פדרמן, אבי אבן, ניקולה, טבק - הביתה!!!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פדרמן, אבי אבן, ניקולה, טבק - הביתה!!!

הודעהעל ידי yzafrir » 17 פברואר 2016, 12:10

אנקראם , לגבי סיל , כן אני רוצה לראות אותו בסגל של מכבי שנה הבאה . ברור לכולם שהוא לא יכול להיות שחקן מוביל אבל לתת דקות כמחליף בעמדה 3 או 2 הוא כן יכול גם ברמת יורוליג וגם הוא עשה את זה לא רע בתחילת העונה ביורוליג כשבארבעת המשחקים האחרונים הוא קולע בספרות כפולות והיה השחקן הכי טוב במכבי. לאנדסברג קלעי מצויין מבחוץ וזה צריך להיות הנישה שלו כשחקן שעולה מהספסל בשביל לדפוק שלשה או שניים . ברגע שיהיה סגל טוב ויציב והוא לא יצטרך לעשות דברים שהוא פחות טוב בהם אז הוא יהיה יותר יציב ופחות פצוע .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ankram » 17 פברואר 2016, 12:18

אז נסכים שלא להסכים.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי yzafrir » 17 פברואר 2016, 12:31

ankram כתב:אז נסכים שלא להסכים.

לא מסכים :D
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 17 פברואר 2016, 12:48

yzafrir כתב:אנקראם , לגבי סיל , כן אני רוצה לראות אותו בסגל של מכבי שנה הבאה . ברור לכולם שהוא לא יכול להיות שחקן מוביל אבל לתת דקות כמחליף בעמדה 3 או 2 הוא כן יכול גם ברמת יורוליג וגם הוא עשה את זה לא רע בתחילת העונה ביורוליג כשבארבעת המשחקים האחרונים הוא קולע בספרות כפולות והיה השחקן הכי טוב במכבי. לאנדסברג קלעי מצויין מבחוץ וזה צריך להיות הנישה שלו כשחקן שעולה מהספסל בשביל לדפוק שלשה או שניים . ברגע שיהיה סגל טוב ויציב והוא לא יצטרך לעשות דברים שהוא פחות טוב בהם אז הוא יהיה יותר יציב ופחות פצוע .

ברמת יורוליג? נו, באמת.
er79

הודעהעל ידי מקובי » 17 פברואר 2016, 13:57

roy1000 כתב:
מקובי כתב:ממש חסרות סיבות להסרת החסות השנה.
בתור אחד שלמד את זה- אף חברה לא תרצה להיות מזוהה עם חוסר הצלחה.

ולאירגוני האוהדים לא אמור להיות חלק בלהפוך את המותג למצליח שוב?
לא אירגוני האוהדים לא אמורים ללחוץ על הבעלים למנות אנשי מקצוע אמיתיים שיבנו את הקבוצה ויביאו שחקנים ראויים?

מה אתה אמרת ומה אני אמרתי?

אתה אמרת שאתה חושב שבגלל שביקשנו שהלוגו לא יהיה באדום, אז פוקס החליטה לעזוב את מכבי.
אני רשמתי שלא מכבי היא זו שנענתה לשינוי אלא פוקס.

איך זה קשור שתפקיד ארגוני האוהדים להפוך את המותג למצליח שוב?
ארגוני האוהדים אחריותם לעודד ולדחוף את הקבוצה כמה שיותר רחוק, וכן, אווירה טובה תביא לשיפור המותג.
אבל ברור לשנינו שהכוח של הארגוניפ מוגבל, ועם כל הכבוד לתמיכה שלנו- אם הקבוצה מפסידה על המגרש אז זה לא באמת בשליטת הארגונים.
מקובי

הודעהעל ידי jol9 » 17 פברואר 2016, 14:57

אחדשיודע כתב:עזוב שטויות יוני, לא בגלל מחאת "צבע הלוגו" פוקס ינטשו את הספינה הטובעת של מכבי.
לא בכדי הם חתמו על חוזה מובטח לשנה בלבד.

ואם שוב חוזרים לדבר על הלוגו של "עלית", אז לפחות נדייק. עלית היתה הספונסר של מכבי במשך 40 שנה, ומ-1969 עד 1996 הלוגו לא היה בצבע אדום.
וברגע שעלית שינתה את הלוגו הם כבר היו חלק בלתי נפרד מהקבוצה, ואף החזיקו החזיקו ב-10% ממניות הקבוצה. ככה שגם אם מישהו רצה להשפיע דאז, לא היה לו הרבה סיכוי.

אנחנו לא יודעים את זה.
הספינה של מכבי לא טובעת בגלל טיימינג. כל ספונסר יודע שהמניה של מכבי עכשיו בירידה, אבל בעונה הבאה יש תנאים אחרים,
והרווח יכול להיות משמעותי.
אני לא מאמין שלשינוי הצבע לא היתה שום השפעה על ההחלטה הזאת.

ד"א, אין קשר לזה שעלית היתה ספונסר 30 שנה. אם כבר אז להיפך. כשמגיע ספונסר חדש, אתה רוצה לתת לו להרגיש בנוח, ולא למחות
אחרי דקה. מול עלית היה הרבה יותר קל למחות, כי למה בכלל הם משנים את הצבע?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 17 פברואר 2016, 15:08

מקובי כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
שחף כתב:לגמרי. המחאה צריכה להתרכז נגד הבעלים ולא נגד מחירי המנויים. בטוח שלאנשים היה פחות אכפת אם היו מעלים את המחיר של המנוי ומביאים לפה את טומיץ', דיליניי וראנדולף. זה היה נראה אחרת לגמרי

לאט לאט, בקיץ זה היה על פס אדום בלוגו, עכשיו זה על המנויים. בקצב הזה מקסימום עוד 15 שנה יעשו מחאה גם על זה.

אם נדבר על זה לרגע ברצינות, אז אני די בטוח שההחלטה של פוקס לסיים את ההתקשרות עם מכבי,
קשורה בין השאר גם לסיפורים על צבע הלוגו.
מקובי וחבריו יכולים לספר לנו עד מחר, עד כמה המחאה הזאת מוצדקת וכו', אבל עוד אז אמרנו
את הדברים האלה, והנה, זה קורה ממש מול עיננו.
מסתבר שהנזק שחלק מהאוהדים של המועדון הזה גורמים לו, שני רק לנזק שההנהלה שלו גורמת.

מי שהסכים לשנות את הצבע בסופו של דבר לא היתה מכבי...אלא....פוקס...
אז זה קצת סותר את הטיעון שלך.

ממש חסרות סיבות להסרת החסות השנה.

"הסכים לשנות"... יותר כמו "נאלץ לשנות".
לא רק שזה לא סותר את הטיעון, זה מחזק אותו. המחאה המטופשת (תסלח לי) הזאת, היתה מיותרת וגרמה נזק.
היום זה ברור לחלוטין, ואין שום סיבה להתכחש לזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 17 פברואר 2016, 15:10

roy1000 כתב:
מקובי כתב:ממש חסרות סיבות להסרת החסות השנה.

ולאירגוני האוהדים לא אמור להיות חלק בלהפוך את המותג למצליח שוב?
לא אירגוני האוהדים לא אמורים ללחוץ על הבעלים למנות אנשי מקצוע אמיתיים שיבנו את הקבוצה ויביאו שחקנים ראויים?

חלילה רוי. הם מתעסקים בצבע הלוגו ובמחירי המנויים. מצידם שאבי אבן יבנה, ייאמן, יעשה סקאוטינג וגם יישחק כפיווט.
הם "לא מתערבים בעניינים מקצועיים"... מעניין רק מה הסיבה שהם החליטו לעשות את זה ולמה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 17 פברואר 2016, 15:19

jol9 כתב:אנחנו לא יודעים את זה.
הספינה של מכבי לא טובעת בגלל טיימינג. כל ספונסר יודע שהמניה של מכבי עכשיו בירידה, אבל בעונה הבאה יש תנאים אחרים,

אוי נו באמת, אני אפילו לא מאמין שאתה מאמין למה שאתה אומר.
כן, הסיבה שפוקס יעזבו את מכבי אחרי שנה היא המחאה על צבע הלוגו בחולצה. שום קשר לעסקים.
עזוב שטויות יוני.

jol9 כתב:ד"א, אין קשר לזה שעלית היתה ספונסר 30 שנה. אם כבר אז להיפך. כשמגיע ספונסר חדש, אתה רוצה לתת לו להרגיש בנוח, ולא למחות

בוודאי שיש קשר. "עלית" שינוי את הלוגו למטרות עסקים, והדרך שלהם להחדיר ולהטמיע את הלוגו החדש היה גם באמצעות מכבי (בכל זאת החזיקו נתח מהקבוצה).
במקרה של פוקס אגב, אם ביקרת בחנויות שלהם, הלוגו שלהם לאו דווקא מופיע בצבעי אדום-לבן. השינוי דווקא היה סביר והגיוני.

חוץ מזה, זה לא משהו שבמכבי/פוקס המציאו. הפכת את זה להרבה יותר ממה שזה באמת.
לא חסר ספונסרים על רחבי הגלובוס שבוחרים להתאים את הלוגו שלהם לצבעי הקבוצה, וגם בישראל יש דוגמאות לכך.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שמואל1 » 17 פברואר 2016, 15:31

חצי שעה, ללא מעצורים: שמעון מזרחי מגיב להכל
אדלשטיין, הבעיות במכבי וגל בק ז"ל. יו"ר הצהובים בבוקר ספורט. צפו בראיון
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 06961.html

כולם מוכרחים לצפות בראיון. שמעון ממש נכנס באוהדים על המחאה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 פברואר 2016, 15:41

אין לי יכולת לשמוע אותו מדבר חצי שעה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 17 פברואר 2016, 15:45

MTA2311 כתב:אין לי יכולת לשמוע אותו מדבר חצי שעה

תעביר לחלק שהוא מדבר על מחאת האוהדים.
אתה תהנה, באחריות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 פברואר 2016, 15:54

חחחחחחח "ואם אלוהים עוזר ומגיעים להצלבה..."
"אין הרבה שחקנים עם גובה כמו של בנדר"

הם כל כך מנותקים, זה לא יאמן.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 17 פברואר 2016, 16:00

אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:אנחנו לא יודעים את זה.

אוי נו באמת, אני אפילו לא מאמין שאתה מאמין למה שאתה אומר.
כן, הסיבה שפוקס יעזבו את מכבי אחרי שנה היא המחאה על צבע הלוגו בחולצה. שום קשר לעסקים.
עזוב שטויות יוני.

jol9 כתב:ד"א, אין קשר לזה שעלית היתה ספונסר 30 שנה. אם כבר אז להיפך. כשמגיע ספונסר חדש, אתה רוצה לתת לו להרגיש בנוח, ולא למחות

בוודאי שיש קשר. "עלית" שינוי את הלוגו למטרות עסקים, והדרך שלהם להחדיר ולהטמיע את הלוגו החדש היה גם באמצעות מכבי (בכל זאת החזיקו נתח מהקבוצה).
במקרה של פוקס אגב, אם ביקרת בחנויות שלהם, הלוגו שלהם לאו דווקא מופיע בצבעי אדום-לבן. השינוי דווקא היה סביר והגיוני.

חוץ מזה, זה לא משהו שבמכבי/פוקס המציאו. הפכת את זה להרבה יותר ממה שזה באמת.
לא חסר ספונסרים על רחבי הגלובוס שבוחרים להתאים את הלוגו שלהם לצבעי הקבוצה, וגם בישראל יש דוגמאות לכך.

אני לא אומר שהמחאה זאת הסיבה העיקרית לעזיבה, אבל להגיד שאין לזה קשר לעזיבה, זאת עצימת עיניים.

בוא נגיד את זה ככה - אם מכבי היתה זוכה ביורוליג, אז ברור שפוקס לא היתה עוזבת, אבל מצד שני, אם פוקס היו מתקבלים
באהבה ובהבנה, אז סיכוי לא רע שהם לא היו עוזבים למרות העונה המחורבנת.
אתה שוכח שמכבי זה מותג. מותג יקר מאוד.
קורה שיש שנים פחות טובות למותג, ועדיין, ארגון עיסקי אמור להרגיש בנוח להישאר בקשר הזה.

אבל ברגע שיש גם כשלון מקצועי, וגם מראים לך שאתה לא באמת רצוי, אז אין להם שום מוטיבציה להישאר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 17 פברואר 2016, 16:01

זהו יש גיף לזה- תבלו:

תמונה
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי אחדשיודע » 17 פברואר 2016, 16:04

jol9 כתב:
אני לא אומר שהמחאה זאת הסיבה העיקרית לעזיבה, אבל להגיד שאין לזה קשר לעזיבה, זאת עצימת עיניים.

בוא נגיד את זה ככה - אם מכבי היתה זוכה ביורוליג, אז ברור שפוקס לא היתה עוזבת, אבל מצד שני, אם פוקס היו מתקבלים
באהבה ובהבנה, אז סיכוי לא רע שהם לא היו עוזבים למרות העונה המחורבנת.
אתה שוכח שמכבי זה מותג. מותג יקר מאוד.
קורה שיש שנים פחות טובות למותג, ועדיין, ארגון עיסקי אמור להרגיש בנוח להישאר בקשר הזה.

אבל ברגע שיש גם כשלון מקצועי, וגם מראים לך שאתה לא באמת רצוי, אז אין להם שום מוטיבציה להישאר.

מראים לך שאתה לא רצוי? אני חושב שהראייה הזאת מנותקת מהמציאות. לא רואה שום קשר בין מחאת "צבע הלוגו" לבין עזיבה אפשרית של פוקס, שום קשר.
פוקס מראש לא בנו על הישארות לתקופה ארוכה (סיכמו על חוזה לעונה + אופציה לעונה נוספת), ורצו לבחון האם ההסכם הזה טוב לעסקים שלהם.
ובמצב של מכבי היום, הוא לא.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 17 פברואר 2016, 16:10

מקובי כתב:מה אתה אמרת ומה אני אמרתי?

אתה אמרת שאתה חושב שבגלל שביקשנו שהלוגו לא יהיה באדום, אז פוקס החליטה לעזוב את מכבי.

ארגוני האוהדים אחריותם לעודד ולדחוף את הקבוצה כמה שיותר רחוק, וכן, אווירה טובה תביא לשיפור המותג.
אבל ברור לשנינו שהכוח של הארגוניפ מוגבל, ועם כל הכבוד לתמיכה שלנו- אם הקבוצה מפסידה על המגרש אז זה לא באמת בשליטת הארגונים.

דבר ראשון - זה לא אני אמרתי, זה יוני אמר.

דבר שני - אני די בטוח שלאירגוני האוהדים יש כוח מספיק בשביל למנוע מפדרמן להמשיך בשיטה הנוכחית והכושלת שבה גיוניור א', ג'וניור ב', אבי אבן ואיש העסקים ניקולה בונים את הקבוצה. אני חושב שגם אתה יודע את זה. השאלה היחידה היא למה זה לא נעשה?
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 פברואר 2016, 16:12

roy1000 כתב:
מקובי כתב:מה אתה אמרת ומה אני אמרתי?

דבר ראשון - זה לא אני אמרתי, זה יוני אמר.

דבר שני - אני די בטוח שלאירגוני האוהדים יש כוח מספיק בשביל למנוע מפדרמן להמשיך בשיטה הנוכחית והכושלת שבה גיוניור א', ג'וניור ב', אבי אבן ואיש העסקים ניקולה בונים את הקבוצה. אני חושב שגם אתה יודע את זה. השאלה היחידה היא למה זה לא נעשה?

למה ההסתייגות?
עונה של חרם מנויים ופדרמן לא פה. אין לו שום יכולת להחזיק את הקבוצה הזאת בלי הכסף של המנויים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 17 פברואר 2016, 16:12

jol9 כתב:אבל ברגע שיש גם כשלון מקצועי, וגם מראים לך שאתה לא באמת רצוי, אז אין להם שום מוטיבציה להישאר.

אני חושב שזה 90% כשלון מקצועי. בסופו של דבר המותג של מכבי נמצא בנפילה חופשית ואף אחד לא רוצה להיות קשור במותג כזה.
אני מניח שבשנה הבאה נראה משהו כמו אלדד פרי בתור מאמץ.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 17 פברואר 2016, 16:14

MTA2311 כתב:למה ההסתייגות?
עונה של חרם מנויים ופדרמן לא פה. אין לו שום יכולת להחזיק את הקבוצה הזאת בלי הכסף של המנויים.

אני אפילו לא חושב שיש צורך בחרם. מספיק להעלות את הנושא לסדר היום וזה יסודר. הבעיה היא שכל הסיפור הזה בכלל לא על סדר היום של האירגונים.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־15 אורחים