19 יוני 2011, 13:28
19 יוני 2011, 13:32
19 יוני 2011, 13:36
גל גל כתב:מישהו יודע איך ההגנה של ווילאימס? שומר אישי,קבוצתי,איך הוא חוטף?
תודה למי שיענה
19 יוני 2011, 13:39
yellowaura כתב:לגבי שרמידיני, אני מקווה שאני טועה אבל יכול להיות שבמכבי בונים על החתמה של הלפרין בנוסף לשאייר ולהגיע להסכם עם הלפרין שלא יחתימו זר בעמדה 2 ובמקום הם יביאו סנטר זר נוסף.
19 יוני 2011, 14:25
19 יוני 2011, 14:28
גל גל כתב:http://www.telesport.co.il/codenew1024/article.aspx?id=31930
רשום בטלספורט שוויליאמס על הכוונת..אז זה כנראה בטוח חרטא![]()
19 יוני 2011, 14:29
גל גל כתב:http://www.telesport.co.il/codenew1024/article.aspx?id=31930
רשום בטלספורט שוויליאמס על הכוונת..אז זה כנראה בטוח חרטא![]()
19 יוני 2011, 14:47
19 יוני 2011, 15:15
עמיר לונ כתב:לגבי שרמידיני, הייתי אומר שבאמת כדאי למכבי להביא אותו, אבל אחרי ששון ג'יימס כבר חתם, זה מהלך חסר טעם.
כששיחק נגדנו העונה חשבתי שהוא דוקא יתאים לנו בתור חוסם, אבל עכשיו שיש לנו את ג'יימס שמביא לנו את האספקט אין צורך בשרמידיני.
היה פה דיון, על הפרשן ואני חושב שהפרשן הכי טוב בארץ והפרשן שאני הכי אוהב הוא אדלשטיין שיש לו את כל הידע וההבנה בכדורסל לאור עבודתו בתחום.
אני מקווה שלמרות שחתם בהפועל תל אביב שימשיך כפרשן במשחקי יורוליג של מכבי בספורט5 HD
19 יוני 2011, 15:52
jol9 כתב:עמיר לונ כתב:לגבי שרמידיני, הייתי אומר שבאמת כדאי למכבי להביא אותו, אבל אחרי ששון ג'יימס כבר חתם, זה מהלך חסר טעם.
כששיחק נגדנו העונה חשבתי שהוא דוקא יתאים לנו בתור חוסם, אבל עכשיו שיש לנו את ג'יימס שמביא לנו את האספקט אין צורך בשרמידיני.
היה פה דיון, על הפרשן ואני חושב שהפרשן הכי טוב בארץ והפרשן שאני הכי אוהב הוא אדלשטיין שיש לו את כל הידע וההבנה בכדורסל לאור עבודתו בתחום.
אני מקווה שלמרות שחתם בהפועל תל אביב שימשיך כפרשן במשחקי יורוליג של מכבי בספורט5 HD
נראה לך שמאמן הגועל יפרשן את המשחקים של מכבי??? לא יקרה.
19 יוני 2011, 16:05
19 יוני 2011, 16:09
felix_r כתב:ברוסיה פורסם, שמרכוס וויליאמס קרוב לחתום במכבי (צוין שהמקור לידיעה הוא האתר TALKBASKET)
19 יוני 2011, 16:09
19 יוני 2011, 16:10
חנו'ש כתב:felix_r כתב:ברוסיה פורסם, שמרכוס וויליאמס קרוב לחתום במכבי (צוין שהמקור לידיעה הוא האתר TALKBASKET)
מעניין איך אתר אחד לא אמין במיוחד גורם לגל של פירסומים בכל אירופה....
19 יוני 2011, 16:16
עמיר לונ כתב:לגבי שרמידיני, הייתי אומר שבאמת כדאי למכבי להביא אותו, אבל אחרי ששון ג'יימס כבר חתם, זה מהלך חסר טעם.
19 יוני 2011, 16:18
rc4991 כתב:עמיר לונ כתב:לגבי שרמידיני, הייתי אומר שבאמת כדאי למכבי להביא אותו, אבל אחרי ששון ג'יימס כבר חתם, זה מהלך חסר טעם.
לא מסכים איתך מכמה סיבות(בנוגע לשרמידיני):
1-שון ג'יימס(שאני מעריך מאוד)עוד לא שיחק משחק יורוליג אחד וכבר כותרים כתרים לראשו שבכלל לא ידוע האם ישמור כך מול הסנטרים של אירופה?(כמובן שאני לא אומר שלא אבל גם לא כזה בטוח)
2-אני מסכים שלא צריך את שרמידיני השנה(ויש להשאילו)אבל לשנה הבאה כשסופו ילך נזדקק לו ואני חושב שהוא מתאים
3-זה שלשון ג'יימס יש יכולת חסימה גבוהה זה טוב מאוד אבל עם שרמדיני על המגרש יהיה לך גם יכולת חסימה וגם התקפה מצויינת
19 יוני 2011, 16:22
6 לב צהוב כתב:rc4991 כתב:עמיר לונ כתב:לגבי שרמידיני, הייתי אומר שבאמת כדאי למכבי להביא אותו, אבל אחרי ששון ג'יימס כבר חתם, זה מהלך חסר טעם.
1-שון ג'יימס(שאני מעריך מאוד)עוד לא שיחק משחק יורוליג אחד וכבר כותרים כתרים לראשו שבכלל לא ידוע האם ישמור כך מול הסנטרים של אירופה?(כמובן שאני לא אומר שלא אבל גם לא כזה בטוח)
2-אני מסכים שלא צריך את שרמידיני השנה(ויש להשאילו)אבל לשנה הבאה כשסופו ילך נזדקק לו ואני חושב שהוא מתאים
3-זה שלשון ג'יימס יש יכולת חסימה גבוהה זה טוב מאוד אבל עם שרמדיני על המגרש יהיה לך גם יכולת חסימה וגם התקפה מצויינת
ולמה אתה חושב בדיוק שסופו יעזוב את מכבי ? איזה עוד קבוצה באירופה נותנת יחס כזה לשחקן (אממ אממ אף אחת) ?
19 יוני 2011, 16:25
rc4991 כתב:עמיר לונ כתב:לגבי שרמידיני, הייתי אומר שבאמת כדאי למכבי להביא אותו, אבל אחרי ששון ג'יימס כבר חתם, זה מהלך חסר טעם.
19 יוני 2011, 16:26
19 יוני 2011, 16:27
אני לא חושב ..
במידה וסופו לא ילך לNBA נראה לי הוא מצא פה בית חם לשנים רבות למה לא לחפש קבוצה חדשה עכשיו כמו ברצלונה מדריד או כ ל קבוצה אחרת שיש שם 4 גבוהים לפניו ?
במכבי הוא הסנטר הראשון הכדורים בהתקפה הולים ישר פניה אליו מה רע לא פה ? זה לא שיש פה כסף רע גם (900 אלף).