22 ינואר 2017, 13:22
jay כתב:toja27 כתב:jay כתב:מקל זו רמה בפני עצמה, אבל אני באופן אישי חושב שהוא מוסר מדהים וחבל שהוא לא עושה זאת יותר.
אני אגיד דבר אחרון בנושא ומעבר לזה אין לי מה להוסיף. ואפשר להסכים עם הקביעה הזאת ואפשר שממש לא אבל בשורה תחתונה דעתי היא כזאת-
אם מכבי מחתימה את גאודלוק לעונה הבאה(וישלמו עליו בטוח יותר ממה ששילמו העונה) זאת תהיה הקבוצה שלו. ודעתי היא שקבוצה של גאודלוק לא תוביל אותך רחוק מדי, קבוצה של רייס למשל כן. אני אישית לא מאמין בשחקן הזה בתור מנהיג. גאודלוק לדעתי וירטואוז ולא מנהיג. ושוב אפשר להסכים איתה ואפשר שלא. מי שחושב שגאודלוק יכול לשמש למן איזה ג'יסי קארול משודרג שכזה טועה. גאודלוק זה שחקן הרבה יותר דומיננטי ואין לו את המאפיינים הנפשיים לקחת צעד אחורה, לפיכך זאת תהיה הקבוצה שלו.אני רוצה שזאת תהיה קבוצה של מישהו אחר . ואם לא של שחקן אחד ,אז לקבוצה של שחקנים פייטירים, עם המון לב שיש להם את היכולת להתחבר ליחד כיחידה אחת. זה החזון שלי ואני כן יכול להבין את אלו שאוהבים אותו ורוצים את אותו לעונה הבאה.
מבחינת יכולת מנהיגות בהחלט יש בזה משהו, אני רואה בו בכלל כלי נשק (שחייבים להוריד במחיר אחרי עונה כזו). לא צריך שיהיה קרול במדריד, שיהיה גאודלוק בפנר. אין לי שום בעיה עקרונית עם החזון שלך, מאמין שהוא משותף פה להרבה. רק אני אומר פה את המילה האחרונה.
22 ינואר 2017, 13:44
22 ינואר 2017, 14:35
toja27 כתב:jay כתב:מקל זו רמה בפני עצמה, אבל אני באופן אישי חושב שהוא מוסר מדהים וחבל שהוא לא עושה זאת יותר.
אני אגיד דבר אחרון בנושא ומעבר לזה אין לי מה להוסיף. ואפשר להסכים עם הקביעה הזאת ואפשר שממש לא אבל בשורה תחתונה דעתי היא כזאת-
אם מכבי מחתימה את גאודלוק לעונה הבאה(וישלמו עליו בטוח יותר ממה ששילמו העונה) זאת תהיה הקבוצה שלו. ודעתי היא שקבוצה של גאודלוק לא תוביל אותך רחוק מדי, קבוצה של רייס למשל כן. אני אישית לא מאמין בשחקן הזה בתור מנהיג. גאודלוק לדעתי וירטואוז ולא מנהיג. ושוב אפשר להסכים איתה ואפשר שלא. מי שחושב שגאודלוק יכול לשמש למן איזה ג'יסי קארול משודרג שכזה טועה. גאודלוק זה שחקן הרבה יותר דומיננטי ואין לו את המאפיינים הנפשיים לקחת צעד אחורה, לפיכך זאת תהיה הקבוצה שלו.אני רוצה שזאת תהיה קבוצה של מישהו אחר . ואם לא של שחקן אחד ,אז לקבוצה של שחקנים פייטירים, עם המון לב שיש להם את היכולת להתחבר ליחד כיחידה אחת. זה החזון שלי ואני כן יכול להבין את אלו שאוהבים אותו ורוצים את אותו לעונה הבאה.
22 ינואר 2017, 14:37
22 ינואר 2017, 14:44
22 ינואר 2017, 14:56
החציל האצטקי כתב:קבוצה של רייס מובלת ברגעים אלו ממש אל מחוץ לטופ8. גם בשנה שעברה לא הוביל אותה לכלום.
די עם המשיחים.
צריך קבוצה.
22 ינואר 2017, 16:21
החציל האצטקי כתב:קבוצה של רייס מובלת ברגעים אלו ממש אל מחוץ לטופ8. גם בשנה שעברה לא הוביל אותה לכלום.
די עם המשיחים.
צריך קבוצה.
22 ינואר 2017, 22:20
החציל האצטקי כתב:אני לא רואה סיבה שיקח חוזה משונמך. אולי, ורק אולי, אם יחתכו אותו ויתנו לו חוזה של 1.5 מיליון לכל עונה.
23 ינואר 2017, 00:40
23 ינואר 2017, 08:04
23 ינואר 2017, 17:06
er79 כתב:בתקציב שכר פסיכי של 2 מליון דולר, השארה שלו שוות ערך לעוד איזה היינס בעמדת הגארד השנייה. זה באמת מה שאתה רוצה?
23 ינואר 2017, 18:06
23 ינואר 2017, 18:08
שועל כתב:לא רואה אף קבוצה נורמלית שתשלם על ווימס מיליון
23 ינואר 2017, 20:02
ankram כתב:שועל כתב:לא רואה אף קבוצה נורמלית שתשלם על ווימס מיליון
לא חסרות קבוצות פראייריות , כמה טורקיות למשל , בצר לנו אפשר לקנוס אותו 1000$ על כל איבוד , עד סוף השנה הוא חייב לנו כסף.
27 ינואר 2017, 14:57
27 ינואר 2017, 14:58
איתי-שגב כתב:לשאלה אם הוא רוצה להמשיך לעונה נוספת במכבי השיב גאודלוק: "אני והמשפחה שלי אוהבים את תל אביב, אשמח להישאר".
וואלה
איתי-שגב כתב:לשאלה אם הוא רוצה להמשיך לעונה נוספת במכבי השיב גאודלוק: "אני והמשפחה שלי אוהבים את תל אביב, אשמח להישאר".
וואלה
27 ינואר 2017, 15:09
שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:לשאלה אם הוא רוצה להמשיך לעונה נוספת במכבי השיב גאודלוק: "אני והמשפחה שלי אוהבים את תל אביב, אשמח להישאר".
וואלה
ברור שהוא ישמח להישאר, יש לו חוזה של 2 מיליון דולר בעונה הבאה.
מה שיקרה זה שמכבי תשחרר אותו ותציע לו חוזה חדש בחצי מחיר. ואז תראו איך הוא אוהב את תל אביב.
27 ינואר 2017, 15:11
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:לשאלה אם הוא רוצה להמשיך לעונה נוספת במכבי השיב גאודלוק: "אני והמשפחה שלי אוהבים את תל אביב, אשמח להישאר".
וואלה
ברור שהוא ישמח להישאר, יש לו חוזה של 2 מיליון דולר בעונה הבאה.
מה שיקרה זה שמכבי תשחרר אותו ותציע לו חוזה חדש בחצי מחיר. ואז תראו איך הוא אוהב את תל אביב.
אם לא הבנת, התשובה שלו הייתה הכנסה למועדון. הוא לא באמת ישמח להישאר.