25 ינואר 2017, 00:21
jol9 כתב:אני המנהל וכרמל ורוני הם העוזרים שלי.
25 ינואר 2017, 00:26
25 ינואר 2017, 00:28
שועל כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:אני יכול למחוק, אבל יש מנהלים לפורום והם מחליטים. שמח שהחלטת למחוק.
אתה לא מנהל?
לא. אני איש צוות. מנהלי הפורום הם יוני, כרמל ורוני. כבר דנו בנושא.
אתה יותר מראוי בעיני!
כן, תנו לשתול לשמור על החלב
25 ינואר 2017, 00:29
שועל כתב:
25 ינואר 2017, 00:49
jol9 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא שידוע לי, הוא מוזמן לתקן אותי
אני יכול למחוק, אבל יש מנהלים לפורום והם מחליטים. שמח שהחלטת למחוק.
אתה לא מנהל?
לא. אני איש צוות. מנהלי הפורום הם יוני, כרמל ורוני. כבר דנו בנושא.
אני המנהל וכרמל ורוני הם העוזרים שלי.
25 ינואר 2017, 00:52
25 ינואר 2017, 00:53
toja27 כתב:בגאצקיס מתחרט שלא נשאר בדרושפאקה.
לא ראיתי את המשחק אבל כנראה גם לא הפסדתי שום דבר.
25 ינואר 2017, 00:56
yanay21 כתב:toja27 כתב:בגאצקיס מתחרט שלא נשאר בדרושפאקה.
לא ראיתי את המשחק אבל כנראה גם לא הפסדתי שום דבר.
לא מסכים, שחיטה מפוארת. אם אתה מתנתק מהעובדה שזו קבוצה שפעם הייתה שווה משהו בשבילנו, זה די מהנה
25 ינואר 2017, 01:15
אנחנו קוראים לכלל אוהדי מכבי, להגיע למשחק בחמישי. לא להקשיב למחאות שלא יכולות לעזור בכלום. זה הזמן שהשחקנים צריכים אותנו והדבר האחרון שהם צריכים זה אולם ריק. אנחנו מבקשים בכל לשון של בקשה להגיע! מי שלא מגיע, שיתן את הכרטיס לילד/חייל/כל אחד וישמח אותו. שבוע טוב.
25 ינואר 2017, 01:16
RomanR כתב:עמוד האוהדים הרשמי:אנחנו קוראים לכלל אוהדי מכבי, להגיע למשחק בחמישי. לא להקשיב למחאות שלא יכולות לעזור בכלום. זה הזמן שהשחקנים צריכים אותנו והדבר האחרון שהם צריכים זה אולם ריק. אנחנו מבקשים בכל לשון של בקשה להגיע! מי שלא מגיע, שיתן את הכרטיס לילד/חייל/כל אחד וישמח אותו. שבוע טוב.
RomanR כתב:עמוד האוהדים הרשמי:אנחנו קוראים לכלל אוהדי מכבי, להגיע למשחק בחמישי. לא להקשיב למחאות שלא יכולות לעזור בכלום. זה הזמן שהשחקנים צריכים אותנו והדבר האחרון שהם צריכים זה אולם ריק. אנחנו מבקשים בכל לשון של בקשה להגיע! מי שלא מגיע, שיתן את הכרטיס לילד/חייל/כל אחד וישמח אותו. שבוע טוב.
25 ינואר 2017, 01:17
25 ינואר 2017, 01:18
Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:עמוד האוהדים הרשמי:אנחנו קוראים לכלל אוהדי מכבי, להגיע למשחק בחמישי. לא להקשיב למחאות שלא יכולות לעזור בכלום. זה הזמן שהשחקנים צריכים אותנו והדבר האחרון שהם צריכים זה אולם ריק. אנחנו מבקשים בכל לשון של בקשה להגיע! מי שלא מגיע, שיתן את הכרטיס לילד/חייל/כל אחד וישמח אותו. שבוע טוב.
שמישהו יהרוג אותם כבר!!!
ינאי! רצית להיות צייד נאצים ראשי, לא? בבקשה! כל הנאצים! תקוף!
25 ינואר 2017, 01:18
25 ינואר 2017, 01:20
שמואל1 כתב:RomanR כתב:עמוד האוהדים הרשמי:אנחנו קוראים לכלל אוהדי מכבי, להגיע למשחק בחמישי. לא להקשיב למחאות שלא יכולות לעזור בכלום. זה הזמן שהשחקנים צריכים אותנו והדבר האחרון שהם צריכים זה אולם ריק. אנחנו מבקשים בכל לשון של בקשה להגיע! מי שלא מגיע, שיתן את הכרטיס לילד/חייל/כל אחד וישמח אותו. שבוע טוב.
מצויין. ההודעה הזאת רק משרתת המחאה ומעלה אותה לסדר היום.
25 ינואר 2017, 01:21
Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:עמוד האוהדים הרשמי:אנחנו קוראים לכלל אוהדי מכבי, להגיע למשחק בחמישי. לא להקשיב למחאות שלא יכולות לעזור בכלום. זה הזמן שהשחקנים צריכים אותנו והדבר האחרון שהם צריכים זה אולם ריק. אנחנו מבקשים בכל לשון של בקשה להגיע! מי שלא מגיע, שיתן את הכרטיס לילד/חייל/כל אחד וישמח אותו. שבוע טוב.
שמישהו יהרוג אותם כבר!!!
ינאי! רצית להיות צייד נאצים ראשי, לא? בבקשה! כל הנאצים! תקוף!
25 ינואר 2017, 01:21
25 ינואר 2017, 01:23
RomanR כתב:הם אמרו בחמישיות "מעניין כמה אוהדים יבואו בחמישי לדחוף את מכבי?"
לדחוף לאן? מעבר לצוק? לפסי הרכבת? למטחנת בשר?
25 ינואר 2017, 01:23
שועל כתב:הבעיה היא שרוב האוהדים קונים את זה