LIAV10 כתב:הוא פשוט מדהים
אני מת עליו מהרגע שהוא דרך בליגה!
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:הוא חייב שחקן בקבוצה שלו, כאילו מונרו סבבה, פארקר נחשב לכישרון אבל אני לא בטוח שזה זה, מידלטון קלעי סבבה ודלי והנסון מביאים הגנה, אבל הוא חייב לידו סופרסטאר סקורר, לילארד סטייל.
אם הם יהיו באותה קבוצה בטוח אעודד אותם כשלברון יפרוש.
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:הוא פשוט מדהים
היה דבר כזה אי פעם בהיסטוריה? ששחקן אחד מוביל בכל המדדים של הקבוצה שלו?
Holiday_Armadillo כתב:אני בטוחה שלאמריקאים יש תשובה לכל נתון סטטיסטי מטומטם
ידעתם שקארים עבדול ג'באר השחקן הראשון והיחיד עד היום שקלע 50 נקודות במשחק כשהוא עושה גרעפס לפני המשחק ובמחצית?
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני בטוחה שלאמריקאים יש תשובה לכל נתון סטטיסטי מטומטם
ידעתם שקארים עבדול ג'באר השחקן הראשון והיחיד עד היום שקלע 50 נקודות במשחק כשהוא עושה גרעפס לפני המשחק ובמחצית?
גרעפס תוקעים, לא עושים
אבל חוץ מזה היה מצחיק
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני בטוחה שלאמריקאים יש תשובה לכל נתון סטטיסטי מטומטם
גרעפס תוקעים, לא עושים
אבל חוץ מזה היה מצחיק
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני בטוחה שלאמריקאים יש תשובה לכל נתון סטטיסטי מטומטם
גרעפס תוקעים, לא עושים
אבל חוץ מזה היה מצחיק
ברברים מעפולה תוקעים
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני בטוחה שלאמריקאים יש תשובה לכל נתון סטטיסטי מטומטם
גרעפס תוקעים, לא עושים
אבל חוץ מזה היה מצחיק
ברברים מעפולה תוקעים
that's what she said?
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני בטוחה שלאמריקאים יש תשובה לכל נתון סטטיסטי מטומטם
גרעפס תוקעים, לא עושים
אבל חוץ מזה היה מצחיק
ברברים מעפולה תוקעים
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני בטוחה שלאמריקאים יש תשובה לכל נתון סטטיסטי מטומטם
גרעפס תוקעים, לא עושים
אבל חוץ מזה היה מצחיק
ברברים מעפולה תוקעים
Berberim או barbarim?
Holiday_Armadillo כתב:what the fuck is berberim?
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני בטוחה שלאמריקאים יש תשובה לכל נתון סטטיסטי מטומטם
גרעפס תוקעים, לא עושים
אבל חוץ מזה היה מצחיק
ברברים מעפולה תוקעים
Berberim או barbarim?
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:what the fuck is berberim?
קבוצה אתנית שקשורה לאזורים שאליהם את לא מתקרבת
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, JarJarBinx, Tom1313 ו־17 אורחים