכז איכותי שאר השחקנים יפגעו כך שזה לא יכפר על החסרון של פארמר...
פתאום זה שאמרתי שההחתמה של פאפאס יכולה להיות הפלופ הכי רציני העונה לא נראה כלכך מופרך...לפי בלאט הוא בכושר גרוע (מאוד לא מפתיע ששחקן בגילו סבול מכאלו תקופות...) ולכן לא משחק . זה מחזיר אותי לקיץ שהיו שמועות שבלאט לא רצה אותו וההנהלה כפתה אתותו עליו...אולי יש בזה משהו !!??

אהבתי גם את הילד של צבדיטה , בילאן...לא ראיתי הרבה סנטרים שחופרים מתחת לסל מול סופו ועושים סל ועברה (ואפילו עברה לא קלה בכלל..) . יש לו הרבה פוטנציאל ...זה השחקן הצעיר השני כבר שהתלהבתי ממנו באדריטית יחד עם זובצ'יץ'...
ושוב מילה טובה על בורשטיין , הוא מציג יכולת טובה מאוד ומפתיע אותי מאוד . הוא בהחלט שווה 10-15 דק למשחק בכושר הנוכחי שלו...

זה קצת מוזר.
דווקא בתחילת העונה הוא היה בכושר טוב מאוד, איך זה שהוא פתאום איבד כושר ?

מכבי לא יכולה להרשות לעצמה לשחק בלי פאפלוקאס מעכשיו והלאה, אנחנו באמת רוצים להישאר עם אוחיון ל 30 דקות כל משחק ?

לגבי הרכז שראינו אתמול, אין לי מושג. על פניו נראה כמו רכז מודרני שיודע לקלוע, לחדור, אתלט, שומר טוב, אבל קשה לשפוט אם הוא מנהל משחק טוב על פי המשחק הזה או אם יצליח לעשות את המעבר החלק לרמה אחרת במכבי.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Euro_Basket » 27 נובמבר 2011, 07:45

yarinsaky כתב:עכשיו אני בטוח שיגיע נחליף. ;)

מועמדים אפשריים או עוד כתבה חסרת טעם של ONE ?

http://www.one.co.il/Article/191056.html

לא יודע כמה מהשמות כאן ריאליים. איבי ג'אבר למי ששכח החליט לקחת שנת הפסקה מכדורסל, ופתאום הוא מועמד? בולשיט.
הייתי חוזר לאופציית קופונן שגם מכיר את לנגפורד וביחד זכו ביורוצ'אלנג' לפני מספר שנים.
המספרים שלו קצת משקרים, כי גם בנבחרת פינלנד וגם בבולוניה אין פינישרים טובים ובגלל זה הוא עומד רק על 3 אסיסטים למשחק ולא על 6-7 .
http://195.56.77.208/player/?id=KOP-PET-88

אני חושב שהוא יכול להוסיף למכבי את מה שחסר לה כעת: ניהול משחק ברמה גבוהה, יד טובה מחוץ לקשת והגנה.

yzafrir כתב:ושוב מילה טובה על בורשטיין , הוא מציג יכולת טובה מאוד ומפתיע אותי מאוד . הוא בהחלט שווה 10-15 דק למשחק בכושר הנוכחי שלו...

בורשטיין בכושר טוב. כבר לא נראה כמו שחקן עבר.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי קודי » 27 נובמבר 2011, 07:52

מי שהיה אתמול בהיכל יכול היה לראות שפרקינס הולך בצליעה. אז אני מבין שהוא עבר ניתוח אורתוסקופיה לפני שלושה שבועות והוא עדיין בהתאוששות, אבל נראה לי הזוי שהוא יהיה זה שיגיע כדי להציל את מכבי עם עזיבתו של פרמאר. אני בכלל לא בטוח שבעוד חודשיים-שלושה הוא יוכל להיות שחקן של יותר מ-10-15 דקות בליגת העל שלנו, אז בוודאי שלא להוביל קבוצה בטופ 16 של היורוליג.
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 27 נובמבר 2011, 07:57

לא נראה לי שמכבי תחתים אותו העונה על משהוא, אולי לחוזה לשנה הבאה, גם זה בספק כרגע. קודם ירצו לבחון אותו טוב טוב ולא ליפול בפח כמו במקרים אחרים בעבר, סטייל הכומר של היום .( פייזר ).
הניתח שהוא עבר להוצאת כל מיני חלקיקים מהמיניסקוס מאריך את תקופת ההחלמה בלי ספק.

לאור זה שלאנגפורד מתקשה מאוד להיכנס לעניינים הלקח הוא שלא מחתימים שחקן לא בכושר , בטח לא בשלב זה של העונה. זה חייב להיות שחקן שמשחק עכשיו בקבוצה אחרת.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 27 נובמבר 2011, 08:09

yarinsaky כתב:לא נראה לי שמכבי תחתים אותו העונה על משהוא, אולי לחוזה לשנה הבאה, גם זה בספק כרגע. קודם ירצו לבחון אותו טוב טוב ולא ליפול בפח כמו במקרים אחרים בעבר, סטייל הכומר של היום .( פייזר ).
הניתח שהוא עבר להוצאת כל מיני חלקיקים מהמיניסקוס מאריך את תקופת ההחלמה בלי ספק.

לאור זה שלאנגפורד מתקשה מאוד להיכנס לעניינים הלקח הוא שלא מחתימים שחקן לא בכושר , בטח לא בשלב זה של העונה. זה חייב להיות שחקן שמשחק עכשיו בקבוצה אחרת.

קודם כל, אפשר להחתים את פרקינס על חוזה נמוך בשביל להתרשם ממנו באימונים ואולי גם בכמה משחקי אדריאטית. אני מסכים שיש צורך בשחקן שמשחק היום כדורסל אבל זה אומר שיש צורך לשלם ביי אאוט לקבוצה אחרת, מה שמייקר כל שחקן שמועמד. אני לא בטוח שראשי מכבי ישמחו להוציא עכשיו סכום משמעותי על חיזוק, במיוחד אחרי שהם כבר הצהירו (שי רקנאטי אצל אופירה ביום חמישי) שהעונה יש להם גירעון. לכן אני לא פוסל סיטואציה שבלאט לא ימצא שחקן כלבבו בתקציב הקיים ויעדיפו לא לחזק את הקבוצה בעוד שחקן בינוני, כך שלא יגיע מחליף לפרמאר. אני חושב שזו סיטואציה סופר בעייתית בה הרמה של מכבי תצנח בכמה דרגות והעומס על פאפאס ואוחיון יהיה קרוב לבלתי אפשרי, אבל זה בהחלט יכול לקרות. מעבר לכך, שמעתי את ההשוואה שעשה אתמול דני פדרמן בין העזיבה של פרמאר לפציעה של פרקינס. הוא רק שכח לציין שהפציעה של פרקינס היתה בחודש אפריל, קצת יותר מחודש לסיום העונה, ואילו העזיבה של פרמאר היא חצי שנה לסיום העונה ואפילו לא קרוב לאמצע העונה. אתה יכול להסתדר חודש בלי שחקן מוביל אבל לא רוב העונה, מה עוד שאין מה להשוות בין מידת התלות של מכבי בפרמאר לבין זו של הקבוצה הקודמת בפרקינס.
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 27 נובמבר 2011, 08:15

כן, ההשוואה באמת לא במקום. הקבוצה בשנה שעברה כבר הייתה בשוונג גדול באמצע משחקי ההצלבה כשפארגו נכנס לכושר אדיר, זה בכלל לא דומה למצב היום שבו פאפאלוקאס לא משחק כמעט ומכבי עדיין רק בתחילת העונה.

אבל אתה יודע שעניין החיזוק הוא גם פונקציה של מה יקרה בפועל, כמו במקרה של לאנגפורד שמכבי הזדרזה איתו אחרי ההפסד למילאנו. אם מכבי תיכנס למצוקה גדולה אני דווקא כן רואה את הכיסים נפתחים קצת יותר לרווחה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 27 נובמבר 2011, 08:20

jol9 כתב:

מבחינה מקצועית זה נכון. אבל הנה דוגמא קטנה. מכבי של צביקה, לא ממש שמה על הליגה, אבל נתנה עונה גדולה באירופה.
בסופו של דבר היא התקשתה מאוד, וגם הפסידה את הפיינל פור, וגם את הגביע, למרות היותה קבוצה איכותית הרבה יותר מכל שאר הקבוצות בארץ.

זה לא מקרי אני חושב.

מצד שני הקבוצה של פיני די דרסה את הליגה בקלילות במהלך העונה, אבל הגיעה לסוף העונה בכושר רע והפסידה את הגביע של קופל.
כך שבסופו של דבר זה בעיקר קשור לכושר שאיתו מגיעים לסוף העונה, ולא לכושר בו נמצאים היום.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קודי » 27 נובמבר 2011, 08:21

yarinsaky כתב:כן, ההשוואה באמת לא במקום. הקבוצה בשנה שעברה כבר הייתה בשוונג גדול באמצע משחקי ההצלבה כשפארגו נכנס לכושר אדיר, זה בכלל לא דומה למצב היום שבו פאפאלוקאס לא משחק כמעט ומכבי עדיין רק בתחילת העונה.

אבל אתה יודע שעניין החיזוק הוא גם פונקציה של מה יקרה בפועל, כמו במקרה של לאנגפורד שמכבי הזדרזה איתו אחרי ההפסד למילאנו. אם מכבי תיכנס למצוקה גדולה אני דווקא כן רואה את הכיסים נפתחים קצת יותר לרווחה.

מכבי תדע אם היא במצוקה רק בטופ 16 ולהביא אז שחקן יהיה כבר מאוחר מדי. לא משנה מה יאמרו, במכבי יודעים כבר היום שהקבוצה בבעיה גדולה בלי פרמאר. אם אפילו טל בורשטיין, שחקן שמאוד מאמין בעצמו וחרד לדקות המשחק שלו, אמר בשבועות האחרונים בשני ראיונות שיש צורך בחיזוק אחרי שפרמאר יעזוב, אז אין לי גם ספק שמודעים לבעיה. השאלה הגדולה, יותר מאשר האם הם מודעים לגודל הבעיה ולסיטואציה הקשה שיש היום בשוק השחקנים, היא האם הם מוכנים לשלם את המחיר כדי לפתור לפחות חלק מהבעיה. בזה אני בכלל לא בטוח.
קודי

הודעהעל ידי קודי » 27 נובמבר 2011, 08:24

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:

זה לא מקרי אני חושב.

מצד שני הקבוצה של פיני די דרסה את הליגה בקלילות במהלך העונה, אבל הגיעה לסוף העונה בכושר רע והפסידה את הגביע של קופל.
כך שבסופו של דבר זה בעיקר קשור לכושר שאיתו מגיעים לסוף העונה, ולא לכושר בו נמצאים היום.

זה נכון, אבל לקבוצה בלי פרמאר אין מספיק יתרונות מובהקים על יתר הליגה ולכן הסיכוי להפסיד את גביע קופל הוא לא נמוך. היתרון העיקרי הוא סופו, שגם הוא לא תמיד מסתדר בליגה שלנו, והישראלים (בעיקר אליהו, בלו וגם קצת פניני). מעבר לכך, יש למכבי זרים שאין להם יתרון מובהק ומשמעותי על יתר הליגה.
קודי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 27 נובמבר 2011, 08:32

אני נוטה להאמין שלמכבי יש קבוצה מספיק טובה בכדי לזכות באליפות בארץ, ועל פניו, אין שום סיבה שזה לא יקרה.
עם זאת, ובאמת באופן מאוד מצער, אני נאלץ להסכים עם יוני. מכבי של העונה קצת מזכירה במשהו את אותה מכבי שאיבדה אליפות לפני שתי עונות, בעיקר בשל העבודה שהיא אינה הצליחה לתרגם את היתרון התקציבי ליתרון מקצועי, לפחות בכל מה שקשור לשחקני הקו האחורי.
כאשר מסתכלים על שאייר שבכלל לא משחק (ובאמת שאין לי הרבה טענות אליו), פאפאלוקאס שנותן עד כה עונה די בינונית ומשחק מאוד מעט בליגה המקומית (ולא רק באשמתו) ועל בורשטיין שהוא לא יותר מעוד גארד ישראלי ממוצע, אני תוהה כיצד מכבי הרשתה לעצמה להוציא כ"כ הרבה כסף על שחקנים שאין להם שום יתרון משמעותי על פני שחקנים אחרים באותן עמדות המשחקים בליגה המקומית.
השלישיה הזאת עולה למכבי (בשכר ברוטו) יותר מ1.5 מיליון דולר בעונה (יותר מתקציב של קבוצה ממוצעת בקופליג) ואני בטוח שהכסף הזה היה יכול להיות מנוצל טוב יותר.
דוקא יוגב אוחיון, שהוא כרגע הגארד הישראלי הטוב ביותר של מכבי (וגם הוא לא נהנה מיתרון משמעותי על-פני שחקנים אחרים בעמדתו בליגה המקומית), הוא השחקן הזול ביותר בקבוצה ומרוויח שכר אשר קבוצות ישראליות אחרות יכולות לעמוד בו.

לגבי פרקינס, באמת היה מאוד מרגש לראות אותו אתמול, וכל מי שהיה בהיכל הרגיש את החשמל שנוצר ברגע שהוא נכנס להיכל, אבל צריכים להודות שכרגע מצבו לא נראה טוב.
אם מתסכלים מנוקדת מבטה של מכבי, אז ברמה המקצועית החתמתו של פרקינס העונה כשחקן מוביל תהיה טעות קשה ולמעשה, ידענו זאת גם בקיץ.
אני מאוד מקווה שהוא יחלים מהפציעה בקרוב, אבל כרגע אין מה לבנות עליו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים