Holiday_Armadillo כתב:יש גבול גם לשקרים של מכבי
אתה לא אומר שמישהו המאמן שלך בכל פורום אפשרי, נותן לו מסיבת עיתונאים להגיד את זה ואז מנחית מאמן
צננו התלהבות
גם אני חושב
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אתה לא אומר שמישהו המאמן שלך בכל פורום אפשרי, נותן לו מסיבת עיתונאים להגיד את זה ואז מנחית מאמן
צננו התלהבות
קובי כתב:מקווה שזה לא נכון. רמי מאמן מוכח יותר.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:קזלאוסקס זה חלום שלי כבר שנים האמת. אני עדיין די בטוח שזה לא יקרה, אבל גם אם כן, גם הוא יכשל. אי אפשר להצליח פה.
קאזלאוסקאס יצליח. מאמן בקליבר שלו לא יהיה בובה של ההנהלה, וקרוב לוודאי שהוא יחתום עם הבטחה לחיזוק.
שחף1 כתב:BIG sofo כתב:החתמה טובה של מכבי
יש משהו שפיספסנו פה?
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:קזלאוסקס זה חלום שלי כבר שנים האמת. אני עדיין די בטוח שזה לא יקרה, אבל גם אם כן, גם הוא יכשל. אי אפשר להצליח פה.
קאזלאוסקאס יצליח. מאמן בקליבר שלו לא יהיה בובה של ההנהלה, וקרוב לוודאי שהוא יחתום עם הבטחה לחיזוק.
אתה חושב שההנהלה תשנה את ההתנהלות שלה ב180 מעלות? כי זה מה שצריך לקרות בשביל שמאמן יצליח פה.
קובי כתב:שאלת תם: איך לעזאזל ידעו ליטאי הטוויטר שהוא טס לישראל אם הטיסה היא קונקשן?
אולי הוא בכלל טס לנופש ב״קונקשן״?
jay כתב:קזלאוסקס פרץ לתודעה עם הצלחות באירופה בסוף שנות ה-90 ובייחוד בזכייה של ז'לגיריס עם אדני ב-99, וכמובן כל ההישגים עם נבחרת ליטא שתמיד מלאה בכשרון. קצת סין והצלחה בליטא עצמה שאני ממש לא חושב שרלוונטית, בערך כמו שאליפויות ששרף לקח עם מכבי לא רלוונטיות לאף קבוצת יורוליג.
איפה ההישגים ב-15 השנים האחרונות ביורוליג? למה שהוא יצעיד אותנו להישגים בליגה הזו? זה לא שלטרינקיירי (למשל) יש כאלה הצלחות, אבל הוא מעולם לא קיבל את הכלים שקזלאוסקס קיבל (אולימפיאקוס, צסק"א, נבחרת ליטא עצמה).
ולא רק הוא ספציפית לא נראה לי, אני לא רואה איך מאמן מזרח אירופאי מבוגר מצליח פה. או איזשהו מאמן בכלל לצורך העניין.
LIAV10 כתב:קובי כתב:שאלת תם: איך לעזאזל ידעו ליטאי הטוויטר שהוא טס לישראל אם הטיסה היא קונקשן?
אולי הוא בכלל טס לנופש ב״קונקשן״?
לפי הסקרין שוט של שמואל הבחור שלהם שאל אותו.
felix_r כתב:בסוף זה יהיה לא קזלאוסקס אלא שאראס, והוא יבוא רק אחרי שרמי הדר יפסיד לז'לגיריס
felix_r כתב:בסוף זה יהיה לא קזלאוסקס אלא שאראס, והוא יבוא רק אחרי שרמי הדר יפסיד לז'לגיריס
שמואל1 כתב:felix_r כתב:בסוף זה יהיה לא קזלאוסקס אלא שאראס, והוא יבוא רק אחרי שרמי הדר יפסיד לז'לגיריס
קונה גם את שאראס.
אין על הכדורסל הליטאי.
roy1000 כתב:felix_r כתב:בסוף זה יהיה לא קזלאוסקס אלא שאראס, והוא יבוא רק אחרי שרמי הדר יפסיד לז'לגיריס
לוקח.
צננו התלהבות
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־16 אורחים