פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
19 נובמבר 2016, 19:53
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:וואלה בעאסה שהוא התנצל...כבר היה פה צ'אנס להטיס אותו ולהביא גבוה נורמלי..
תקשיב, העניין שאתה רושם ''בעאסה'' חייב להסתיים באותה מהירות שבן רושם ''יושן'' ו''פנא''
זה כבר יותר מדי דרישות - גם 'משו' וגם 'בעאסה'...
צריכה לוותר על מש(ה)ו..
19 נובמבר 2016, 19:59
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:וואלה בעאסה שהוא התנצל...כבר היה פה צ'אנס להטיס אותו ולהביא גבוה נורמלי..
תקשיב, העניין שאתה רושם ''בעאסה'' חייב להסתיים באותה מהירות שבן רושם ''יושן'' ו''פנא''
כל הזמן הייתי בטוח שאפשר להגיד גם פנא..
שמעי, זה LIFE-CHANGING. אני אנסה להסתגל.
19 נובמבר 2016, 20:04
LIAV10 כתב:אורי, מתי תטגן לי שניצל במחבט?
?
19 נובמבר 2016, 20:05
LIAV10 כתב:LIAV10 כתב:אורי, מתי תטגן לי שניצל במחבט?
?
הבנו את האמדע שלך סעמק
19 נובמבר 2016, 22:16
הד קייס. הביתה.
19 נובמבר 2016, 22:28
felix_r כתב:toja27 כתב:יפה מאוד, חזרה לשגרה

אני מקווה שגם אוחיון התנצל על זה שהוא מסנן שחקנים
מצד שני, יש לו (ולנו) מזל שמקל החולה כדררת לא משחק לאחרונה...
19 נובמבר 2016, 22:36
כזאת זריקת זין לא ראיתי הרבה זמן
19 נובמבר 2016, 22:51
קובי כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:יפה מאוד, חזרה לשגרה

אני מקווה שגם אוחיון התנצל על זה שהוא מסנן שחקנים
מצד שני, יש לו (ולנו) מזל שמקל החולה כדררת לא משחק לאחרונה...
תשמע, אני בין הראשונים ברשימה של שונאי מקל, אבל יחד עם זאת אני חושב שהכל תלוי בחמישיה. אם החמישיה היא בלי כוכבים, בה ההתקפה תנועה בעיקר על הציר מקל -> צירבס, גם מקל יכול לתרום
תעלה חמישיה שניה של: מקל, סילי, פניני, אלכסנדר וצירבס. מקל יכדרר ויחפש פיק-נ-רולים עם צירבס. פניני יעזור עם הכנסת הכדורים פנימה לצבע ויזרוק שלשות מזדמנות. סילי ילחץ על הרכז היריב. אלכסנדר בעיקר ישתולל

אני אומר לך, שחמישיה כזאת יכולה להצליח
19 נובמבר 2016, 23:51
jol9 כתב:לא חושב שאוחיון עושה דווקא. הוא פשוט לא בדיוק מנהל משחק מבריק,
והרבה פעמים הוא מפספס מסירות פשוטות לשחקנים חופשיים.
כבר כתבתי שהוא נוטה לעשות את זה לאלכסנדר (בתור אחד שממש שם לב כי אני רוצה בהצלחתו של אלכסנדר) בעוד מקל כשהיה נכנס היה מוסר לו כשהיה רואה שהוא פנוי וההבדל היה ברור. בנוסף, שחקנים מרגישים דברים כאלו טוב יותר מאשר הצופה מבחוץ. שחקן לא יתרעם סתם ללא שום סיבה (וכמובן כמובן שאני לא מצדיק את התגובה של ראד).
אפילו במשחק האחרון, בהתקפה האחרונה של הרבע השלישי תסתכל איך ראד היה פנוי ואוחיון העדיף למסור מסירה יותר קשה לאחורה לסילי בעוד לסילי לא היה שום מרווח לזריקה.
דקה 52:15
https://www.youtube.com/watch?v=Udp8f2qW5YU
20 נובמבר 2016, 08:23
התחלנו עם תאוריית הקונספירציה על אוחיון? אוחיון מנהל משחק זוועה, זה הכל. לא צריך לעשות מזבוב פיל ולא צריך לנסות להצדיק את התנהגותו של ראד במשחק.
02 דצמבר 2016, 14:58
אחלה מחליף לקווינסי מילר (בהנחה כמובן שמילר חוזר לעצמו).
אני אוהב את המשחק שלו. חיתוכים טובים לסל, אנרגיות, הולך חזק לריבאונד התקפה, וירטואוז בהטבעות (משלהב את הקהל), עובד בשביל הקבוצה. מידי פעם גם יכול לתת את השלשה הפנויה.
החתמה טובה.
02 דצמבר 2016, 15:17
רק בתור שחקן מחליף
מכבי עקרונית שנה הבאה לדעתי צריכה פשוט לעשות רענון בישראלים,להביא סנטר במקום צירבס רכז במקום מקל וזהו
אולי אפילו שחקן בעמדה מספר 4 ..מלי?
02 דצמבר 2016, 15:20
שמואל1 כתב:אחלה מחליף לקווינסי מילר (בהנחה כמובן שמילר חוזר לעצמו).
אני אוהב את המשחק שלו. חיתוכים טובים לסל, אנרגיות, הולך חזק לריבאונד התקפה, וירטואוז בהטבעות (משלהב את הקהל), עובד בשביל הקבוצה. מידי פעם גם יכול לתת את השלשה הפנויה.
החתמה טובה.
מסכים. הוא שינה מאוד את הסגנון שלו.
02 דצמבר 2016, 15:28
מי היה מאמין שראד השחקן הכי שקול בקבוצה.
02 דצמבר 2016, 16:44
התקרית עשתה לו טוב.
השאלה כמה זמן יצליח לשמור על הפאסון, כי זה לא הדיאנאיי שלו.
06 דצמבר 2016, 00:30
"היו עלינו הרבה ביקורות שלא שחררנו אותו הוא השעינו אותו בגלל ההתנהלות שלו, אבל יש לנו ניסיון בטיפול בדברים מהסוג הזה. הדרך שבה טיפלנו בויקטור ראד הוכיחה את עצמה, וקיבלנו אותו בצורה מצוינת בתקופה האחרונה".
06 דצמבר 2016, 00:34
שועל כתב:"היו עלינו הרבה ביקורות שלא שחררנו אותו הוא השעינו אותו בגלל ההתנהלות שלו, אבל יש לנו ניסיון בטיפול בדברים מהסוג הזה. הדרך שבה טיפלנו בויקטור ראד הוכיחה את עצמה, וקיבלנו אותו בצורה מצוינת בתקופה האחרונה".
היהירות של החבורה הזו שבטוחה שהיא חכמה יותר מכולם היא זו שהורסת ואוכלת אותנו מבפנים לאט אבל בטוח..
13 דצמבר 2016, 23:43
מצחיק להסתכל על תגובות שרשמו על ראד במשחק של מכבי נגד ניזני שנה שעברה
כולם פה ירדו עליו בלי הכרה
13 דצמבר 2016, 23:46
arel123 כתב:מצחיק להסתכל על תגובות שרשמו על ראד במשחק של מכבי נגד ניזני שנה שעברה
כולם פה ירדו עליו בלי הכרה
ועכשיו הוא פשוט רע במיעוטו, בערך.
23 דצמבר 2016, 10:31
לדעתי, המהלך הנכון איתו זה להעביר אותו עונה הבאה לעמדה מספר 3, שזו העמדה האמיתית שלו. בכסף הקטן שהוא מרוויח (נראלי שיש לנו אופציה עליו ב450 לשנה הבאה) הוא יכול בכיף להיות בקאפ 3, עם איזה ישראלי שסוגר את העמדה (פניני, משעור, סילבן). אם דיווין יפרוש/נמצא דרך לשחרר אותו בלי יותר מדי תמורה, זה יכול לחסוך לנו הרבה מאוד כסף שיכול ללכת לרכז טוב מאוד או עיבוי בעמדות הפנים (חידוש/שיפור חוזה למילר כדי שישאר אם ישחק ממש טוב). בסך הכול, הוא שחקן מאוד ורסטילי שיכול לשחק 3-5 ויחסית צעיר, שהעתיד לפניו.