פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי

22 יוני 2015, 22:55

שמואל1 כתב:כפי שאמרתי כבר לפני זמן רב, זאת העונה של הפועל ירושלים.
ההשקעה הרבה של אורי אלון והניהול החכם עשו את שלהם. כשאורי אלון הגיע הוא הוא הבטיח אליפות תוך 3 שנים, והוא צדק.
אז אני חושב שזה הזמן שנפסיק לזלזל בהם. יש למכבי יריבה חזקה מאוד בליגה הישראלית לשנים הבאות.

קשקוש בלבוש. הדבר היחידי שעשה את האליפות הזאת של ירושלים היה הניהול הנורא של ההנהלה פה, הפציעות והקבוצה פח שהייתה פה זה הכל. הם לא עשו שום דבר שונה בירושלים פשוט השקיעו יותר כסף אבל זה לא היה מספיק בחיים אם פה היו מקבלים החלטות נורמליות.

22 יוני 2015, 22:57

NY boy כתב:
שמואל1 כתב:כפי שאמרתי כבר לפני זמן רב, זאת העונה של הפועל ירושלים.
ההשקעה הרבה של אורי אלון והניהול החכם עשו את שלהם. כשאורי אלון הגיע הוא הוא הבטיח אליפות תוך 3 שנים, והוא צדק.
אז אני חושב שזה הזמן שנפסיק לזלזל בהם. יש למכבי יריבה חזקה מאוד בליגה הישראלית לשנים הבאות.

קשקוש בלבוש. הדבר היחידי שעשה את האליפות הזאת של ירושלים היה הניהול הנורא של ההנהלה פה, הפציעות והקבוצה פח שהייתה פה זה הכל. הם לא עשו שום דבר שונה בירושלים פשוט השקיעו יותר כסף אבל זה לא היה מספיק בחיים אם פה היו מקבלים החלטות נורמליות.

אי אפשר להתעלם מזה שיש להם סגל מצויין, רחב ואיכותי.
יש להם את הסגל הישראלי הטוב בליגה (בפער גדול), וזרים שלא נופלים מהזרים של מכבי אם לא יותר טובים.
הם לא התביישו לעשות שינויים ולהביא שחקנים חדשים תוך כדי עונה כשסבלו מפציעות. עכשיו הם קוצרים את הפירות.
זה תוצר של ניהול נכון.

22 יוני 2015, 22:58

הסגל שלהם לא יותר טוב השנה משנים קודמות. ההבדל הוא הסגל פה, הפציעות וקבלת ההחלטות הנוראית.

בלי פציעות ועם קבלת החלטות של בני אדם ולא לייצנים הם היו ממשיכים לאכול חרא כמו כל שנה.

22 יוני 2015, 23:00

NY boy כתב:הסגל שלהם לא יותר טוב השנה משנים קודמות. ההבדל הוא הסגל פה, הפציעות וקבלת ההחלטות הנוראית.

בלי פציעות ועם קבלת החלטות של בני אדם ולא לייצנים הם היו ממשיכים לאכול חרא כמו כל שנה.

אין ספק שיש פה גם את עניין האפסיות של מכבי.
אם מכבי הייתה מתנהלת נכון, היינו יכולים וצריכים לזכות באליפות.
אבל זאת המציאות היום. מכבי מנוהלת רע והפועל ירושלים הייתה הקבוצה הטובה ביותר בליגה והיא זוכה באליפות בצדק ספורטיבי מוחלט.

22 יוני 2015, 23:07

NY boy כתב:קשקוש בלבוש. הדבר היחידי שעשה את האליפות הזאת של ירושלים היה הניהול הנורא של ההנהלה פה, הפציעות והקבוצה פח שהייתה פה זה הכל. הם לא עשו שום דבר שונה בירושלים פשוט השקיעו יותר כסף אבל זה לא היה מספיק בחיים אם פה היו מקבלים החלטות נורמליות.

הם הביאו את דיון תומפסון באמצע העונה. בלעדיו הם לא זוכים בכלום.
אם במכבי היו מחליפים את היינס בשחקן חצי נורמלי, היינו משחקים היום.

בכל מקרה, הסיפור סגור. אין שום סיכוי שאילת סוגרת פער של 15 בארנה בלי פאלמר.

סיום מסריח לעונה מסריחה.

22 יוני 2015, 23:08

איזה מזל שאני באימון במילואים בחמישי!!!!!

22 יוני 2015, 23:10

פשוט בושה שזו הקבוצה שנצחה אותנו 3 פעמים ברצף. מביך...

בכל אופן כל הכבוד לאדומים הג'ינג'ים, מאחל להם עוד זכייות ביחס הנוכחי.

22 יוני 2015, 23:11

roy1000 כתב:
NY boy כתב:קשקוש בלבוש. הדבר היחידי שעשה את האליפות הזאת של ירושלים היה הניהול הנורא של ההנהלה פה, הפציעות והקבוצה פח שהייתה פה זה הכל. הם לא עשו שום דבר שונה בירושלים פשוט השקיעו יותר כסף אבל זה לא היה מספיק בחיים אם פה היו מקבלים החלטות נורמליות.

סיום מסריח לעונה מסריחה.

גם לא עם פאלמר. חרא עונה, אבל לגמרי באשמתנו. והבעיה העיקרית, אם ירושלים תקבל כרטיס ליורוליג בזכות העונה הזו.

22 יוני 2015, 23:12

היו זוכים באליפות גם בלי דיון תופמסון ועם ג'ונס במקומו.

היו זוכים באליפות גם בלי מקי וקיצ'ן במקומו.

היו זוכים באליפות גם בלי דונטה סמית (כמו שהוא לא היה קיים היום).

עד כדי הליגה חלשה ועד כדי מכבי הייתה בדיחה השנה.

הגיע הזמן להפנים את זה.

22 יוני 2015, 23:14

tzachMTA כתב:
roy1000 כתב:

סיום מסריח לעונה מסריחה.

גם לא עם פאלמר. חרא עונה, אבל לגמרי באשמתנו. והבעיה העיקרית, אם ירושלים תקבל כרטיס ליורוליג בזכות העונה הזו.

הלוואי שיקבלו כרטיס ליורוליג, זה מתכון וודאי להתרסקות. כל קבוצה שעולה לי בראש שלקחה אליפות מפתיע בליגה שלה ללא כל התקדמות הדרגתית כשמקביל היא לא עושה שום דבר ביורוקאפ איבדה את האליפות והתבזתה ביורוליג בשנה שאחרי זה.

22 יוני 2015, 23:14

roy1000 כתב:

סיום מסריח לעונה מסריחה.

גם את מקי הם הביאו (ופופס בונסו שלא השתלב ושוחרר)

22 יוני 2015, 23:15

רק דמיינו לעצמכם שכל משחק שלהם בעונה הבאה יגידו(אורי לוי יצווח):"האלופה משחקת מול...האלופה תשחק מחר...האלופה נראית ככה..." בעעעעעעעעע...בעעעעעעעעעעע...בעעעעעעעעע
:throwup2 :cry3 :crybaby

22 יוני 2015, 23:16

my man כתב:רק דמיינו לעצמכם שכל משחק שלהם בעונה הבאה יגידו(אורי לוי יצווח):"האלופה משחקת מול...האלופה תשחק מחר...האלופה נראית ככה..." בעעעעעעעעע...בעעעעעעעעעעע...בעעעעעעעעע

ואם הם ישחקו ביורוליג, בכלל יהיה פה קרנבל...

22 יוני 2015, 23:24

חברים, קחו רגיעון..
האלופה הנכנסת פשוט ראויה לתואר הזה, איך שלא תסתכלו על זה. לי לפחות זה עוזר להתמודד בצורה טובה יותר עם ההרגשה המסריחה שזה אשכרה קרה להם ״סוף סוף״..
אני מקווה שהעניין הזה יגרום למישהו בהנהלה שלנו להבין שהמשחק המקומי משתנה. שאתה לא יכול להעלים עין בכזאת בורות מהבעיות של הקבוצה שלך. אני מצפה מההנהלה להעמיד שנה הבאה קבוצה שתדרוס את הליגה הזאת כמו שצריך, ושאולי נוכל להחזיר את ההרתעה סוף סוף ולגרום לירושלמים להבין שהאליפות שלהם היתה אפיזודה חד פעמית.

22 יוני 2015, 23:26

מכביסט30 כתב:חברים, קחו רגיעון..
האלופה הנכנסת פשוט ראויה לתואר הזה, איך שלא תסתכלו על זה. לי לפחות זה עוזר להתמודד בצורה טובה יותר עם ההרגשה המסריחה שזה אשכרה קרה להם ״סוף סוף״..
אני מקווה שהעניין הזה יגרום למישהו בהנהלה שלנו להבין שהמשחק המקומי משתנה. שאתה לא יכול להעלים עין בכזאת בורות מהבעיות של הקבוצה שלך. אני מצפה מההנהלה להעמיד שנה הבאה קבוצה שתדרוס את הליגה הזאת כמו שצריך, ושאולי נוכל להחזיר את ההרתעה סוף סוף ולגרום לירושלמים להבין שהאליפות שלהם היתה אפיזודה חד פעמית.

יפה אמרת :thumbup
ההתחלה טובה- רוצ'סטי וגל מקל.
כעת נותר לקוות שמכבי לא תיכנע שוב לבינוניות ותביא את פארמר ועוד שחקן איכותי בעמדה 4/5.

22 יוני 2015, 23:28

שישמחו עכשיו.
מכבי לא תהיה שוב כל כך חלשה בשנים הקרובות.

22 יוני 2015, 23:29

my man כתב:רק דמיינו לעצמכם שכל משחק שלהם בעונה הבאה יגידו(אורי לוי יצווח):"האלופה משחקת מול...האלופה תשחק מחר...האלופה נראית ככה..." בעעעעעעעעע...בעעעעעעעעעעע...בעעעעעעעעע

הדבר הטוב היחיד שיצא לנו מההפסד בחצי הגמר הוא שלא יהיה להם תואר להצמיד לנו בכל שידור כמו בעונות שאיבדנו אליפות במשחק הגמר. (סגנית האלופה מול...)

22 יוני 2015, 23:34

MTA2311 כתב:שישמחו עכשיו.

בימים עברו הייתי מסכים איתך בלי למצמץ, אבל מכבי מתדרדרת מעונה לעונה בקצב שבאמת קשה לראות מתי זה יגמר..
כל עוד המאמן הבינוני הזה נשאר, והכיוון הוא החלפת שחקן בשחקן ושוב כיוון של זרים שלא מתאימים לפאזל.. אני חושש שום דבר לא ישתנה.

22 יוני 2015, 23:35

אנחנו לא נחזור לימים שבהן יש למכבי תקציב של פי 4 או פי 5 מירושלים. הפערים כבר קטנים והם יהיו יותר קטנים בשנה הבאה. גם אם מכבי תהיה חזקה יותר, האליפויות כבר לא בכיס.

22 יוני 2015, 23:43

roy1000 כתב:

אנחנו לא נחזור לימים שבהן יש למכבי תקציב של פי 4 או פי 5 מירושלים. הפערים כבר קטנים והם יהיו יותר קטנים בשנה הבאה. גם אם מכבי תהיה חזקה יותר, האליפויות כבר לא בכיס.

עזוב שנייה את ירושלים.
אתה חושב שסביר שנראה את מכבי מגיעה במצב כזה למאני טיים בקרוב?
לדעתי לא.
נושא נעול