20 נובמבר 2016, 23:58
קובי כתב:שמואל1 כתב:קובי כתב:חרא הגנה בפיק של אמארה.
הוא היה בטוח שגאודלוק לוקח את זה.
תרגיל ענק של רמי.
כן. רמי המציא את הפיק אנד רול. פטנט.
20 נובמבר 2016, 23:59
שמואל1 כתב:שועל כתב:מודאג מאוד מווימס וגאודלוק
מכבי לא תגיע לשום מקום בלעדיהם
ההפך, רק איתם היא תנצח משחקים. צריך למצוא את הדרך לשלב אותם במשחק הקבוצתי.
ווימס כבר הצליח להשתלב, אבל הוא נפל היום על משחק רע. אצל גאודלוק זה קצת יותר קשה, אבל עם שחקנים כמוהו מגיעים רחוק. צריך לעשות הכל כדי שישתלב במארג הקבוצתי.
20 נובמבר 2016, 23:59
21 נובמבר 2016, 00:00
יוסי22 כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:מודאג מאוד מווימס וגאודלוק
ווימס כבר הצליח להשתלב, אבל הוא נפל היום על משחק רע. אצל גאודלוק זה קצת יותר קשה, אבל עם שחקנים כמוהו מגיעים רחוק. צריך לעשות הכל כדי שישתלב במארג הקבוצתי.
מסכים איתך ...
הם אלו שיסחבו את מכבי למטרות שלה העונה , לא אף אחד אחר ...
21 נובמבר 2016, 00:01
חנו'ש כתב:איך הגענו למצב הזה שניצחון על הפועל במשחק ליגה זניח ב2 נקודות בבית בשיניים (של אייברסון) גורם לכאלה חגיגות?
זה נורא עצוב...
רק עוד המחשה לאן התדרדרנו.
my man כתב:יוסי22 כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:מודאג מאוד מווימס וגאודלוק
מסכים איתך ...
הם אלו שיסחבו את מכבי למטרות שלה העונה , לא אף אחד אחר ...
נו ברור אבל זה מה שמדאיג..כי הם לא נראים טוב.
בטח לא אנדרו שלא נכנס שטף הקבוצתי..(גם באשמת המאמן- שלא בונה תרגילים שיפנו אותו ל8 זריקות ל3 במשחק..היום לדוגמא הוא זרק רק 2..)
anthony כתב:אני חושב שרמי הדר ניהל את המשחק בצורה רעה מאוד,
אבל צריך לתת לו קרדיט על התרגיל האחרון.
זה לא הפיקאנדרול, זה האומץ לתת לאלכסנדר, שחקן שלא רואה דקות משחק בשום מסגרת, להכריע משחק בשנייה האחרונה כשהוא יודע
שאם נכנסים להארכה הסיכוי לנצח אפסי.
my man כתב:חנו'ש כתב:איך הגענו למצב הזה שניצחון על הפועל במשחק ליגה זניח ב2 נקודות בבית בשיניים (של אייברסון) גורם לכאלה חגיגות?
זה נורא עצוב...
רק עוד המחשה לאן התדרדרנו.
![]()
![]()
21 נובמבר 2016, 00:02
Mitelka כתב:אנחנו עם משחק רביעי בשבוע כשהם 8 ימים נטו עם הראש למכבי. ההכנה שלהם הייתה 100 אחוז אלינו כשאנחנו עוד פילסנו את דרכנו בין אוברדוביץ' לטיסה מעיקה לרוסיה. ובלי צירבס בהחלטה תמוהה להשאיר את אייברסון לבד כגבוה.
וניצחנו - קבוצת יורוקאפ טובה (כן, כן, טובה) ודווקא ברבע רביעי שהיית מצפה שניפול מהרגליים.
אני בסדר עם הניצחון הזה.
21 נובמבר 2016, 00:03
21 נובמבר 2016, 00:04
Mitelka כתב:אנחנו עם משחק רביעי בשבוע כשהם 8 ימים נטו עם הראש למכבי. ההכנה שלהם הייתה 100 אחוז אלינו כשאנחנו עוד פילסנו את דרכנו בין אוברדוביץ' לטיסה מעיקה לרוסיה. ובלי צירבס בהחלטה תמוהה להשאיר את אייברסון לבד כגבוה.
וניצחנו - קבוצת יורוקאפ טובה (כן, כן, טובה) ודווקא ברבע רביעי שהיית מצפה שניפול מהרגליים.
אני בסדר עם הניצחון הזה.
roy1000 כתב:anthony כתב:אני חושב שרמי הדר ניהל את המשחק בצורה רעה מאוד,
זה לא הפיקאנדרול, זה האומץ לתת לאלכסנדר, שחקן שלא רואה דקות משחק בשום מסגרת, להכריע משחק בשנייה האחרונה כשהוא יודע
הוא לא נתן לאכסנדר שום דבר. אמארה עשה טעות וקפץ על גאודלוק וגאודלוק מספר בפעם הראשונה העונה.
אלכסנדר ממש לא היה אמור לקחת את הזריקה הזו.
21 נובמבר 2016, 00:05
MTA2311 כתב:מה שאני לוקח מהמשחק הזה זה שמקל עם משחק שני ברצף עם סל שדה.
המגמה החיובית ממשיכה.
anthony כתב:roy1000 כתב:anthony כתב:אני חושב שרמי הדר ניהל את המשחק בצורה רעה מאוד,
הוא לא נתן לאכסנדר שום דבר. אמארה עשה טעות וקפץ על גאודלוק וגאודלוק מספר בפעם הראשונה העונה.
אלכסנדר ממש לא היה אמור לקחת את הזריקה הזו.
ראית את הקטע ששידרו עכשיו של פסק הזמן?
roy1000 כתב:יום שבו גם מכבי וגם הניקס מנצחים לא קורה כל כך הרבה. תנו להינות מזה.