ההכנות לעונה הבאה - התחילה עונת המלפפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ההכנות לעונה הבאה

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 אפריל 2014, 18:02

לפעמים נראה לי שכמה פה אף פעם לא ראו את פארגו, מכל הסופרלטיבים פה עלולים לחשוב בטעות שמדובר על אהובו של יוני מיוטה ג׳אז.
גם אני מת שפארגו יהיה פה, הוא לא רכז מדהים כמו שאתם עושים ממנו.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

Re:

הודעהעל ידי jol9 » 04 אפריל 2014, 19:09

יוסי22 כתב:
MTA2311 כתב:יוסי, כשנוח, פתאום ההחלטות של בלאט והצוות המקצועי מספיקות בשבילך, ואף אחד פה לא יכול להתווכח.
כשהוא מוציא את סמית', או כשסופו נשכח יותר משתי דקות על הספסל, אתה מרשה לעצמך לבקר את הצוות המקצועי כאילו לקחת בעצמך שתי אליפויות אירופה בתור מאמן.

פשוט תגיד שאתה מחזיק מהיקמן, ואל תנסה לתרץ את זה.

אני לא מבין למה צריך לחזור על כל דבר 5 פעמים ...

תקרא מה שכתבתי ליוני , אני לא חושב שאני מבין יותר טוב מבלאט (זה די יומרני וחצוף לטעמי ) אלא שאני לא מסכים עם הסגנון שהוא הולך אליו עם ההעדפה של השחקנים ההגנתיים והאפורים על פני השחקנים עם אוריינטציה יותר התקפית , אפשר לראות את זה עם אליהו ומאצ'באן מצד אחד ועם שחקנים כמו ג'יימס מהצד השני שלטעמי לא יכול לסחוב קבוצה לטופ 8 או מעבר לזה ובלאט מסתפק במטרות הבינוניות יותר לטעמי בלי לנסות לפרוץ את המסגרת עם שחקנים יותר מוכשרים אבל פחות מאולפים .

ושוב , ממש לא אמרתי שאי אפשר להתווכח אלא שאם יוני מביא את ה"רוב" בפורום אני יכול להביא את הצוות המקצועי ככה שאפשר פשוט להתמקד בעובדות בלי להתמקד בשאלה מה רוב גולשי הפורום חושבים.

ואני ממש לא אוהב את היקמן ואת סגנון המשחק שלו אבל אני גם לא שונא אותו ולטעמי יש לו יכולות בהחלט מרשימות ברמה האישית שעם רכז טוב יכולות להועיל מאוד למכבי .

אני גם חושב שאתמול הוא היה קריטי לניצחון עם ה-10 נקודות ברבע השלישי שהיו נקודות משום מקום , בלעדיו לא היינו משיגים את הנקודות האלו והיינו מסיימים את הרבע הזה בפיגור משמעותי .

זה בדיוק לא נכון, כי בלעדיו לא היית בפיגור כזה. סביר להניח שהיית משחק הרבה יותר טוב, החלוקה היתה מתחלקת בין כמה שחקנים, ומכבי היתה לבסוף בורחת קדימה.
לא סתם היה לו +/- נמוך..
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 05 אפריל 2014, 16:31

LIAV10 כתב:לפעמים נראה לי שכמה פה אף פעם לא ראו את פארגו, מכל הסופרלטיבים פה עלולים לחשוב בטעות שמדובר על אהובו של יוני מיוטה ג׳אז.
גם אני מת שפארגו יהיה פה, הוא לא רכז מדהים כמו שאתם עושים ממנו.

אני איתך בנושא הזה . פארגו הוא שחקן גדול אבל לא רכז גדול .
זה נכון גם לגבי מקאלב אבל מבין שניהם אני מעדיף את זה שכבר הצליח במכבי (ולדעתי הרבה יותר רעב להצליח שוב ) מאשר מישהו שצריך להתרגל למערכת חדשה...
אבל כמו שאמרתי כבר , פארגו צריך איזה פרקינס ואיידסון ( לא השחקנים אלא הסגנון...) לידו כדי להצליח ...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שחף » 05 אפריל 2014, 19:51

פליקס, יצא לך לראות את קורי היגינס מטריומף? 21.5 נקודות לערב(מוביל את ה-VTB). יכול להיות שם מעניין
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 05 אפריל 2014, 20:40

שחף כתב:פליקס, יצא לך לראות את קורי היגינס מטריומף? 21.5 נקודות לערב(מוביל את ה-VTB). יכול להיות שם מעניין

לא, לא יצא לי לראות אותו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 05 אפריל 2014, 20:44

toja27 כתב:
rc4991 כתב:
גם מקאלב עושה את אותו דבר. קיצור אם מקאלב לא רכז מבחינתך אז גם פארגו לא.

ממש לא,אין כמעט חדירה שהוא לא הולך בה עד הטבעת

טוב הוא באמת נוטה לרב ללכת יותר עד הסל. אבל בסופו של דבר מדובר בהבדלים קטנים. אבל אם מביאים מביאים לי אמירה שפוסלת את מקאלב " כי הוא לא רכז" אז צריך להביא מישהו מנגד שהוא כן רכז. גם פארגו לא רכז. קומבו גארד עם כישרון בדיוק כמו מקאלב שנוטה למסור קצת יותר. זה לא הופך אותו "לרכז". עדיף מלכתחילה להגיד את האמת שאתה מעדיף את פארגו על מקאלב ולא בגלל שהוא רכז והאחר לא. זה מובן לי הרבה יותר כי זה טעם אישי. אני מעדיף את מקאלב על פארגו כי אני אוהב את סגנון המשחק המהיר כמו שד שלו. בזה זה מסתכם.

לא אמרתי שהוא רכז "טהור" אבל אני כן מסופק מניהול המשחק שלו (בניגוד למקאלב)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 05 אפריל 2014, 23:15

felix_r כתב:
שחף כתב:פליקס, יצא לך לראות את קורי היגינס מטריומף? 21.5 נקודות לערב(מוביל את ה-VTB). יכול להיות שם מעניין

לא, לא יצא לי לראות אותו

גם וון וויפר משחק בVTB לאחרונה, שניהם סקוררים מעניינים שמכבי יכולה לשים עליהם יד.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 05 אפריל 2014, 23:29

החציל האצטקי כתב:
felix_r כתב:

לא, לא יצא לי לראות אותו

גם וון וויפר משחק בVTB לאחרונה, שניהם סקוררים מעניינים שמכבי יכולה לשים עליהם יד.

אל תבנה על סטטיסטיקות ה VTB. רוב הקבוצות שם שמות זין על הליגה הזאת
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 06 אפריל 2014, 17:25

החציל האצטקי כתב:
felix_r כתב:

לא, לא יצא לי לראות אותו

וואפר קיבל כבר את ההזדמנות שלו ביורוליג והיה די גרוע . זה לא אומר שהוא לא יכול להצליח אבל הוא הימור בדיוק כמו שהיקמן , רייס או אפילו פארגו בקדנציה הראשונה שלו היו...אני מעדיף שחקנים עם יותר ניסיון בתור המובילים שלי...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי התנין » 06 אפריל 2014, 19:43

felix_r כתב:
החציל האצטקי כתב:
felix_r כתב:

לא, לא יצא לי לראות אותו

איך שמות זין? כיום הליגה הרוסית לא קיימת, כך שעבור הקבוצות הרוסיות מדובר באחת משתי המסגרות הבלעדיות, ובכלל מדובר בליגה מאוד מכובדת עם קבוצות מצויינות. ככל הנראה הליגה הראשונה או השנייה בחוזקה ביבשת.
התנין

הודעהעל ידי yehooda » 07 אפריל 2014, 04:59

היות ובמכבי יצטרכו חיזוק לעמדה 4 בעונה הבאה מה דעתכם על אנדרה סמית' מונציה?

מדובר בטופ סקורר בליגה האיטלקית.

גובה: 2.04.

סטטיסטיקה: 17.5 נק' ב -31 דק'. 62% ל-2 41% ל-3 67% מהקו. 7 ריבאונדים 2 אסיסטים וחטיפה למשחק.

פשוט שורה סטטיסטית מדהימה.

http://basketball.eurobasket.com/player ... erID=91572

וידאו: http://www.youtube.com/watch?v=by7WYAUC3Jw
yehooda

הודעהעל ידי felix_r » 07 אפריל 2014, 12:42

התנין כתב:
felix_r כתב:
החציל האצטקי כתב:
felix_r כתב:

לא, לא יצא לי לראות אותו

איך שמות זין? כיום הליגה הרוסית לא קיימת, כך שעבור הקבוצות הרוסיות מדובר באחת משתי המסגרות הבלעדיות, ובכלל מדובר בליגה מאוד מכובדת עם קבוצות מצויינות. ככל הנראה הליגה הראשונה או השנייה בחוזקה ביבשת.

לדוגמא, עבור הקבוצות הליטאיות ה VTB לא קובע כלום, כי את הכרטיס ליורוליג מקבלים על פי התוצאות בליגה המקומית. בעצם, אם אינני טועה, עבור כל הקבוצות הלא רוסיות ה VTB לא קובע כלום. זה כמו שמכבי שיחקה באדריאטית...

גם לרוסיות ה VTB לא עד כדי כך חשוב. לרוסיה יש כרטיס אחד ביורוליג, והוא תפוס על ידי צסקא. אז למועדונים העשירים האחרים של רוסיה, הרבה יותר חשוב לזכות ביורוקאפ, כי אז מקבלים מקום בשלב הבתים של היורוליג
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 07 אפריל 2014, 13:16

felix_r כתב:לדוגמא, עבור הקבוצות הליטאיות ה VTB לא קובע כלום, כי את הכרטיס ליורוליג מקבלים על פי התוצאות בליגה המקומית. בעצם, אם אינני טועה, עבור כל הקבוצות הלא רוסיות ה VTB לא קובע כלום. זה כמו שמכבי שיחקה באדריאטית...

גם לרוסיות ה VTB לא עד כדי כך חשוב. לרוסיה יש כרטיס אחד ביורוליג, והוא תפוס על ידי צסקא. אז למועדונים העשירים האחרים של רוסיה, הרבה יותר חשוב לזכות ביורוקאפ, כי אז מקבלים מקום בשלב הבתים של היורוליג

זה בערך כמו להגיד שקבוצות הליגה הישראלית שמות זין על הליגה כי זה לא נותן להם את הכרטיס ליורוליג.
אני לא ראיתי את י-ם משקיע יותר ביורוקאפ מאשר בליגה, כי זה הפתח שלהם ליורוליג.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 07 אפריל 2014, 14:59

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:לדוגמא, עבור הקבוצות הליטאיות ה VTB לא קובע כלום, כי את הכרטיס ליורוליג מקבלים על פי התוצאות בליגה המקומית. בעצם, אם אינני טועה, עבור כל הקבוצות הלא רוסיות ה VTB לא קובע כלום. זה כמו שמכבי שיחקה באדריאטית...

זה בערך כמו להגיד שקבוצות הליגה הישראלית שמות זין על הליגה כי זה לא נותן להם את הכרטיס ליורוליג.

לא מדויק. לקבוצות הישראליות גם אין תקציב ליורוליג. לרוסיות יש.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 07 אפריל 2014, 17:31

felix_r כתב:
חנו'ש כתב:

והפועל י-ם??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Roni1 » 07 אפריל 2014, 18:08

חנו'ש כתב:

הם דווקא השקיעו ביורוקאפ ולקחו אותו ברצינות, המיקום שהם הגיעו אליו משקף את היכולות והרמה שלהם.
Roni1

הודעהעל ידי felix_r » 07 אפריל 2014, 18:11

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:
חנו'ש כתב:

והפועל י-ם??

מה הפועל ירושלים? זה שהם צועקים הרבה, עדיין לא אומר שבפועל הם מוכנים לשחק ביורוליג.
אז יש להם תקציב לא רע העונה, אז מה?
את משווה את ירושלים לקבוצות רוסיות, שכבר כמה וכמה שנים יש להן תקציב גבוה יותר מזה של מכבי?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 09 אפריל 2014, 07:47

אבי סגל טוען שמקומו של סופו בעונה הבאה לא מובטח ושזה תלוי גם בזהות המאמן
אם בלאט ישאר סיכויי של סופו להישאר יהיו גדולים אבל עם פיני כמנג'ר אז נמוכים

מקווה מאוד שמכבי לא מספיק מטומטמת לוותר על אחד הסנטרים הטובים באירופה שמשחק עבור חוזה מצחיק ובעיקר על שחקן עם השפעה חיובית כל כך גדולה ומשמעותית לקבוצה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 אפריל 2014, 11:19

rc4991 כתב:אבי סגל טוען שמקומו של סופו בעונה הבאה לא מובטח ושזה תלוי גם בזהות המאמן
אם בלאט ישאר סיכויי של סופו להישאר יהיו גדולים אבל עם פיני כמנג'ר אז נמוכים

מקווה מאוד שמכבי לא מספיק מטומטמת לוותר על אחד הסנטרים הטובים באירופה שמשחק עבור חוזה מצחיק ובעיקר על שחקן עם השפעה חיובית כל כך גדולה ומשמעותית לקבוצה

אני עד יום שני הייתי בטוח ב 100% שסופו צריך להמשיך.
אחרי ההתפרצות, אני לא כבר לא בטוח כל כך. בעיות ההתנהגות של סופו עוברות כל גבול.
בכל מקרה, נראה איך הוא מתאושש מהתקרית. החודשים הבאים קריטיים מבחינת סופו ויש לו הזדמנות להחזיר את כבודו כשחקן.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 אפריל 2014, 11:28

אלא אם רוצים להעביר עוד עונה עם שון ג'יימס(או משהו בסגנון) בתור סנטר ראשון אז לא ממש כדאי לשחרר את סופו(ועוד לשלם פיצוי). זה יפתיע אותי אם יעשו את זה, כי יש שם עוד אנשים שמבינים כדורסל. סנטר עם יכולות התקפיות כמו של סופו אין באירופה, ובכסף שמכבי משלמת, בוודאי שיבואו עם זה חסרונות. לי לא מפריע שהוא מתפרץ על הספסל לפעמים, וכנראה שגם למכבי לא, כי הם החזירו אותו העונה. אדון אלי דריקס האידיוט יכול להגיד מה שהוא רוצה, אבל אף אחד לא מחשיב את הדעה שלו במועדון הזה. אנחנו יודעים שלפני שנה כששחררו אותו, פדרמן דווקא רצה להשאיר אותו, ככה שלא נראה לי שההנהלה היא הבעיה בסיפור.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים