03 נובמבר 2016, 00:15
03 נובמבר 2016, 00:16
החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:גארי פייטון השני היה יושב בול על התפקיד הזה. בקבוצת הבת של יוסטון בדי-ליג נכון לעכשיו.
חשבתי על סקוטי ווילבקין.
03 נובמבר 2016, 00:18
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:reuelc כתב:felix_r כתב:תפסיקו לבכות על הסגל! בארסה שיחקה עם חצי הרכב. עם ילדים כמו וזנקוב, פנו (מי זה בכלל?) ואריקסון! אבל זה לא הפריע לבארסה לנצח בקלות, כי יש לה מאמן
מה יעזור לך כל מאמן בעולם אם יש לך שחקנים שלא יודעים לקלוע?
אני לא מבין את הזלזול הזה בתפקיד הזה...
אתם חושבים שמכבי של עונת 2014, היתה לוקחת את היורוליג עם גודס או עם רמי הדר?
לא. היא גם לא היתה לוקחת אותו בלי רייס, היקמן, בלו או טיוס.
03 נובמבר 2016, 00:18
03 נובמבר 2016, 00:20
03 נובמבר 2016, 00:21
MTA2311 כתב:אני חושב שהעונה הזאת גמורה. עדיף שלא יוציאו השנה עוד כסף.
03 נובמבר 2016, 00:22
MTA2311 כתב:אני חושב שהעונה הזאת גמורה. עדיף שלא יוציאו השנה עוד כסף.
03 נובמבר 2016, 00:24
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אני חושב שהעונה הזאת גמורה. עדיף שלא יוציאו השנה עוד כסף.
הייתי מסכימה איתך אם היה אפילו חצי מצב שהיו מכינים תוכנית כוללת לתקן את כל הרעות החולות בשנה הבאה
הרי ברור לכולנו שבין אם יוציאו השנה כסף או לא, זה לא ממש ישנה את מה שהולך במועדון, נכון?
03 נובמבר 2016, 00:25
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:reuelc כתב:felix_r כתב:תפסיקו לבכות על הסגל! בארסה שיחקה עם חצי הרכב. עם ילדים כמו וזנקוב, פנו (מי זה בכלל?) ואריקסון! אבל זה לא הפריע לבארסה לנצח בקלות, כי יש לה מאמן
מה יעזור לך כל מאמן בעולם אם יש לך שחקנים שלא יודעים לקלוע?
אני לא מבין את הזלזול הזה בתפקיד הזה...
אתם חושבים שמכבי של עונת 2014, היתה לוקחת את היורוליג עם גודס או עם רמי הדר?
לא. היא גם לא היתה לוקחת אותו בלי רייס, היקמן, בלו או טיוס.
נכון מאוד.
אבל להביא מאמן טוב, זה הרבה יותר זול מאשר להתחיל להחליף עכשיו חצי סגל.
הדבר היחיד שאפשר לעשות זה להחליף אולי את ראד ב-4 עם אוריינטציה הגנתית, או אפילו עדיף,
את אלכסנדר באחד כזה.
התפקיד של מאמן הוא לא רק להחליף שחקנים. הוא צריך לחבר אותם, לבנות שיטת משחק שהוא מאמין
בה ושהוא מאמין שהשחקנים יוכלו לבצע, וכו'.
רמי הדר יעשה בדיוק את מה שעשו כאן טבק וגודס. יעביר את הזמן.
מכבי צריכה יותר מזה.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אני חושב שהעונה הזאת גמורה. עדיף שלא יוציאו השנה עוד כסף.
הייתי מסכימה איתך אם היה אפילו חצי מצב שהיו מכינים תוכנית כוללת לתקן את כל הרעות החולות בשנה הבאה
הרי ברור לכולנו שבין אם יוציאו השנה כסף או לא, זה לא ממש ישנה את מה שהולך במועדון, נכון?
03 נובמבר 2016, 00:26
03 נובמבר 2016, 00:26
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אני חושב שהעונה הזאת גמורה. עדיף שלא יוציאו השנה עוד כסף.
הבעיה היא שברוב טמטומם הם יראו בזה הוכחה לכך שלמרות שבונים סגל טוב ויקר זה לא ארובה לכלום, ויחזרו למודל שראינו בשנים הקודמות שהוא יותר גרוע
03 נובמבר 2016, 00:27
03 נובמבר 2016, 00:27
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אני חושב שהעונה הזאת גמורה. עדיף שלא יוציאו השנה עוד כסף.
אבל זה יתן להם תירוץ אחד פחות. לא נצטרך לשמוע על טבקים, הנדריקסים וכו' שמשלמים להם כסף בשביל שילכו
03 נובמבר 2016, 00:28
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אני חושב שהעונה הזאת גמורה. עדיף שלא יוציאו השנה עוד כסף.
בדיוק...
למה אנחנו צריכים לדאוג לכסף שלהם?
העונה הזאת רק בתחילתה. יש עוד 25 משחקי יורוליג. אי אפשר להרים ידיים עכשיו.
אם צריך להוציא עוד מליון דולר בשביל לתקן כמה טעויות, אז זה כסף קטן יחסית למה שכבר הושקע העונה.
03 נובמבר 2016, 00:29
אחדשיודע כתב:כן, רק שראיתי כבר קבוצות עם שחקנים חזקים ומאמן חלש זוכות באליפויות. הפוך לא.
אני לגמרי רוצה לראות כאן מאמן שמתאים למידות של מכבי, אבל רק אם הוא מגיע בעסקת חבילה עם שחקן חיזוק.
כותרות בלי בשורות לא מעניינות אותי.
03 נובמבר 2016, 00:30
03 נובמבר 2016, 00:32
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:כן, רק שראיתי כבר קבוצות עם שחקנים חזקים ומאמן חלש זוכות באליפויות. הפוך לא.
אני לגמרי רוצה לראות כאן מאמן שמתאים למידות של מכבי, אבל רק אם הוא מגיע בעסקת חבילה עם שחקן חיזוק.
כותרות בלי בשורות לא מעניינות אותי.
שחקנים חזקים כבר חתומים. הכי טוב שאפשר זה להעיף את אלכסנדר או ראד בשביל איזה קפיץ לעמדה 4.
מאמנים טובים פנויים דווקא יש.
03 נובמבר 2016, 00:32
MTA2311 כתב:
שמישהו יספר לו שטרקטור טוב עובד גם בבוץ