Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:תגידו, אין בכם מעט חמלה כלפיו?
לא, יש לנו רק בדיחות שחורות ובסוף אמירה על זה שהוא הומו בשביל להפוך את ההודעה ללגיטימית
זה רפרנס למשהו ספציפי?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:תגידו, אין בכם מעט חמלה כלפיו?
לא, יש לנו רק בדיחות שחורות ובסוף אמירה על זה שהוא הומו בשביל להפוך את ההודעה ללגיטימית
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:תגידו, אין בכם מעט חמלה כלפיו?
זה רפרנס למשהו ספציפי?
איתי-שגב כתב:"מה שתלוי בי תלוי בי, עכשיו זה יותר קיצוני. אני משחק פחות, אבל כששיחקתי השנה הייתי אחלה".
מודעות עצמית
roy1000 כתב:אין איזו קבוצת NBA שרוצה אותו?
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:תגידו, אין בכם מעט חמלה כלפיו?
ככה זה כשונאים מישהו על רקע לא מקצועי.
לי כואב מאוד עליו, ועל הכדורסל הישראלי.
כדורסל ישראלי? לא הייתי נסחף כ"כ...
אבל אני חושב שזה די ברור שרמי לא סופר אותו.
לא מאמין שהוא יבקש לעזוב, אבל כנראה גם שדי בוודאות הוא לא ימשיך מעבר לעונה הזאת.
כן. הוא הרכז הבכיר של הנבחרת שלנו.
MTA2311 כתב:האמת אני חושב שמגיע לו קרדיט מסויים על ההתנהלות בתקופה האחרונה.
הייתי בטוח שהוא יתנהג כמו זונה קטנה בגלל הייבוש אבל הוא מתנהל סבבה בינתיים.
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:האמת אני חושב שמגיע לו קרדיט מסויים על ההתנהלות בתקופה האחרונה.
מעטות הזונות שעושות כל כך הרבה כסף, למה שיתנהג רע?
MTA2311 כתב:האמת אני חושב שמגיע לו קרדיט מסויים על ההתנהלות בתקופה האחרונה.
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:האמת אני חושב שמגיע לו קרדיט מסויים על ההתנהלות בתקופה האחרונה.
כי הוא בטוח שהוא הגרסא הלבנה והיהודית של ראסל
איתי-שגב כתב:MTA2311 כתב:האמת אני חושב שמגיע לו קרדיט מסויים על ההתנהלות בתקופה האחרונה.
לא הבנתי, מה ציפית שהוא יעשה ?.
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:האמת אני חושב שמגיע לו קרדיט מסויים על ההתנהלות בתקופה האחרונה.
אין לו מה להפסיד. או שהוא יספוג את הקטע הזה כל החוזה ויעשה כמויות מגוחכות של כסף, או שיסגור לפחות את העונה הזו, יקבל פיצוי, יחתום בסכום מופקע בג'רוז, וילכלך על מכבי ועל המערכת המנוונת חדשות לבקרים. זה win win, והוא אפילו לא צריך לקלוע שלשה כדי לנצח פה
Weems13 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:תגידו, אין בכם מעט חמלה כלפיו?
ככה זה כשונאים מישהו על רקע לא מקצועי.
לי כואב מאוד עליו, ועל הכדורסל הישראלי.
כדורסל ישראלי? לא הייתי נסחף כ"כ...
אבל אני חושב שזה די ברור שרמי לא סופר אותו.
לא מאמין שהוא יבקש לעזוב, אבל כנראה גם שדי בוודאות הוא לא ימשיך מעבר לעונה הזאת.
כן. הוא הרכז הבכיר של הנבחרת שלנו.
תעודת עניות לכדורסל הגרוע שאנחנו מייצרים פה בארץ אם הוא הרכז הבכיר שלנו. אגב, אני חושב שיוגב ובר טימור טובים ממנו
jay כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:האמת אני חושב שמגיע לו קרדיט מסויים על ההתנהלות בתקופה האחרונה.
אין לו מה להפסיד. או שהוא יספוג את הקטע הזה כל החוזה ויעשה כמויות מגוחכות של כסף, או שיסגור לפחות את העונה הזו, יקבל פיצוי, יחתום בסכום מופקע בג'רוז, וילכלך על מכבי ועל המערכת המנוונת חדשות לבקרים. זה win win, והוא אפילו לא צריך לקלוע שלשה כדי לנצח פה
זה לא שמה שאתה אומר מופרך, אבל בצורת החשיבה המתפתלת הזאת מה שמקל לא יעשה לא יהיה בסדר. לנצח. אם יביא גביע (אירופה), אולי יזכה ל"מחילה". אבל אם סתם, נגיד, למשל, יתחיל לשחק רבע שעה טובה ביורוליג - הוא עדיין יזכה לגידופים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk ו־15 אורחים