Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:הייתי מת מפחד אם הייתי אבא לבנות כשיש הזויים כאלו בחוץ
זה העניין
מבינה את ההודעה על הבדואים (אפילו ציחקקתי), אבל זאת בעיה כל כך הרבה יותר חמורה ממגזר מסויים
ברור.
אפילו במקומות שנחשבים "על רמה", עדיין יש איזו תפיסה של "היא רוצה את זה, גם אם היא לא רוצה את זה". וזה באמת תקף לכל כך הרבה אנשים. זה ממש ממש מפחיד. כי לפעמים אלו יכולים להיות אנשים שחוץ מהעניין הזה, הם ממש אחלה. וזה בלתי נתפס
לא רוצה ''לבאס'' או משהו, אבל היה סיפור בארה''ב לא מזמן על כוכב קולג'ים בשחייה שאנס מישהי וקיבל רק 6 חודשים בכלא (השופט גם נתן עונש קל לכוכב בייסבול שאנס מישהי)
הקורבן כתבה מכתב והקריאה אותו בבית המשפט והקריינית של CNN קראה אותו בשידור, את כולו
אבא שלו ד''א, אמר שהחיים שלו נדפקו בגלל ''כמה דקות של אקשן''
אתה בטח לא תרצה לראות כמעט חצי שעה של זה אבל אני עדיין חושבת שזה אחד הדברים היותר חזקים שראיתי בחיים שלי
https://www.youtube.com/watch?v=8G1bNbKRfB0
מכיר, קראתי את המכתב בכתב, את הסרטון הזה לא הכרתי. המקרה שרף את הרשת לפני כמה שבועות, ובצדק. רציתי לדפוק את הראש בקיר. השופט אמר, פחות או יותר, שהוא לא רוצה להחמיר איתו כי יש לו עתיד מבטיח. כמה חבל שגם לה בטח היה עתיד מבטיח, והוא הרס לה את החיים. רציתי להקיא.