המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:סבבה, נראה לי שנלך על דרזדן בסוף. זוכר במקרה כמה זמן זה נסיעה מברלין ברכבת?
MTA2311 כתב:סבבה, נראה לי שנלך על דרזדן בסוף.
felix_r כתב:MTA2311 כתב:סבבה, נראה לי שנלך על דרזדן בסוף.
האנגלים לא מחקו את דרזדן על ידי הפצצות במלחמת העולם השניה?
felix_r כתב:MTA2311 כתב:סבבה, נראה לי שנלך על דרזדן בסוף.
האנגלים לא מחקו את דרזדן על ידי הפצצות במלחמת העולם השניה?
Holiday_Armadillo כתב:מישהו שם לב שינאי עושה ליאב?
אולי ינאי זה ליאב והכל היה ניסוי חברתי?
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:בכמה נורות מדובר?
3-4
מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:בכמה נורות מדובר?
3-4
על מה בנו את הבית ?
ברצינות אולי איזה מכשיר חשמלי גורם לקצר או לשנויי מתח פתאומיים , לי המנורות היו מתפוצצות מדיי פעם וזה היה שורף את הפקק של חברת חשמל ...
מכביסט31 כתב:אז זה השטן. איך שייע אומר? וולקאם!
Holiday_Armadillo כתב:מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:בכמה נורות מדובר?
3-4
על מה בנו את הבית ?
ברצינות אולי איזה מכשיר חשמלי גורם לקצר או לשנויי מתח פתאומיים , לי המנורות היו מתפוצצות מדיי פעם וזה היה שורף את הפקק של חברת חשמל ...
חחחחחחחחח כן, חשבתי על זה
זה בניין יחסית חדש, עברנו אליו ישר מהניילונים בזמנו והכל היה בסדר עד עכשיו
אני לא מצליחה לחשוב על איזה שינוי מטורף שעשינו מבחינת מכשירי חשמל, אפילו חשבון החשמל שלנו היה רק 260 שקל, אז אין פה איזה עומס מטורף
מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:בכמה נורות מדובר?
3-4
על מה בנו את הבית ?
חחחחחחחחח כן, חשבתי על זה
זה בניין יחסית חדש, עברנו אליו ישר מהניילונים בזמנו והכל היה בסדר עד עכשיו
אני לא מצליחה לחשוב על איזה שינוי מטורף שעשינו מבחינת מכשירי חשמל, אפילו חשבון החשמל שלנו היה רק 260 שקל, אז אין פה איזה עומס מטורף
טןב עכשיו ברצינות ,התקשרתי במיוחד ושאלתי חשמלאי מוסמך וותיק שהוא במקרה אבא שלי והוא אמר שלא נפילות מתח או משהו כזה כי זה היה משפיע על מכשירים אחרים וכו והוא דיי בטוח שהמנורות פשוט פגומות או באיכות לא משהו , היום הרוב באות מסין והאיכות לא משהו .
הם נשרפות פתאום או ברגע ההדלקה ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], משה ו־30 אורחים