פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: מלפפונים ברעל!

29 מאי 2012, 16:58

אנדריץ' שוחרר מגאלא ואנשים מטורקיה מזכירים את מכבי כ''מתעניינת'' או שהוא מעוניין..גוגל טרנסלייט לא חבר שלי כרגע

29 מאי 2012, 17:15

אנדריץ' יכול לשחק 4?

לגבי שרמדיני, נראה לי שגרינוולד כרגיל מחפש ליכלוך על מכבי ומוצא אותו לפעמים. באופן מפתיע הגורם מקאנטו מצוטט בעילום שם ו"אולי נגיש תלונה". כאילו שהאיטלקים ירוויחו משהו מתלונה נגד מכבי פרט לפגיעה ביחסים בין המועדונים וכאילו שזה לא קורה במועדונים אחרים. אבל פדרמן באמת צריך לדעת לסתום הוא מדבר יותר מידי לאחרונה.

29 מאי 2012, 17:31

סתם פליטת פה טפשית ומיותרת.

29 מאי 2012, 17:32

שחף כתב:אנדריץ' יכול לשחק 4?

שאלה טובה שאין לי תשובה טובה עליה :nono

רק רציתי לעדכן שהעניין תופס תאוצה בטוויטר

Luksa Andric Maccabi yolunda

Maccabi'ye gidecek diyorlar Luksa için. :(

29 מאי 2012, 17:36

דיברתי עליו לפני מלא זמן, נראה לי הוא פיור סנטר..

29 מאי 2012, 17:37

LIAV10 כתב:דיברתי עליו לפני מלא זמן, נראה לי הוא פיור סנטר..

גם אני נוטה לתשובה הזו

29 מאי 2012, 18:10

אגב, להוציא את הליכלוך הרגיל של גרינוולד נהיה ממש משעמם לאחרונה. עד כדי כך ש-ONE העלו כתבה ש" במכבי ממתינים לתשובה מדייויד בלו". כאילו, מה חדש פה בדיוק???

29 מאי 2012, 18:38

מעניין כמה זמן יקח לתקשורת להעלות לרשימה גם את סוני ווימס, מידי פעם הם אוהבים לזרוק שמות מפוצצים ולא קשורים... אגב, מה איתו הוא חוזר לNBA?

29 מאי 2012, 18:39

Chen כתב:מעניין כמה זמן יקח לתקשורת להעלות לרשימה גם את סוני ווימס, מידי פעם הם אוהבים לזרוק שמות מפוצצים ולא קשורים... אגב, מה איתו הוא חוזר לNBA?

ווימס לא יעלה כי הוא SF וסמית' כבר חתום

29 מאי 2012, 18:40

לא הבנתי.. בתחילת העונה פאו השאילו אותו לקאנטו או שיחררו אותו?
זה אמור לפתור את כל הסיפור.. לא?

29 מאי 2012, 18:41

asafb96 כתב:
Chen כתב:מעניין כמה זמן יקח לתקשורת להעלות לרשימה גם את סוני ווימס, מידי פעם הם אוהבים לזרוק שמות מפוצצים ולא קשורים... אגב, מה איתו הוא חוזר לNBA?

ווימס לא יעלה כי הוא SF וסמית' כבר חתום

בגלל זה אמרתי "לא קשורים".

29 מאי 2012, 18:52

לדעתי, אנדריץ' במקור הוא 4 (ככה הוא זכור לי מציבונה). די הופתעתי כשהשנה הוא שיחק סנטר.
אולי הוא שיחק 4 כשהיה צעיר ורזה יותר... לא יודע. שחקן לא רע

29 מאי 2012, 18:54

felix_r כתב:לדעתי, אנדריץ' במקור הוא 4 (ככה הוא זכור לי מציבונה). די הופתעתי כשהשנה הוא שיחק סנטר.

אחלה דאנק שלו על צסק''א וקירילנקו:
http://www.youtube.com/watch?v=f5mPjKxGxL0
הבחור יודע לרוץ את המגרש...

29 מאי 2012, 18:57

שחף כתב:
felix_r כתב:לדעתי, אנדריץ' במקור הוא 4 (ככה הוא זכור לי מציבונה). די הופתעתי כשהשנה הוא שיחק סנטר.

אחלה דאנק שלו על צסק''א וקירילנקו:
http://www.youtube.com/watch?v=f5mPjKxGxL0
הבחור יודע לרוץ את המגרש...

לא רע בשביל 210

29 מאי 2012, 19:04

לפני 4 שנים הוא לקח 15 ריבאונדים במשחק נגד מכבי :)

http://www.euroleague.net/main/results/ ... code=E2007

29 מאי 2012, 19:07

felix_r כתב:לפני 4 שנים הוא לקח 15 ריבאונדים במשחק נגד מכבי :)

http://www.euroleague.net/main/results/ ... code=E2007

התאהבת? :wubyellow
אני בכל אופן מעדיף שהוא לא יבוא כי אם מצב'אן לא יהיה כאן הייתי מעדיף(וחושב שזה אפילו הכרחי)4 אתלט "קפיצי" שנותן גם הגנה

29 מאי 2012, 19:10

אני צריך לראות את זה קורה אצל בלאט, גרגמל, מאריץ' , אנדריץ, ואליהו. לא נראה לי. אלא אם כן הקרואטי בא על חשבון מאריץ' בתור סנטר.
האמת שגם לא נראה לי.

29 מאי 2012, 19:19

אולי בלאט רוצה להפוך חיסרון ליתרון, ומקבוצה בלי גבוה של 2.10 מ' נקבל פתאום שלושה כאלה ונוכל לתת מאצ' אפ טוב לברסה שאנחנו חוטפים מהם כבר שלוש שנים. אבל נראה לי שעל לורבק ו-ואסקז יכול לשמור גם פאוור אמריקאי של 2.06 מ' עם קפיציות וקצת רצון טוב.

29 מאי 2012, 19:22

שחף, יש לזה גם חסרונות של סרבול אם הגבוהים לא מספיק אתלטיים . לא רואה כאן איזה וואסקז אתלטי ופיזי או לורבק שהוא שחקן " שלם " ( ;) ).
אתה צודק, שחקן אתלטי עם מוטות ידיים גדולות וגובה של 2.06 יספיק בהחלט לעמדה 4 , לא צריך להשתגע באלמנט הגובה האבסולוטי פתאום.( מוריס , באסטון וכדומה ).

29 מאי 2012, 19:26

בוודאי ואני לא רואה את בלאט עושה את זה, בעיקר בגלל הקופליה(ביורוליג זה בעיקר יתרון). אם כן עושים דבר כזה הייתי רוצה לראות מישהו כמו אנדרסן שיש לו קליעה מכל הטווחים. אנדריץ' לא קולע כל כך משלוש.
נושא נעול