15 מאי 2017, 17:55
my man כתב:ankram כתב:my man כתב:אנקראם- המצב שקורה עכשיו בקבוצה עם מילר זה בדיוק מה שכתבנו פה שיקרה אם ישחררו את סימפסון.. זה היה ברור כשמש
תלוי את מי אתה שואל , גם אני הייתי בעד סימפסון ונגד מילר , אבל אני גם מבין את ההגיון מאחורי השגעון , יש פה חוזה שלא פשוט להשתחרר ממנו , אני לא רוצה להזכיר לך מה אמרו על סימפסון שהוא חתם במכביי..........
קוקו כל אני הייתי בעד סימפסון מהרגע הראשון.. דבר שני הוא כבר הוכיח את עצמו בחודש שהיה פה שהוא מסוגל לשחק עם הקבוצה הזו יחד ולשחק טוב אפילו..
לבחור בשחקן מועד לפציעות(בלשון המעטה) אחרי שכבר יש לך שחקן טוב באותה עמדה שהתאקלם בצורה יוצאת מן הכלל זה טמטום מלווה ברשלנות פושעת..
סימפסון שיחק בליגה פה בעבר והיה סבבה לגמרי (יש שיגידו שאף יותר מכך)
את מילר היה אפשר לבחון במשחקי אימון בקיץ(אם כל כך לחוץ להשאיר אותו פה)
15 מאי 2017, 17:56
שועל כתב:ankram כתב:שועל , להעדיף את סימפסון על מילר , המשמעות של זה זה וויתור על מילר להמשך העונה , וויתור על היכולת לבדוק את הכשירות שלו במשחקי ליגה , דהינו , אתה מסכן חוזה של 3 מליון (כי אין לך מושג אם הוא כשיר בכלל לעונה הבאה) כדי להשיג אליפות שאין בה שום וכלום (אם כבר רק רע יכול לצאת מזה).
החלטה פשוטה.... מעניין מאיפה זה מוכר לי , אכן כל החלטה שמתקבלת בפורום היא החלטה קלה , אפילו קלה מאד.
אין פה שום סיכון חוזה, אתה לא מסביר את עצמך. אף אחד לא יתחייב בפניו שירשמו אותו, וזה ברור לנו כבר עכשיו שמבחינת הכשירות אי אפשר להסתמך עליו והוא לא שווה מיליון דולר, אז לשחרר.
ankram כתב:שועל , להעדיף את סימפסון על מילר , המשמעות של זה זה וויתור על מילר להמשך העונה , וויתור על היכולת לבדוק את הכשירות שלו במשחקי ליגה , דהינו , אתה מסכן חוזה של 3 מליון (כי אין לך מושג אם הוא כשיר בכלל לעונה הבאה) כדי להשיג אליפות שאין בה שום וכלום (אם כבר רק רע יכול לצאת מזה).
החלטה פשוטה.... מעניין מאיפה זה מוכר לי , אכן כל החלטה שמתקבלת בפורום היא החלטה קלה , אפילו קלה מאד.
15 מאי 2017, 17:57
jol9 כתב:ankram כתב:שועל , להעדיף את סימפסון על מילר , המשמעות של זה זה וויתור על מילר להמשך העונה , וויתור על היכולת לבדוק את הכשירות שלו במשחקי ליגה , דהינו , אתה מסכן חוזה של 3 מליון (כי אין לך מושג אם הוא כשיר בכלל לעונה הבאה) כדי להשיג אליפות שאין בה שום וכלום (אם כבר רק רע יכול לצאת מזה).
לא חושב שמכבי אמורה לבחון את מילר לקראת העונה הבאה באופן הזה.
האליפות אמורה להיות חשובה למערכת. הרי אם זוכים באליפות, הם תמיד יוכלו לנפנף לכולם, שהעונה הזאת לא היתה עד כדי כושלת, "הרי לקחנו דאבל"...
החוזה של מילר הוא לא 3 מליון. הרי שכרו הופחת בגלל הפציעה, והחוזה הוארך, ובנוסף מכבי יכולה לצאת מהחוזה בכל קיץ תמורת פיצוי.
מילר היה צריך לקבל חופש עד סוף העונה, לקחת את הזמן, ולנסות לשכנע את הקבוצה שהוא כן כשיר בקיץ. לא על חשבון מאבקי האליפות.
15 מאי 2017, 17:59
rc4991 כתב:my man כתב:ankram כתב:my man כתב:אנקראם- המצב שקורה עכשיו בקבוצה עם מילר זה בדיוק מה שכתבנו פה שיקרה אם ישחררו את סימפסון.. זה היה ברור כשמש
תלוי את מי אתה שואל , גם אני הייתי בעד סימפסון ונגד מילר , אבל אני גם מבין את ההגיון מאחורי השגעון , יש פה חוזה שלא פשוט להשתחרר ממנו , אני לא רוצה להזכיר לך מה אמרו על סימפסון שהוא חתם במכביי..........
קוקו כל אני הייתי בעד סימפסון מהרגע הראשון.. דבר שני הוא כבר הוכיח את עצמו בחודש שהיה פה שהוא מסוגל לשחק עם הקבוצה הזו יחד ולשחק טוב אפילו..
לבחור בשחקן מועד לפציעות(בלשון המעטה) אחרי שכבר יש לך שחקן טוב באותה עמדה שהתאקלם בצורה יוצאת מן הכלל זה טמטום מלווה ברשלנות פושעת..
15 מאי 2017, 18:00
rc4991 כתב:jol9 כתב:ankram כתב:שועל , להעדיף את סימפסון על מילר , המשמעות של זה זה וויתור על מילר להמשך העונה , וויתור על היכולת לבדוק את הכשירות שלו במשחקי ליגה , דהינו , אתה מסכן חוזה של 3 מליון (כי אין לך מושג אם הוא כשיר בכלל לעונה הבאה) כדי להשיג אליפות שאין בה שום וכלום (אם כבר רק רע יכול לצאת מזה).
האליפות אמורה להיות חשובה למערכת. הרי אם זוכים באליפות, הם תמיד יוכלו לנפנף לכולם, שהעונה הזאת לא היתה עד כדי כושלת, "הרי לקחנו דאבל"...
החוזה של מילר הוא לא 3 מליון. הרי שכרו הופחת בגלל הפציעה, והחוזה הוארך, ובנוסף מכבי יכולה לצאת מהחוזה בכל קיץ תמורת פיצוי.
מילר היה צריך לקבל חופש עד סוף העונה, לקחת את הזמן, ולנסות לשכנע את הקבוצה שהוא כן כשיר בקיץ. לא על חשבון מאבקי האליפות.
בסדר...אני רוצה לראות איך היו מגיבים פה אם היו בוחנים אותו באימונים אישיים במהלך הקיץ
15 מאי 2017, 18:01
15 מאי 2017, 18:02
jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:ankram כתב:שועל , להעדיף את סימפסון על מילר , המשמעות של זה זה וויתור על מילר להמשך העונה , וויתור על היכולת לבדוק את הכשירות שלו במשחקי ליגה , דהינו , אתה מסכן חוזה של 3 מליון (כי אין לך מושג אם הוא כשיר בכלל לעונה הבאה) כדי להשיג אליפות שאין בה שום וכלום (אם כבר רק רע יכול לצאת מזה).
בסדר...אני רוצה לראות איך היו מגיבים פה אם היו בוחנים אותו באימונים אישיים במהלך הקיץ
הוא לא יהיה השחקן הראשון ולא האחרון שנפצע לעונה שלמה, ואח"כ חוזר.
זה שבמכבי עובדים אנשי מקצוע שהחתימו את הברזילאי ההוא, שבקושי יכל ללכת בתקופה שבה נבחן במכבי, לא אומר שלא ככה עושים דברים במצב התקין.
15 מאי 2017, 18:07
שועל כתב:איך ההגנה של השחקן המיותר הזה?
שועל כתב:arel123 כתב:jol9 כתב:תעשו לי שניה סדר בבקשה:
גאודלוק נפצע לחודש וחצי
מילר פצוע וגם סמית' פצוע? ידוע לכמה זמן כל אחד מהם?
עדיין לא ידוע לכמה זמן סמית' פצוע, רק ידוע שהוא יעדר מהמשחק נגד אולימפיאקוס
מילר ירשם לליגה רק בפלייאוף, עד אז אולי ישחק משחק אחד ביורוליג
איך מילר יירשם אם רושמים את סימפסון?
שועל כתב:ShiriV כתב:מה הרעיון בלהביא את סימפסון ולא לרשום אותו ישר לליגה?! לא נמאס כבר מהמשחקים המפגרים האלו?
מילר גמור. וגם אם לא, הרי הכי צפוי בעולם שהוא גומר את העונה במשחק הראשון שלו בליגה.. זאת קארמה שאי אפשר לברוח ממנה
מצד שני מילר הוא שובר שוויון אמיתי
החציל האצטקי כתב:ShiriV כתב:מה הרעיון בלהביא את סימפסון ולא לרשום אותו ישר לליגה?! לא נמאס כבר מהמשחקים המפגרים האלו?
מילר גמור. וגם אם לא, הרי הכי צפוי בעולם שהוא גומר את העונה במשחק הראשון שלו בליגה.. זאת קארמה שאי אפשר לברוח ממנה
החתימו את מילר כדי לבנות איתו משהו לאורך זמן. החתימו אותו על חוזה ארוך טווח אחרי שהוא נפצע.
הם רוצים לראות אותו משחק ועוזר לקבוצה כבר העונה.
עם כל הכבוד לדיימון סימפסון האימתני, צריך לחכות לקווינסי.
החציל האצטקי כתב:my man כתב:החציל האצטקי כתב:roy1000 כתב:זו בדיחה? שחקן מנס ציונה? הם אשכרה חסרי בושה?
תודה.
גולש נייטרלי עוד עלול להתבלבל מחלק מהתגובות כאן.
וואי..אתה באמת חושב שסימפסון לא יכול לעזור להביא "אליפות"?
אני חושב שאם זה השחקן שמכבי רושמת לליגה מכל הסיפור, זה ביזיון די רציני.
rc4991 כתב:שועל כתב:ankram כתב:שועל , להעדיף את סימפסון על מילר , המשמעות של זה זה וויתור על מילר להמשך העונה , וויתור על היכולת לבדוק את הכשירות שלו במשחקי ליגה , דהינו , אתה מסכן חוזה של 3 מליון (כי אין לך מושג אם הוא כשיר בכלל לעונה הבאה) כדי להשיג אליפות שאין בה שום וכלום (אם כבר רק רע יכול לצאת מזה).
אין פה שום סיכון חוזה, אתה לא מסביר את עצמך. אף אחד לא יתחייב בפניו שירשמו אותו, וזה ברור לנו כבר עכשיו שמבחינת הכשירות אי אפשר להסתמך עליו והוא לא שווה מיליון דולר, אז לשחרר.
אי אפשר היה לדעת
הפציעות שהיו לו מאז שחזר היו באשמת הקבוצה לאחר ששיתפו אותו יותר מדי והעמיסו עליו על ההתחלה
rc4991 כתב:my man כתב:ankram כתב:my man כתב:אנקראם- המצב שקורה עכשיו בקבוצה עם מילר זה בדיוק מה שכתבנו פה שיקרה אם ישחררו את סימפסון.. זה היה ברור כשמש
15 מאי 2017, 18:27
ankram כתב:שועל , להעדיף את סימפסון על מילר , המשמעות של זה זה וויתור על מילר להמשך העונה , וויתור על היכולת לבדוק את הכשירות שלו במשחקי ליגה , דהינו , אתה מסכן חוזה של 3 מליון (כי אין לך מושג אם הוא כשיר בכלל לעונה הבאה) כדי להשיג אליפות שאין בה שום וכלום (אם כבר רק רע יכול לצאת מזה).
15 מאי 2017, 18:28
arel123 כתב:לא נמאס לכם לטחון את הנושא של מילר וסימפסון ?
15 מאי 2017, 18:33
MTA2311 כתב:ankram כתב:שועל , להעדיף את סימפסון על מילר , המשמעות של זה זה וויתור על מילר להמשך העונה , וויתור על היכולת לבדוק את הכשירות שלו במשחקי ליגה , דהינו , אתה מסכן חוזה של 3 מליון (כי אין לך מושג אם הוא כשיר בכלל לעונה הבאה) כדי להשיג אליפות שאין בה שום וכלום (אם כבר רק רע יכול לצאת מזה).
אתה לא מסכן שקל, כי יש סעיף יציאה בקיץ. לא שזה משנה, בכל מקרה הוא לא צריך להיות כאן, גם אם יוביל אותנו לאליפות עם 30+20 בכל משחק עד סוף העונה.
דבר שני, זה לא רלוונטי אם סימפסון היה עושה את ההבדל או לא. הוא הציג יכולת מעולה, הרבה יותר טובה משל מילר (בהתחשב בנסיבות), ולכן הוא היה צריך להישאר.
דבר שלישי, אתה ממבקרי ההנהלה הנחרצים כאן. כשהם לוקחים החלטה מנוגדת לדעתך, הביקורת לגיטימית ,וכשהם לוקחים החלטה בהתאם לדעתך, אז ביקורת של אחרים היא "החלטה פורומית קלה, אפילו קלה מאוד"?
דבר רביעי, היו כאן עוד ציטוטים אחרי ההחתמה של סימפסון. ראוי שתביא גם אותם.
15 מאי 2017, 18:39
Holiday_Armadillo כתב:arel123 כתב:לא נמאס לכם לטחון את הנושא של מילר וסימפסון ?
וואלה, צודק
יש לי במקום זה 400 סיפורים שלי על מבחנים לקבוצות כדורסל שנגמרים אותו דבר בדיוק כל פעם
מי מעוניין?
15 מאי 2017, 18:40
arel123 כתב:אה ואין לנו עמדה 5 היום אתם יודעים כן ?
ככה אמור להראות הסגל בתכלס :
1 אוחיון
2 גאודלוק סילי לנדסברג
3 ראד סמית' פניני
4 מילר אלכסנדר לוי
5 ...
15 מאי 2017, 18:48
15 מאי 2017, 18:57
Holiday_Armadillo כתב:איתי שגב החליק באימון ואייברסון חטף מרפק בגב באימון
מאיפה מתחילים לתקוף את המידע הזה