פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: רמי הדר

24 נובמבר 2016, 23:42

שחף1 כתב:רק אפשר לבקש שהתרגילים בהתקפות אחרונות לא יהיו ״תנו את הכדור לאנדרו\סוני וזוזו הצידה״?
עם כל הכבוד לשניהם, הם לא לברון וקיירי

זה לא רק בהתקפות האחרונות. חצי משחק זה ככה.

26 נובמבר 2016, 12:09

http://www.eurohoops.net/trademarks/352 ... ilos-trust

רמי הדר נבחר למאמן המחזור ביורוליג
והנצחון של מכבי נחשב לנצחון הגדול של השבוע

26 נובמבר 2016, 12:20

RomanR כתב:http://www.eurohoops.net/trademarks/352770/aftermath-round-9-milos-trust

פעם שנייה כבר שהוא זוכה במאמן השבוע. מדהים.

26 נובמבר 2016, 12:32

שמואל1 כתב:
RomanR כתב:http://www.eurohoops.net/trademarks/352770/aftermath-round-9-milos-trust

תדייק. זה לא האתר של היורוליג.

26 נובמבר 2016, 12:40

felix_r כתב:
שמואל1 כתב:

זה אתר שעובד עם היורוליג ועושה עבורו את הכתבות והניתוחים, ולא אמרתי שזה האתר של היורוליג

26 נובמבר 2016, 12:43

RomanR כתב:
felix_r כתב:
שמואל1 כתב:

זה אתר שעובד עם היורוליג ועושה עבורו את הכתבות והניתוחים, ולא אמרתי שזה האתר של היורוליג

לא אתה. שמואל. אי אפשר לאסוף בחבילה אחת את כל המקומות השונים שבחר בהדר. רק את הרשמי

26 נובמבר 2016, 13:13

שמואל1 כתב:

שנה הבאה בקליבלנד

26 נובמבר 2016, 14:38

מאמן חודש נובמבר בדרך?

26 נובמבר 2016, 20:56

הצלחה של רמי הדר יוצרת פה תקדים מסוכן מאוד. אולי הרסני אפילו.

בשום עולם זה לא לגיטימי לתת למאמן עם נסיון של עונה אחת בליגת העל להוביל מועדון של 100 מיליון שקל ובעל שאיפות כאלה.

26 נובמבר 2016, 21:01

MTA2311 כתב:הצלחה של רמי הדר יוצרת פה תקדים מסוכן מאוד. אולי הרסני אפילו.

בשום עולם זה לא לגיטימי לתת למאמן עם נסיון של עונה אחת בליגת העל להוביל מועדון של 100 מיליון שקל ובעל שאיפות כאלה.

מסכים. ובנוסף, בטווח הקצר אי אפשר לדעת כמה זו באמת "הצלחה של רמי". אולי זו ההתחברות של השחקנים שבאה עם הזמן, ואז זה נורא ברמות אחרות. שלא לדבר על זה שזה יוסיף עוד למגלומניה המטורפת של ההנהלה שהתחילה להתגבש אחרי הזכייה ב2014: "אנחנו יודעים טוב מכולם, החלפנו מאמן מנוסה במאמן לא מנוסה, ועדיין הצלחנו". לטווח הארוך, גם אם זו כן הצלחה של רמי, וגם אם רמי עצמו יצליח בהמשך, זו התאבדות.

26 נובמבר 2016, 21:04

yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:הצלחה של רמי הדר יוצרת פה תקדים מסוכן מאוד. אולי הרסני אפילו.

מסכים. ובנוסף, בטווח הקצר אי אפשר לדעת כמה זו באמת "הצלחה של רמי". אולי זו ההתחברות של השחקנים שבאה עם הזמן, ואז זה נורא ברמות אחרות. שלא לדבר על זה שזה יוסיף עוד למגלומניה המטורפת של ההנהלה שהתחילה להתגבש אחרי הזכייה ב2014: "אנחנו יודעים טוב מכולם, החלפנו מאמן מנוסה במאמן לא מנוסה, ועדיין הצלחנו". לטווח הארוך, גם אם זו כן הצלחה של רמי, וגם אם רמי עצמו יצליח בהמשך, זו התאבדות.

בול

26 נובמבר 2016, 21:13

מצד אחד זה נכון, אבל מצד שני, נמאס להעביר עוד עונה ועוד עונה בתקווה לשינוי, שברור שלא יקרה.

26 נובמבר 2016, 21:16

jol9 כתב:מצד אחד זה נכון, אבל מצד שני, נמאס להעביר עוד עונה ועוד עונה בתקווה לשינוי, שברור שלא יקרה.

יש הרבה רמות באמצע בין סתם מאמן לא מתאים לבין רמי הדר

26 נובמבר 2016, 21:18

jol9 כתב:מצד אחד זה נכון, אבל מצד שני, נמאס להעביר עוד עונה ועוד עונה בתקווה לשינוי, שברור שלא יקרה.

אם הוא לא יקרה, אז מה הטעם בכלל לאהוב קבוצה שעושה הכול כדי שלא נאהב אותה?
ברור שהיורוליג והNBA זה לא אותו דבר, אבל אני אני אוהב את סן אנטוניו(יש מצב שהזכרתי את זה פעם או פעמיים), לא כי אני אוהב את איך שקוואי משחק העונה, או איך שטוני פארקר שיחק לפני כמה שנים. אני אוהב את הסיסטם, את השיטה, את העקביות, ואת סוג הכדורסל שהם משחקים כבר הרבה שנים. ואצל מכבי זה מעוות, אין שום דבר, הכול מאולתר, הכול מחופף, שביעות הרצון שלנו מתבססת על מה שקורה בין משחק למשחק, לא איזה משהו עקרוני. אם זה ימשיך ככה, האם אנחנו באמת יכולים להגיד שאנחנו אוהדים מועדון, או שמא אנחנו אוהדים את מכבי גרסת 2016, ואת 2017 פחות, ואת 2018 יותר? אין בזה טעם, לפחות בשבילי. זה אפילו כואב.

26 נובמבר 2016, 21:20

LIAV10 כתב:מאמן חודש נובמבר בדרך?

לא נראה לי. יש לו 2 הפסדים בנובמבר, לבארסה ולפאו. אבל לך תדע...

26 נובמבר 2016, 22:16

MTA2311 כתב:

בינתיים רמי הדר מוכיח כמה דברים ומאכיל אותנו בכובעים.
הלוואי וזה יימשך.
אין לי כח לפתח תאוריות של איך זה ישפיע בעתיד.

26 נובמבר 2016, 22:19

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:

הלוואי וזה יימשך.

לא מדברים על רמי הדר. מדברים על מינוי של מישהו כמו רמי הדר.

עכשיו אין לך כוח להתעסק בזה. ניפגש עוד שנה אם הוא יצליח.

26 נובמבר 2016, 22:21

yanay21 כתב:

אם הוא לא יקרה, אז מה הטעם בכלל לאהוב קבוצה שעושה הכול כדי שלא נאהב אותה?
ברור שהיורוליג והNBA זה לא אותו דבר, אבל אני אני אוהב את סן אנטוניו(יש מצב שהזכרתי את זה פעם או פעמיים), לא כי אני אוהב את איך שקוואי משחק העונה, או איך שטוני פארקר שיחק לפני כמה שנים. אני אוהב את הסיסטם, את השיטה, את העקביות, ואת סוג הכדורסל שהם משחקים כבר הרבה שנים. ואצל מכבי זה מעוות, אין שום דבר, הכול מאולתר, הכול מחופף, שביעות הרצון שלנו מתבססת על מה שקורה בין משחק למשחק, לא איזה משהו עקרוני. אם זה ימשיך ככה, האם אנחנו באמת יכולים להגיד שאנחנו אוהדים מועדון, או שמא אנחנו אוהדים את מכבי גרסת 2016, ואת 2017 פחות, ואת 2018 יותר? אין בזה טעם, לפחות בשבילי. זה אפילו כואב.

תראה, אף אחד מאתנו לא יכול לחזות את העתיד.
רובנו חושבים שההנהלה עושה דברים שגויים, אבל מה הטעם עכשיו לקוות לרצף ארוך של כשלונות, בתקווה שההנהלה הזאת תעזוב מתישהו, מה שבכלל לא בטוח שיקרה?

מצד שני, מאיפה אנחנו יודעים שמה שאנחנו אומרים כאן, בהכרח יביא למצב יותר טוב?
איך אפשר להיות בטוחים שמכבי היתה נראית יותר טוב עם שחקן אחר בעמדה 5 מאייברסון למשל?

אני פשוט רוצה להנות לכדורסל ולא להתעסק במסביב כ"כ הרבה.

26 נובמבר 2016, 22:23

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:

הלוואי וזה יימשך.

לא מדברים על רמי הדר. מדברים על מינוי של מישהו כמו רמי הדר.

עכשיו אין לך כוח להתעסק בזה. ניפגש עוד שנה אם הוא יצליח.

בסדר.. המינוי היה ועבר. יכול להיות שיש כאן מקרה רייס, ויכול להיות שלא.
אם לא, אז נמשיך לאכול חרא, וזה לא חדש בעצם.
אם הוא יצליח, אז יש סיכוי שזה יביא לנו תקופה חיובית לפחות של שנה-שנתיים.
לדעתי זה שווה את זה, בדיוק כמו שהגביע ב2014 היה שווה לדעתי את שתי העונות המזוויעות שבאו לאחר מכן.

26 נובמבר 2016, 22:28

יוני אתה לא מבין, הבעיה היא בקונספט ופחות בבן אדם עצמו
בדיוק כמו שההצלחה של רייס נתנה לגיטימציה להביא הימורים בארבע מאות אלף
נושא נעול