ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס חתם רשמית בחימקי, היקמן בפנר'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס סיכם בחימקי

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 30 יוני 2014, 12:10

חימקי משלמים 2.5 דולר לעונה ? מה עכשיו הוא יפוך לשארס מלפני 10 שנים בגלל השכר זה ?
טיקי חוזר

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 יוני 2014, 12:10

יוסי22 כתב:
שמואל1 כתב:
יוסי22 כתב:שמאול מה יהיה בעתיד אנחנו עוד נראה , כמו שאומרים נחיה ונראה .

אם אני אזכור אני אקפיץ לך את השרשור הזה כשמכבי יסיימו לבמות את הסגל ונראה כמה כסף הושקע נטו בעמדות הנ"ל.

בכל מקרה רד מהקשקוש של המנויים , ההיכל יהיה סולד אאוט בכל מקרה וגם אתה יודע את זה .

זה מה שעצוב.
לנו, האוהדים, יש את הכוח להשפיע על פדרמן אם נצביע ברגליים ולא נחדש מנויים עד שתבנה פה קבוצה ראויה.
אבל האוהדים הם כמו עדר, ממשיכים לשלם את המנויים היקרים ביותר באירופה, בעוד ההנהלה צוחקת לנו בפנים.

אותי דווקא זה מאוד משמח .

בכל מקרה אל תשתמש בטיעונים לא נכונים ... זה הכול.

בסדר, תמשיך לשלם לפדרמן את החובות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 30 יוני 2014, 12:11

הזוי שיש פה אנשים שמגנים עליהם, מי שלא מסוגל להחזיק את מכבי שיתחיל לחפש רוכש ולא שחקנים מחליפים ביורוקאפ.
Roni1

הודעהעל ידי felix_r » 30 יוני 2014, 12:12

אתם חיים בהזיות. אף אחד לא משלם את החובות של פדרמן
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי התנין » 30 יוני 2014, 12:14

שלא יהיה לכם ספק שהבעלים כן מכניסים כסף לכיסם מהקבוצה. מכבי היא חברה, ואמנם סביר להניח שהיא לא מחלקת דיבידנד ולכן לכאורה לא מדובר ב''חלוקת רווחים'', אבל בהחלט ניתן ליהנות מאותם רווחים בדמות של שכר גבוה, ואפילו גבוה מאוד. יש רבים שיטענו שזה לגיטימי מאוד, אגב.
התנין

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 30 יוני 2014, 12:16

שמואל בכל מקרה לא מדובר על כסף שלך לך הרי בחיים לא היה מנוי
טיקי חוזר

הודעהעל ידי felix_r » 30 יוני 2014, 12:17

טיקי חוזר כתב:שמואל בכל מקרה לא מדובר על כסף שלך לך הרי בחיים לא היה מנוי

יש לו. במלחה ;)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי יוסי22 » 30 יוני 2014, 12:18

התנין כתב:שלא יהיה לכם ספק שהבעלים כן מכניסים כסף לכיסם מהקבוצה. מכבי היא חברה, ואמנם סביר להניח שהיא לא מחלקת דיבידנד ולכן לכאורה לא מדובר ב''חלוקת רווחים'', אבל בהחלט ניתן ליהנות מאותם רווחים בדמות של שכר גבוה, ואפילו גבוה מאוד. יש רבים שיטענו שזה לגיטימי מאוד, אגב.

אני בטוח שפדרמן האב לא מקבל משכורת ממכבי , פדרמן הבן סביר להניח מקבל משכורת כי הוא בעל תפקיד ביצועי כמו דריקס אגב .

השאלה היא כמה הוא כבר יכול לקבל , אנחנו קצת באוויר כי אין לנו שום מידע בנושא אבל נשמע לי לא סביר שמדובר בסכום גבוה מידי .
יוסי22

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 30 יוני 2014, 12:21

מכבי היא חברה בבעלות פרטית ולא ציבורית לכן בעלים יכולים לעשות מה שבא להם במסגרת החוק . יחד עם זאת לא נראה לי שמשהו מכניס רווחים לכיס כהם פשוט לא קיימים . תזכרו שמכבי בנגוד לי-ם משלמת הון עבור שימוש ביד אליהו לדוגמא .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי התנין » 30 יוני 2014, 12:23

זה העניין, שאנחנו לא יכולים לדעת. אבל בדומה לכל מיני עמותות ומלכ״ר שונים, ייתכן שהבעלים משלשלים לכיסם סכומים עצומים. שוב, יכול להיות שהם מסתפקים יחסית במועט אבל אין שום בסיס שיכול להוביל אותנו לתשובה הנכונה. השורה התחתונה היא שהם לא חייבים למשוך במישרין כסף מהקבוצה אלא גם בעקיפין.
התנין

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 יוני 2014, 12:24

אין ספק שפדרמן מקבל ממכבי הרבה כסף, אל תשכחו שהעסקים שלו בקריסה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 30 יוני 2014, 12:25

טיקי חוזר כתב:מכבי היא חברה בבעלות פרטית ולא ציבורית לכן בעלים יכולים לעשות מה שבא להם במסגרת החוק . יחד עם זאת לא נראה לי שמשהו מכניס רווחים לכיס כהם פשוט לא קיימים . תזכרו שמכבי בנגוד לי-ם משלמת הון עבור שימוש ביד אליהו לדוגמא .

שוב, לא מכניסים לכיסם מרווחי הקבוצה אלא ״גובים״ עבור תפקידם שכר גבוה שנחשב כחלק מההוצאות של הקבוצה.
התנין

הודעהעל ידי felix_r » 30 יוני 2014, 12:28

החובות של פדרמן מתבטאים במאות מיליונים ככה שמיליון פה או שם ממכבי לא היו מסדרים לו כלום.

חוץ מזה, למכבי יש הרבה בעלי מניות, ולכן אין שום סיכוי שבעולם, שפדרמן לבד לוקח אפילו שקל.
גם אם היו למכבי רווחים (באופן תיאורטי), הם היו מתחלקים בין כולם
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 30 יוני 2014, 12:32

פדרמן הוא לא בעלים היחידים שם יש 5 בעלים לפדרמן יש 33 אחוז . כדי לאשר שכר כזה או אחר לבעל התפקיד צריך הסכמה של כולם ואנשים אחרים לא מפגרים כדי שאחד יקח כסף לכיסה השני לא . היחיד בן בעלים שככל הנראה מקבל שכר . אחרים לא . לפחות עכשיו תמונה ברורה ויתחילו לזוז .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי התנין » 30 יוני 2014, 12:35

felix_r כתב:חוץ מזה, למכבי יש הרבה בעלי מניות, ולכן אין שום סיכוי שבעולם, שפדרמן לבד לוקח אפילו שקל.
גם אם היו למכבי רווחים (באופן תיאורטי), הם היו מתחלקים בין כולם

קודם כל, גם אם יש רווחים הקבוצה לא חייבת לחלק אותם, הכל תלוי בהחלטה של בעלי הרוב. הרבה פעמים קורה שבעלי הרוב החברה אינם מעוניינים לחלק דיבידנד, גם אם יש רווחים, והמיעוט לא יכול לעשות דבר. שנית, מי שכן ייהנה אלו אותם בעלי רוב, שימנו את עצמם או אנשים מטעמם לתפקידי מפתח.
התנין

הודעהעל ידי התנין » 30 יוני 2014, 12:37

טיקי חוזר כתב:פדרמן הוא לא בעלים היחידים שם יש 5 בעלים לפדרמן יש 33 אחוז . כדי לאשר שכר כזה או אחר לבעל התפקיד צריך הסכמה של כולם ואנשים אחרים לא מפגרים כדי שאחד יקח כסף לכיסה השני לא . היחיד בן בעלים שככל הנראה מקבל שכר . אחרים לא . לפחות עכשיו תמונה ברורה ויתחילו לזוז .

מספיק שקבוצת בעלי מניות מתחברת עם הקבוצה של פדרמן כדי ליצור רוב שיחליט על מינוי כזה או אחר, בשכר כזה או אחר.
התנין

הודעהעל ידי יוסי22 » 30 יוני 2014, 12:37

התנין כתב:זה העניין, שאנחנו לא יכולים לדעת. אבל בדומה לכל מיני עמותות ומלכ״ר שונים, ייתכן שהבעלים משלשלים לכיסם סכומים עצומים. שוב, יכול להיות שהם מסתפקים יחסית במועט אבל אין שום בסיס שיכול להוביל אותנו לתשובה הנכונה. השורה התחתונה היא שהם לא חייבים למשוך במישרין כסף מהקבוצה אלא גם בעקיפין.

גם בעמותות אפשר למשוך כסף דרך משכורות ולא מעט אנשים גם עושים את זה כל עוד אתה לא מוגדר חבר ועד (וגם זה אחרי תיקון ) , אבל שם זה בהחלט כפוף למגבלות רגולטוריות וחוקיות , ברור שבחברה אין שום מניעה לקבל שכר ולצורך העניין גם למשוך דיבידנדים אם יש רווחים (אין מצב שבמצטבר יש רווחים גם אם בשנה ספציפית מסיימים ברווח אבל נעזוב את זה ) .

אגב נראה לי שהבעיה הגדולה של מכבי עם רשויות המס בישראל היא בכלל עם המע"מ (בהנחה שהשחקנים מקבלים משכורות ולא מקבלים את הכסף דרך חברות ארנק למיניהם או כעסק עצמאי שמוציא חשבונית ) , מכבי למעשה גובה כל שנה מיליוני דולרים של מע"מ דרך כרטיסים , זכויות שידור , חסויות וכמעט שלא מקזזת מע"מ כי הרוב המוחלט של ההוצאות שלה אלו הוצאות שכר .
יוסי22

הודעהעל ידי התנין » 30 יוני 2014, 12:43

יוסי22 כתב:
התנין כתב:זה העניין, שאנחנו לא יכולים לדעת. אבל בדומה לכל מיני עמותות ומלכ״ר שונים, ייתכן שהבעלים משלשלים לכיסם סכומים עצומים. שוב, יכול להיות שהם מסתפקים יחסית במועט אבל אין שום בסיס שיכול להוביל אותנו לתשובה הנכונה. השורה התחתונה היא שהם לא חייבים למשוך במישרין כסף מהקבוצה אלא גם בעקיפין.

גם בעמותות אפשר למשוך כסף דרך משכורות ולא מעט אנשים גם עושים את זה כל עוד אתה לא מוגדר חבר ועד (וגם זה אחרי תיקון ) , אבל שם זה בהחלט כפוף למגבלות רגולטוריות וחוקיות , ברור שבחברה אין שום מניעה לקבל שכר ולצורך העניין גם למשוך דיבידנדים אם יש רווחים (אין מצב שבמצטבר יש רווחים גם אם בשנה ספציפית מסיימים ברווח אבל נעזוב את זה )

בעמותות ציבוריות כן. אך בעמותות פרטיות אין כל מניעה ליהנות משכר מופרז, וזה קורה המון. בגלל זה הבאתי את הדוגמא של המלכ"ר - אמנם הם באים במעטפת של חיוניות ופועלים למען מטרה נעלה וכו', אבל הרבה פעמים מי שבפנים מנצל את מעמדו בעמותה ודואג להכניס לכיסו משכורת כ"כ שמנה שנוגסת בהכנסות כמובן. אז אם בעמותות כנ"ל רואים בעלים מושחתים ונהנתנים, אז אין כל ייסוד שלא להניח שהדבר קורה גם במכבי. כמובן, גם אין ייסוד להניח שזה קורה, ואף אחד לא באמת משתף אותנו בנושאים האלה.
התנין

הודעהעל ידי felix_r » 30 יוני 2014, 12:44

- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 30 יוני 2014, 12:44

מכבי משלמת לעריית תל-אביב על שכרות משהו כמו 1.5 מיליון דולר לעונה . גם זה כסף . מצד אחד מכבי מפרסמת את העיר מצד שני במקום שעיריה תתמוך כמו באילת היא עושה להפך . אחד מהסיבות שעניין של היכל למכבי לא זז כעריה לא מוכנה שיד אליהו יהיה "פחל לבן" שנפתח פעם בה לכל מני פיסטבלים .
טיקי חוזר

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים