המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:שמואל1 כתב:יוסי22 כתב:שמאול מה יהיה בעתיד אנחנו עוד נראה , כמו שאומרים נחיה ונראה .
אם אני אזכור אני אקפיץ לך את השרשור הזה כשמכבי יסיימו לבמות את הסגל ונראה כמה כסף הושקע נטו בעמדות הנ"ל.
בכל מקרה רד מהקשקוש של המנויים , ההיכל יהיה סולד אאוט בכל מקרה וגם אתה יודע את זה .
זה מה שעצוב.
לנו, האוהדים, יש את הכוח להשפיע על פדרמן אם נצביע ברגליים ולא נחדש מנויים עד שתבנה פה קבוצה ראויה.
אבל האוהדים הם כמו עדר, ממשיכים לשלם את המנויים היקרים ביותר באירופה, בעוד ההנהלה צוחקת לנו בפנים.
אותי דווקא זה מאוד משמח .
בכל מקרה אל תשתמש בטיעונים לא נכונים ... זה הכול.
טיקי חוזר כתב:שמואל בכל מקרה לא מדובר על כסף שלך לך הרי בחיים לא היה מנוי
התנין כתב:שלא יהיה לכם ספק שהבעלים כן מכניסים כסף לכיסם מהקבוצה. מכבי היא חברה, ואמנם סביר להניח שהיא לא מחלקת דיבידנד ולכן לכאורה לא מדובר ב''חלוקת רווחים'', אבל בהחלט ניתן ליהנות מאותם רווחים בדמות של שכר גבוה, ואפילו גבוה מאוד. יש רבים שיטענו שזה לגיטימי מאוד, אגב.
טיקי חוזר כתב:מכבי היא חברה בבעלות פרטית ולא ציבורית לכן בעלים יכולים לעשות מה שבא להם במסגרת החוק . יחד עם זאת לא נראה לי שמשהו מכניס רווחים לכיס כהם פשוט לא קיימים . תזכרו שמכבי בנגוד לי-ם משלמת הון עבור שימוש ביד אליהו לדוגמא .
felix_r כתב:חוץ מזה, למכבי יש הרבה בעלי מניות, ולכן אין שום סיכוי שבעולם, שפדרמן לבד לוקח אפילו שקל.
גם אם היו למכבי רווחים (באופן תיאורטי), הם היו מתחלקים בין כולם
טיקי חוזר כתב:פדרמן הוא לא בעלים היחידים שם יש 5 בעלים לפדרמן יש 33 אחוז . כדי לאשר שכר כזה או אחר לבעל התפקיד צריך הסכמה של כולם ואנשים אחרים לא מפגרים כדי שאחד יקח כסף לכיסה השני לא . היחיד בן בעלים שככל הנראה מקבל שכר . אחרים לא . לפחות עכשיו תמונה ברורה ויתחילו לזוז .
התנין כתב:זה העניין, שאנחנו לא יכולים לדעת. אבל בדומה לכל מיני עמותות ומלכ״ר שונים, ייתכן שהבעלים משלשלים לכיסם סכומים עצומים. שוב, יכול להיות שהם מסתפקים יחסית במועט אבל אין שום בסיס שיכול להוביל אותנו לתשובה הנכונה. השורה התחתונה היא שהם לא חייבים למשוך במישרין כסף מהקבוצה אלא גם בעקיפין.
יוסי22 כתב:התנין כתב:זה העניין, שאנחנו לא יכולים לדעת. אבל בדומה לכל מיני עמותות ומלכ״ר שונים, ייתכן שהבעלים משלשלים לכיסם סכומים עצומים. שוב, יכול להיות שהם מסתפקים יחסית במועט אבל אין שום בסיס שיכול להוביל אותנו לתשובה הנכונה. השורה התחתונה היא שהם לא חייבים למשוך במישרין כסף מהקבוצה אלא גם בעקיפין.
גם בעמותות אפשר למשוך כסף דרך משכורות ולא מעט אנשים גם עושים את זה כל עוד אתה לא מוגדר חבר ועד (וגם זה אחרי תיקון ) , אבל שם זה בהחלט כפוף למגבלות רגולטוריות וחוקיות , ברור שבחברה אין שום מניעה לקבל שכר ולצורך העניין גם למשוך דיבידנדים אם יש רווחים (אין מצב שבמצטבר יש רווחים גם אם בשנה ספציפית מסיימים ברווח אבל נעזוב את זה )
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים