פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אנדרו גאודלוק

22 ינואר 2017, 13:22

jay כתב:
toja27 כתב:
jay כתב:מקל זו רמה בפני עצמה, אבל אני באופן אישי חושב שהוא מוסר מדהים וחבל שהוא לא עושה זאת יותר.

אני אגיד דבר אחרון בנושא ומעבר לזה אין לי מה להוסיף. ואפשר להסכים עם הקביעה הזאת ואפשר שממש לא אבל בשורה תחתונה דעתי היא כזאת-
אם מכבי מחתימה את גאודלוק לעונה הבאה(וישלמו עליו בטוח יותר ממה ששילמו העונה) זאת תהיה הקבוצה שלו. ודעתי היא שקבוצה של גאודלוק לא תוביל אותך רחוק מדי, קבוצה של רייס למשל כן. אני אישית לא מאמין בשחקן הזה בתור מנהיג. גאודלוק לדעתי וירטואוז ולא מנהיג. ושוב אפשר להסכים איתה ואפשר שלא. מי שחושב שגאודלוק יכול לשמש למן איזה ג'יסי קארול משודרג שכזה טועה. גאודלוק זה שחקן הרבה יותר דומיננטי ואין לו את המאפיינים הנפשיים לקחת צעד אחורה, לפיכך זאת תהיה הקבוצה שלו.אני רוצה שזאת תהיה קבוצה של מישהו אחר . ואם לא של שחקן אחד ,אז לקבוצה של שחקנים פייטירים, עם המון לב שיש להם את היכולת להתחבר ליחד כיחידה אחת. זה החזון שלי ואני כן יכול להבין את אלו שאוהבים אותו ורוצים את אותו לעונה הבאה.

מבחינת יכולת מנהיגות בהחלט יש בזה משהו, אני רואה בו בכלל כלי נשק (שחייבים להוריד במחיר אחרי עונה כזו). לא צריך שיהיה קרול במדריד, שיהיה גאודלוק בפנר. אין לי שום בעיה עקרונית עם החזון שלך, מאמין שהוא משותף פה להרבה. רק אני אומר פה את המילה האחרונה.

גאודלוק ככלי נשק כמו שהיה בפנר' זה באמת האידיאלי רק קח בחשבון שלפנר' היה את Vesely in his prime,שהיה אחד השחקני הפנים הכי דומיננטים באירופה שראינו בשנים האחרונות וגם המנהיג האמיתי של הקבוצה שהיה שם ברגעים הקשים, שחקן איכותי ביותר בדמות בייליצה , ובגדנוביץ' הכוכב העולה ועוד שורה של שחקנים סולידיים מסביב כשתוסיף לזה את המאמן הכי סמכותי באירופה ששלט על כולם ביד רמה . לא בטוח שמכבי היא קבוצה שתוכל לבנות מארג כזה. לא היה לי באמת מה לכתוב, רק רציתי למצוא תירוץ לצאת כנגד המשפט האחרון שלך /:)

22 ינואר 2017, 13:44

אני לא רואה סיבה שיקח חוזה משונמך. אולי, ורק אולי, אם יחתכו אותו ויתנו לו חוזה של 1.5 מיליון לכל עונה.

22 ינואר 2017, 14:35

toja27 כתב:
jay כתב:מקל זו רמה בפני עצמה, אבל אני באופן אישי חושב שהוא מוסר מדהים וחבל שהוא לא עושה זאת יותר.

אני אגיד דבר אחרון בנושא ומעבר לזה אין לי מה להוסיף. ואפשר להסכים עם הקביעה הזאת ואפשר שממש לא אבל בשורה תחתונה דעתי היא כזאת-
אם מכבי מחתימה את גאודלוק לעונה הבאה(וישלמו עליו בטוח יותר ממה ששילמו העונה) זאת תהיה הקבוצה שלו. ודעתי היא שקבוצה של גאודלוק לא תוביל אותך רחוק מדי, קבוצה של רייס למשל כן. אני אישית לא מאמין בשחקן הזה בתור מנהיג. גאודלוק לדעתי וירטואוז ולא מנהיג. ושוב אפשר להסכים איתה ואפשר שלא. מי שחושב שגאודלוק יכול לשמש למן איזה ג'יסי קארול משודרג שכזה טועה. גאודלוק זה שחקן הרבה יותר דומיננטי ואין לו את המאפיינים הנפשיים לקחת צעד אחורה, לפיכך זאת תהיה הקבוצה שלו.אני רוצה שזאת תהיה קבוצה של מישהו אחר . ואם לא של שחקן אחד ,אז לקבוצה של שחקנים פייטירים, עם המון לב שיש להם את היכולת להתחבר ליחד כיחידה אחת. זה החזון שלי ואני כן יכול להבין את אלו שאוהבים אותו ורוצים את אותו לעונה הבאה.

מסכים לגמרי, במיוחד עם המשפט המודגש

22 ינואר 2017, 14:37

אני נוטה להסכים איתך טוז'ה למרות שאני פחות נחרץ מהמקרה של ווימס

22 ינואר 2017, 14:44

קבוצה של רייס מובלת ברגעים אלו ממש אל מחוץ לטופ8. גם בשנה שעברה לא הוביל אותה לכלום.
די עם המשיחים.

צריך קבוצה.

22 ינואר 2017, 14:56

החציל האצטקי כתב:קבוצה של רייס מובלת ברגעים אלו ממש אל מחוץ לטופ8. גם בשנה שעברה לא הוביל אותה לכלום.
די עם המשיחים.

צריך קבוצה.

:like:
וזה הדבר המעודד היחיד בכל העונה הזאת

22 ינואר 2017, 16:21

החציל האצטקי כתב:קבוצה של רייס מובלת ברגעים אלו ממש אל מחוץ לטופ8. גם בשנה שעברה לא הוביל אותה לכלום.
די עם המשיחים.

צריך קבוצה.

קודם כל, הם לא מובלים אל מחוץ לטופ 8 ולא לשום מקום. כרגע המצב שלהם הרבה יותר טוב מהמצב של מכבי ולהערכתי הם ישתחלו לטופ 8. וגם זה רק עם שחקן אחד איכותי מתפקד בקבוצה, וזה יאמר לזכותו. מעבר לכך, בשנה שעברה הוא לא היה בבארסה, הוא היה בחימקי. שים את רייס בקאדר הנוכחי של מכבי ויש לך קבוצה שאמורה בקלות להגיע לטופ 8, עם כל החוליים שיש במועדון הזה. זו דעתי בכל אופן.

22 ינואר 2017, 22:20

החציל האצטקי כתב:אני לא רואה סיבה שיקח חוזה משונמך. אולי, ורק אולי, אם יחתכו אותו ויתנו לו חוזה של 1.5 מיליון לכל עונה.

ענית לעצמך..

בכל מקרה, עוד לא ראיתי מישהו שהצהיר שהוא רוצה לראות את גאודלוק מוביל אותנו בעונה הבאה, אני בטח לא אתחיל. גם אם יקבל 1.5 מיליון ויהיה אחד היקרים או היקר בקבוצה, הוא יהיה סוג של נשק, לא שחקן מנהיג ושחקן נשמה שייתן את הטון.

23 ינואר 2017, 00:40

צריך להגיד לזכותו של גאודלוק שהקבוצה ממש פח השנה. גם ברמת האימון שלה, גם ברמה של חלק נכבד מהשחקנים(קולטון, סילי, צירבס, וגם היכולת של ווימס שנראה כמו זבל עופות בהרבה משחקים). אם יש סיבה להשאיר אותו זה לראות מה הוא מסוגל לעשות בקבוצה ראויה עם מאמן טוב

23 ינואר 2017, 08:04

בתקציב שכר פסיכי של 2 מליון דולר, השארה שלו שוות ערך לעוד איזה היינס בעמדת הגארד השנייה. זה באמת מה שאתה רוצה?

23 ינואר 2017, 17:06

er79 כתב:בתקציב שכר פסיכי של 2 מליון דולר, השארה שלו שוות ערך לעוד איזה היינס בעמדת הגארד השנייה. זה באמת מה שאתה רוצה?

ממש ממש לא, קודם כל תמיד אפשר להשאיר את סילי במקרה שיש בעיה עם התקציב אבל זאת האופציה בין האחרונות שאנחנו אמורים להעדיף
בקיצור, יש לך את ווימס שתהייה קבוצה שתקח אותו במעל למיליון, ואת מקל שהוא שותה 600 אלף דולר מאיתנו, וגם את צירבס וסמית'
אז זה אומר שאם יחלקו בצורה נכונה את התקציב לכל העמדות יהיה מספיק שחקנים טובים בכל עמדה

23 ינואר 2017, 18:06

לא רואה אף קבוצה נורמלית שתשלם על ווימס מיליון

23 ינואר 2017, 18:08

שועל כתב:לא רואה אף קבוצה נורמלית שתשלם על ווימס מיליון

לא חסרות קבוצות פראייריות , כמה טורקיות למשל , בצר לנו אפשר לקנוס אותו 1000$ על כל איבוד , עד סוף השנה הוא חייב לנו כסף.

23 ינואר 2017, 20:02

ankram כתב:
שועל כתב:לא רואה אף קבוצה נורמלית שתשלם על ווימס מיליון

לא חסרות קבוצות פראייריות
, כמה טורקיות למשל , בצר לנו אפשר לקנוס אותו 1000$ על כל איבוד , עד סוף השנה הוא חייב לנו כסף.

27 ינואר 2017, 14:57

לשאלה אם הוא רוצה להמשיך לעונה נוספת במכבי השיב גאודלוק: "אני והמשפחה שלי אוהבים את תל אביב, אשמח להישאר".

וואלה

27 ינואר 2017, 14:58

איתי-שגב כתב:לשאלה אם הוא רוצה להמשיך לעונה נוספת במכבי השיב גאודלוק: "אני והמשפחה שלי אוהבים את תל אביב, אשמח להישאר".

וואלה

תשובה מעולה דרך אגב.

איתי-שגב כתב:לשאלה אם הוא רוצה להמשיך לעונה נוספת במכבי השיב גאודלוק: "אני והמשפחה שלי אוהבים את תל אביב, אשמח להישאר".

וואלה

ברור שהוא ישמח להישאר, יש לו חוזה של 2 מיליון דולר בעונה הבאה.
מה שיקרה זה שמכבי תשחרר אותו ותציע לו חוזה חדש בחצי מחיר. ואז תראו איך הוא אוהב את תל אביב.

לא יודע, לא אוהב את צורת המשחק שלו.

27 ינואר 2017, 15:09

שמואל1 כתב:

וואלה

מה שיקרה זה שמכבי תשחרר אותו ותציע לו חוזה חדש בחצי מחיר. ואז תראו איך הוא אוהב את תל אביב.

אם לא הבנת, התשובה שלו הייתה הכנסה למועדון. הוא לא באמת ישמח להישאר.

27 ינואר 2017, 15:11

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:

וואלה

אם לא הבנת, התשובה שלו הייתה הכנסה למועדון. הוא לא באמת ישמח להישאר.

יש סיכוי שאתה נותן לו קצת יותר מדי קרדיט..
נושא נעול