03 יולי 2015, 23:20
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אנשים פה הולכים להתאכזב ברמות שלא נראו פה הרבה זמן
בונים על רנדולף וראדוליצה
ורוביו... חסר לנו גארד, שכחת?
03 יולי 2015, 23:30
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אנשים פה הולכים להתאכזב ברמות שלא נראו פה הרבה זמן
יודע מה, רציתי לכתוב משהו כמו ''אם מגיע וויליאמס אני אהיה מרוצה'' אבל זה ברור שגם זה בסוף לא יגיע
03 יולי 2015, 23:52
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אנשים פה הולכים להתאכזב ברמות שלא נראו פה הרבה זמן
יודע מה, רציתי לכתוב משהו כמו ''אם מגיע וויליאמס אני אהיה מרוצה'' אבל זה ברור שגם זה בסוף לא יגיע
אנחנו הולכים לישון עם ראדוליצה ומתעוררים עם רותבארט.... זה מכבי ת"א תחת דני פדרמן.
אין כאן שום דבר חדש.
אני יכול לשלוף שרשורים כאלה מכל השנים האחרונות וכולם נראים אותו הדבר, רק השמות משתנים (חוץ מהייסליפ).
יש נקודה אחת שמחזקת את מה שאת אומרת - דני פדרמן קיבל קצת מתנה לפילוסופיה שלו. הרי השנה הוא הביא את פארגו
במליון וכשל ובשנה שעברה הוא הביא את רייס בחצי מליון והצליח בגדול.
אז הציפיות צריכות להיות באמת מרוסנות.
עם זאת, אני עדיין עומד מאחורי המלפפון הפרטי שלי ריקרדו רוביו. אני מאמין שדני יצליח לשכנע אותו לבוא בשביל פלאפל חינם לכל החיים.
03 יולי 2015, 23:54
04 יולי 2015, 00:15
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אנשים פה הולכים להתאכזב ברמות שלא נראו פה הרבה זמן
אנחנו הולכים לישון עם ראדוליצה ומתעוררים עם רותבארט.... זה מכבי ת"א תחת דני פדרמן.
אין כאן שום דבר חדש.
אני יכול לשלוף שרשורים כאלה מכל השנים האחרונות וכולם נראים אותו הדבר, רק השמות משתנים (חוץ מהייסליפ).
יש נקודה אחת שמחזקת את מה שאת אומרת - דני פדרמן קיבל קצת מתנה לפילוסופיה שלו. הרי השנה הוא הביא את פארגו
עם זאת, אני עדיין עומד מאחורי המלפפון הפרטי שלי ריקרדו רוביו. אני מאמין שדני יצליח לשכנע אותו לבוא בשביל פלאפל חינם לכל החיים.
04 יולי 2015, 00:17
MaccabiTA כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אנשים פה הולכים להתאכזב ברמות שלא נראו פה הרבה זמן
אין כאן שום דבר חדש.
![]()
לא באמת יכולתי להתעלם מזה, מצטער
04 יולי 2015, 00:18
04 יולי 2015, 00:26
refael כתב:ראנדולף = רנדל רק ב 2.11 ?
04 יולי 2015, 00:27
Assaf M כתב:ממה שאני מבין אנטוני רנדולף מצטרף לרשימה הסופית בפנקסים של מכבי. לצד מקלין, תומפסון, פאטוואי וג׳וליין רייט.
04 יולי 2015, 00:27
MaccabiTA כתב:jol9 כתב:
אין כאן שום דבר חדש.
![]()
לא באמת יכולתי להתעלם מזה, מצטער
04 יולי 2015, 08:19
cannon כתב:אם במקרה מגיעים רנדולף ומקלין יש פה קבוצה מטורפת. מקלין נמוך יותר אבל חופר בצבע ורנדולף הוא גבוה ויודע לזרוק מבחוץ. שניהם יכולים לשחק 4 ו-5. רנדולף זה שחקן דומה לארצג במידות ובחלק מהיכולות. הייתי שם על אחד כזה את הכסף הגדול ומביא את מקלין בנוסף יחד עם אליוט ויליאמס שלא צריך להיות יקר ואז יש קבוצה חבל על הפנאי.
04 יולי 2015, 09:31
04 יולי 2015, 09:34
er79 כתב:מישהו מפורום תפוז, לא מרשימת האמינים, מזכיר את אלן אומיץ'. שם מעניין, אבל שוב, לא מכיר אותו כמישהו אמין.
04 יולי 2015, 09:41
04 יולי 2015, 09:49
roy1000 כתב:er79 כתב:מישהו מפורום תפוז, לא מרשימת האמינים, מזכיר את אלן אומיץ'. שם מעניין, אבל שוב, לא מכיר אותו כמישהו אמין.
מי זה?
04 יולי 2015, 09:54
er79 כתב:הסנטר של לובליאנה וסלובניה. ביג מן קלאסי. בחור עם פוטנציאל, לפי מה שקראתי עליו, אבל לא עקבתי אחריו. הנה סרטון שלו:
https://www.youtube.com/watch?v=YfH-zMprJZ0
04 יולי 2015, 10:03
04 יולי 2015, 10:09
04 יולי 2015, 10:10
er79 כתב:דווקא משחק פוסט לא רע, לפחות אם לשפוט לפי הסרטון הזה. צנועה טובה בצבע, ריבאונדר התקפי, מוסר טוב. נראה לי דווקא כמו פוטנציאל לא רע. הכל יכול להיות, יכול לסיים כמצ'באן, מצד שני יכול גם להיות טומיץ' הבא. אם העלות שלו כולל בייאאוט לא תהיה גבוהה וניתן יהיה בזכות זה להשקיע בגארד או פורוורד טובים, אני בעד. כרגע לא שמתי לב שהוא על הרדאר של אריות היורוליג
04 יולי 2015, 10:17