27 יוני 2015, 12:08
felix_r כתב:Assaf M כתב:גל גל כתב:Assaf M כתב:גם אימבקווה וגם ראדוליצה מועמדים. אימבקווה נתן עונה נהדרת בבאמברג, אבל זה לא השחקן שיוביל קבוצת יורוליג מעבר להצלחה. הוא ארוך, יש לו ידיים ארוכות ואחלה קפיצים ברגליים.
ראדוליצ'ה זה סנטר אמיתי. 2.13, רחב גוף, משחק עם הגב לסל וסייז שכמעט אין באירופה. אם מכבי תשכיל להביא אותו אולי נכון לברך סוף סוף על החתמה ראויה.
אוו אסף ברוך השב הרבה זמן שלא כתבת פה
ברוכים הנמצאים.
במכבי יש את ההתלבטות הגדולה בקו הקדמי. האם להביא 4 סטרץ' עם קליעה או ללכת על מודל סמית' ב4 ביחד עם בנדר. אז אולי יוכל להגיע לכאן סנטר ברמה של ביינס או ראדוליצ'ה.
בכל מקרה יהיו שישה זרים. רוצ'סטי, סווינגמן, סמית', רנדל ושני גבוהים. בנדר עלול גם להשתלב כזר שביעי. מה שבטוח שהסווינגמן שיגיע יהיה שחקן של חצי מיליון דולר. אל תצפו לשמות מפוצצים, יש לנו כבר שני מיליונרים בקבוצה
(סמית' ורוצ'סטי) ומקל ואוחיון שיחד מרוויחים סביבות ה1.3-1.4 מיליון דולר. לא פשוט בכלל, מכבי אמנם מגדילה השנה את התקציב אבל השוק לא מאיר כל כך פנים.
בשביל מה אתה צריך סווינגמן? אתה צריך קומבו-גארד
27 יוני 2015, 12:10
felix_r כתב:שחף כתב:felix_r כתב:גל גל כתב:felix_r כתב:יש רק בעיה אחת עם רדולייצה - המאמן שלנו.
אתה מדבר על זה שלא הפעילו את הגבוהים? למען האמת לא היה מי שיפעיל אותם שנה הבאה יהיה את רוצסטי מקל פניני שיחזור שמפעיל מצוין ותראה שכן עובדים עם הגבוהים יותר טוב
הרבה תלוי במאמן, כי השחקנים עושים מה שהוא אומר
היינס לא יודע למסור(או לעשות שום דבר אחר) וליוגב נותנים 10 מטר לזרוק. אני לא אוהב את גודס אבל בקטע הזה קצת קשה להאשים אותו. גם מרנדל מרמים בהגנה לשמירות כפולות על הגבוה
הקבוצה שלך לא משחקת פיק-נ-רול באופן שיטתי.
וסליחה, אבל הפיק-נ-רול עם הגבהה לאליי-אופ של טיוס זה גימיק של פעם-פעמיים במשחק. זאת לא שיטת משחק.
27 יוני 2015, 12:12
27 יוני 2015, 12:16
עם מי תשחק פיק אנד רול, עם סופו? היית גומר לו את המיכל 5 דקות מוקדם יותר. הוא גם לא שחקן פיק אנד רול טוב. אין לו זריקה בתנועה כמו שהיה לניקולה או טומיץ' לדוגמא
27 יוני 2015, 12:20
27 יוני 2015, 12:31
27 יוני 2015, 12:33
27 יוני 2015, 12:34
Number8 כתב:אהלן כולם,
אני לא מרבה לכתוב פה, למען האמת לא כתבתי כאן כמעט מעולם.
אני כן קורא כאן הרבה, מעט במהלך העונה, הרבה בעיקר בסוף עונה - כאשר מתחילה עונת המלפפונים. הסיבה שאני כותב פה את הפוסט הזה היא
שאני באמת רואה פה המון תגובות בקשר לכל מה שנכתב בתקשורת. אני מציע לכם כרגע, לקחת הכל בערבון מוגבל.
שלחתי הודעה בטלפון לחבר שלי שהוא גם אוהד מכבי, ובמקרה אחד החברים הטובים של גל מקל בארץ והוא מדבר איתו כל כמה זמן.
שלחתי הודעה כדי לנסות להוציא מידע מעניין, אולי מקל יגיד לו דברים שלא נכתבים בתקשורת. שלחתי את ההודעה לפני כמה ימים. היום קיבלתי ממנו תגובה, ואני מצטט:
"הוא אומר שמכבי בכלל לא פנו אליו עד עכשיו. ההעדפה שלו היא לשחק בקבוצה גדולה באירופה, והוא לא ויתר על חלום ה-nba".
אז נכון שזה דבר שנאמר לא אחת ולא פעמיים בתקשורת... ולא מחדש לנו כלום. וגם תיתכן האפשרות שלמקל אסור לדבר בכלל ולהוציא החוצה דברים ושהציטוט הזה הוא שקר.
אבל את החבר הזה אני מכיר מהיום יום והוא לא ממציא. זה מה שגל כתב לו. אז מצד אחד ייתכן שגל לא רוצה להוציא דברים החוצה, אבל בהחלט יכול להיות שכל מה שכתוב בתקשורת
זה בלוף אחד גדול, ספינים של מכבי, של סוכנים, של התקשורת כדי לעורר עניין ולעשות כותרות , ולמכור מנויים.
קיצר, קחו בערבון מוגבל את הכל... אני כבר לא יודע מה לחשוב. בתקשורת זה נשמע כל כך אמין, מדברים על סכומים, על פריצות דרך במו"מ וכו'. ואז אתה מגלה שהכל שטויות.
זהו, תהנו
27 יוני 2015, 12:36
27 יוני 2015, 12:38
Assaf M כתב:גל גל כתב:Assaf M כתב:גם אימבקווה וגם ראדוליצה מועמדים. אימבקווה נתן עונה נהדרת בבאמברג, אבל זה לא השחקן שיוביל קבוצת יורוליג מעבר להצלחה. הוא ארוך, יש לו ידיים ארוכות ואחלה קפיצים ברגליים.
ראדוליצ'ה זה סנטר אמיתי. 2.13, רחב גוף, משחק עם הגב לסל וסייז שכמעט אין באירופה. אם מכבי תשכיל להביא אותו אולי נכון לברך סוף סוף על החתמה ראויה.
ברוכים הנמצאים.
במכבי יש את ההתלבטות הגדולה בקו הקדמי. האם להביא 4 סטרץ' עם קליעה או ללכת על מודל סמית' ב4 ביחד עם בנדר. אז אולי יוכל להגיע לכאן סנטר ברמה של ביינס או ראדוליצ'ה.
בכל מקרה יהיו שישה זרים. רוצ'סטי, סווינגמן, סמית', רנדל ושני גבוהים. בנדר עלול גם להשתלב כזר שביעי. מה שבטוח שהסווינגמן שיגיע יהיה שחקן של חצי מיליון דולר. אל תצפו לשמות מפוצצים, יש לנו כבר שני מיליונרים בקבוצה
(סמית' ורוצ'סטי) ומקל ואוחיון שיחד מרוויחים סביבות ה1.3-1.4 מיליון דולר. לא פשוט בכלל, מכבי אמנם מגדילה השנה את התקציב אבל השוק לא מאיר כל כך פנים.
27 יוני 2015, 13:14
גל גל כתב:felix_r כתב:Assaf M כתב:גל גל כתב:Assaf M כתב:גם אימבקווה וגם ראדוליצה מועמדים. אימבקווה נתן עונה נהדרת בבאמברג, אבל זה לא השחקן שיוביל קבוצת יורוליג מעבר להצלחה. הוא ארוך, יש לו ידיים ארוכות ואחלה קפיצים ברגליים.
ברוכים הנמצאים.
ישלך את אוחיון מקל ורוצסטי שיכולים לשחק כרכזים אתה צריך מישהו שהוא 2-3 ולא 1-2, בכל מקרה אסף באופציה השנייה איפה רנדל בכל הסיפור הזה , אני הייתי רוצה את וויליאמס במכבי
27 יוני 2015, 13:28
ומה עם לנדסברג? הוא עז?
אני מסכים עם פליקס שאם כבר, אז החוסר שיש לנו הוא בקו האחורי, ובמיוחד בשחקן שהוא סלאשר.
בכל אופן, אם מה שאסף אומר נכון, אז הקו הוא נכון מאוד. 6 זרים, שניים בצבע, רוצ'סטי, סמית' ורנדל ועוד גארד.
אני אפילו הייתי אומר שאם אפשר להביא סנטר ברמה (כמו רדוליצה נניח), ופישר כמחליף, אז הייתי מוותר על עוד זר גבוה, ומשאיר
על שישה זרים כולל בנדר שיישחק ב-4 מאחורי רנדל.
במקרה הכי גרוע, עוד גבוה מחליף אפשר להביא במהלך העונה.
27 יוני 2015, 14:11
27 יוני 2015, 14:24
LIAV10 כתב:הבעיה היא שמכבי היא הקבוצה היחידה שהוא תפר בכל הקריירה.
לא חייבים להביא סתם שחקן רק בגלל שיש לו קליעה טובה.
הוא זקן ושחקן לא טוב.
27 יוני 2015, 14:50
27 יוני 2015, 14:51
LIAV10 כתב:הבעיה היא שמכבי היא הקבוצה היחידה שהוא תפר בכל הקריירה.
לא חייבים להביא סתם שחקן רק בגלל שיש לו קליעה טובה.
הוא זקן ושחקן לא טוב.
27 יוני 2015, 15:08
החציל האצטקי כתב:יאללה, תחתימו את ראדוליצה.
הבן אדם יחזק את השלד של הקבוצה משמעותית.
27 יוני 2015, 15:10
גל גל כתב:כן אבל אמרו שמעלים את תקציב הקבוצה
דרך אגב אסף ידוע לך עוד משהו מעניין שצריך להיות? מי מועמדים בעמדת הגארדים מה הסיכוי שיגיעו שחקן בעמדה מספר 4 איך בעצם אנחנו הולכים להיבנות
27 יוני 2015, 15:18
גל גל כתב:felix_r כתב:Assaf M כתב:גל גל כתב:Assaf M כתב:גם אימבקווה וגם ראדוליצה מועמדים. אימבקווה נתן עונה נהדרת בבאמברג, אבל זה לא השחקן שיוביל קבוצת יורוליג מעבר להצלחה. הוא ארוך, יש לו ידיים ארוכות ואחלה קפיצים ברגליים.
ברוכים הנמצאים.
ישלך את אוחיון מקל ורוצסטי שיכולים לשחק כרכזים אתה צריך מישהו שהוא 2-3 ולא 1-2, בכל מקרה אסף באופציה השנייה איפה רנדל בכל הסיפור הזה , אני הייתי רוצה את וויליאמס במכבי
27 יוני 2015, 15:22