פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: כדורסל ישראלי

04 ינואר 2017, 13:54

מסתבר שהוא גם אמר "לא ילמדו אותנו על ווינריות"

מדהים כמה הוא מנותק.

04 ינואר 2017, 14:29

שועל כתב:לא הייתי קורא לגיא הראל "איש מקצוע", אבל בסך הכל אורי אלון מתנהל הרבה יותר טוב מצורת ההתנהלות של מכבי

לקחת רף מאוד מאוד נמוך.

04 ינואר 2017, 14:41

RomanR כתב:פיני גרשון לדן שמיר, אתמול בחמישיות: "יום אחד מישהו שם (מכבי) יתפוס קצת שכל ויבין שאתה חייב להיות בתוך המערכת, לאו דווקא בתור מאמן"

דן נראה לי כמו הGM האולטימטיבי למען האמת.
הבעיה שמכבי כמו מכבי תתן לו לאמן בשניה שיזרקו את המאמן הכושל שיבוא תחתיו.

(אע"פ שהשידוך שלו עם בגאצקיס נראה לי כמו שידוך די טבעי שיכול להחזיק תקופה)

04 ינואר 2017, 15:47

למה דן שמיר?
אם רוצים להבריא את המועדון הזה, צריך להביא איש מקצוע מהשורה הראשונה.
יש מספיק אנשים בעולם הזה שעשו דבר או שניים בתחום, שחקני עבר עם קבלות, או אנשים מהNBA.

04 ינואר 2017, 15:57

jol9 כתב:למה דן שמיר?
יש מספיק אנשים בעולם הזה שעשו דבר או שניים בתחום, שחקני עבר עם קבלות, או אנשים מהNBA.

לא יודע לגבי אנשים מה-nba, לא שאני מתנגד, אבל גם הייתי לוקח בכיף אחד כמו שי האוזמן, אם לא כג'נרל מנג'ר אז כסקאוט ראשי. לבחור שחקנים הוא יודע הרבה יותר טוב מאבי אבן לדעתי, ופי כמה וכמה טוב יותר מניקולה.

04 ינואר 2017, 15:59

דן שמיר עשה הרבה יותר משניקולה עשה. בוא נתחיל מכאן.

מנהל מקצועי צריך להיות קודם כל דמות מקצועית, עם ידע מקצועי נרחב מאוד. הדבר הכי חשוב ומשמעותי הוא שיהיה לו ראש כדורסל חריף. השני הוא קשרים.
הוא צריך לשלוט בניהול, באימון, בסקאוטינג, בפיזיולוגיה ובכושר גופני, בפסיכולוגיה והכנה מנטלית. הוא צריך לעבוד טוב מול סוכנים ומאמנים מסביב לעולם.
עדיף שיהיה לו נסיון כשחקן, אבל דווקא זה פחות מחייב לטעמי.

לדן יש ניסיון מהשורה הראשונה, עם אנשי המקצוע הכי בכירים ביבשת.
הבן אדם היה יד ימינם של פיני, דייויד ומסינה. אין עוררין על זה שהוא מוח כדורסל מטורף.

הסייגים הם סביב היכולת שלו לנהל משחק ולאמן ברמות שמכבי נמצאת בהם, אבל דווקא כאיש ניהול שאמור לעשות סדר במערך המקצועי, הוא דמות מאוד ראויה בעיניי.

האוזמן, עם כל חיבתי הרבה אליו, יכול להכנס למערכת בתור סקאוט at most.
מנהל מקצועי של קבוצה בקליבר הזה צריך ניסיון ברמות האלה.
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 04 ינואר 2017, 16:02, נערך פעם אחת בסך הכל.

04 ינואר 2017, 16:00

החציל האצטקי כתב:
RomanR כתב:פיני גרשון לדן שמיר, אתמול בחמישיות: "יום אחד מישהו שם (מכבי) יתפוס קצת שכל ויבין שאתה חייב להיות בתוך המערכת, לאו דווקא בתור מאמן"

דן נראה לי כמו הGM האולטימטיבי למען האמת.
הבעיה שמכבי כמו מכבי תתן לו לאמן בשניה שיזרקו את המאמן הכושל שיבוא תחתיו.

(אע"פ שהשידוך שלו עם בגאצקיס נראה לי כמו שידוך די טבעי שיכול להחזיק תקופה)

נראה לי יותר סביר שדיבר עליו בהקשר התפקיד של אבי

04 ינואר 2017, 16:01

צריך כמה שיותר אנשי מקצוע זרים. מתוך עיקרון, אבל כמובן שיהיו טובים, קודם כל.

04 ינואר 2017, 16:11

לא חושב שלכבודו לבוא ולהיות סקאוט.
סקאוטינג זו עבודה לא פשוטה בכלל, אבל אין בעיה לגייס ג'אנקים של כדורסל שיעשו אותה תמורת שכר רעב, כל עוד יש GM תותח שיודע לעשות סדר ולהפריד את המוץ מהתבן.
הסמכות והמילה המקצועית הן של הGM. מערכת הסקאוטינג היא שלוחה תחתיו ולא יותר. המעמד שניתן לה במכבי בשנים האחרונות הוא מגוחך.

תעיף את ניקולה ואבי, שים GM מקצוען בראש ותן לו לגייס את הצוות שדרוש לו כדי לעבוד.
אני רואה את דן בתור דמות שיכולה לעשות סדר שם.

04 ינואר 2017, 16:12

http://www.one.co.il/Article/16-17/2,62 ... tml?ref=hp
מיטשל יעמוד לוועדת משמעת, עשוי לקבל שחרור
פרסום ראשון: בשל סדרת עבירות התנהגות, מכבי חיפה תערוך שימוע פנימי לשחקן ותשקול את שחרורו.

שלום גם לך.

04 ינואר 2017, 16:14

החציל האצטקי כתב:לא חושב שלכבודו לבוא ולהיות סקאוט.
סקאוטינג זו עבודה לא פשוטה בכלל, אבל אין בעיה לגייס ג'אנקים של כדורסל שיעשו אותה תמורת שכר רעב, כל עוד יש GM תותח שיודע לעשות סדר ולהפריד את המוץ מהתבן.
הסמכות והמילה המקצועית הן של הGM. מערכת הסקאוטינג היא שלוחה תחתיו ולא יותר. המעמד שניתן לה במכבי בשנים האחרונות הוא מגוחך.

תעיף את ניקולה ואבי, שים GM מקצוען בראש ותן לו לגייס את הצוות שדרוש לו כדי לעבוד.

מכבי יכולה לשלם לדן שמיר סכום יפה בתור מנהל מערך סקאוטינג. זה נראה לי תפקיד קצת יותר טוב ויותר יציב מלאמן את חולון. הוא גם יכול להיות סוג של עוזר GM למישהו בקליבר שאמור להיות GM במכבי (ואני מדבר על מישהו כמו מסינה).

04 ינואר 2017, 16:15

roy1000 כתב:

מכבי יכולה לשלם לדן שמיר סכום יפה בתור מנהל מערך סקאוטינג. זה נראה לי תפקיד קצת יותר טוב ויותר יציב מלאמן את חולון. הוא גם יכול להיות סוג של עוזר GM למישהו בקליבר שאמור להיות GM במכבי (ואני מדבר על מישהו כמו מסינה).

אין בעיה.
אתה רואה אותו עובד תחת ניקולה המפגר?

04 ינואר 2017, 16:16

החציל האצטקי כתב:
roy1000 כתב:

אין בעיה.
אתה רואה אותו עובד תחת ניקולה המפגר?

ניקולה זה לא מישהוש אמור להיות GM במכבי. אני רואה אותו עובד תחת מסינה או מישהו בקליבר הזה.

04 ינואר 2017, 16:18

ומי כן ראוי להיות ג׳נרל מנג׳ר במכבי?

04 ינואר 2017, 16:19

החציל האצטקי כתב:ומי כן ראוי להיות ג׳נרל מנג׳ר במכבי?

מישהו זר, עם נסיון אירופאי בכיר מספיק כדי לדעת מה שהוא עושה.

04 ינואר 2017, 16:20

איתי-שגב כתב:

מישהו זר, עם נסיון אירופאי בכיר מספיק כדי לדעת מה שהוא עושה.

אני לא מכיר מישהו כזה.
אם אתם מכירים, ספרו לי עליו.

04 ינואר 2017, 16:21

er79 כתב:

לא יודע לגבי אנשים מה-nba, לא שאני מתנגד, אבל גם הייתי לוקח בכיף אחד כמו שי האוזמן, אם לא כג'נרל מנג'ר אז כסקאוט ראשי. לבחור שחקנים הוא יודע הרבה יותר טוב מאבי אבן לדעתי, ופי כמה וכמה טוב יותר מניקולה.

שי האוזמן הוא עיתונאי טוב, זה מבלבל אבל זה לא אומר הרבה לגבי המקצועיות שלו

04 ינואר 2017, 16:23

שועל כתב:
er79 כתב:

שי האוזמן הוא עיתונאי טוב, זה מבלבל אבל זה לא אומר הרבה לגבי המקצועיות שלו

ולפני זה הוא היה GM באשדוד אם אני לא טועה, ועשה עבודה לא רעה. בין היתר פיטר את רמי הדר.

04 ינואר 2017, 16:25

כבר כתבתי 3 פעמים. אטורה מסינה.

04 ינואר 2017, 16:25

roy1000 כתב:

כבר כתבתי 3 פעמים. אטורה מסינה.

דבר איתי גם על כאלה שהם לא היורשים הטבעיים של קואץ' פופ.
פרסם תגובה